1797

4.2 na temelju 1,797 recenzija kupaca

959
486
150
93
109
Radne značajke

Prosječno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Napomena: recenzije proizvoda mogu obuhvaćati različite varijante proizvoda. Neke varijante, usluge i/ili značajke proizvoda navedene u recenzijama proizvoda možda nisu dostupne u svim državama.

Najkorisnije pozitivne
0

Great quality

XG8505 / XG8577 / XG8588 / XG8596 / XG8599 Series 05.03.2019. autor Smallvile (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Just got this sony bravia, currently have a bravia XF75 witch is great but can be abit slow with the interfaces but that is due to being connected to the internet and only slows when updates are going off witch is to be expected. But with this new tv I was blown away, This product is even better. Better layout, faster loading screens, sharper picture, sound quility is better even down to the new remote layout. Easy to setup as always. All the ports you need for console pc's sound bars ECT. All round I'd definitely stick with Sony, I'd say my next t.v. would be sony as I appreciate the efforts they go into from the detail of the tv to the design down to the remote and functions with the capability to connect an android smart phone if needed. As it stands I'd say this tv is the best ive had by far and Sony has another satisfied customer.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

4

0

Najkorisnije kritičke
0

Nach 2 Wochen anfänglicher Begeisterung und 5*

215 cm (85 inča) 16.02.2020. autor GK aus BD_2 (Njemačka)

...gibt es leider einige Negativpunkte. Wie in meiner vorherigen Rezension schon beschrieben ist das OS unstabil. Firmware/SW ist up to date (Android 9). In Summe waren mittlerweile 3 Re-boots von Nöten. Das ist definitiv zu oft auch bei moderater Einstellung/Toleranz hinsichtlich Fernsehbetriebsystemen. Ein für mich eklatanter Negativpunkt ist das „lagging“ bei jeglicher Einspeisung von Film oder Fernsehmaterial (Netflix, Amazon, Entertain und Speichermedien). Diese Sekundenaussetzer tauchen (egal welcher Quellen) frequentiert alle 5-20min auf. Wie beschrieben, nach der anfänglichen Begeisterung für Bildqualität und Größe jetzt leider das (noch nicht böser aber doch betrübte) Erwachen. Daher von 5 anfänglichen jetzt nur noch 2 Sterne. Es bleibt jetzt abzuwarten wie sich Sony dahingehend verhält über ggfs. SW updates oder aktivem Support hier Abhilfe zu leisten. Ohne Namen zu nennen kenne ich die Problematik nicht von meinem vorherigen 55“ Plasma TV eines anderen Anbieter welcher seit 8 Jahren weiterhin im Betrieb ist. Auch auf unseren Tablets gibt es das Problem nicht. Daher liegt das lagging definitiv hier nicht in der Internetverbindung (USB Speichermedien haben ja das gleiche Problem am Sony TV). Ich möchte hier auch nichts schlecht reden - wie erwähnt die Bildqualität in Verbindung mit der Größe sind sensationell, die Verarbeitung ist wertig aber am Ende ist die Funktion essentiell und fundamental. Diese ist meiner Ansicht hier als solches und im Vergleich mit anderen Produkten der Konkurrenz leider momentan nicht gegeben.

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Osrednje

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

4

0

Recenzije kupaca: 2,300

Modeli

0

Awesome but stopped workin after less than 3 years

XBR85X850G 24.07.2022. autor Dirff 22 (SAD) Provjereni kupac Provjeren

The TV is amazing picture quality. However, the TV had sudden stopped working after less than 3 years and without any warning. No power is being received to the tv

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Radne značajke

Osrednje

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Très bon téléviseur

189 cm (75 inča) 19.06.2022. autor lego78560 (Francuska)

Excellent, sauf qu'il doit être éteint et redémarré régulièrement car l'image saccade avec internet au bout d'un moment. Très belle image.

Radne značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
22.06.2022.

