15

4.9 na temelju 15 recenzija kupaca

14
1
0
0
0
Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Recenzije kupaca: 15

4 Modeli

Modeli

0

Vrhunski TV

123 cm (49 inča) 13.04.2019. autor Biskup

Definitivno vrhunski proizvod za korektnu cijenu. Korak do OLED tehnologije i samim tim slika je odlična, kao i Android smart TV koji posjeduje. Zvuk standardan, kao i izbornik funkcija.. Dizajn više nego korektan. Preporuka 100%

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Najbolja slika koju postiže TV veličine do 49"

123 cm (49 inča) 10.03.2019. autor elabin

Vlasnik sam ovog modela mjesec dana kojeg sam kupio zbog izvrsne TV slike.To je najbolja kvaliteta slike koju pruža TV uređaj te dijagonale(49"). Samo televizori od 55 inča ili veći mogu prikazati bolju sliku ako su naravno top modeli.Kvaliteta zvuka je dobra ali ako volite gledati filmove,preporučio bih vanjske zvučnike(soundbar). Sony ima veliku ponudu zvučnih sistema. Nažalost kvalitetu televizora kvari software koji je prilično spor te daljinski uređaj koji također često ne reagira.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

2

0

0

Fenomenalan tv

123 cm (49 inča) 26.01.2019. autor Darija 28

Jako sam zadovoljna sa tv-om, odlična slika, zvuk, uglavnom fantastičan tv.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Očekivano od Sony-a

139 cm (55 inča) 14.01.2019. autor Kundus

Slika s UHD ulazom očekivano odlična. Iznenađenje je odlična slika sa SD signalom. Očigledno procesor odrađuje sjajan posao. Android također vrlo dobar. Daljinski običnog dizajna ali vrhunski odrađuje zadano. Mala primjedba na smještaj tipke "TV" u blizini središnjeg kursora za "dole". Nakon privikavanja ni to nije neki problem. Interakcija s pametnim mobitelom odlična. Zvuk bi mogao biti bolji, ali Sony i za to ima rješenje za one koji su spremni izdvojiti dodatno "koju" kunu. To rješenje se lijepo uklapa između postolja TV-a. Plus je i petogodišnje jamstvo. Preporuka bez zadrške.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

sjajan televizor

139 cm (55 inča) 27.12.2018. autor Đina

Kupila sam ovaj televizor i zaista smo jako zadovoljni

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

0

0

0

Super TV

139 cm (55 inča) 18.12.2018. autor drazanm

Nakon dugog istraživanja kupio sam Sony KD-55XF9005| LED | 4K Ultra HD i nisam se pokajao. Televizor prekrasno izgleda, kvalitetne je izrade i ima fenomenalnu sliku. Prezadovoljan!

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

0

0

0

Odlicno

139 cm (55 inča) 11.12.2018. autor Niky22

Predobar tv,kupljen prije mjesec dana,odlicna slika,zvuk i sve ostalo

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

0

0

0

Sony 65-XF90

164 cm (65 inča) 01.12.2018. autor Zagreb22

Kupio sam tv prije 15 dana. Tv je savršen ,od slike do Androida. Imao sam prije Sony 55 inča , ali 65 je nešto puno veči . Doživljaj kau u kinu !!

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

0

0

0

Odlična slika

139 cm (55 inča) 30.11.2018. autor Mali od sonya

Slika je odlična.Brzina andriod sučelja vrlo dobra.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

0

0

0

Extra tv..!

139 cm (55 inča) 13.11.2018. autor Luka Solin

Top proizvod.. Ovo mi je druga Bravia koju posjedujem..te mogu zakljucit da je vrhunska televizija. Slika je super kao i zvuk..mogucnost prilagodbe za sve vrste prijema kanala..a u 4k je monstrum kao i u reprodukciji flack glazbe putem stereo pojacala ! Uzitak je gledat i slusat.!!!!

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

3

0

0

Fantastična slika

123 cm (49 inča) 31.10.2018. autor Scuka

Tražio sam TV više tjedana i na kraju sam odabrao ovaj model obzirom da su sve recenzije bile vrlo visoko ocijenjene. I nisam se prevario, slika je doista fantastična, boje su živopisne, a dodatni sadržaji iz Googleove tvornice su i više nego dobrodošli. Jako sam zadovoljan! Tko može kupiti ovaj proizvod, ocjenjujem ga s 9/10, jedini nedostatak (zašto nije maksimalna ocjena) je što do sada nisam vidio mogućnost prikaza titlova s filmova koje želim gledati DLNA vezom.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

2

0

0

odličan

123 cm (49 inča) 25.10.2018. autor bubimir

sdr i hd slika je postala odlična tek kada sam unio postavke kalibracije s interneta. Želio bih da su postavke dostupnije za moj model.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Prosječno

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

0

0

0

xf 9005

164 cm (65 inča) 06.10.2018. autor celtis

dugo sam vagao ali budući da imam sony 32 we 705 koji ima odličnu sliku znao sam da sa novim xf-om ne mogu pogriješiti....xf 9005 sa 65 incha koji imam je fantastičan tv dubokih crnih boja idealan za gledanje filmova a o nogometu da ne pričam....boje su baš prirodne i stvarne i nisu nabrijane kao kod samsunga kojega sam uzimao u obzir prilikom kupnje....kontrast je odličan, peglanje sd programa najbolje koje sam do sada vidio...-.tv za apsolutnu preporuku....u svijetu lcd-a za tu cijenu nema ništa bolje ....zapravo jedino loše je visoka cijena a to je već druga priča....

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Dobro

Dizajn

Osrednje

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

1

0

0

Top

139 cm (55 inča) 09.09.2018. autor Ipalfi

Za sada je vrh, slika, zvuk.... Savršeno, android radi bez greške

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

0

0

0

Vrhunska slika!

139 cm (55 inča) 29.04.2018. autor stanko

Očekivno od Sonya vrhunska slika uz mnoštvo dodatnih sadržaja (brzi WiFi za Netflix, YouTube...).Dizajn odličan, intuitivan daljnski.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

4

0