A8/P

Sjajni OLED crni tonovi, sinkroniziran zvuk

Otkrijte nevjerojatnu realističnost u svemu što gledate. Naš snažan procesor X1™ Ultimate kombinira duboke OLED crne nijanse i zvuk u savršenoj harmoniji sa slikom za vrhunski doživljaj. Sve u prekrasnom dizajnu s jednom tankom pločom.

SVI TELEVIZORI

A8/P | OLED | 4K Ultra HD | Visok dinamički opseg (HDR) | Pametni televizor (Android TV)

A8/P Series
Slika – A8/P | OLED | 4K Ultra HD | Visok dinamički opseg (HDR) | Pametni televizor (Android TV)

139 cm (55 inča)|164 cm (65 inča)

Glavne značajke
Snimka zaslona s ribom koja pokazuje kontrast OLED-a
Procesor koji izvlači najbolje iz OLED-ove ljepote

Isti snažni procesor korišten u našim 8K televizorima precizno analizira podatke o slici i izvlači intenzivan kontrast OLED-a uz čiste crne tonove, maksimalnu svjetlinu i istinski realistične slike.

Snimka zaslona koncerta s usklađenim zvukom i slikom
Sklad zvuka i slike – zaslon je zvučnik 

Kada se zaslon ponaša kao zvučnik, zvuk i slika savršeno su usklađeni i zvuk dopire s odgovarajućeg mjesta na zaslonu radi autentičnijeg kino-doživljaja. 

Koncept minimalističkog dizajna s jednom pločom
Koncept dizajna s jednom pločom, iznimno tanak

Zahvaljujući iznimno tankom dizajnu s jednom pločom, zaslon se proteže sve do ruba televizora i omogućuje vam da neometano uronite u sliku.

OSTALE ZNAČAJKE

Brži put do omiljenih zabavnih sadržaja
Procesor koji izvlači najbolje iz OLED-ove ljepote

Isti snažni procesor korišten u našim 8K televizorima precizno analizira podatke o slici i izvlači intenzivan kontrast OLED-a uz čiste crne tonove, maksimalnu svjetlinu i istinski realistične slike.

Jače boje i kontrast za dodatnu dubinu i realističnost

Uživajte u stvarnim bojama, otkrijte detalje u dubokim sjenama i svijetlim istaknutim dijelovima. Uz Pixel Contrast Booster boje i kontrast pojačani su na svijetlim dijelovima da biste uživali u vjernim sjenama i tonovima, većoj dubini, finoj teksturi i crnom kontrastu koje samo OLED pruža. 

Detalj papige na Edge LCD zaslonu
Edge LCD
Detalj papige na klasičnom OLED zaslonu
Klasični OLED
Detalj papige na Sonyjevu televizoru sa značajkom Pixel Contrast Booster
Sonyjev OLED sa značajkom Pixel Contrast Booster
Snimka drona iznad planina na kojoj se vidi veća dubina i teksture.
Realističnije boje i kontrasti

Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster analizira boju pojedinačnih objekata na zaslonu te na temelju toga prilagođava kontrast, za razliku od većine televizora na kojima se kontrast prilagođava samo po jednoj krivulji odnosa crne i bijele. S obzirom na to da se objekti poboljšavaju jedan po jedan, televizor može reproducirati veće dubine, teksture i realističnije slike.

Vrhunska rezolucija, bez obzira na to što gledate

Kvaliteta se svim sadržajima može poboljšati na 4K rezoluciju uz Sonyjeve jedinstvene značajke. X1™ Ultimate, duplo brži od X1™ Extreme, precizno analizira i obrađuje podatke radi obogaćivanja 4K slika detaljima i teksturom. Slike snimane u 2K i Full HD tehnologiji poboljšavaju se na gotovo 4K uz 4K X-Reality™ PRO s pomoću jedinstvene 4K baze podataka. Object-based Super Resolution potom optimizira rezoluciju svakog objekta radi reproduciranja gotovo stvarnih tekstura.

Montaža slika koje prikazuju vrhunsku rezoluciju uz 4K X-Reality™ PRO
Dvije slike balona koji prikazuju širok raspon boja TRILUMINOS
Reproducira širi i precizniji spektar boja

Tehnologija TRILUMINOS, koju omogućuju naši X1 procesori, proširuje spektar boja i reproducira više boja od standardnih televizora. Pritom analizira i obrađuje podatke na svakoj slici da bi boje bile još prirodnije i preciznije, a slike realističnije no ikad.

Montaža slika koje prikazuju kako BRAVIA s pomoću OLED-a čini brze scene svijetlima i jasnima
Svijetle i jasnije brze scene

Uz slike sačinjene od milijuna zasebno kontroliranih piksela sve je jasno i oštro na OLED televizoru. A uz našu tehnologiju X-Motion Clarity™ brzi kadrovi ostaju uglađeni i jasni. Prizorima kretanja precizno se upravlja radi minimiziranja zamućenja da bi slike ostale realistične i bez gubitka svjetline tijekom brzih prizora.

