30

4.7 na temelju 30 recenzija kupaca

24
4
2
0
0
Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Recenzije kupaca: 30

Modeli

0

Dobar uređaj

139 cm (55 inča) 29.02.2020. autor BorisB

Kupio sam tv i doista je onakav kako sam očekivao. Pošto koristim neke android aplikacije, primjećuje se sporiji rad, zbog slabog procesora i samo 2GB RAM-a... to je neki nedostatak kao i vrlo nepraktičan daljinski upravljač. Procesor i RAM su ispravljeni u novoj XG seriji. Uglavnom, tv je odlične slike, dobrih mogućnosti i u potpunosti opravdava cijenu.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

0

0

0

Sjajno

139 cm (55 inča) 21.02.2020. autor Stonece

Odlican. Preporucujem obitelji i prijateljima. Super rezolucija

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Odličan!

139 cm (55 inča) 09.02.2020. autor Borko

Kupio sam ovaj model tv prije par mjeseci i prezadovolja sam proizvodom!

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

SONY XF90

139 cm (55 inča) 02.02.2020. autor Tomislav 2003

Televizor kupljen prije mjesec dana. Izuzetno zadovoljan kvalitetom slike, funkcija i sposobnosti. Multifunkcijski multimedijalni uređaj koji je povezao sve ostale uređaje u jednu platformu (prijenosno računalo, Google Home assistant, wireless keyboard, wireless mouse, home theater).

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Sjajne značajke

139 cm (55 inča) 12.01.2020. autor Dančica

Kupila sam ovo prije vise mjesec dana i prezadovoljna sam

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

1

0

0

Kvalitetan TV

139 cm (55 inča) 10.01.2020. autor Tome2224

Zadovoljan sam, osim s tim što se ne da programirati Home gumb na daljinskom i što na ugrađenom playeru ne mogu dobit titlove kada gledam na SMB.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

1

0

0

Iznad ocekivanja!

139 cm (55 inča) 10.01.2020. autor 4catak

Citajuci recenzije o xf90 seriji jedini minus koji se spominje je spori operativni sustav, tako da sam zbog toga skoro odustao od kupnje i skoro kupio tv od drugog proizvodjaca. Naposlijetku, ipak sam se odlicio na kupnju Sony tv i vidim da nisam pogrijesio. Tv je odlican, slika, zvuk, dizajn, sve, operativni sustav je daleko od sporog, sve radi odlicno! Sony xf9005 je definitivno uredjaj za svaku pohvalu.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

1

0

0

Odlican

139 cm (55 inča) 01.01.2020. autor Igy52

Zadnjih 15god sam sam imao stari sony (katodna cijev) bez ikakovih problema i servisa i logican izbor pri nabavci novog uredja bio je opet sony. Stvorili su se financijski uvijeti i konacno sam si priostio 55 inca android tv.. Dakle, to je toliko dobar tv da se ja jezim kvalitete slike! To je nevjerovatno kolika je visoka kvaliteta. Slika te naprosto vuce u radnju. Imas osjecaj da si sudionik radnje a sa ne kazem koncerta. Odlicni kontrasti i nevjerovatno istaknuti crni detalji. Da ne pricam o tome kako se sam kopcao wifi-jem na internet cime je postao veliki monitor racunala. Odlicno pretrazivanje yutuba, savrsena reprodukcija. Kombinacija dva tunera.. Slika u slici.. Ovo je zaista svemirska raketa od televizora. Najnovija vrhunska tehnologija tjera vas da ste zaljepljeni ispred ekrana u cudu gledajuci nevjerovatne detalje. Zvuk cu svakako popraviti soundbarom no i instalirani je glasan, kvalitetan i izaziva 3D efekt slusanja. Ocekivao bih brzu promjenu izmedju aplikacija i to bi mi bila mozda jedina zamjerka. No sve ostalo je toliko dobro da se anulira taj nazovi nedostatak. Obzirom na klasu tv-a nesto je skuplji od konkurencije (cca 200€) no kad se sjednete ispred njega odmah vam bude jasno zasto je to tako i ne bude vam zao! Redovna cijena bila je 12800kn no ja sam ga dobio na akciji za svega 6800kn. Vrijedi svake kune, vjerujte mi

