2876

4.3 na temelju 2,876 recenzija kupaca

1477
1090
182
55
72
Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Napomena: recenzije proizvoda mogu obuhvaćati različite varijante proizvoda. Neke varijante, usluge i/ili značajke proizvoda navedene u recenzijama proizvoda možda nisu dostupne u svim državama.

Najkorisnije pozitivne
0

Tolles Gerät mit Riesen Software Problem !

164 cm (65 inča) 09.06.2019. autor ingush (Njemačka)

Hab diesen Fernseher seit über 1,5 Jahren und bin mit dem Bild, Design und dem Ton durchaus zufrieden. 4K Material mit HDR wird zum Genuss. PlayStation 4 PRO macht Riesen Spass ! Hab den Fernseher bis jetzt nur sehr wenig genutzt da immer Geschäftlich unterwegs und nur 1-2 Tage mit 3-6 Std. in der Woche in Betrieb genommen. Nun seit 2 Monaten wurde er etwas öfters in betrieb genommen und schon bekam ich eine Rote LED und der hörte auf zu funktionieren. Ich war schon immer mit der Software unzufrieden, sehr langsam, schlechte Umsetzung und Darstellung, Kanäle Sortieren ist eine Herausforderung !!! Habe zum Glück eine 5 Jährige Garantie Abgeschlossen. So rufe ich an und schilderte das Problem, der Techniker empfiehlt mir das Gerät auf Werkeinstellungen zurück zu setzen und zu schauen ob der dann funktioniert. Ja, der funktioniert wurder ! Das ist schon das dritte mal, dasss ich diesen Fernseher auf Werkeinstellungen zurücksetzen muss. Bitte SONY tut was mit der Software, denn so kann es echt nicht weiter gehen ! So langsam überlege ich mir den zu verkaufen und wieder auf Samsung umzusteigen da ich seit 5 Jahren mit Samsung keine Probleme hatte...

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

6

0

Najkorisnije kritičke
0

Design Top, Technik und Software mittelmäßig!!

139 cm (55 inča) 31.10.2017. autor Jens L (Njemačka)

Eins vorweg, ich bin totaler Sony Fan und nun Besitzer eines Android TV, aber leider davon noch nicht überzeugt. Nachdem ich mich nun doch entschieden habe, auf 3D zu verzichten und auf die Empfehlung eines Kollegen gehört habe, der Besitzer eine 55XD8xxx ist, habe ich mir als Ersatz für meinen Sony KDL-48W807c, einen 55" 4K TV zuzulegen und vergleiche die beiden Geräte natürlich. Was als erstes auffällt, sind die lange Startzeit des Gerätes (liegt wohl eher am Android Betriebssystem) und die träge Bedienung über die mitgelieferte Fernbedienung. Menü´s, Senderwechsel und Toneinstellungen werden erst flüssiger, wenn der TV sich anscheinend "warmgelaufen" hat. Nach längeren Umschaltpausen, z.B. wenn man durchgängig einen Film sieht, geht die Fernbedienung anscheinend in eine Art "Standby" und es dauert wieder einen Moment bis diese reagiert. Ich habe mir als Alternative die Sony Video & TV SideView : Remote App auf meine Smartphone und Tablet installiert und damit wird die Reaktionszeit deutlich besser. Was mir sehr gut gefällt ist die Vielzahl der Anschlussmöglichkeiten und die Verlinkung mit diversen Streamingdiensten. Die Anmeldung an den einzelnen Konten funktioniert problemlos. Was allerdings auffällt, sind die Unterschiede in der Wiedergabe der Inhalte. So funktioniert die Wiedergabe von Inhalten über Google Play Filme & Serien tadellos, bei der Wiedergabe von Amazon Prime Video, sowohl bei Full HD als auch 4K Inhalten, ist eine deutliches Ruckeln zu erkennen. Das Problem tritt sowohl bei einer Anbindung des Fernsehers über den Netzwerkanschluss (GigaBit LAN), als auch über WLAN auf. Mein Router steht dabei nur 4 Meter entfernt und dieser ist mit einer 100Mbit Leitung zum Provider verbunden. Werden Amazon Prime Video und die 4K Inhalte über die angeschlossene XBox One zum Fernseher gestreamt, läuft das Bild flüssig und "ruckelfrei". Jetzt zum Wichtigsten, dem Bild. Hier gibt es unzählige Einstellungsmöglichkeiten und das subjektive Empfinden einer guten Farbe und Helligkeit, liegt ja an jedem Einzelnen. Hier kann man sich ausprobieren und die richtige Einstellung für sich selbst finden. Die Wiedergabe muss allerdings für jeden Modus separat eingestellt werden, also TV Empfang, Wiedergabe über einen HDMI Eingang o. Streaming Inhalten. Es wäre wünschenswert, wenn man sich ein Schema erstellen und diese für alle Modi verwenden könnte. Das Bild einer abgespielten Blue Ray ist wirklich sehr gut!!! Die Wiedergabe von Fernsehprogrammen über Satellit ist stark abhängig vom Sender. So wirken Programme mit echten 720p (öffentlich-rechtlichen Sender) brillanter und plastischer, als beispielsweise die über HD+ in 1080i. Hier ist zu hoffen, dass zukünftig mehr TV Sender auf 4K Übertragung setzten. Fazit: Ich hoffe auf ein Update, das die geschilderten Probleme behebt und vielleicht auch wieder die Time Shift Funktion bei USB Recording zur Verfügung stellt. Und warum muss beim Schalten des Gerätes in Standby ein so lautes "Relais" die Stromzufuhr unterbrechen, das geht bestimmt besser?! Guter Fernseher im super Design mit Potential nach oben, aber kein Ersatz für meinen KDL-48W807c !!!!!