TV zasloni koji prikazuju prekrasnu boju iz svakog kuta uz Sony OLED
Prekrasne boje iz svakog kuta

Gledanje televizora sa strane jednako je kvalitetno kao i sa sredine. naša samosvjetleća OLED ploča omogućuje dosljednost i vjernost boja gdje god gledate.

Vratite se na najpopularnije značajke

Sklad zvuka i slike – zaslon je zvučnik 

Kada se zaslon ponaša kao zvučnik, zvuk i slika savršeno su usklađeni i zvuk dopire s odgovarajućeg mjesta na zaslonu radi autentičnijeg kino-doživljaja. 

Nevjerojatno prožimajući zvuk sa zaslona

Zvuk na klasičnim televizorima sa zvučnikom ispod zaslona često nije sinkroniziran sa slikom. Zahvaljujući tehnologiji Acoustic Surface, zaslon je zvučnik. Inovativni pokretač iza zaslona lagano vibrira i stvara zvuk pa sadržaj koji čujete dolazi s mjesta u sceni gdje se radnja događa, primjerice dijalog likova ili buka motora automobila. 

Kadar dnevne sobe s prikazom načina na koji zvuk kruži oko vas uz Dolby Atmos
Zvuk se kreće oko vas uz Dolby Atmos®

Okružite se zvukom kao da se nalazite u sceni. Uz Dolby Atmos zvuk dolazi odozgo i sa svih strana da biste čuli objekte koji se kreću iznad vas uz realističniji, višedimenzionalni doživljaj.

Višedimenzionalni zvuk uz S-Force Front Surround

Doživite zvuk kao da dolazi iz više zasebnih surround zvučnika. S-Force Front Surround pretvaranjem zvuka niže kvalitete u zvuk više kvalitete reproducira sustav više surround zvučnika unutar televizora i omogućuje da uživate u prožimajućem zvuku.

Kadar dnevne sobe koji prikazuje kako S-Force Front Surround reproducira sustav više surround zvučnika
Snimka zaslona televizijskih voditelja tijekom vijesti
Jasni glasovi

Zumiranje glasa omogućuje vam da ljudski glas čujete jasno bez pojačavanja glasnoće – idealno za vijesti i dokumentarce.

Vratite se na najpopularnije značajke

Vrhunska slika i zvuk u svim okruženjima

Zavalite se i uživajte u najboljem doživljaju gledanja. Jedinstvena tehnologija optimizacije ambijenta tvrtke Sony automatski prilagođava sliku i zvuk vašem okruženju.

Svjetlina prilagođena vašoj prostoriji 

Na klasičnim televizorima svjetlina ostaje ista neovisno o osvjetljenju u prostoriji, zbog čega je slika pretamna ili presvijetla. Ovaj 4K OLED televizor ima ugrađeni senzor osvjetljenja koji optimizira svjetlinu slike u skladu s uvjetima u prostoriji, odnosno povećava svjetlinu u dobro osvijetljenim prostorijama, a smanjuje je u zatamnjenim prostorijama, pa dobivate savršenu sliku.

Muškarac na kauču gleda TV uz prikaz kako svjetlosni senzor smanjuje svjetlinu u tamnim prostorijama
SMANJENA SVJETLINA U ZATAMNJENOJ PROSTORIJI
Žena na kauču gleda TV uz prikaz kako svjetlosni senzor povećava svjetlinu u svijetlim prostorijama
POVEĆANA SVJETLINA U DOBRO OSVIJETLJENOJ PROSTORIJI
Zvuk prilagođen okruženju

Doživljaj zvuka može se mijenjati ovisno o okruženju vaše prostorije. Zavjese, primjerice, upijaju zvuk, a predmeti ispred televizora mogu ometati protok zvuka te tako negativno utjecati na kvalitetu onoga što čujete. Ovaj 4K Ultra HD televizor otkriva objekte i reproducira zvuk koji je poboljšan i optimiziran za vašu prostoriju.

Vratite se na najpopularnije značajke

Koncept dizajna s jednom pločom, iznimno tanak

Zahvaljujući našem iznimno tankom dizajnu s jednom pločom, zaslon se proteže sve do ruba televizora i omogućuje vam da neometano uronite u sliku.

Krupni plan uske metalne prednje ploče
Uska metalna prednja ploča 

Usredotočuje vas na sliku, a ne na televizor. 

Krupni plan vrhunskog postolja
Vrhunsko postolje

Prekrasan dizajn uklapa se u dnevnu sobu.

Vratite se na najpopularnije značajke

Uživajte u pametnijoj zabavi

Otkrijte više od 400 000 filmova i serija na jednom mjestu. Upravljajte televizorom glasom i sadržaje s pametnog telefona jednostavno gledajte na televizoru.

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Uživajte u neograničenoj zabavi

Odaberite među mnoštvom filmova, serija, pjesama, igara, sportskih događaja i drugih sadržaja uz Android TV. Jednostavno od televizora BRAVIA zatražite svoj omiljeni zabavni sadržaj te se zavalite i uživajte. Na TV-u uz ugrađeni Chromecast uživati možete i u mobilnim aplikacijama.

