Prijeđi na sadržaj
TELEVIZORI

Televizori od 216 do 254 cm (85 do 100 inča)

Ako želite nevjerojatnu zabavu, nemojte tražiti dalje od naših televizora s velikim zaslonom. Uz 4K rezoluciju, surround zvuk i interaktivne značajke uvijek će vas očarati.

Krenite po zlato kućne zabave

Ovi televizori velikog zaslona ne suzdržavaju se – oni jednostavno nude sve, od nevjerojatne kvalitete slike do realističnog zvuka i napredne tehnologije. Bez obzira na to što gledate, uživat ćete u doživljaju gledanja koji oduševljava u svakom pogledu.

Realistična slika na televizoru velikog zaslona tvrtke Sony
Muškarac gleda sadržaj na televizoru dijagonale 216 cm (85 inča) tvrtke Sony

Televizor preuzima glavnu ulogu

Uz jedan od naših televizora od 216 cm (85 inča) u dnevnom boravku vaš dom napunit će se prijateljima i članovima obitelji koji s nestrpljenjem žele vidjeti dojmljivi zaslon s 4K rezolucijom. Na dan utakmice uzbudljive značajke kao što je Live Football Mode približavaju akciju, a surround zvuk obogaćuje doživljaj.

Velika slika nikada nije izgledala bolje

4K rezolucija potpomognuta tehnologijom napredne obrade pruža 8 milijuna piksela zapanjujućih detalja na našim televizorima velikog zaslona. Svaka slika poboljšana je boljim detaljima, realističnom teksturom i vjernom jasnoćom.

4K pruža četiri puta više detalja u odnosu na Full HD
Televizor velikog zaslona tvrtke Sony sa značajkom dijeljenja zaslona

Svijet je samo pritisak dalje

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji kod naših televizora od 216 cm (85 inča) razmjenjujte slike s prijateljima uz Photo Share i provjerite kako fotografije izgledaju na velikom zaslonu. Koristite Skype s prijateljima dok gledate filmove pomoću značajke Društveni prikaz ili aktivirajte Live Football Mode.

Svijetle boje oživljavaju

Što bolje istaknite svaku boju uz zaslon TRILUMINOS™ kod naših televizora od 216 cm (85 inča). Cijela duga nijansi unosi intenzitet, a X-tended Dynamic Range™ pruža dubinu tamnim nijansama. 4K X-Reality PRO™ poboljšava rezoluciju svih sadržaja koji se tako približavaju 4K kvaliteti.

Živopisne boje na televizorima dijagonale od 216 do 254 cm (85 do 100 inča) tvrtke Sony
Daljinski upravljač za televizor velikog zaslona dijagonale 216 cm (85 inča) tvrtke Sony

Kontrolirajte multimedijske sadržaje jednim pritiskom

Brzo pretražujte na našim televizorima s velikim zaslonom koristeći daljinski upravljač sa značajkom One-Flick Entertainment ili uskočite u akciju uz Quick Start. Stabilizacijski dizajn Wedge pruža dodatni prostor za napredni sustav zvuka.