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Prosječno

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

12

0

Recenzije kupaca: 2,876

Modeli

0

Gutes Gerät mit einigen Macken

164 cm (65 inča) 23.04.2022. autor UK70 (Njemačka)

Seitdem ich das gerät habe, muss ich trotz Support Hilfe immer wieder über eine andere Fehlfunktion ärgern.

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
25.04.2022.

Hi UK70,
danke für dein Feedback. Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Radwa@Sony Support DE

0

Best TV ever had

139 cm (55 inča) 28.03.2022. autor Brian 747 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I have had this TV for a few months now and I am enjoying its flexibility. Gone is the need for amazon add on as the app range is excellent. Plus, if you know what you are doing you can add additional ones. This is the biggest TV we have ever had and we sit at the optimum distance, according to the net. No problems experienced yet but there seems to be good help support. Portal was easy to add, plug and play.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
30.03.2022.

Hi,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your TV, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're delighted to keep you as one of our loyal Sony family members.

If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @Sony Support UK

0

Geht so.

139 cm (55 inča) 24.03.2022. autor Volker46 (Njemačka)

Habe das Gerät bereits 2017 gekauft und hatte mehrfach Probleme. Mir konnte zwei Mal per Ferndiagnose uns Telefon geholfen werde.

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
30.03.2022.

Hi Volker46,
es tut uns leid zu hören, dass du Schwierigkeiten mit deinem Fernseher hattest. Solltest du jemals weitere Hilfe benötigen, zögere bitte nicht uns zu kontaktieren.
Radwa @Sony Support DE

0

Ein Fernseher der Oberklasse

139 cm (55 inča) 17.02.2022. autor Niels99 (Njemačka)

Habe den Fernseher nun schon über 3 Jahre und er ist vom Bild her immernoch eine Wucht. Die Benutzeroberfläche ist eine der besten die ich je am Fernseher gesehen habe, jeder Mensch sollte damit zurecht kommen ( im Gegensatz zu Samsung). Über den Ton kann ich nicht viel sagen da ich ein Soundsystem angeschlossen habe.

Kvaliteta slike

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Panne

139 cm (55 inča) 23.01.2022. autor Died45 (Francuska)

Apres 4ans et demi de loyaux service, bande verticale sombre et impossible de connecter ma box car tv s'éteint et se rallume tout le temps mais en numérique pas de coupure donc pour 1300€ 4ans et demi c'est pas normal

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Osrednje

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
02.02.2022.

Bonjour Died45,
Merci pour votre commentaire !
Nous sommes navrés de vous lire.
Nous vous invitons à essayer ces démarches, si ce nest pas encore fait :
- Mettre le TV à jour : https://bit.ly/3rngw0M.
- Débrancher le câble d'alimentation pendant quelques minutes puis d'essayer à nouveau.
- Appuyer sur le bouton d'alimentation de la télécommande et maintenez-le enfoncé pendant 10 secondes (lorsque le téléviseur est sous tension), le téléviseur redémarrera automatiquement.
- Réinitialiser le TV : https://bit.ly/3L1ReND.
Si toujours pareil, pour vous assister, le mieux est de nous contacter :
https://bit.ly/3nh0N14.
(Copiez-collez ces adresses dans votre navigateur)
Inas@Sony FR

0

Viele Probleme

164 cm (65 inča) 09.01.2022. autor BigPyton99 (Njemačka)

Vor über 3 Jahre gekauft. Tolles Bild und Futures, aber viel Software Probleme gehabt. Schlechte Fernbedienung . Jetzt ist mein Fernseher nach über 3 Jahre defekt. Reparatur zu teuer. Jetzt ist mein Ps4 auch noch defekt. Bin von Sony enttäuscht . Möchte gerne ein Ps5 kaufen, alles ausverkauft.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
12.01.2022.

Hi,
es tut uns leid, das zu hören. Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Radwa @Sony DE

0

Great Features

139 cm (55 inča) 24.12.2021. autor Scotty1963 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Great TV with all the features that you require, picture is fantastic, but slight nigling problem with it randomly switching itself of and rebooting

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Support
27.12.2021.

Hi,
Thank you for your review. We're glad to hear that you're enjoying your new Sony TV, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!
In regards to the rebooting issue, we recommend to keep the TV's software up to date, using the instructions in the following link: https://bit.ly/3qpNxId (copy and paste this link in your browser)

Amr@Sony UK

0

Excellent screen

139 cm (55 inča) 15.12.2021. autor spudandtom (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Very good display. Android OS sometimes a little sluggish, but generally fine with regulat updates. Sound OK but much better through conneced Naim MuSo. Reliable and easy to operate. Better with a good quality source - e,g, Sky - rather than aerial.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
20.12.2021.

Hi,
Thank you for your review. We're glad to hear that you're enjoying your new Sony TV, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!
Amr @ Sony Support UK

0

noch Luft nach oben

189 cm (75 inča) 12.12.2021. autor Thomas Joel (Njemačka)

Hin und wieder hängt sich der TV auf und muss neu gestartet werden, warum das so ist, keine Ahnung.Die Menüführung bei den sortieren der Sender/Kanäle ist sehr verbesserungswürdig. Der Klang des TV ist okay, habe aber mir eine Soundbar gegönnt,herrlich ;-)...Bild des TV ist für mich sehr gut und zu empfehlen....

