WD60

Zabava za sve

Otkrijte svijet filmova, TV emisija i aplikacija te u svakom trenutku uživajte u kvaliteti kristalno čiste slike. To upotpunjuje i obogaćena, dinamična glazbena podloga koji oživljuje zabavne sadržaje.

SVI TELEVIZORI

WD60 | LED | HD Ready/Full HD | Pametni televizor

WD600 Series
Slika – WD60 | LED | HD Ready/Full HD | Pametni televizor
AENERGETSKA OZNAKA I INFORMACIJSKI LIST

3modeli

Glavne značajke
Profinjeni prikaz

Doživite zapanjujuću kvalitetu slike HD Ready, bez obzira na to što gledate. Jedinstveni Sonyjev procesor X-Reality™ PRO analizira, pročišćava i poboljšava slike za prekrasno detaljan prikaz. X-Reality PRO poboljšava izgled čak i sadržaja u niskoj rezoluciji i omogućuje prepoznatljivu Sonyjevu sliku koja sve što gledate čini živopisnijim.

X-Reality PRO
Ponovo otkrijte svaki detalj

Procesor slike X-Reality PRO nadograđuje svaki piksel za izvanrednu kvalitetu slike. Analizom kadrova, svaka se scena usklađuje s našom posebnom bazom podataka slika za poboljšavanje slika i smanjivanje šuma – rezultat je vrlo realističan prikaz. 

Tanak i poboljšan

Svojim tankim profilom ovaj će se televizor savršeno uklopiti u vaš životni prostor. Savršen je za montažu na zid, a svojim nenametljivim, uskim okvirom fokus s okvira prebacuje na sliku.

Pronađite više omiljenih zabavnih sadržaja

Bez obzira na to želite li ponovno otkriti omiljeni film, pretraživati web ili jednostavno pogledati YouTube videozapis, Sony TV pruža neograničene mogućnosti.

Napredno dijeljenje fotografija
Jednostavno dijeljenje fotografija

Napredno dijeljenje fotografija jednostavan je način za dijeljenje fotografija i videozapisa s prijateljima putem velikog zaslona. Preuzmite omiljene sadržaje s televizora na kojemu vaši prijatelji dijele posebne uspomene — koristeći do 10 uređaja.

Zrcalni prikaz zaslona
Sadržaj pametnog telefona na velikom zaslonu

Zrcaljenje zaslona omogućava uživanje u sadržaju i aplikacijama s pametnog telefona na Sony TV-u. Povećajte sve uspomene i uživajte u njima na velikom zaslonu s članovima obitelji i prijateljima.

USB reprodukcija
Spremite omiljene emisije

Pretvorite televizor u digitalni videosnimač. Pomoću značajke za snimanje na USB tvrdi disk možete spremati omiljene televizijske emisije na vanjski USB disk kako biste ih gledali kad god poželite. 

Specifikacije i značajke

Otkrijte svijet filmova, TV emisija i aplikacija te u svakom trenutku uživajte u kvaliteti kristalno čiste slike. To upotpunjuje i obogaćena, dinamična glazbena podloga koji oživljuje zabavne sadržaje.
  • Dostupna veličina zaslona dijagonale 80 cm (32 inča)

  • WXGA rezolucija

  • X-Reality PRO

  • YouTube™ i druga web-mjesta

  • Ugrađena funkcija Wi-Fi

Dizajnirani s okolišem na umu

SAZNAJTE VIŠE O SONYJU I OKOLIŠU

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti.

Pročitajte više

EKOLOŠKE ZNAČAJKE OVOGA PROIZVODA

  • Dinamička kontrola pozadinskog osvjetljenja, odnosno kontrola razine osvjetljenja piksela, prilagođavanjem svjetline zaslona prilikom promjene sadržaja slike pridonosi povećanju energetske učinkovitosti

  • Način rada za uštedu energije pomoću prilagođavanja svjetline zaslona štedi energiju

  • Način rada za isključivanje zaslona pridonosi uštedi energije isključivanjem zaslona bez da cijeli TV stavi u stanje pripravnosti, pa tako možete nastaviti uživati u zvuku