Prijeđi na sadržaj

X94C/X93C

Vrhunski 4K doživljaj

To je vrhunski izraz 4K rezolucije. Apsolutno savršena slika upotpunjena je bogatim, punim zvukom koji je vjeran originalnom izvoru i uzbudljivim novim korisničkim doživljajem.

TELEVIZORI

X94C / X93C | LED | 4K Ultra HD | Visok dinamički raspon (HDR) | Pametni TV (Android TV)

X9405C / X9305C Series

Slika – 4K Ultra HD X94C / X93C s tehnologijom Android TV

139 cm (55 inča)|164 cm (65 inča)|189 cm (75 inča)

Od

PMC

Kn 19.716,00

(s PDV-om)
BENERGETSKA OZNAKA I INFORMACIJSKI LIST

3modeli

Slika

4K Processor X1 – jedan čip mijenja sve

Uživajte u većoj jasnoći, bojama i većem kontrastu uz novi 4K Processor X1™

Snažni 4K Processor X1 osigurava vrhunsku kvalitetu slike sadržaja koje gledate. Svaki se izvor analizira i poboljšava na najbolju 4K rezoluciju koju nudimo, od televizijskih programa, Blu-ray Disc™ i DVD sadržaja do 4K internetskih videozapisa. Uživajte u 4K slici izvanredne jasnoće, realističnih boja i blistavog kontrasta.

X-tended dynamic range

X-tended Dynamic Range

Preciznom kontrolom pozadinskog osvjetljenja na cijelom zaslonu X-tended Dynamic Range proizvodi duboku crnu boju i vršnu svjetlinu te sve detalje koji se nalaze između njih.

Zaslon TRILUMINOS

Zaslon TRILUMINOS

TRILUMINOS je jedinstveni zaslon tvrtke Sony koji obogaćuje doživljaj gledanja širom paletom boja te prirodnijim nijansama i tonovima.

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO rezultat je više desetljeća iskustva u obradi i proizvodnji videozapisa te prilagođava omjer svakog kadra i poboljšava ga tako da bi se postigli živopisna dubina i detalji.

Poboljšajte svaku sliku do 4K kvalitete

Bez obzira na to što gledate, pobrinite se da bude u 4K rezoluciji

Bez obzira na izvor, naša dosad najsnažnija tehnologija za obradu slike 4K rezolucije predivno poboljšava rezoluciju svakog piksela. Scene se analiziraju i uspoređuju s posebnom bazom podataka sa slikama radi postizanja realističnih detalja, bez obzira na to što gledate.

4K X-Reality PRO
Konvencionalni televizor
4K X-Reality PRO
Televizor koji ima 4K Processor X1

Full HD

Standardno

X1

4K Processor X1 – Precision Detail Enhancer

4K Processor X1 koristi nove algoritme kao što su Noise Crusher, Flat Area Detection i Super Resolution. Ove napredne tehnologije zajedno rade na održavanju tekstura slike prirodnog izgleda s malom razinom šuma i profinjenog sadržaja, bilo u izvornoj ili poboljšanoj rezoluciji.

Svaka boja oživljava

Veliki svijet prirodnih boja koje oduzimaju dah

BRAVIA® donosi još realističnije boje – sada dodatno poboljšane uz snažni 4K Processor X1 i njegovu tehnologiju za precizno mapiranje boja. Potaknite cijeli raspon emocija u svakoj sceni uz bogate, živopisne crvene, zelene i plave nijanse. Osim toga, zahvaljujući jedinstvenom zaslonu TRILUMINOS tvrtke Sony moći ćete uživati u najširem rasponu boja dosad.

S tehnologijom TRILUMINOS
Bez tehnologije TRILUMINOS

4K Processor X1 – Precision Colour Mapping

Značajka Precision Colour Mapping koju pruža 4K Processor X1 nadilazi konvencionalno poboljšanje boja, optimizirajući boje pojedinačno u stvarnom vremenu. Omogućava maksimalne radne značajke zaslona i kontrolira reprodukciju svake boje radi postizanja bogatih i prirodnih rezultata.

 • X1
 • Normalno

Briljantno pozadinsko osvjetljenje

Svjetlije svijetle nijanse i bogatije, dublje crne

Ovaj jedinstveni algoritam za pozadinsko osvjetljenje, koji pokreće novi 4K Processor X1 tvrtke Sony, vjerno reproducira mnogo svjetliji raspon boja u odnosu na standardni LED televizor.

Poboljšavanje dinamičkog kontrasta
Konvencionalni televizor
Poboljšavanje dinamičkog kontrasta
Televizor koji ima 4K Processor X1

Dynamic Contrast Enhancer – 4K Processor X1

4K Processor X1 sadrži Dynamic Contrast Enhancer, pa se raspon svjetline kontinuirano optimizira kadar po kadar. Prilagođava razine sukladno onome što se događa na zaslonu.

Kompatibilnost s visokim dinamičkim rasponom (HDR)

Ovaj televizor podržava HDR, a uz X-tended Dynamic Range i TRILUMINOS zaslon može prikazivati mnogo veći kontrast, bolje detalje i zapanjujuću boju.

visok dinamički raspon
VISOK DINAMIČKI RASPON
visok dinamički raspon
STANDARDNO

Svi 4K sadržaji, bez obzira na izvor

Sada možete istraživati svijet prave 4K zabave kod kuće. Kompatibilnost s najnovijim 4K standardima – među kojima su VP9 i HDMI za 50p/60p – omogućit će uživanje u omiljenom sadržaju.