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
21.12.2021.

Hi Thomas,
danke für dein Feedback. Da dieser BRAVIA Fernseher das Android-Betriebssystem verwendet, das auch auf vielen Smartphones und Tablets läuft, ist eine wirksame Methode, einen Soft Reset für das Fernsehgerät durchzuführen. Anweisungen dazu findest du unter folgendem Link: https://bit.ly/3pfAxFN (Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x.
Radwa@Sony DE

0

Good pictures but slow and unstable

139 cm (55 inča) 25.11.2021. autor Didierr1 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I bought this about 3 years ago, great pictures and function. However disappointed by the slow response for changing channels or switching to apps. Taking from 3 seconds when working properly to 6 seconds. Very slow and frustrating at best. But the most worried is from time to time like every few month, the set is resresetting it self by switching off and back on, and sometimes 2 to 3 times in a row. It happen just after the 2 years warranty, so have to live with it. Will not buy another Sony tv again.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
29.11.2021.

Hi,

Thank you for your review.

We're sorry to hear that you're facing difficulties with the TV being slow and unresponsive while using it.
Please make sure that the TV software is up to date: https://bit.ly/3E5UYtN, also, clear the cache and data and test the TV once more: [Settings] - [Device Preferences] - [Storage] - [Internal shared storage] - [Cached data] - then click [OK] to clear it.
If the issue still remains, try to perform a factory reset for the TV and test it once more: https://bit.ly/3m8mS0y.

If you still face the same issue, you can contact us using this link and we'll offer some assistance: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @ Sony UK

0

Très complet et bon rapport qualité prix

139 cm (55 inča) 23.11.2021. autor JTDRUN974 (Francuska)

Très complet et bon rapport qualité prix J'ai acheté ce produit avec un particulier sur LEBONCOIN et j'en suis jusqu'à maintenant satisfait

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Tolles Gerät

139 cm (55 inča) 22.11.2021. autor Ömer Kaya (Njemačka)

Den Fernseher habe ich am 17.06.2017 vor 4 Jahren bei Media Markt gekauft und habe bis heute nicht bereut . Top Qualität

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Sehr guter Ton und Bild

139 cm (55 inča) 22.11.2021. autor CMorgan (Njemačka)

Einziger Vermutstropfen: Die Menueführung und das Sortieren der Sender ist grotten Schlecht! Es kann doch nicht sein, dass man sich zum Sendersortieren sich die Sender auf einen Stick ziehen MUSS um sie anschließend am Rechner zu bearbeiten...grausam!

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
25.11.2021.

Hi CMorganu,

Vielen Dank für dein Feedback bezüglich der Sortierung der Sender. Wir leiten es gerne weiter, damit es berücksichtigt wird. nächstes mal können Sie das manuell testen, wie es hier beschrieben wurde: https://helpguide.sony.net/tv/eaep1/v1/de/02-01-02_03.html
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).

Hadir @Sony DE

0

Sehr gutes Bild

189 cm (75 inča) 12.11.2021. autor Velborn (Njemačka)

Ein sehr gutes Gerät. Fernbedienung könnte besser sein. Zu schwammig, nach 2 Jahren machen Tasten Probleme. Tasten machen teilweise Fauerbeschuss auf eine Funktion, wenn man z.B. einmal Laut drückt, rast die Lautstärke in Sekunden auf 100%. Betrifft auch andere Tasten.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support
16.11.2021.

Hi Velborn,
danke für dein Feedback. Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Radwa @Sony.DE

0

Great picture great support.

139 cm (55 inča) 04.11.2021. autor Duncan2day (Ujedinjeno Kraljevstvo)

All good here best tv for the money I had available, it's generally been a delight to live with.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

problème de firmware- mise à jour télévision nulle

139 cm (55 inča) 14.10.2021. autor karatekaquillay (Francuska)

problème de carte mère du à une mise à jour défectueuse sur ma télé que j'ai acheté 1000 euros. je trouves celà lamentable. et c'est récurrent depuis longtemps, vu les commentaires sur internet. et en plus les personnes doivent payés les réparations, alors que c'est l'entière responsabilité de sony.

Kvaliteta slike

Prosječno

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Support
18.10.2021.

Bonjour karatekaquillay,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Rania@Sony support FR

0

Android Power!

139 cm (55 inča) 10.10.2021.  (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Sehr gut und schnell. Netflix knopf. Vermisse ich eine youtube knopf.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Nettes Gerät

164 cm (65 inča) 08.10.2021. autor Norge567 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Vor über 1 Jahr gekauft- immer noch zufrieden. Automatische Update konnte Tick besser gelöst werden

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Neustart

189 cm (75 inča) 04.10.2021. autor SERCI (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Hallo zusammen, aktuell habe ich folgendes Problem. Jedes Mal wenn ich mein TV über die Fernbedienung ausmachen, mach es einen Neustart. Wie kann ich das Problem lösen? Gruß Sevdim

Kvaliteta slike

Loše

Kvaliteta zvuka

Loše

Dizajn

Loše

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony
06.10.2021.

