31

4.4 na temelju 31 recenzija kupaca

21
7
0
1
2
Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Recenzije kupaca: 31

4 Modeli

Modeli

0

Sony Najjaci

108 cm (43 inča) 30.08.2019. autor Dino2000

Znaci televizor ubija ljudi brz čista slika zvuk fantastičan puno značajki i mogucnosti i za vanjske uređaje stvoren Blu ray player DVD player PlayStation šta god uz dobar HDMI kabel fantasticno Jedno 4 prazna utora za Usb podržava sve USB naravno koje postoje Brzina interneta odlična Azurira se sam na vrijeme brzo sve je super zasad nemam primjedbi

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Super

164 cm (65 inča) 29.08.2019. autor Maja27

Super, odlicno, jednostavno, dobra kvaliteta slike i zvuka

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

0

0

0

Odličan Android

139 cm (55 inča) 25.08.2019. autor Hevily

Kupili smo ga prije mjesec dana, još uvijek otkrivamo bezbrojne mogućnosti podešavanja...za ovaj cjenovni rang odlično uložen novac

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Super

139 cm (55 inča) 16.08.2019. autor bobynho

Trebala mi nova tv kupio i nisam falio s odabirom.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Odlicna slika

139 cm (55 inča) 12.08.2019. autor mladjo

sjajan proizvod za uložen novac kvalitetna slika puno opcija za rad

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

0

0

0

odlično

139 cm (55 inča) 05.07.2019. autor Brzi

Kupio sam Tv prije 10 dana i jako sam zadovoljan ukupnim doživljajem, s napomenom da sam dosad koristio tek 1/3 mogućnosti uređaaja. Sve pohvale!

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Odlican

123 cm (49 inča) 09.04.2019. autor Francesk

Zadovoljava sve potrebe multimedije i odlicno se uklapa u svaki prostor.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

0

0

0

Odličnaaa

123 cm (49 inča) 23.03.2019. autor Marina2485

Kupila sam je ima 2 tjedna Prezadovoljna sam , slika je odlicna Sve 5 ...

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

ODLIČNE ZNAČAJKE

123 cm (49 inča) 22.03.2019. autor ZAK 1968

Kupila sam prije mjesec dana i vrlo sam zadovoljna

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Odlican TV za prihvatljivu cijenu

108 cm (43 inča) 13.03.2019. autor Sasa68

Za sada sam zadovoljan kupljenim TV /- om a nadam se da nece prestati raditi kao prethodni, 3 mjeseca nakon isteka garancije

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Izvrsno! Preporučujem

108 cm (43 inča) 27.02.2019. autor Tina14

Tv kupljen prije dva mjeseca, izvrstan ja i preporučujem ga svakom.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

odlićan

139 cm (55 inča) 06.02.2019. autor miha5

Kupljen prije tri tjedna i prvi su dojmovi odlični

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Sjajna slika

139 cm (55 inča) 01.02.2019. autor Zadar 64

Za sad okkkk..Sjajna slika i sve tako jednostavno prilagođeno kupcu

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Android tv Sony XF 75

123 cm (49 inča) 27.01.2019. autor Josip85

Proizvod Sony tv koji sam kupio nedavno zadovoljan sam samim modelom televizora i funkcija samih koje se nalaze na istom. Zelio bih navesti kako televizor dolazi sa Android operativninim sustavom koji je jako fluidan te na samom televizoru radi bez ikakvih zastajkivanja ili prekida te same aplikacije rade jako dobro. Jako brza tranzicija ili prebacivanje iz aplikacija u same tv kanale. Slika je jako kvalitetna bez obzira da li gledate zemaljske, satelitske programe ili sami video na youtube aplikaciji u 4K rezoluciji

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

0

0

0

Sjajno

139 cm (55 inča) 24.01.2019. autor djuzbai

Kupila sam prije manje od mjesec dana i presretna sam

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Super

139 cm (55 inča) 15.01.2019. autor Georg84

Kupio sam ga za božić i super je, uljpšao mi blagdane

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Dobro

0

0

0

Fantastične mogucnosti

108 cm (43 inča) 10.01.2019. autor Luidji

Kupio sam ovaj proizvod prije dva tjedna i oduševljen sam njegovim sjajnim mogućnostima koje jos otkrivam i sve sam vise zadov

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

odlično

123 cm (49 inča) 29.12.2018. autor JDBB68

Kupio sam prije par dana. Odličan je.Nemam zamjerke.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

