Vrhunski doživljaj igranja

Spremni za PlayStation® 5

Počinje novo doba igranja. Doživite 4K rezoluciju uz 120 sl./s – novo na konzoli PS5 uz kompatibilne televizore ZH8 i XH90/92 BRAVIA.

Slika 4K 120
Vi ste pobjednik uz 4K/120 sl./s

Promijenite doživljaj igranja. Naši televizori s brzim HDMI ulazom rezolucije 4K/120 sl./s omogućuju glađe, čišće kretanje radi responzivnijeg igranja.

PlayStation®5 i ZH8/XH90 podržavaju igre rezolucije 4K/120 sl./s.

Oživite akciju uz 8K

Zahvaljujući visokoj rezoluciji, naši 8K televizori uvode vas u svjetove nevjerojatne dubine i detaljnosti.

8K izlaz dostupan je uz PlayStation®5 i ZH8.

Kompozicija s glavom lava pokazuje 4K i 8K rezoluciju.
Očaravajući kontrast pri igranju

Standardni televizori koriste samo jedan red LED žaruljica; Sonyjev LED punog polja koristi ih na cijelom zaslonu, a svaka se zona zasebno kontrolira da bi tamnija područja bila tamnija, a svijetla područja svijetlija te da biste vidjeli svaki detalj alternativnog svemira u koji kročite.

Višedimenzionalni zvuk

Naša priznata tehnologija Acoustic Multi-Audio™ koristi visokotonce za pozicioniranje zvuka radi reprodukcije precizno kontroliranog zvuka visoke kvalitete upravo iz onog mjesta na kojem se u sceni događa. To rezultira prožimajućim, dinamičnim doživljajem igranja jer se sve što vidite poklapa s onime što čujete.

Tehnologija Acoustic Multi Audio dostupna je na zaslonima veličine 55 inča i većima na modelima XH95 te onima od 65 inča i većima na modelima XH90.

Pogledajte modele
koji su spremni za PlayStation 5
Serija XH90 – igranje na najbolji način

Istražite detalje u sjeni i uživajte u izvanrednim svijetlim nijansama uz LED punog polja; čujte svaki zvuk s onog mjesta na kojem se dogodi na zaslonu uz Acoustic Multi-Audio™. Uz XH90 u svakom ćete elementu igre maksimalno uživati.

Tehnologija Acoustic Multi Audio dostupna je samo na zaslonima modela XH90 većim od 55 inča.

* Dostupnost značajki ovisi o modelu.* Potrebna je igra za PS5™ koja podržava 8K.* 8K slike iz igara za PS5™ bit će dostupne nakon budućeg ažuriranja firmvera za BRAVIA TV.  

ZH8 – oživite akciju uz 8K

ZH8 oživljava igre u spektakularnoj 8K rezoluciji. LED osvjetljenje punog polja ističe najsitnije detalje uz široki spektar vjernih boja i veliki kontrast, a zahvaljujući tehnologiji Acoustic Multi Audio, zvuk dolazi izravno sa zaslona usklađen s akcijom.

Savršeno za PlayStation®

Sony BRAVIA® korištenjem naprednih tehnologija slike i zvuka udahnjuje život igrama uz živopisan vizualni prikaz i trodimenzionalni atmosferski zvuk.

Savršeno za PlayStation

ZNAČAJKE ZA IGRE

Naš najbolji 4K LCD – serija XH95

Uz X1 UltimateTM – snažan procesor koji pokreće i naše 8K televizore – XH95 jamči vrhunsku kvalitetu slike te vas uz tehnologiju zvuka iz slike postavlja u samo središte akcije.  11

Serija A8 – snažan i prekrasan OLED

Uz više od 8 milijuna pojedinačno kontroliranih samosvjetlećih OLED piksela uživat ćete u čišćim svijetlim i dubljim tamnim nijansama na modelu A8 te novoj razini dubine, teksture i realizma u igrama.