Hi SERCI,
wir haben dein Feedback gelesen. Es wird empfohlen, die Software-Version zu aktualisieren. Die aktuelle SW-Version findest du unter dem folgenden Link: https://cutt.ly/pEVxqSZ (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fKai8.
Sony Support DE

0

Was great, now crashes every time it’s turned on

139 cm (55 inča) 01.10.2021. autor Mina Simpoklay (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Have had it for a few years was completely fine then last software update caused it to crash and reboot every time it is used. No new software update to address and zero help online or from Sony

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony support team
04.10.2021.

Hi Mina,

Thank you for your review.

We're sorry to learn that you're experiencing an issue with you TV rebooting randomly.
We can confirm that this should be resolved in a future software update, in the meantime.
As an attempt to resolve the issue, we recommend switching off the ''Update guide in standby'' option, where you can find in [HOME] → [Settings] → [Watching TV] → [Channels] → [Channel Setup] → [Digital Setup] → [Guide setup] → [Update Guide in standby].
Also, you can use a LAN cable instead of WIFI.

If the issue persists, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sawy @ Sony Support UK

0

Android

139 cm (55 inča) 27.09.2021. autor Diver0375 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Nie wieder ein Fernseher mit Android Betriebssystem Katastrophe Ständige Systemabstürze Guide (Fernsehzeitschrift) lädt nicht richtig Sender können nach ner gewissen Zeit nicht mehr neu sortiert werden (da hilft nur TV auf Werkseinstellungen zurück setzen) So nicht Sony- nie wieder!

Kvaliteta slike

Prosječno

Kvaliteta zvuka

Osrednje

Značajke

Loše

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony
29.09.2021.

Hi Diver0375,
wir haben dein Feedback gelesen. Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren.Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fKai8 (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Sony Support DE

0

Great

139 cm (55 inča) 27.09.2021. autor Khorshed (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Good to use. Smart model. I had buy 4 years ago in Sony store.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Not so great

164 cm (65 inča) 23.09.2021. autor Donkkx (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Been having issues with the TV channels go missing, Internet port not working

Kvaliteta slike

Loše

Kvaliteta zvuka

Osrednje

Značajke

Loše

Dizajn

Osrednje

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony support team
27.09.2021.

Hi,

Thank you for your review.

We're sorry to hear that you're facing difficulties with the TV channels going missing, and the Ethernet port not working.
We recommend checking this link to help get the missing channels back: https://bit.ly/3m6vcOf
Also, we recommend checking this on how to connect your TV to the internet using a LAN cable: https://bit.ly/3zL4cZx
And if the issue still persists, make sure that you TV is up to date: https://bit.ly/3kQrb17, and finally perform a factory reset for the TV: https://bit.ly/3m8mS0y

If the issue persists, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sawy @ Sony Support UK

0

Impossible de faire des mises à jour

139 cm (55 inča) 20.09.2021. autor Beubeu (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Impossible de faire des mises à jour impossible de regarder YouTube je n’achèterai jamais plus Sony

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Osrednje

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Support
22.09.2021.

Bonjour Beubeu,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Rania@Sony support FR

0

Lots of software issues

164 cm (65 inča) 18.08.2021. autor Gmcnally (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

When I bought the TV it was bent and I was told by Sony that it was within their `limits`. Few years on hdmis on side of TV don't stay in properly. The software is terrible and crashes at least once a day. Normally when you turn the TV on in the morning it crashes and restarts itself. Constantly says WiFi isn't connected even though it is and works. The tv is not capable of displaying a moving football, it just becomes a blur of lines. Overall disappointed with the TV. My 8 series curved Samsung I had before had better picture and sound quality and more fluid software. It also didn't struggle with something so simple as displaying a moving football. Felt like a downgrade rather than an upgrade.

Kvaliteta slike

Loše

Kvaliteta zvuka

Loše

Značajke

Loše

Dizajn

Loše

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Support
31.08.2021.

Hi Gmcnally,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with your TV. To ensure optimal performance, we recommend clearing the cached data to refresh the TV by pressing Home - Settings - Device Preferences - Storage - Internal Shared Storage - Cached data - Clear, then perform a soft reset by pressing and holding the Power button for 5 seconds. We also recommend making sure it's updated to the latest software version available here: https://bit.ly/3B4bPex
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Usama @ Sony Support UK

0

Bon rapport qualité prix mais un peu lente

139 cm (55 inča) 09.08.2021. autor Giris (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Jai acheté cet article il y a 3 ans. Il fonctionne bien et offre une bonne qualité d'image. Néanmoins je trouve l'interface un peu lente et le port réseaux n'est qu'un 100megabits ce qui je trouve est limite pour un produit à ce prix.

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Osrednje

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Great tv

164 cm (65 inča) 11.07.2021. autor FifaJay (Irska) Provjereni kupac Provjeren

Great tv. Would buy another or updated version. Easy use of installing apps and use. Quality tv.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Great TV

164 cm (65 inča) 21.06.2021. autor Graham1098 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Had this TV over a year now , and still really happy with it excellent picture quality amazing features . So glad I opted for an android TV as so easy to use the apps.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

1

0

Bof

139 cm (55 inča) 15.06.2021. autor Guigui78410 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Pas de mise a jour au delà de android 8, bugs récurrent malgré la dernière mise à jour, carte réseau limitée à 100 megabit

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

2

Odgovor odjela Customer Support
18.06.2021.

