Prijeđi na sadržaj
TELEVIZORI

Televizori BRAVIA® od 152 cm (60 inča)

Sve se spaja u našim televizorima od 152 cm (60 inča). Inovativni dizajn, superioran zvuk i zapanjujuća slika otvaraju vrata u svijet nove razine uzbuđenja. 

Onako kako vi želite

Naši najbolji televizori od 152 cm (60 inča) omogućavaju vam da birate iz mnoštva značajki kako biste kreirali prilagođen doživljaj gledanja. Pojačajte glasnoću i uživajte u snažnom zvuku koji oživljava glazbu, igre i filmove. Uživajte u Full HD prikazu ili se povežite s prijateljima koristeći Photo Share i Društveni prikaz.

Par uživa u LED televizoru dijagonale 152 cm (60 inča) tvrtke Sony
Oštra slika na televizoru dijagonale 152 cm (60 inča) tvrtke Sony

Donesite kino doma

Značajke kao što su Full HD zaslon i surround zvuk pretvaraju filmsku večer u intimno druženje s prijateljima i obitelji. Veličanstvene dimenzije naših pametnih televizora od 152 cm (60 inča) pružit će vam dojam kina u dnevnom boravku pa su savršeni za zvjezdani tretman vaših omiljenih emisija, filmova i igara.

Svijetao i jasan prikaz

Sve izgleda svjetlije na našim LED televizorima od 152 cm (60 inča). Toplo svjetlo iza zaslona osvjetljava svaki inč, stvarajući zapanjujući kontrast. Detalji koje nikada prije niste primijetili iskaču iz sjena i sve izgleda živopisno i realistično.

Jasna slika na najboljim televizorima dijagonale 152 cm (60 inča) tvrtke Sony
Podrška za 3D uz pametni LED televizore dijagonale 152 cm (60 inča) tvrtke Sony

Uskočite u 3D

Zakoračite u novu dimenziju zabave uz naše 3D pametne televizore od 152 cm (60 inča). Samo zgrabite priložene naočale i iskusite uzbuđenje 3D Blu-ray™ diskova, internetskih videozapisa i televizijskih emitiranja. Kada završite, uspostavite vezu s internetom kako biste dijelili sadržaj, usmjeravali videozapise i pregledavali.

HD prikaz bolji je nego ikada

Uz X-Reality PRO™ na najboljim televizorima od 152 cm (60 inča) nevjerojatna kvaliteta slike je standard. Moćan procesor analizira svaku sliku koju vidite na zaslonu, smanjujući šum i poboljšavajući nedostatke kako bi se dobio finalni proizvod koji vam pruža snagu Full HD zaslona.

Odlična grafika za videoigre na našim najboljim televizorima dijagonale 152 cm (60 inča)
Futuristički dizajn televizora dijagonale 152 cm (60 inča) tvrtke Sony

Moderan dizajn susreće svijet multimedije

Oblik i funkcije spojeni su u jedinstvenom dizajnu Wedge naših LED televizora od 152 cm (60 inča). Tanki i stabilni, pružaju dodatni prostor za snažan sustav zvučnika. One-Flick Entertainment – samo zgrabite daljinski upravljač za pretraživanje filmova, emisija i web-sadržaja.