Bonjour Lego78560,
Merci pour votre commentaire !
Nous sommes ravis de vous lire.
Concernant l'image saccadée, nous vous invitons à :
- Assurez-vous que la TV est à jour :
https://bit.ly/3xHcz9r.
- Débranchez le câble d'alimentation pendant quelques minutes puis d'essayer à nouveau.
- Si le problème persiste, appuyez sur le bouton d'alimentation de la télécommande et maintenez-le enfoncé pendant 10 secondes (lorsque le téléviseur est sous tension), le téléviseur redémarrera automatiquement.
Si le souci subsiste, veuillez nous contacter pour regarder cela de près :
https://bit.ly/3q1uTau.
(Copiez-collez ces adresses dans votre navigateur)
Inas@Sony Support FR

0

Bonne image. Nombreux problèmes de fiabilité

164 cm (65 inča) 07.06.2022. autor Didier44320 (Francuska)

Depuis mon achat. Problème de prise d'antenne en avril 2020 et panne générale en mai 2022

Radne značajke

Loše

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
09.06.2022.

Bonjour Didier,
Merci pour votre commentaire.
Nous sommes navrés de vous lire.
Pour vous assister, nous aimerions en savoir plus sur ce que vous affrontez.
Donc, le mieux est de nous contacter pour nous en dire plus:
https://bit.ly/3q1uTau.
(Copiez-collez cette adresse dans votre navigateur)
Inas@Sony Support FR

0

Schlechte Qualität

139 cm (55 inča) 05.05.2022. autor Harald Krumreich (Njemačka)

2 Tage nach Ablauf der Garantie kaputt gegangen, bei mittlere Nutzung das konnten meine Sony TV Geräte der Vergangenheit deutlich besser!!!

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
09.05.2022.

Hi Harald,
es tut uns leid, das zu hören. Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Radwa@Sony Support DE

0

Fällt ins Auge, gutes Bild, Ton ist ok

164 cm (65 inča) 26.04.2022. autor Radi11 (Njemačka)

Gutes Bild in HD, in UHD noch etwas besser, kaum Bildrauschen, Ton ist ok

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

WORST

XBR65X850G/C 23.04.2022. autor crazydumbstupidDAVE (SAD) Provjereni kupac Provjeren

WHEN ONE YEAR WAS UP( IT BROKE) HAS NOT WORKED SINCE IT HAS SIX RED LIGHTS NO PICTURE NO FIX NO MORE SONY

Kvaliteta slike

Loše

Kvaliteta zvuka

Loše

Značajke

Loše

Dizajn

Loše

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

1

0

A Very Good Super Big Picture

215 cm (85 inča) 10.03.2022. autor William the Conquer (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Purchased this T.V. via our local Euronics store. Great service but after a week the T.V. ceased to work. They immediately replaced it and everything has worked without fault. My only gripe is Google Android always wanting to dominate everything. Have been using Amazon Prime Video a lot but about every 3 weeks I have to set the Prime app back to default by removing updates to make it work again. If I do not do this the app will not work.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

1

Odgovor odjela Sony support team
15.03.2022.

Hi William,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your TV. We're happy to welcome you into the Sony family!
Regarding the Amazon app, we recommend following the below instructions to resolve the issue:
-Make sure that your TV is up to date: https://bit.ly/3q7s7jB.
-Clear cached data: Home- Settings- Storage - Internal Shared Storage - Cached data - Clear cached data.
-Factory reset: Press the HOME button, then select [Settings] — [Device Preferences] — [Reset] — [Factory data reset]. Select [Erase everything].
-Try a different network, like a personal hotspot.
If the issue remains, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Hana @Sony UK

0

Couleurs magnifiques

139 cm (55 inča) 28.02.2022. autor Cocs60 (Francuska)

Contente de cette achat, petit bémol c’est que quand on change de chaîne sur la mire il y a un bruit de tact que je n’arrive pas à supprimer maigres toutes les recherches sur les paramètres de la télé sinon rien à dire qualité impeccable au niveau de l’écran et des couleurs.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
02.03.2022.

Bonjour Cocs60,
Merci pour votre commentaire !
Ravis de lire votre satisfaction.
En ce qui concerne le bruit, nous aimerions en savoir plus pour vous assister efficacement.
N'hésitez pas donc à nous contacter :
https://bit.ly/3q1uTau.
(Copiez-collez ces adresses dans votre navigateur)
Inas@Sony FR

0

Toller Fernseher

215 cm (85 inča) 17.02.2022. autor Lakaiaja (Njemačka)

Der TV ist echt super leider nur immer wieder Probleme mit der WLAN Verbindung.

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
21.02.2022.