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

1

0

0

Izvrsno super slika

139 cm (55 inča) 30.12.2019. autor Jafa0804

Tjedan dana ponosni vlasnik. Izvrsna slika relativno laka upotreba i dosta jaki zvučnici.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

1

0

0

Super tv

139 cm (55 inča) 23.12.2019. autor Tomi1210

Kupio tv prije mjesec i po,prezadovoljan sam!Super slika i zvuk! Preporučilo bi Sony tv svima

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

TTX

139 cm (55 inča) 15.12.2019. autor drxPo

Kupio sam TV prije 15 dana i radi odlično osim što je TTX lošiji dio opreme. Manjkav je odn. siromašan sa funkcijama. Inače TV nudi užitak prema očekivnjima.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Prosječno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

1

0

0

TV nije prilagođen za Hrvatske standarde

139 cm (55 inča) 30.11.2019. autor dule21

Teško je ocjeniti njegov grafički čip s obzirom da je u hrvatskoj standard prikazivanja slike u upper filed-u, a i rijetko šta se prikazuje u HD-u sa pristojnim bit-rateom slike... za gledanje filmova ima prolaznu ocjenu, za sport: 0 bodova!

Kvaliteta slike

Osrednje

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

1

0

Dobar TV

139 cm (55 inča) 22.11.2019. autor goranbeznadimka

TV je super,operativni sustav... tak-tak,toga sam se i bojao,standardni android... lag postoji od pritiska gumba do izvedbe,brzina mu nije jača strana. Slika super

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Osrednje

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

1

0

0

Daleko od Best Buy prijedloga

139 cm (55 inča) 20.11.2019. autor zero99

Nažalost, razočaran sam ovim Sony proizvodom, iako je kada se čitaju karakteristike, ne bi trebalo biti tako. Sreća da posjedujem media player drugog proizvođača pa mogu pokretati video sadržaje koje izravno preko USB-a TV "ne prepoznaje", a na "starom" TV-u je to išlo na oba načina, bez poteškoća Neintuivno sučelje, brdo zbrkanih podešenja, i da ne nabrajam, nekome bez iskustva i dovoljno predznanja zagorčan život i osjećaj da je izbor TV-a loš. Slika i zvuk solidni, ali ni blizu tome da dostignu sliku prijašnjeg TV-a starog 7 godina, šteta da je stari počeo pokazivati simptome otkaza. Uglavnom ne bi dao preporuku za kupnju, mislim da se isto može dobiti i za manje novca.

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Prosječno

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

0

0

0

Super slika, malo sporiji izbornici

139 cm (55 inča) 11.11.2019. autor zonzy01

Kupljen prije par tjedana. Slika izvrsna, dizajn super, malo sporiji izbornici od prijašnjeg SONY TVa

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

1

0

0

Vrhunski TV

123 cm (49 inča) 13.04.2019. autor Biskup

Definitivno vrhunski proizvod za korektnu cijenu. Korak do OLED tehnologije i samim tim slika je odlična, kao i Android smart TV koji posjeduje. Zvuk standardan, kao i izbornik funkcija.. Dizajn više nego korektan. Preporuka 100%

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Najbolja slika koju postiže TV veličine do 49"

123 cm (49 inča) 10.03.2019. autor elabin

Vlasnik sam ovog modela mjesec dana kojeg sam kupio zbog izvrsne TV slike.To je najbolja kvaliteta slike koju pruža TV uređaj te dijagonale(49"). Samo televizori od 55 inča ili veći mogu prikazati bolju sliku ako su naravno top modeli.Kvaliteta zvuka je dobra ali ako volite gledati filmove,preporučio bih vanjske zvučnike(soundbar). Sony ima veliku ponudu zvučnih sistema. Nažalost kvalitetu televizora kvari software koji je prilično spor te daljinski uređaj koji također često ne reagira.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

4

0

0

Fenomenalan tv

123 cm (49 inča) 26.01.2019. autor Darija 28

Jako sam zadovoljna sa tv-om, odlična slika, zvuk, uglavnom fantastičan tv.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Očekivano od Sony-a