Svi vaši omiljeni sadržaji i usluge u nekoliko sekundi
Aplikacije dostupne na pametnim televizorima BRAVIA
Preko 5000 aplikacija, više nego na svim drugim pametnim televizorima

Sonyjev pametni Android TV ima nenadmašan broj aplikacija. Odaberite one koje vam ispunjavaju život i zabavljaju vas.  

Slika televizora BRAVIA s daljinskim upravljačem i brzim pristupom servisu Netflix
Nema više čekanja

Aplikacije se pokreću brže i nema više čekanja prilikom prebacivanja s jedne aplikacije na drugu – Netflix se pokreće 3 puta brže nego prije.

Jednostavno povezivanje s različitim kompatibilnim uređajima
Povećajte omiljene sadržaje s pametnog telefona

Brzo i jednostavno na velikom zaslonu uživajte u omiljenim videozapisima, fotografijama, igrama i drugim sadržajima s uređaja sa sustavom iOS.

Slika iOS i Android pametnih telefona sa sadržajem na mobilnim uređajima i BRAVIA TV-u
Jednostavna kontrola s pametnim daljinskim upravljačem

HDMI sučeljem povežite dekodere i druge uređaje s OLED pametnim TV-om te upravljajte njima jednim pametnim upravljačem. Uz tanji i zaobljeniji dizajn s ugrađenim mikrofonom za glasovnu kontrolu i bolji raspored gumba upotreba je vrlo jednostavna.

Slika jednostavnog upravljanja većim brojem uređaja s pomoću pametnog daljinskog upravljača

Vratite se na najpopularnije značajke

Doživite sadržaj kao što je autor zamislio 

Prilikom digitalnog sažimanja slika s filma na TV kvaliteta se smanjuje i vaš doživljaj nije onakav kako ga je redatelj zamislio u studiju. Brojne značajke omogućuju vam da u sadržajima studijske kvalitete uživate u vlastitom domu onako kako je redatelj zamislio.

Snimka zaslona servisa Netflix pod kutom s prikazom sadržaja
Studijska kvaliteta uz Netflix Calibrated Mode

Taj je način razvijen posebno za uživanje u originalnim sadržajima servisa Netflix i reprodukciju iste kvalitete slika na TV-u kao i televizijskom studiju. Uz Netflix Calibrated Mode autorova vizija i namjera vjerno su očuvani.

Uživajte u filmskim uzbuđenjima

Gledajte omiljene filmove na posve nov način uz više dramatike i realizma na 4K OLED televizoru osmišljenom za pružanje autentičnog doživljaja kina u vlastitom domu.

Logotip IMAX Enhanced

Ovaj Sony 4K Smart TV kao proizvod s tehnologijom IMAX Enhanced može reproducirati boju, kontrast, oštrinu i zvuk visoke kvalitete. Radujte se spoznaji da ćete u vlastitom domu uživati u punom doživljaju zabave na televizoru koji koristi sve prednosti IMAX Enhanced sadržaja.

Logotip za Dolby Vision / Atmos

Uživajte u filmskim uzbuđenjima kod kuće. Dolby Vision™ oživljava scene i omogućuje autentičan doživljaj gledanja, dok Dolby Atmos™ ispunjava sobu prožimajućim surround zvukom.

Logotip Calman READY
Zadržana strast autora

Kao rješenje problema varijacije boje tijekom produkcije ovaj TV koristi softver za automatsku kalibraciju Calman vrhunskih radnih značajki tvrtke Portrait Displays. To je dosad neviđena razina kalibracije i preciznog prilagođavanja koja nije moguća putem konvencionalnih postavki slike. Ta značajka boje reproducira vjerno u odnosu na izvorni TV signal, a čak se i prilagođava najsuptilnijim promjenama boje tijekom vremena. Ovaj TV podržava Calman, uz koji korisnici mogu iskoristiti prednosti softvera koji koriste autori vizualnog sadržaja tijekom postprodukcije i kontrole kvalitete tijekova rada. Sve to dodatno ističe našu predanost reprodukciji slike s profesionalno kalibriranom točnošću boja kod kuće.

Vratite se na najpopularnije značajke

Logotip asistivne tehnologije
Asistivna tehnologija na Android TV-u

Naši TV-i sadrže tehnologiju pristupačnosti za osobe s oštećenjima vida, sluha i pokretljivosti.

Specifikacije i značajke

Dizajnirani s okolišem na umu

SAZNAJTE VIŠE O SONYJU I OKOLIŠU

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti.

Pročitajte više

EKOLOŠKE ZNAČAJKE OVOGA PROIZVODA

  • Dinamička kontrola pozadinskog osvjetljenja, odnosno kontrola razine osvjetljenja piksela, prilagođavanjem svjetline zaslona prilikom promjene sadržaja slike pridonosi povećanju energetske učinkovitosti

  • Način rada za uštedu energije pomoću prilagođavanja svjetline zaslona štedi energiju

  • Način rada za isključivanje zaslona pridonosi uštedi energije isključivanjem zaslona bez da cijeli TV stavi u stanje pripravnosti, pa tako možete nastaviti uživati u zvuku