Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Pročitaj tekstualni prijepis videozapisa za ovaj videozapis

BRAVIA XR X95J

Zapanjujući 4K s inteligencijom u minimalističkom dizajnu

Pogledajte kako stvaran 4K HDR može biti kada se LED zaslon punog polja kombinira sa snagom našeg revolucionarnog čipa Cognitive Processor XR™ u prožimajućem dizajnu s nevidljivim rubovima.

SVI TELEVIZORI

X95J | BRAVIA XR | Full Array LED | 4K Ultra HD | Visok dinamički raspon (HDR) | Pametni televizor (Google TV)

X95J Series
Slika – X95J | BRAVIA XR | Full Array LED | 4K Ultra HD | Visok dinamički raspon (HDR) | Pametni televizor (Google TV)

164 cm (65 inča)|189 cm (75 inča)|215 cm (85 inča)

Nagrađeno
pobjednik natjecanja reddot 2021., logotip najboljeg od najboljih
Red Dot: najbolje od najboljih
Logotip nagrada za inovacije CES® 2021
Nagrade za inovacije CES® 2021
Prvi televizor s kognitivnom inteligencijom

BRAVIA XR™ TV sliku i zvuk podiže na novu razinu uz genijalan Cognitive Processor XR. On razumije kako ljudi vide i čuju te pruža potpuno novi doživljaj uz koji ćete se u cijelosti uživiti u scenu.

Genijalne 4K slike kako ih percipira ljudsko oko

Uživajte u dubokim, prirodnim, sjajnim slikama iz svih kutova uz minimalni odsjaj. Naš revolucionarni procesor koristi analizu ljudske perspektive za unakrsnu analizu i optimizaciju stotina tisuća elemenata u tren oka. Uz LED ploču punog polja ta tehnologija reproducira ultrarealistične slike prepune prirodnog kontrasta.

Svaki zvuk pretvorite u prožimajući doživljaj

Napredna tehnologija zvučnika s našim čipom Cognitive Processor XR svaki izvor zvuka pretvara u prožimajući zvuk. Jasniji i precizniji zvuk bez obzira na to što gledate. Uživajte u zabavnim sadržajima na posve novi način uz savršeno usklađenu sliku i zvuk.

Tisuće filmova i serija koje možete pokrenuti glasom

Glasom brzo pronađite što želite gledati. Pronađite naslov tako da ga izgovorite. Možete i potražiti preporuke tako da kažete npr. "pokaži mi avanturističke TV emisije".

Prenesite kino-doživljaj u svoj dom uz filmove koje dobivate uz BRAVIA XR
Savršeno za PlayStation®5
Reciklirajte. Obnovite. Smanjite.

Televizori BRAVIA XR izgledaju elegantno, ali su i ekološki izrađeni. U stražnjim poklopcima naših modela s velikim zaslonom koristi se i do 40 % održivih materijala.

XR Picture
Detalj cvijeća s prikazom suptilnih sjena i nijansi na laticama
Široka paleta prirodno prekrasnih boja

Pogledajte boje koje su prirodne i lijepe ljudskom oku Cognitive Processor XR omogućuje našem jedinstvenom zaslonu pristup široj paleti boja i njihovu reprodukciju uz suptilne razlike vidljive u stvarnom svijetu. Uz proširene nijanse i zasićenost, na cvijeću ćete vidjeti živopisne sjene i realistične teksture. I blijede boje izgledaju realistično.

Realistična dubina uz duboke crne i jarke svijetle nijanse

Vrhunski kontrast, baš kao u stvarnosti. Naš Cognitive Processor XR unakrsno analizira podatke i poboljšava slike kao što se ljudsko oko fokusira, što daje realističnu boju i dubinu. Uz XR Contrast Booster svijetla su područja svjetlija, a tamna tamnija – detalji se više ne gube u tamnim ni svijetlim područjima.  

