Prijeđi na sadržaj

A1

Razmišljajte izvan okvira

TELEVIZORI

A1 | OLED | 4K Ultra HD | Visok dinamički raspon (HDR) | Pametni televizor (Android TV)

A1-Series

Slika – A1 4K HDR OLED televizor s tehnologijom Android TV

Sve je drugo u usporedbi blijedo

Stvarnost vjerno oživljava uz savršenu crnu i ostale boje. OLED televizor tvrtke Sony precizno i pojedinačno kontrolira preko osam milijuna piksela vlastitog osvjetljenja i stvara izvanredan, nenadmašan kontrast.

Remek-djelo televizora

Pogledajte videozapis i saznajte po čemu je Sonyjev OLED TV tako poseban te zamislite kako bi vam takav inovativni TV mogao promijeniti život.

360 stupnjeva sofisticiranosti 

Ovaj OLED televizor nije samo prekrasan. Osmišljen je tako da postolje i zvučnici gotovo nestaju i čini se kao da lebdi, usmjeravajući tako vašu pažnju na savršenu sliku.

Povucite

Vratite se po još 

Redovito se vraćajte ovamo jer otkrivamo nove značajke zbog koji je ovaj televizor tako poseban. 

Dizajnirani s okolišem na umu

SAZNAJTE VIŠE O SONYJU I OKOLIŠU

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti.

Pročitajte više

EKOLOŠKE ZNAČAJKE OVOGA PROIZVODA

  • Dinamička kontrola pozadinskog osvjetljenja prilagođavanjem svjetline pozadinskog osvjetljenja prilikom promjene sadržaja slike pridonosi povećanju energetske učinkovitosti

  • Način rada za uštedu energije pomoću prilagođavanja pozadinskog osvjetljenja štedi energiju

  • Način rada s isključenim pozadinskim osvjetljenjem pridonosi uštedi energije tako što isključuje sliku, što se ostvaruje isključivanjem prikaza na LCD zaslonu i pozadinskog osvjetljenja