Hi Lakaiaja,
danke für dein Feedback. Wir werden es für die zukünftige Produktentwicklung weitergeben. Bitte folge den unter folgendem Link aufgeführten Anweisungen zum Ausführen einer Netzwerkdiagnose: https://bit.ly/3JItAo4 (Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x.
Radwa @Sony DE

0

Superbe

139 cm (55 inča) 06.02.2022. autor Blondinette (Francuska)

J'ai toujours acheté du Sony, et de nouveau pour cet écran pas déçu, image,couleur vive,écran chic

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Bonne TV ds l ensemble

164 cm (65 inča) 30.01.2022. autor Sebeaumont (Francuska)

La tv au bout d un an et demi carte alimentation hs problème récurent chez Sony j en ai une 2 ème achetée à la même date j espère qu elle n aura pas le même problème

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
02.02.2022.

Bonjour Sebeaumont,
Merci pour votre commentaire !
Nous sommes navrés de lire votre expérience.
Nous espérons que tout ira bien.
Si nous pouvons vous aider avec quoi que ce soit, n'hésitez pas à nous contacter :
https://bit.ly/3q1uTau.
(Copiez-collez cette adresse dans votre navigateur)
Merci pour votre fidélité.
Inas@Sony FR

0

Kurzes Vergnügen

164 cm (65 inča) 29.01.2022.  (Njemačka)

Zum Weihnachtsfest 2019 hatten wir uns diesen Fernseher als Geschenk für die ganze Familie gegönnt und waren zwei Jahre lang zufrieden. Vier Wochen nach Ablauf der Garantie ist nun das Bild ausgefallen. Kulanz wurde abgelehnt. Teures Vergnügen für zwei Jahre Spaß!

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Osrednje

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

Odgovor odjela Sony Support Team
31.01.2022.

Hi Michael,
es tut uns leid, das zu hören. Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Radwa @Sony DE

0

Tolle Extras

189 cm (75 inča) 28.01.2022. autor Nirtak (Njemačka)

Vor 1 jahr Gekauft und bis jetzt nicht bereut alles chic

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Sony immer

189 cm (75 inča) 26.01.2022. autor FraMiTi (Njemačka)

Vor fast 2 Jahren gekauft und bereue es nicht , ist sehr gut

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Tolles Design

164 cm (65 inča) 24.01.2022. autor Stabile (Njemačka)

Muss immer wieder einen Neustart durchführen ansonsten schaltet sich der Fernseher alleine ab und ein. Apps laufen langsam oder können nicht gestartet werden. Ansonsten , wenn es läuft dann super Bild und Ton

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
28.01.2022.

Hi Stabile,

vielen Dank für dein Feedback. Das tut uns leid zu hören, dass du Probleme mit der Leistung des Gerätes hast. Wir leiten dein Feedback gerne weiter, damit es berücksichtigt wird.
Überprüfe bitte, ob sich die Störung durch einen kompletten Neustart des Fernsehers behebt. Ziehe dazu alle Kabel von deinem Fernseher, während er läuft, und dann verkable das Gerät erst nach 5 Minuten wieder. Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten
findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn
Hadir @Sony DE

0

Télé au top

164 cm (65 inča) 19.01.2022. autor Tony6 (Francuska)

J’ai acheté cette télé depuis 2 ans maintenant elle est génial rapide fonctionnelle Sony tout simplement toujours au top !!!!

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Just one year in

215 cm (85 inča) 09.01.2022. autor Cornelius5432 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I bought this TV just over one year ago. It started to flicker the image and I was told there is nothing that can be done but to replace the TV. Very bad for what they call Bravia technology and how good it’s supposed to be.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

1

Odgovor odjela Sony support team
11.01.2022.

Hi Cornelius5432,

Thank you for your review.
We appreciate that the failure of any product is both disappointing and inconvenient. As a manufacturer, Sony endeavours to ensure that all of our products meet our reputation for excellent quality and reliability.
However, one of the limitations of electronics is that on some occasions products may fail. To protect our customers in these circumstances, Sony provides a one year guarantee with our consumer products. Of course, we understand your feedback and we have passed them on for future consideration and product development.