139 cm (55 inča) 14.01.2019. autor Kundus

Slika s UHD ulazom očekivano odlična. Iznenađenje je odlična slika sa SD signalom. Očigledno procesor odrađuje sjajan posao. Android također vrlo dobar. Daljinski običnog dizajna ali vrhunski odrađuje zadano. Mala primjedba na smještaj tipke "TV" u blizini središnjeg kursora za "dole". Nakon privikavanja ni to nije neki problem. Interakcija s pametnim mobitelom odlična. Zvuk bi mogao biti bolji, ali Sony i za to ima rješenje za one koji su spremni izdvojiti dodatno "koju" kunu. To rješenje se lijepo uklapa između postolja TV-a. Plus je i petogodišnje jamstvo. Preporuka bez zadrške.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

sjajan televizor

139 cm (55 inča) 27.12.2018. autor Đina

Kupila sam ovaj televizor i zaista smo jako zadovoljni

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

0

0

0

Super TV

139 cm (55 inča) 18.12.2018. autor drazanm

Nakon dugog istraživanja kupio sam Sony KD-55XF9005| LED | 4K Ultra HD i nisam se pokajao. Televizor prekrasno izgleda, kvalitetne je izrade i ima fenomenalnu sliku. Prezadovoljan!

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

0

0

0

Odlicno

139 cm (55 inča) 11.12.2018. autor Niky22

Predobar tv,kupljen prije mjesec dana,odlicna slika,zvuk i sve ostalo

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

0

0

0

Sony 65-XF90

164 cm (65 inča) 01.12.2018. autor Zagreb22

Kupio sam tv prije 15 dana. Tv je savršen ,od slike do Androida. Imao sam prije Sony 55 inča , ali 65 je nešto puno veči . Doživljaj kau u kinu !!

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Odlična slika

139 cm (55 inča) 30.11.2018. autor Mali od sonya

Slika je odlična.Brzina andriod sučelja vrlo dobra.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

0

0

0

Extra tv..!

139 cm (55 inča) 13.11.2018. autor Luka Solin

Top proizvod.. Ovo mi je druga Bravia koju posjedujem..te mogu zakljucit da je vrhunska televizija. Slika je super kao i zvuk..mogucnost prilagodbe za sve vrste prijema kanala..a u 4k je monstrum kao i u reprodukciji flack glazbe putem stereo pojacala ! Uzitak je gledat i slusat.!!!!

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

3

0

0

Fantastična slika

123 cm (49 inča) 31.10.2018. autor Scuka

Tražio sam TV više tjedana i na kraju sam odabrao ovaj model obzirom da su sve recenzije bile vrlo visoko ocijenjene. I nisam se prevario, slika je doista fantastična, boje su živopisne, a dodatni sadržaji iz Googleove tvornice su i više nego dobrodošli. Jako sam zadovoljan! Tko može kupiti ovaj proizvod, ocjenjujem ga s 9/10, jedini nedostatak (zašto nije maksimalna ocjena) je što do sada nisam vidio mogućnost prikaza titlova s filmova koje želim gledati DLNA vezom.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

3

0

0

odličan

123 cm (49 inča) 25.10.2018. autor bubimir

sdr i hd slika je postala odlična tek kada sam unio postavke kalibracije s interneta. Želio bih da su postavke dostupnije za moj model.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Prosječno

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

0

0

0

xf 9005

164 cm (65 inča) 06.10.2018. autor celtis

dugo sam vagao ali budući da imam sony 32 we 705 koji ima odličnu sliku znao sam da sa novim xf-om ne mogu pogriješiti....xf 9005 sa 65 incha koji imam je fantastičan tv dubokih crnih boja idealan za gledanje filmova a o nogometu da ne pričam....boje su baš prirodne i stvarne i nisu nabrijane kao kod samsunga kojega sam uzimao u obzir prilikom kupnje....kontrast je odličan, peglanje sd programa najbolje koje sam do sada vidio...-.tv za apsolutnu preporuku....u svijetu lcd-a za tu cijenu nema ništa bolje ....zapravo jedino loše je visoka cijena a to je već druga priča....

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Dobro

Dizajn

Osrednje

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

1

0

0

Top

139 cm (55 inča) 09.09.2018. autor Ipalfi

Za sada je vrh, slika, zvuk.... Savršeno, android radi bez greške

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

0

0

0

Vrhunska slika!

139 cm (55 inča) 29.04.2018. autor stanko

Očekivno od Sonya vrhunska slika uz mnoštvo dodatnih sadržaja (brzi WiFi za Netflix, YouTube...).Dizajn odličan, intuitivan daljnski.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

4

0