Bonjour Guigui78410,

Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).

Équipe Sony Support.

0

the best

189 cm (75 inča) 10.06.2021. autor roman_melnikov (Njemačka)

vor 4 jahren gekauft und bereue es nicht! sony nr.1

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

1

0

An sich zufrieden

139 cm (55 inča) 01.06.2021. autor Jürgen Ko (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Technisch alles gut keine Probleme tolles Bild schnelles schalten und reagieren alles top nur wird er langsam alt und er wird gefühlt von update zu update langsamer aber die Hardware ist gigantisch gut

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

1

Odgovor odjela Sony
03.06.2021.

Hi Jürgen,
danke für dein Feedback. Es ist zu empfehlen, die Daten im Cach zu löschen, um die Leistung des Gerätes zu verbessern. Anweisungen dazu findest du hier: https://bit.ly/3wQ1Gjx (Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/2AcprtW.
Sony Support DE

0

Tolle Grafik, rundum guter Fernseher

139 cm (55 inča) 20.05.2021. autor MuratKarakus (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Die Fernbedienung reagiert etwas zu langsam für meinen Geschmack und wenn man den Fernseher über die Playstation einschaltet, schaltet sich der Fernseher aus und macht einen Neustart. Sonst bin ich sehr zufrieden!!!

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony
24.05.2021.

Hi MuratKarakus,

danke für dein Feedback. Es wird empfohlen, die Software-Version zu aktualisieren. Die aktuelle SW-Version findest du unter dem folgenden Link: https://cutt.ly/1nqBEaw (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fKai8.

Sony Support DE

0

Great tv

139 cm (55 inča) 18.05.2021.  (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I am happy overall with the tv but I’m not happy that certain apps like Apple TV are not compatible with this model & no plans for a software update to solve the issue

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony support
21.05.2021.

Hi Andy,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your TV. We're happy to welcome you into the Sony family!
Regarding the apps, if they're not available with your TV you can still use an external device, ie: a fire-stick, to enjoy them. If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sony Support UK

0

Versatile

164 cm (65 inča) 11.05.2021. autor PeterWilson (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Overall excellent picture, sound and the product can be used in many different ways, stand alone satellite receiver decoder, iptv player and multiconnections and everything works

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Beste Entscheidung

189 cm (75 inča) 09.05.2021. autor Santastic (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Ich bereue nichts, Bild, Ton, Apps und Google Playstore alles funktioniert einwandfrei. Super Smarte Funktionen, endlos zufrieden.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Geht so…

139 cm (55 inča) 05.05.2021. autor aigneR1981 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Starkes Clouding. Plötzliche Restarts und Abstürze kommen auch öfters vor. Mein Gerät ist erst gut 2,5 Jahre alt. Hatte davor auch Sony‘s und war bis dato überzeugt. Der nächste wird von einer anderen Marke.

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Prosječno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony
10.05.2021.

Hi aigneR1981,
es tut uns leid, das zu hören. Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Sony Support DE

0

Rubbish

164 cm (65 inča) 27.04.2021. autor Geraint (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Dnt buy one not wat they make it ti be hot better jvc

Kvaliteta slike

Prosječno

Kvaliteta zvuka

Osrednje

Značajke

Osrednje

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony support
29.04.2021.

Hi Geraint,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you're not happy with the product.
Having read your feedback, we would like to be able to offer some assistance so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sony support UK

0

Excellent et connecté

189 cm (75 inča) 17.04.2021. autor Ad17 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Il a un an Tres intuitif et connections ultra rapide Reconnu de tout les appareils

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Good product, but odd reboot bug

139 cm (55 inča) 06.04.2021. autor CharlieAA (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I have loved the TV and its features. Sound not great and had developed a tendency to reboot for no reason

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Osrednje

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Support
09.04.2021.

Hi CharlieAA,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with your TV. To ensure optimal performance, we recommend making sure the TV is updated to the latest software version available here: https://bit.ly/3t5kObP
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Sehr gut, aber nicht perfekt

164 cm (65 inča) 06.04.2021. autor Sediqi (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

An sich ist alles gut außer, dass es mit dem Wlan ohne lan kabel nicht verbindet

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony
08.04.2021.

Hi Sediqi,
danke für dein Feedback. Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Sony Support DE

0

Schwache Software

164 cm (65 inča) 21.03.2021. autor Savannah F1 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Design ok, Programmeinstellungen unübersichtlich, nach Updates muss man Einstellungen neu konfigurieren, Programme während Umschaltung auf ein anderes Programm einfach Sendernummer verschwunden

Kvaliteta slike

Prosječno

Kvaliteta zvuka

Loše

Značajke

Loše

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

A tenu 3 ans

139 cm (55 inča) 16.03.2021. autor Lydenzo (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Acheté cet écran,au bout d'une semaine quelques pixels étaient déjà hs,ce qui a priori est "normal" en revanche ce qui l'est moins c est qu'au bout de 3 ans maintenant la TV s'allume quand elle en a envie,malgré une reinitialisation,débranchement de tous les périphériques etc... j'avais une samsung qui a dépassé largement les 10 ans...je regrette mon achat,c est la dernière TV sony pour ma part

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Loše

Značajke

Osrednje

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Support
18.03.2021.