Hana @Sony UK

0

Great 85” - Needs centre channel firmware update

215 cm (85 inča) 06.01.2022. autor TechReviews (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Awesome set, good picture quality for the money at this size. Purchased the HT-A9 Atmos surround sound system to complete the set up only to find this 2020 tv was not compatible as a centre channel? This was obviously very frustrating after spending thousands on the tv and then almost £2000 on the HT-A9. If Sony could release a firmware patch to rectify this and allow the tv to act as the centre channel wirelessly then I would have given 5 stars.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

1

Odgovor odjela Sony Support Team
10.01.2022.

Hi,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your TV, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're delighted to keep you as one of our loyal Sony family members.
Rest assured, we'll pass your feedback to the relevant channels for future consideration and development.

If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sawy @ Sony UK

0

TV mit Soundbar SONY HT-X 8500. Superkombination

139 cm (55 inča) 05.01.2022. autor hobo49 (Njemačka)

Habe nun meine TV Kombination 1 Jahr getestet. Geräte entsprachen der Empfehlung des Verkäufers beim Media-Markt TV ist kundenfreundlich zu bedienen. Einstellmöglichkeiten sind verständlich beschrieben. Bin mit Bild und Sound sehr zufrieden. (inclusive Soundbar SONY HT-X 8500)

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Defekt

139 cm (55 inča) 05.01.2022. autor didwre (Njemačka)

Der Fernseher ist vier Jahre alt und ist defekt...

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Loše

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
07.01.2022.

Hi didwre,

vielen Dank für dein Feedback. Das tut uns leid zu hören, dass dein Gerät nach 4 Jahre defekt ist. Wir leiten es gerne weiter, damit es berücksichtigt wird.
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein)

Hadir @Sony DE

0

Great features and app options

164 cm (65 inča) 05.01.2022. autor El certo (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Used for few days, no local tuner only app tv , netflix, amazon, media server os Sattelite TV via hdmi. Settings and possibilities are great, user friendly UX and RC great to control other device via HDMI CEC. Maybe for me Is missing extra possibility to setup led panel in background. But its also possible with contrast/brightness setup to do.

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

1

Odgovor odjela Sony Support Team
07.01.2022.

Hi,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your new Sony TV, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!

Amr @ Sony UK

0

Sony KD-85XG8596 - Nie wieder Android.

215 cm (85 inča) 05.01.2022. autor SchweigenIstGewalt (Njemačka)

Nach der Lieferung des Gerätes waren die Augen groß aufgrund der Größe. Nach der doch sehr kraft aufwändigen Installation war die Faszination des zu sehenden Bildes. Was ich jedoch schnell eingeschlichen hat sind immer wieder Abstürze des Gerätes, die mit einem Neustart verbunden sind. Trotz der Empfehlungen die bei Sony zu finden sind, wie man diese Software Probleme behebt, sind diese weiterhin vorhanden. Für einen Preis von ursprünglich knapp 4000 € finde ich das schon bemerkenswert. Auf jeden Fall wird es künftig kein Sony Gerät mehr geben. Ganz besonders werde ich schauen, dass kein Android verbaut ist. Schade, ich habe mir wirklich mehr erwartet. Zumal Sony eigentlich eine sehr führende und respektablen Firma ist.

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Loše

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

Odgovor odjela Sony Support Team
07.01.2022.

Hi SchweigenIstGewalt,

vielen Dank für dein Feedback. Wir leiten es gerne weiter, damit es berücksichtigt wird.
Das tut uns leid zu hören, dass du Probleme mit dem Gerät hast. überprüfe bitte, ob sich die Störung durch einen kompletten Neustart des Fernsehers behebt. 
Ziehe dazu alle Kabel von deinem Fernseher, während er läuft, und dann verkable das Gerät erst nach 5 Minuten wieder.
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein)
Hadir @Sony DE

0

En panne à 26 mois

139 cm (55 inča) 31.12.2021. autor Jeanblin (Francuska)

Excellent téléviseur garanti 2 ans mais à 26 mois soit 2 mois après l'expiration de la garantie, affichait écran noir ( le son fonctionnait) Entre noel et le premier de l'an: difficile de trouver un réparateur... J'ai pris mon courage à deux mains et j'ai démonté la bête....attention il y des vis cachées derrière la petite trappe arrière de dans le connecteur d'alimentation ce dernier est également fragile. J'ai sorti et nettoyé les connecteurs de la carte vidéo ( carte mère à droite, carte d'alim à gauche et carte vidéo en bas semi intégré dans le châssis ( cette carte est nommée T-C ON avec le n°de ref taille et résolution écran ) On la trouve sur ebay pour 60euros. Eh bien dans mon cas le tv est reparti après nettoyage connecteurs ... de la chance ? Sinon c'est du bon matos de qualité bien assemblé, je reprendrai du sony ( c'est ma 4ème en 40 ans)

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
03.01.2022.

