13

4.7 na temelju 13 recenzija kupaca

10
2
1
0
0
Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Recenzije kupaca: 13

11 Modeli

Modeli

0

Best value for the money.

139 cm (55 inča) 12.11.2018.

+ Izvanredan TV za cijenu. Platio sam ga 6400 HRK. Dobio sam točno ono što je SONY specificirao. Apsolutno izvanredan u upscaling-u. Pošto živimo u kamenom dobu po pitanju emitiranja TV programa (državna TV još uvijek emitira u standardnoj definiciji PAL 576 ?!!!!) dijagonala 139 cm i TV ćini doista čuda radeći upscalin-g. Nažalost velika većina programa materijala koje gledamo u HR su SD i SONY je jednostavno najbolji u upscaling-u. Minusi: - Potrebnio je kupiti soundbar da bi imali kvalitetan zvuk. SONY bi trebao razmisliti o TV modelima koji imaju ugrađen soundbar, kao opciju, tako da dođe jeftinije nego kad kupite TV + soundbar. - Soundbar iako je nakošen smeta daljinskom upravljaču u komunikaciji sa TV. - Nema detaljnih objašnjenja o postavkama slike i što koja opcija kontrolira. Nisu svi ljudi dobro upoznati sa tehnologijama. - Ne znam zašto ali nisam dobio kabel IR blaster ?! A trebao sam. Unatoč svim kritikama dajem 5 zvizdica !

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Odličan

164 cm (65 inča) 28.10.2018. autor Buco69

Odličan zvuk, slika, sve! Stvarno zadovoljan! Sony kao i uvijek ne razočara svojim vrhunskim proizvodima :)

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Jako dobar tv

164 cm (65 inča) 08.10.2018.

Ovaj tv me veseli neko vrijeme. Dok sam jos renovirao stan kupuo sam ga i kedva cekao da stan budr gotov da tv mogu gledati

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Sony Tv

139 cm (55 inča) 27.07.2018. autor Jolie 2

Sjajna slika, boja, kontrast te zvuk odlika su ovog tv a naročito filmovi u krasnoj slici i zvuku

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Android is terrible

139 cm (55 inča) 04.07.2018. autor Kriptonac

TV has beautiful picture, blacks are very good without clouding, colors are superb, everyrhing is perfect except for the android software that is slow and unstable. Remote is also not good as one must point it directly to the tv in order to work. So that is why i give it only 3 stars.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

0

0

0

jako dobar

164 cm (65 inča) 03.07.2018. autor Mika62

jako sam zadovoljan TV-om, izvrna slika s obzirom na dijagonalu ( 163 cm ). Puno dodotnih mogućnosti koje su u potpunosti funkcionalne.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Vrlo dobro

139 cm (55 inča) 18.06.2018. autor Malduk

Dobra televizija, vjeran prikaz boja, crna odlična, android malo tromo radi i daljinski sporo reagira što su najveće mane ovog tv-a.

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Prosječno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

0

0

0

Odlična vrijednost za novac

139 cm (55 inča) 28.03.2018. autor Make Believe

Nakon 2 tjedna korištenja 55XE8577 samo riječi hvale. Za tu cijenu teško se može pronaći proizvod u toj klasi/kategoriji. Kvaliteta prikaza je odlična, zvuk malo kaska za Philipsovim (ipak ima ugrađen 2.1 Soundbar). Super dizajn, tanki okvir i brojni priključci ipak malo izdižu ovaj proizvod u moru sličnih.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Izvrstan TV sa super slikom.

139 cm (55 inča) 09.01.2018. autor Marin01

Kupljen pred desetak dana. Prvi dojam, izvrstan TV sa super slikom. Vagao sam prije kupnje između XE80 i XE85 i mislim da sam dobro odlučio, zadovoljan sam kupnjom i preporučio bi ga drugima. Mali minusi koje sam osobno uočio: - odziv daljinskog sa zadrškom - povremena poruka "HueyMOdule has stopped" Problem s HueyModuleom je poznat Sonyju ali nije riješen: https://community.sony.com/t5/Television-General/The-Huey-module-has-stopped/td-p/613169 https://community.sony.co.uk/t5/android-tv/bug-android-7-0-hueymodule-random-crashes/td-p/2341953

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

0

0

0

Odličan tv

164 cm (65 inča) 08.01.2018. autor Gule

Fantastična televizija, vrhunska slika, dizajn, zvuk...

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

0

0

0

Zadovoljan

139 cm (55 inča) 26.11.2017. autor wacko

Tražio sam android Tv i najviše me privukla otvorenost sustava i kvaliteta slike.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

1

0

0

Sjajan televizor

139 cm (55 inča) 13.11.2017. autor goranP

Kupio sam ovaj televizor prije dva tjedna i utisci su fantastični. Sjajana slika, android radi izvrsno i bez problema vrti sve aplikacije koje sam instalirao. Kao običnom korisniku, slika je fantastična, čak i na SD izvorima.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

1

0

0

izvrstan tv

139 cm (55 inča) 08.11.2017. autor dean_zg

kupljen prije mjesec dana. stvarno u vecini stvari koje pruza ovaj tv je izvrstan. jedina zamjerka, da nebi bilo bas sve za 5, je to da preko daljinskog sve komande se izvrsavaju sa zadrskom od sekunde pa to moze biti pomalo zbunjujce, najvise se to osjeti kod smanjivanja pojacavanja zvuka.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

3

0