Bonjour Lydenzo,
Nous sommes désolés pour la gêne occasionnée.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Mises a jour buggé

139 cm (55 inča) 07.03.2021. autor Guigui78 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Television tres correct, hdr moyen, carte réseau seulement 100 mégabits (une carte réseau 1gigabit coûte environ 12€ quelle radinerie) android non mis à jour vers sa version la plus récente on appel ça de l’obsolescence programmée mais c’est pas grave je suis passé à l’Apple TV 4K c’est largement mieux. Problème vraiment gênant c’est la dernière mise à jour de décembre 2020 qui fait énormément bugger la tv la prise en charge du hdmi cec est a la ramasse la tv s’arrête toute seule, on est en mars 2021 et le problème n’est toujours pas réglé et pourtant sur les forums de Sony on voit que beaucoup d’utilisateurs ont le même problème sur différents modèles de tv, testez vous les mises à jour ? On se demande

Kvaliteta slike

Prosječno

Kvaliteta zvuka

Osrednje

Značajke

Prosječno

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

4 Jahren zufrieden

139 cm (55 inča) 06.03.2021. autor Jugo88 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Seid 4 Jahren benutze ich es für Gaming und Streaming Dienste. Bis jetzt sehr zufrieden. Sound kann ich nicht viel zu sagen weil ich von Anfang an bose soundbar angeschlossen habe. Hab letztes Jahr mal den Sound am tv ausprobiert war jetzt ok.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Super TV

164 cm (65 inča) 03.03.2021. autor leshelliste (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Super TV, qualité d'image, de son, de connectivitè impeccable

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Top

139 cm (55 inča) 20.02.2021. autor Bubicka (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Sony kann es nur weiterempfehlen, einmal Sony immer Sony ...

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

TV super mais le SAV.. Une catastrophe..

164 cm (65 inča) 19.02.2021. autor Segata83 (Francuska)

TV acheté en 2017, j'en était pleinement satisfait. Cependant, début 2018 j'ai commencé à avoir une fuite de lumière contact avec Sony par mail qui m'a simplement demandé un reset usine, ce que j'ai fait.. Ça n'a rien changé. Et maintenant en 2020 la fuite de lumière c'est transformé en apparition d'une bande leds.. (9 leds du rétro éclairage..) les entrées HDMI marche une fois sur deux (obligé de rebooté laTV du secteur..) Je contact le Sony on me dit d'amener ma TV dans un centre à 150km en pleins covid.. Bref.. Image superbe, Colorimétrie superbe... Design Superbe.. Qualité sur la durée 0. Je vais à contre coeur prendre une marque qui intervient à domicile.. J'ne ai rêver (en cauchemar) Sony l'a fait.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Support
21.02.2021.

Bonjour Segata83,
Nous sommes désolés pour la gêne occasionnée.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Dommage

139 cm (55 inča) 18.02.2021. autor greg2021 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Il s’agit d’une télévision avec interface Android : La version installée sur la TV est obsolète de plusieurs MAJ par rapport à Android TV dernière génération. La MAJ via Wifi ne donne aucun résultat. Pour avoir une version à jour, devinez quoi ; il faut acheter une nouvelle télévision. Donc appareil non durable, obsolescence programmée etc, etc...

Kvaliteta slike

Prosječno

Kvaliteta zvuka

Loše

Značajke

Loše

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Support
21.02.2021.

Bonjour greg2021,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

super,tout en 1

189 cm (75 inča) 17.02.2021. autor darkange93 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

super écran 4K/UHD ,androïde (mycanal,netflix,etc.. jeux avec google play),magnétoscope numérique (avec disque dure/clé usb),wifi /bluetooth etc... bref une télé connectée avec une très bonne qualité d image/son..je joue dessus avec une playstation ,images nickel et fluide des mise a jour logiciel régulière, qualité /prix : rien à dire 10/10

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Spitzengerät mit vielen Extras!

189 cm (75 inča) 16.02.2021.  (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Ich haben den Fernseher seit über einem Jahr im täglichen Gebrauch / Einsatz. Die Verarbeitung des Gerätes ist top und die Bedienung über Android TV geht spielend einfach von der Hand. Die Bildqualität ist beeindruckend. Bei 4K Inhalten spielt das Gerät definitiv seine Stärken aus. Auch in UHD übertragene Sportereignisse werden flüssig und ohne Ghosting dargestellt. SD Inhalte werden sauber hochskaliert ohne ein künstliches Bild zu erzeugen. Die Spracheingabe über die Fernbedienung ist ein echter Gewinn und über mein Smartphone kann ich das Gerät auch komplett bedienen (Xperia XZ Premium). Alles in allem eine klare Kaufempfehlung zu einem fairen Preis.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Nickel

139 cm (55 inča) 15.02.2021. autor GuerinMD (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Rien à redire sauf la mise à jour Android impossible vers Google TV

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Génial

164 cm (65 inča) 13.02.2021. autor Lolo613 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Superbe téléviseur . Beaucoup de fonctionnalités. Belles couleurs

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

obsolescence programmée

139 cm (55 inča) 12.02.2021. autor jamy (Francuska)

j'ai acheté ce produit en 2017 et après la mise à jour de novembre 2020, il ne s'allumait plus. On m'a indiqué qu'il fallait faire un RESET. Une nouvelle mise à jour début février 2021 et le 11 février après un bruit phénoménal plus de son ni d'image et impossibilité de le rallumer malgré des tentatives de RESET. Maintenant il est chez un réparateur agréé SONY !!!!

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Support
15.02.2021.