Bonjour Jeanblin,
Merci pour votre commentaire !
Nous sommes navrés d'apprendre que vous avez rencontré un problème avec votre TV.
Si nous pouvons vous aider avec quoi que soit, n'hésitez pas à nous contacter :
https://bit.ly/3Htkt9r.
(Copiez-collez cette adresse dans votre navigateur)
Inas@Sony FR

0

Qualité image au top

189 cm (75 inča) 30.12.2021. autor Je81 (Francuska)

Bon article très content. De plus le service après-vente est au top

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Bravos KD-55XG8505

139 cm (55 inča) 30.12.2021.  (Njemačka)

Netflix playstore funktionieren kein Stück stürzen ab bleiben hängen oder funktionieren erst gar nicht

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support DE
03.01.2022.

Hi Volker,

vielen Dank für dein Feedback. Wir leiten es gerne weiter, damit es berücksichtigt wird. Da wir mehr Informationen
über das Problem benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnK...

Hadir @Sony DE

0

Awesome Image!

XBR85X850G 25.12.2021. autor Blueniyt (SAD) Provjereni kupac Provjeren

As a person who works in Hollywood productions, image is everything. this image rocks. Audio is solid as well.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

2

0

Dommage

164 cm (65 inča) 15.12.2021. autor Mick02240 (Francuska)

Télé que j'ai eu en échange par Sony car la.mienne ne fonctionnait plus ... Elle n'a duré qu un an !! Ne veut plus s'allumer !! Le service assistance ne veut rien faire sous prétexte que ma garantie est terminée

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
17.12.2021.

Bonjour Mick,
Merci pour votre commentaire !
Nous sommes désolés de vous lire.
Ainsi, nous tenons à vous informer que la garantie Constructeur dure pour deux ans depuis la date d'achat mentionnée sur la facture :
https://bit.ly/3siXGJd
À part cela, si nous pouvons vous aider avec quoi que ce soit, n'hésitez pas à nous contacter :
https://bit.ly/2oCYGVR
(Copiez-collez ces adresses dans votre navigateur)
Inas@Sony FR

0

Großartiger TV und bereit für die Ps5

139 cm (55 inča) 13.12.2021. autor JakoBe77 (Njemačka)

Ich habe den TV vor knapp 2 Monaten gekauft . Ich benutze den TV überwiegend für die PS5, PS4 und Streaming Amazon, Netflix u.v.m. aber auch für normales TV . Der TV erfüllt meine Erwartungen zu 100%.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Tolle

139 cm (55 inča) 10.12.2021. autor Manhal_hariri (Njemačka)

Vor einem Jahr ich habe Fernseher gekauft, Sehr gut Produkt

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Good but only 4Gb RAM

139 cm (55 inča) 06.12.2021. autor Xpalliser (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Generally I'm very pleased with this device. Great sound, lovely clear screen. Battery life is relatively poor so requires frequent charging. Only 4Gb RAM for a modern device is ridiculous. I've loaded a music player and a podcast app and now it's telling me it's running low on memory.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

2

Odgovor odjela Sony support team
09.12.2021.

Hi Xpalliser,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you're experiencing issues with your device.
Having read your feedback, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Hana @Sony UK

0

Toller Tv mit viel Extras

139 cm (55 inča) 03.12.2021. autor VHauk (Njemačka)

Super Tv nie Bereut, klasses Bild 4k klasse von Ps4 gute Unterstützung bei Tvstick von Amazon. Immer wieder Sony...