Audio

Prvi televizora na svijetu sa zvukom visoke rezolucije

Glazba kakvu je izvođač zamislio

U studiju za snimanje i na koncertima uživo, originalne snimke snimaju se u kvaliteti koja nadmašuje onu na CD medijima. Zvuk visoke rezolucije omogućava vam da osjetite bogat zvuk kao da izvođač nastupa pred vama. Poboljšajte svoj glazbeni život uz televizor tvrtke Sony sa zvukom visoke rezolucije.

Kako funkcionira zvuk visoke rezolucije

Zvuk visoke rezolucije označava kolekciju digitalnih procesa koji omogućavaju kodiranje i reprodukciju glazbe u kvaliteti koja nadmašuje onu koja se koristi na CD-ima.

Zvuk visoke rezolucije
Komprimirana datoteka [mp3]
Zvuk visoke rezolucije
Datoteka sa zvukom visoke rezolucije

Čarolija tekućeg zvuka

Čut ćete najmanje detalje uz neusporedivu jasnoću

Wooferi i niskotonci usmjereni prema naprijed reproduciraju jasan, snažan zvuk punog raspona uz dizajn bez prigušivača koji smanjuje izobličenje radi postizanja čistih srednjih i visokih tonova. Napredna staklena vlakna ojačana silikatima otkrivaju najsuptilnije detalje – savršen način uživanja u audio izvorima visoke rezolucije.

Napravljen za slušanje

Učinite slušanje jednako realističnim kao i gledanje. ClearAudio+ precizno prilagođava zvuk televizora za postizanje prožimajućeg doživljaja koji emocionalno obogaćuje i ostavlja dojam da vas zvuk okružuje. Slušajte glazbu, dijaloge i surround efekte uz veću jasnoću i odvajanje, bez obzira na to koji sadržaj gledate.

DSEE

Uživajte u detaljnijem zvuku svih sadržaja. DSEE HX analizira izvore zvuka, proširujući visoke frekvencije i dubinu bitova gotovo do kvalitete zvuka visoke rezolucije.

S-Force Front Surround

S-Force Front Surround obrađuje audio signale radi postizanja prožimajućeg doživljaja slušanja. Izravna višekanalna obrada jamči realistično čist i snažan surround zvuk od 360°.

Clear Phase Audio

Clear Phase precizno prilagođava frekvencijski odziv zvučnika televizora radi postizanja uglađenije i uravnoteženije reprodukcije svih frekvencija – niskih, srednjih i visokih.

Svijet mogućnosti

Pronađite sve zabavne sadržaje koji vam padnu na pamet, brže nego ikada. Od filmova i televizijskih emisija do tisuća aplikacija, Android TV tvrtke Sony donosi vam sve, u trenu.

Dizajn

Svaka svrha ima savršen oblik

Dizajn Wedge spaja oblik s funkcionalnom ljepotom

Esencijalni novi oblik modela BRAVIA® spaja estetiku s funkcionalnom ljepotom. Male dimenzije štede prostor, a zvuk poboljšava veći kapacitet zvučnika.

 • Wide
 • Usko

Širok televizor, uska površina

Uštedite prostor s postoljem s 2 položaja

Prilagodite nogare ispod 4K televizora kako biste mijenjali između položaja širokog ili uskog postolja, ovisno o širini površine.

Istražite sve značajke uređaja X94C/X93C

Videozapisi s uputama

TV videozapisi s uputama

Imate pitanja povezana s postavljanjem i upotrebom vašeg televizora ili povezivanjem s drugom opremom? Naši videovodiči provest će vas kroz to korak po korak.

Specifikacije i značajke
To je vrhunski izraz 4K rezolucije. Apsolutno savršena slika upotpunjena je bogatim, punim zvukom koji je vjeran originalnom izvoru i uzbudljivim novim korisničkim doživljajem.
 • Dostupna veličina zaslona dijagonale 139 cm (55 inča), 164 cm (65 inča), 189 cm (75 inča)

 • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

 • 4K Processor X1

 • Zvuk visoke rezolucije

 • Android TV

Omjer širine i visine
16:9
Zaslon Triluminos™
DA

Dizajnirani s okolišem na umu

SAZNAJTE VIŠE O SONYJU I OKOLIŠU

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti.

Pročitajte više

EKOLOŠKE ZNAČAJKE OVOGA PROIZVODA

 • Dinamička kontrola pozadinskog osvjetljenja, odnosno kontrola razine osvjetljenja piksela, prilagođavanjem svjetline zaslona prilikom promjene sadržaja slike pridonosi povećanju energetske učinkovitosti

 • Način rada za uštedu energije pomoću prilagođavanja svjetline zaslona štedi energiju

 • Način rada za isključivanje zaslona pridonosi uštedi energije isključivanjem zaslona bez da cijeli TV stavi u stanje pripravnosti, pa tako možete nastaviti uživati u zvuku