Slike na zaslonu s prikazom velikog kontrasta i realistične dubine
Slika lisice koja pokazuje 4K jasnoću
Rekonstrukcija izgubljenih tekstura na pametan način

Zabava u gotovo 4K rezoluciji uz XR 4K Upscaling bez obzira na sadržaj i izvor. Cognitive Processor XR pristupa mnoštvu podataka te inteligentno obnavlja izgubljene teksture i detalje i reproducira realistične slike. Pogledajte detalje kao što su prirodno definirano krzno životinje i stijena oštrih rubova.  

Pametna obrada pokreta za brze scene bez zamućenja

Gledanje sporta i akcijskih filmova upravo je postalo još bolje. Naš Cognitive Processor XR s tehnologijom XR Motion Clarity™ analizira podatke da bi akcija bila uglađena, svijetla i jasna.

Slika surfera s prikazanim detaljem vala bez zamućenja
Divne slike preko cijelog zaslona

Ploča X-Wide Angle™ daje prekrasne slike iz svakog kuta tako da i oni koji gledaju sa strane mogu uživati kao i oni u sredini. Uz X-Anti Reflection slike su puno bistrije uz manje odsjaja.

Slike automobila iz ptičje perspektive koji vozi cestom na zasebnom zaslonima televizora koje pokazuju prednosti ploče X-Wide Angle.
X-Wide Angle™
Slike grada na vrhu brežuljka po noći na zasebnim zaslonima televizora koje pokazuju prednosti značajke X-Anti Reflection.
X-Anti Reflection
Otkrijte tehnologije slike
 
XR Sound
Slika pjevača na koncertu
Zvuk sa zaslona savršeno prati akciju

XR Sound Position pruža glazbeni doživljaj koji se podudara s načinom na koji percipiramo svijet i realističan zvuk iza slike. Zahvaljujući visokotoncima za pozicioniranje zvuka na ovom Full Array LED televizoru BRAVIA XR, zvuk je precizno usklađen s onim što je na zaslonu radi potpuno prožimajućeg doživljaja.

Prožimajući zvuk usklađen s radnjom na zaslonu uz dva visokotonca za pozicioniranje zvuka, dva prednja zvučnika i integrirani niskotonac.

Sva zabava poboljšana na 3D surround zvuk

Na televizoru BRAVIA XR sve što gledate čuje se u pravom surround zvuku. XR Surround stvara surround zvuk koji dopire sa strana i okomito, tako da možete doživjeti 3D zvuk bez potrebe za zvučnicima ugrađenima u strop ili onima koji zvuk usmjeravaju prema gore.

Scena dnevne sobe s prikazom efekta surround zvuka uz XR Surround
Najbolje sa zvukom tvrtke Sony

Upareni s opremom tvrtke Sony, naši najnoviji televizori BRAVIA donose vam prožimajuće audiovizualni doživljaj uz izvanrednu XR kvalitetu slike i zvuka.

Žena na punoj ulici pokazuje kako Voice Zoom 2 olakšava slušanje govora
Voice Zoom™ 2 poboljšava glasove za jasnije razgovore

Jasnije čujte razgovore na TV-u bez poglašnjavanja. Čak i ako je razgovor teško čuti, Voice Zoom 2 prepoznaje vrstu glasa, analizira ga i poboljšava njegovu jasnoću. 

Otkrijte tehnologije zvuka
 
Pametne značajke TV-a
Povećajte omiljene sadržaje s pametnog telefona

Brzo i jednostavno na velikom zaslonu uživajte u omiljenim videozapisima, fotografijama, igrama i drugim sadržajima s uređaja sa sustavom iOS.

Slika na kojoj se prikazuje prijenos sadržaja s pametnog telefona na televizor:
Svim uređajima upravljajte jednim daljinskim upravljačem

Našim pametnim daljinskim upravljačem možete upravljati svim povezanim uređajima. Zahvaljujući pristupu servisima za videozapise na zahtjev pritiskom na jedan gumb serije i filmovi bit će u vašoj sobi za svega nekoliko sekundi.

