Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

X85J

Preko milijardu boja u prekrasnom ravnom dizajnu

Uživajte u novoj razini prikaza boja uz 4K HDR TV koji reproducira suptilne razlike sjena i nijansi. Stvarne boje i zaslon od 120 Hz pružaju vam uglađeniji, čišći i realističniji doživljaj zabave. 

SVI TELEVIZORI

X85J| 4K Ultra HD | Visok dinamički raspon (HDR) | Pametni televizor (Google TV)

X85J Series
Slika – X85J| 4K Ultra HD | Visok dinamički raspon (HDR) | Pametni televizor (Google TV)

108 cm (43 inča)|126 cm (50 inča)|139 cm (55 inča)|164 cm (65 inča)|189 cm (75 inča)|215 cm (85 inča)

Realistične boje koje oduzimaju dah

Preko milijardu boja kojima život udišu TRILUMINOS PRO™ i naš 4K HDR Processor X1™. Uz ekstreman kontrast sve što gledate izgleda tako stvarno.

Jasan višedimenzionalni zvuk

Osjetite jasan zvuk visoke kvalitete oko sebe iz više dimenzija i nađite se usred scene.

Obitelj gleda televizor s kauča
Doživite filmska uzbuđenja

Gledajte omiljene filmove na nov način uz više dramatike i realizma na 4K televizoru osmišljenom za stvaranje doživljaja kina u vlastitom domu. Dolby Vision™ autentično oživljava scene, dok Dolby Atmos™ ispunjava sobu prožimajućim zvukom.

Tisuće filmova i serija koje možete pokrenuti glasom.

Glasom brzo pronađite što želite gledati. Pronađite naslov tako da ga izgovorite. Možete i potražiti preporuke tako da kažete npr. "pokaži mi avanturističke TV emisije".

Vrhunska slika i zvuk u svim okruženjima

Uživajte u prožimajućem doživljaju gledanja. Naša jedinstvena tehnologija ambijentalne optimizacije sa svjetlosnim senzorom automatski prilagođava sliku i zvuk vašem okruženju.

Slika dvostranog stalka
Fleksibilan premium stalak za sve položaje TV-a

Višefunkcijski dvostrani stalak omogućuje vam da odaberete standardnu postavku fokusiranu na sliku ili pak usku postavku za manje police.

Reciklirajte. Obnovite. Smanjite.

Televizori BRAVIA izgledaju elegantno, ali su i ekološki izrađeni. U okviru ovog TV-a koristi se do 30 % održivog materijala, a u komponentama naša jedinstvena plastika SORPLAS™ s najvišom stopom reciklaže u industriji od 89 %.

Nadogradite na BRAVIA XR, prvi TV s kognitivnom inteligencijom

Kognitivni procesor XR radi kao ljudski mozak te stvara prirodne i prekrasne slike i zvukove jednake onima koje vidite i čujete u stvarnom životu. Osim toga, uz LED punog polja uživat ćete u svjetlijim slikama višeg kontrasta za iznimnu realističnost.

Otkrijte još značajki

Logotip asistivne tehnologije
Asistivna tehnologija na Google TV-u

Naši TV-i sadrže tehnologiju pristupačnosti za osobe s oštećenjima vida, sluha i pokretljivosti.

Specifikacije i značajke

Pogledajte divne slike pune boja iz stvarnog svijeta na televizoru koji je osmišljen da vam održava fokus na akciji. UZ 4K/120 sličica u sekundi možete uživati u glađoj, jasnijoj i životnijoj zabavi.

Dizajnirani s okolišem na umu

SAZNAJTE VIŠE O SONYJU I OKOLIŠU

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti.

Pročitajte više

EKOLOŠKE ZNAČAJKE OVOGA PROIZVODA

  • Dinamička kontrola pozadinskog osvjetljenja, odnosno kontrola razine osvjetljenja piksela, prilagođavanjem svjetline zaslona prilikom promjene sadržaja slike pridonosi povećanju energetske učinkovitosti

  • Način rada za uštedu energije pomoću prilagođavanja svjetline zaslona štedi energiju

  • Način rada za isključivanje zaslona pridonosi uštedi energije isključivanjem zaslona bez da cijeli TV stavi u stanje pripravnosti, pa tako možete nastaviti uživati u zvuku