Bonjour jamy,
Nous sommes désolés pour la gêne occasionnée.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

<sensationnelle - éblouissant

189 cm (75 inča) 12.02.2021. autor Michou 59 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

J'ai acheté ce téléviseur le 02/06/2018 . Que du bonheur , je l'utilise en moyenne 3 heures/jour Je ne regrette pas cet achat .

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Design et qualité

139 cm (55 inča) 11.02.2021.  (Francuska)

On est pas déçu avec Sony et cette gamme qui propose un produit performant avec la qualité bien entendu au rendez-vous. On aimerait juste un peu plus de MAJ Android TV pour bénéficier des dernières nouveautés.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Gute Fernseher, aber schlechte Software

189 cm (75 inča) 07.02.2021. autor tomitulpe85 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

In letzter Zeit haben wir es häufig das der Fernseher einfach hängen bleibt oder gar nicht erst angeht. Ein Sony Techniker war schon einmal da und hat ihn Software lässt überarbeitet. Dann lief er auch für kurze Zeit wieder vernünftig aber jetzt hat er wieder alle Fehler wie vorher nur das jetzt die Garantie abgelaufen ist

Kvaliteta slike

Osrednje

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Prosječno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Sehr zufrieden mit den funktionen

164 cm (65 inča) 06.02.2021. autor DrIce1234 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Vor ein Jahr gekauft und super zufrieden mit dem Sony

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Sony Bravia

139 cm (55 inča) 02.02.2021. autor Monimaus (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Habe dieses Gerät schon länger bin sehr zufrieden damit

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

sehr hoher Standby Verbrauch

139 cm (55 inča) 02.02.2021. autor Günter Dove (Njemačka)

Der Standby Verbrauch liegt bei 20 Watt , egal welche "Stromspar Funktionen " eingeschaltet sind. Laut Datenblatt wird mit 0,5 Watt geworben. Man findet keine Beschreibung , was man einstellen m uss damit man den Standwert erreicht. ( Ausschalten von WLAN oder Netzwerk kann ja wohl nicht wirklich die Lösung sein ...)

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Prosječno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony
04.02.2021.

Hi Günter,

danke für dein Feedback. Es wird empfohlen, die Software-Version zu aktualisieren. Die aktuelle SW-Version findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fNnWB (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fKai8.

Sony Support DE

0

Sony

139 cm (55 inča) 12.01.2021. autor Dietmar Lucka (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Wlan könnte besser sein.....hin und wieder stürzt der Fernseher ab

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Prosječno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony
18.01.2021.

Hi Dietmar ,


danke für dein Feedback. Es wird empfohlen, die Software-Version zu aktualisieren. Die aktuelle SW-Version findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMGsw (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fKai8.


Sony Support DE

0

Ravis pour le moment

164 cm (65 inča) 10.01.2021. autor Seb20 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Très bien, a voir sa longévité que j’espère longue

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

3 years

139 cm (55 inča) 03.01.2021. autor Paul gr (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

As it got 3 years old the telly just went off something wrong with it the software but you come out and fix it for now just have to wait and see how long it lasted

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Osrednje

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Zu Anfällig zu träge

164 cm (65 inča) 31.12.2020. autor Eren77 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Bild ok Sound ok aber leider schon 2 mal Tauschgerät bekommen da Display Einheit defekt bei erst innerhalb 8 mon Laufzeit also das geht garnicht und beim aktuellen hoffe da passiert nix mehr hapert es mit dem System bei jedem Update wird es immer langsamer Fernbedienung ist nicht synchron mit TV allem in allem schlecht würd ich nicht wieder kaufen weil einfach der erste Eindruck wichtig ist und das war bei mir nicht gut und auch der Service war Grotten schlecht musste mit Support Mitarbeitern versuchen zu sprechen die das deutsch leider nicht gut konnten also bei service Freundlichkeit versteh ich was anderes!!

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Prosječno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Bonne qualité d'ensemble mais lenteur d'interface

164 cm (65 inča) 30.12.2020. autor dreamer_62 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

ou son les vieille télé qui réponde instantanéméent aux commandes. Android c'est bien mais c'est lent :( interface vocale peu efficace retourne toujours vers des vidéo Youtube. mis a part les problèmes d'interface la qualité d'image est excellente et l'audio acceptable

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Osrednje

Značajke

Prosječno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Support
01.01.2021.

Bonjour dreamer_62,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Très pratique

189 cm (75 inča) 30.12.2020. autor Eric83660 (Francuska)

Très belle image lunimeuse belle écran fonctionnel

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Qualité mediocre

139 cm (55 inča) 29.12.2020. autor SANSS (Francuska)

J’ai acheté ce téléviseur il y a trois ans et il y a un mois,subitement, il ne voulait plus démarrer. Le dépanneur a diagnostiquer une carte mère et la dalle HS ce qui signifie que la réparation est plus chère que la valeur du téléviseur. C’est le cinquième téléviseur SONY que j’achète et les deux derniers ont fonctionné que trois ans. Je suis donc très déçu de la qualité de vos produits depuis quelques années malgré leur valeur. Je vais donc remplacer mon téléviseur par une autre marque et achèterais d’autres produits chez d’autres fabricants.