Slika na kojoj se prikazuje kako se svim povezanim uređajima može upravljati jednim pametnim daljinskim upravljačem
Otkrijte još pametnih značajki
 
Dizajn
Prekrasan dizajn za prožimajući doživljaj gledanja

U minimalističkom dizajnu s jednom pločom neprekinutog ruba zaslon je jedna staklena ploča koja je prirodno elegantna te vaš fokus drži na slici. Ovaj TV otmjenog stila izgleda i zvuči savršeno, bez obzira na to je li na postolju ili na zidu.

Stvaran izgled može ovisiti o veličini televizora.

Povucite
Slika s prikazanim postoljem s tri načina postavljanja
Kvalitetno postolje s tri položaja za svaki smještaj TV-a

Postolje s tri načina postavljanja omogućuje standardnu postavku s fokusom na sliku, usku postavku za manje police i postavku za soundbar za idealan smještaj zvučnog sustava.

Slika dizajna s nevidljivim rubovima u krupnom planu
Neprekinuti rub – manja prednja ploča, veća slika

Zahvaljujući svom dizajnu bez okvira, ovaj televizor ima sofisticiran izgled koji ne odvlači pažnju i vaše se oči fokusiraju na ono što je važno – na sliku.

Slika stražnje strane televizora s prikazanom organizacijom kabela
Ljepota bez suvišnih kabela

Držači kabela sakrivaju kabele da bi televizor izgledao uredno i dobro sprijeda, sa strane i straga.

Detalj daljinskog upravljača od brušenog aluminija s pozadinskim osvjetljenjem
Daljinski upravljač s pozadinskim osvjetljenjem

Daljinski upravljač vrhunskog dizajna od brušenog aluminija sa završnom obradom s tankim linijama sjajno leži u ruci i vidi se u mraku.

Vrhunska slika i zvuk u svim okruženjima

Uživajte u prožimajućem doživljaju gledanja. Naša jedinstvena tehnologija ambijentalne optimizacije sa svjetlosnim senzorom automatski prilagođava sliku i zvuk vašem okruženju.

Uživajte u kvalitetnim sadržajima kako je autor zamislio

Uz široku lepezu tehnologija koje zadržavaju namjeru autora, uključujući Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced i Dolby Vision®, ovaj televizor reproducira svu dramu i uzbuđenje koje je redatelj zamislio. Ima i podršku za Calman, pa ga autori mogu koristiti i tijekom produkcije. 

BRAVIA XR A80J

Vrhunsko gledanje uz duboke OLED crne nijanse

Uz OLED ćete uživati u realističnijim bojama i potpuno crnim slikama. Budući da je OLED zaslon zvučnik, zvuk dopire izravno iz zaslona te prati akciju za istinski prožimajući doživljaj.

Logotip asistivne tehnologije
Asistivna tehnologija na Google TV-u

Naši TV-i sadrže tehnologiju pristupačnosti za osobe s oštećenjima vida, sluha i pokretljivosti.

Budite među prvima koje ćemo obavještavati o svim uzbudljivim tehnologijama na kojoj se temelje najnoviji televizori BRAVIA te o proizvodima koji se mogu naručiti unaprijed i koji su u prodaji.

Specifikacije i značajke

Otkrijte koliko realističan prikaz na televizoru može biti kad Full Array LED zaslon i Cognitive Processor XR™ objedinite u prekrasan dizajn neprekinutog ruba koji pažnju zadržava na slici.

Dizajnirani s okolišem na umu

SAZNAJTE VIŠE O SONYJU I OKOLIŠU

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti.

Pročitajte više

EKOLOŠKE ZNAČAJKE OVOGA PROIZVODA

  • Dinamička kontrola pozadinskog osvjetljenja, odnosno kontrola razine osvjetljenja piksela, prilagođavanjem svjetline zaslona prilikom promjene sadržaja slike pridonosi povećanju energetske učinkovitosti

  • Način rada za uštedu energije pomoću prilagođavanja svjetline zaslona štedi energiju

  • Način rada za isključivanje zaslona pridonosi uštedi energije isključivanjem zaslona bez da cijeli TV stavi u stanje pripravnosti, pa tako možete nastaviti uživati u zvuku