Prijeđi na sadržaj
TELEVIZORI

Televizori od 190 do 203 cm (75 do 80 inča)

Otkrijte budućnost zabave uz LED televizore od 190 do 203 cm (75 do 80 inča). Kvaliteta slike doseže nove vrhunce, a uz mogućnost lakog povezivanja usmjeravanje multimedijskih sadržaja dostupno je jednim pritiskom.

Jedan televizor, neograničene mogućnosti 

Unaprjeđen doživljaj gledanja predstavlja standard kod naših LED televizora od 190 cm (75 inča). 4K grafika, realističan zvuk i odvažan dizajn spajaju se udišući novi život u sve što gledate i slušate. Uzbudljiva interaktivnost pretvara vaš dnevni boravak u najmoderniji centar za zabavu.

Montirani LED televizor dijagonale 190 cm (75 inča) tvrtke Sony

Ništa više neće izgledati isto

4K rezolucija pruža četiri puta više detalja u odnosu na Full HD, a time i vrhunsku kvalitetu slike na našim LED televizorima od 190 cm (75 inča). Uz više od 8 milijuna piksela teksture i detalja, sve što gledate poprima novu razinu jasnoće.

4K pruža četiri puta više detalja u odnosu na Full HD

Intenzivna boja

Boje će oživjeti uz naše LED televizore od 190 cm (75 inča). Zaslon TRILUMINOS™ pojačava sve boje za prikaz duge živopisnih nijansi. 4K X-Reality PRO™ nadogradit će sve sadržaje u kvalitetu 4K rezolucije, a tamne boje dobit će novu dubinu zahvaljujući tehnologiji X-tended Dynamic Range™.

Jasna slika na LED televizoru dijagonale 190 cm (75 inča) tvrtke Sony
Daljinski upravljač za televizore dijagonale od 190 do 203 cm (75 do 80 inča) tvrtke Sony

Zabava je dostupna uz potez prstom

Pristupajte emisijama, filmovima ili internetskim sadržajima u roku od nekoliko sekundi uz daljinski upravljač sa značajkom One-Flick Entertainment za naše televizore od 190 cm (75 inča) ili pretražujte dok ne pronađete nešto što želite pogledati. Dizajn Wedge dovoljno je tanak da se može smjestiti bilo gdje.