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Osrednje

Značajke

Osrednje

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Absolut nicht zu empfehlen

164 cm (65 inča) 28.12.2020. autor Heinz Mainz (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Pünktlich nach der Garantie defekt, kein Bild, kein Ton, natürlich keine Kulanzreparatur etc. nie wieder Sony, ebenso werde ich alle meine Nachkommen entsprechend impfen, ebenso wird keine Chance ausgelassen entsprechendes bei jeder Gelegenheit, im nahen und entfernten Bekanntenkreis kund zu tun.

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Loše

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Image et son très bien mais....

139 cm (55 inča) 22.12.2020. autor Lobba (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

L'image et le son sont top, ce qui est le minimum et le principal en soit pour une TV. Je retire une étoile pour le wifi et la télécommande : Le wifi, lorsque j'ai une coupure de courant ou que je débranche la TV, impossible de récupérer internet sur la TV. La TV se connecte bien à ma box mais impossible d'avoir le net. Ça me met d'ailleurs un message du genre "ce réseau n'a pas l'accès à internet" alors que tous mes autres appareils (smartphone, tablette...etc connecté sur le même réseau wifi on le net)... Obligé de réinitialiser la TV au format d'usine ... Inadmissible. La télécommande... Pour une TV a plus de 1000€ et la télécommande n'est même pas bluetooth ? Obliger de bien cibler la base de la TV pour faire la moindre manipulation... Alors que le bluetooth est devenu un standard pour tout ... je trouve ça dommage et un manque de confort a l'utilisation Enfin le logiciel, alors je ne sais pas si ça vient de la télécommande en visant mal le capteur de la TV ou si c'est le logiciel, mais c'est pas très fluide. Parfois avec des temps de réponse assez long. Bref, d'un point de vu audio visuel la TV est top , par contre l'ayant payé plus de 1000€ j'aurais aimé que le reste suivent aussi ! Je suis un peu déçu.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Prosječno

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Support
28.12.2020.

Bonjour Lobba,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Toller Fernseher, eigentlich passt vieles, aber ..

139 cm (55 inča) 22.12.2020. autor Bob2727 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Vor 3 Jahren gekauft, leider werden die Updates (Android) immer schlechter: bei Bluetooth-Kopfhörern muss man jedes Mal die Lautstärke neu einstellen, bei jeder neuen Kopplung!? Vorher war es ok! TV Guide kann man nicht scrollen!? Man muss Programm Kanal per Nummer anwählen!? Schade ... manchmal startet TV einfach neu, ohne dass man es wollte!? Updates sind wichtig, und bitte richtig besser machen ... es gibt viele andere Hersteller, die es besser machen ...

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Osrednje

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Support
28.12.2020.

Hi,
stelle bitte sicher, dass du die neueste Software-Version auf dem Gerät installiert hast. Unter dem folgenden Link findest du die aktuelle Version: https://www.sony.de/electronics/support/lcd-tvs-android-xe85xx_x85xxe-series/kd-55xe8505/downloads/00017085 (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Sollte das Problem weiterhin bestehen, setzte das Gerät auf Werkszustand zurück. Solltest du noch Hilfe benötigen, kontaktiere uns bitte direkt. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3c4ykDQ
Sony Support DE

0

Endlich wieder 65 Zoll zocken und schauen

164 cm (65 inča) 18.12.2020.  (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Mein anderer 65 ZOLL TV von Sony fing nach 3 Jahren (!!!!) immer erst leicht zu flackern an was dann immer stärker wurde. Ich hoffe mal das war einfach nur Pech und keine Absicht von SONY. Weil ich aber sonst mit Sonys TV's zufrieden bin, gebe ich SONY noch eine Chance und habe diesmal gleich eine 5 Jahres Garantie abgeschlossen. Die Apps reichen mir vollkommen aus, Youtube, Amazon Prime Video und Netflix. Die monierte komplizierte Sendersortierung ist einfachewenn man erstmal das System begriffen hat. Mir gefallen die knackigen Farben und das Bild generell. Den Ton hole ich mir über Audio Anlage. Wer nutzt denn wirklich noch den TV Lautsprecher. Der Preis war krass 769 Euro für 65 Zoll und den anderen technischen Daten. Da kann man nicht meckern. Manche bemängeln das Linux System, dabei ist das zwar einfacher als Android soll aber gerade deswegen schneller laufen. Da ich Gamer bin ist der Fernseher super für mich. Die Menüs sind dieselben wie bei meinem Vorgänger TV. Deswegen bleibt man oft bei derselben Marke fast wie bei einem Auto. Jetzt hoffe ich nur das dieser Fernseher mir länger erhalten bleibt als der Vorgänger. Sony enttäusch mich bitte nicht.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Image sublime

164 cm (65 inča) 18.12.2020. autor Walt79 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Acheté il y a 3 ans je ne suis pas déçu les mises à jour sont toujours d’actualité

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Nur bei sein eige app,kammen nicht zoomen

164 cm (65 inča) 17.12.2020. autor Yavuz (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Ich als elektromeckeniker Elektroniker würde trotz weiter empfehlen. Normale weise wollte ich 5 Stern geben. Aber, einziger ist das , mann Nur bei sein eige Apps, kammen nicht zoomen .!!! Zumbeisbil Netflix Bildschirm kann ich nicht vergrößern,,,Bildschirm Modus ( nur ) 16.9 ,!!! Also Kino Format kamman nicht einstellen. Ansonsten sony 4k Fernseher 1A.super Brillant var noch nie, 4☆☆☆☆

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Osrednje

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0