0

0

0

Loša kvaliteta izrade

139 cm (55 inča) 19.12.2018. autor aki83

Jako loša kvaliteta izrade. Očekivao sam više od renomiranog proizvođača kao što je Sony. Panel se odvaja od okvira, sami rubovi televizora se neravni, na nekim dijelovima čak i naborani. Kao da je šparano na ljepilu ili je loše spajano. Inače, android je dobar, slika je dobra ali kvaliteta izrade je jako loša. Katastrofalna čak.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Loše

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Odlican TV

164 cm (65 inča) 14.12.2018. autor Skec

Kupio sam 65" Sony 28.11.2018. i zasad je odlican. Slika je super i sustav android je dobar, mozda da je sam sustav tv-a brzi bilo bi odlicno, ali to je ta klasa televizora i ta cijena.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

2

0

0

Super slika

108 cm (43 inča) 11.12.2018. autor Drdr

Odlican proizvod za tu cijenu, u odnosu na konkurenciju

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

0

0

0

Nisam zadovoljan zbog aplikacija

123 cm (49 inča) 09.12.2018. autor Mirolav77

Nisam sretan. Nadam se da nisam pogrijesio sto sam kupio vas tv

Kvaliteta slike

Prosječno

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Loše

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

0

0

0

Odličan televizor

123 cm (49 inča) 05.12.2018. autor Vbeast

Prezadovoljni smo televizorom. Ima odličnu sliku i puno mogućnosti namještavanja kako slike tako i svega ostalog. Nismo naišli na nikakvu manu.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Vrlo dobra reprodukcija 4K video zapisa.

108 cm (43 inča) 30.11.2018. autor skywalker1992

Jednostavno sučelje za korisnike. Android reagira vrlo brzo. Zadovoljni smo prikazom 4K video zapisa i učitavanjem USB flash drivera. Zvuk je jasan i čist. Jedina mana je što nije u srebrnoj boji :)

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Oduševljenje

123 cm (49 inča) 27.11.2018. autor SimbaKlc

Kupio sam ovaj televizor u trgovini Satel, na adresi Trg Hrvatskih Branitelja 4 u Karlovu. Oduševljen sam ovim proizvodom, savršeno kristalna slika, pristupačni izbornik, dizajam je zapanjujuć, ako netko traži televiziju ove veličine preporučio bih je svakome, ja sam prezadvoljan i vjerni kupac Sony proizvoda. Srdačan pozdrav

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

uputstvo

123 cm (49 inča) 25.11.2018. autor Zlax

uputstvo je tiskano na jako malom fontu{3} dosta kompliciran za prvu postavu inače sam zadovoljan

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

0

0

0

novi tv

108 cm (43 inča) 20.11.2018. autor Aleks G

sika je izvrsna,i vrlo jasna. nakon početne prilagodbe,i usklađivanja sa mobitelom,sve ide jako glatko i brzo,biranje sadržaja,premotavanja i svega ostalog. jako smo zadovoljni doma sa ovim tv-om.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

kupio sam tv prije 6 dana i super je.

123 cm (49 inča) 02.11.2018. autor mata0209

Presretan sam zbog toga je je stvarno super i cool

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

0

0

0

Odlicne znacajke

139 cm (55 inča) 01.11.2018. autor Vale985

Kupili smo ovu televiziju prije skoro2 mjeseca i prezadovoljni smo!!

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Razocaran

108 cm (43 inča) 14.10.2018. autor Iggi

Kupio sam tv prije 1mj. I mogu reci da sam pomalo razocaran losim izgledom aluminijslog okvira oko panela, a i sam panel pomjera na dodir. Slika, android i ostale funkcije su zadovoljavajuce. Nekada je Sony opravdavao vecu cijenu.

Kvaliteta slike

Prosječno

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Prosječno

Dizajn

Loše

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

0

1

0

Odlična slika, solidan dizajn

108 cm (43 inča) 30.08.2018. autor marko72

Kupio sam TV prije tri tjedna. Postavljanje uređaja proteklo je brzo i jednostavno, slijedeći isto tako jednostavne upute. Slika u pozitivnom smislu opravdava očekivanja (sukladno brojnim ranije pročitanim recenzijama). Zvuk je pak pomalo razočaravajući - kao da slušam tranzistor. Fali mu basa.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Osrednje

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

0

0