WD75

Superiorna slika uz odgovarajući stil

Kvaliteta slike nadilazi Full HD. Lako pristupajte svijetu filmova, televizijskih emisija i aplikacija. Dizajn je tanak i elegantan. Nemojte samo gledati – gledajte sa stilom.

SVI TELEVIZORI

WD75 | LED | Full HD | Pametni televizor

WD750 / WD755 / WD757 / WD759 Series
Slika – Full HD televizor WD75

80 cm (32 inča)

Glavne značajke
Novi sjaj visoke rezolucije

Potpuna visoka rezolucija

Doživite našu zapanjujuću Full HD sliku, bez obzira na to što gledate. Naš jedinstveni procesor slike X-Reality PRO™ analizira, pročišćava i poboljšava slike za prekrasno detaljan prikaz. X-Reality PRO™ poboljšava izgled čak i sadržaja u niskoj rezoluciji, za prepoznatljivu sliku s potpisom tvrtke Sony koja sve videosadržaje čini živopisnijima. 

X-Reality PRO
Ponovo otkrijte svaki detalj

Procesor slike X-Reality PRO™ nadograđuje svaki piksel za izvanrednu kvalitetu slike. Analizom kadrova, svaka se scena usklađuje s našom posebnom bazom podataka slika za poboljšavanje slika i smanjivanje šuma – što rezultira realističnošću prikaza.

Dobro izgleda na bilo kojem mjestu

To je televizor koji neće dominirati vašim životnim prostorom – uljepšat će ga. Savršen je za montažu na zid, a dizajniran je za uštedu prostora i upotpunjavanje svake prostorije.

Pronađite više omiljenih zabavnih sadržaja

Bez obzira na to želite li ponovno otkriti omiljeni film ili jednostavno pogledati YouTube videozapis, televizor tvrtke Sony pruža neograničene mogućnosti.

Wi-Fi Certified
Nisu potrebni kabeli

Nema potrebe za traženjem mrežnog kabela. Usmjeravajte sve omiljene zabavne sadržaje, od filmova do glazbe, putem Wi-Fi veze i zaboravite na neuredne kabele.

Zrcalni prikaz zaslona
Sadržaj telefona na velikom zaslonu

Zrcaljenje zaslona omogućava uživanje u sadržaju i aplikacijama s pametnog telefona na Sony TV-u. Povećajte sve uspomene i uživajte u njima na velikom zaslonu s članovima obitelji i prijateljima.

Napredno dijeljenje fotografija
Jednostavno dijeljenje fotografija

Napredno dijeljenje fotografija jednostavan je način za dijeljenje fotografija i videozapisa s prijateljima putem velikog zaslona. Preuzmite omiljene sadržaje s televizora na kojemu vaši prijatelji dijele posebne uspomene — koristeći do 10 uređaja.

Specifikacije i značajke

Kvaliteta slike nadilazi Full HD. Lako pristupajte svijetu filmova, televizijskih emisija i aplikacija. Dizajn je tanak i elegantan. Nemojte samo gledati – gledajte sa stilom.
  • Dostupna veličina zaslona dijagonale 80 cm (32 inča)

  • Full HD rezolucija (1920 x 1080)

  • X-Reality PRO™

  • YouTube™ i druga web-mjesta

  • Elegantan dizajn

Dizajnirani s okolišem na umu

SAZNAJTE VIŠE O SONYJU I OKOLIŠU

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti.

Pročitajte više

EKOLOŠKE ZNAČAJKE OVOGA PROIZVODA

  • Dinamička kontrola pozadinskog osvjetljenja, odnosno kontrola razine osvjetljenja piksela, prilagođavanjem svjetline zaslona prilikom promjene sadržaja slike pridonosi povećanju energetske učinkovitosti

  • Način rada za uštedu energije pomoću prilagođavanja svjetline zaslona štedi energiju

  • Način rada za isključivanje zaslona pridonosi uštedi energije isključivanjem zaslona bez da cijeli TV stavi u stanje pripravnosti, pa tako možete nastaviti uživati u zvuku