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Endgeiles Gerät

189 cm (75 inča) 03.12.2021.  (Njemačka)

Ein absoluter Traum dieses Gerät. Super Ausstattung und ein sehr stabiles sehr klares und wirklich ausgezeichnetes Bild!!! Den gebe ich nie mehr her! Der perfekte Sony Bravia TV. Vielen Dank Sony

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Komplett gutes Gesamtpaket

164 cm (65 inča) 28.11.2021. autor Chris 1876 (Njemačka)

gerät ist einwandfrei und bietet tolle Features Sehr zufrieden

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Alles was ich brauche

139 cm (55 inča) 18.11.2021. autor Sebati (Njemačka)

Vor 1 Jahr gekauft bin sehr zufrieden würde wieder kaufen

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Superbe téléviseur

139 cm (55 inča) 17.11.2021. autor Jeje Sony (Francuska)

Du grand Sony, la qualité des noirs sont magnifiques et la couleur parfaite.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Gute Austattung

139 cm (55 inča) 14.11.2021. autor Dieter Guenther (Njemačka)

Weil der Name Sony immer unter den Besten zu finden ist ,habe ich mich für diesen TV entschieden ,und habe mich richtig entschieden ,bin 100 pro zufrieden

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Tolles Bild, aber...

139 cm (55 inča) 02.10.2021. autor mfritzfit (Njemačka)

Wir sind eigentlich sehr zufrieden mit unserem Sony TV, leider jedoch hat er täglich einen aussetzer von mehreren Sekunden in denen er sich kurz ab- und wieder anschaltet. Videotext funktioniert oft nicht und auch die digitale Programmzeitschrift macht regelmäßig Probleme. Alles schon gemeldet aber die Probleme wurden nicht behoben.

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony
05.10.2021.

Hi mfritzfit,

überprüfe bitte, ob sich die Störung durch einen kompletten Neustart des Fernsehers behebt. Ziehe dazu alle Kabel von deinem Fernseher, während er läuft, und dann verkable das Gerät erst nach 5 Minuten wieder. Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Sony Support DE

0

Tolles Bild

189 cm (75 inča) 01.10.2021. autor Five (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Das TV Gerät war sein Geld wert! die Farben sind brillant, die schwarz Töne wirklich schwarz und die Reaktionsgeschwindigkeit auch bei schnellen Bildwechseln oder Bewegungen sehr gut. Die Smart Funktion ist für den Laien leicht verständlich und die Einrichtung ein Kinderspiel. Der Ton ist trotz der schlanken Bauweise überraschend gut, dennoch nutze ich eine Soundanlage und genau da kommt das Problem. Ich habe einen Sky Receiver angeschlossen und der 7.1 Sound wird nicht an die Soundanlage weitergeleitet. Da ich nur einen hdmi Anschluss an der Anlage habe, wäre das ein Verbesserungsvorschlag. Auch die Füße könnten anders gestaltet werden, da die Soundbar nicht ohne Erhöhung vor den Bildschirm passt. Ansonsten ein tolles Produkt!

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Gut

189 cm (75 inča) 30.09.2021. autor Manh Cao (Njemačka)

Alles gut kein Problem. Kskskskdkkskdkdkkdkkdkdkdkkdkdkdk

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Osrednje

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Sony TV BRAVIA

139 cm (55 inča) 27.09.2021. autor Karl Zirbisegger (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Die Software ist unglaublich langsam, einschalten-umschalten dauert ewig.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Service
29.09.2021.

Hi Karl,
danke für dein Feedback. Um die Leistung des Fernsehgeräts zu verbessern, ist es empfehlenswert, die Daten in Cash zu löschen. Anweisungen dazu findest du hier: https://bit.ly/3kPdNKh (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/2AcprtW.
Radwa @Sony Support DE

0

Impossible de m en servir elle s éteint automatiqu

164 cm (65 inča) 27.09.2021. autor Duchesse (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Je l est acheter il y a 6 mois je vient de la brancher et elle ne fonctionne pas.

Kvaliteta slike

Loše

Kvaliteta zvuka

Loše

Značajke

Loše

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Support
29.09.2021.

Bonjour Duchesse,

Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).

Rania@Sony support FR

0

belles images

139 cm (55 inča) 27.09.2021. autor nancy54 (Francuska)

j'ai acheté ce produit en 2020, bien fonctionné pendant 1 an, mais depuis quelques semaines beaucoup de micro coupure ça devient énervant

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Prosječno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Support
29.09.2021.

Bonjour nancy54,

Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).

Rania@Sony support FR

0

pas fiable

189 cm (75 inča) 26.09.2021. autor Belharra (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

J ai achete cette tv il y a moins de 2 ans. J en était très content. Belle image, bon son. Elle est tombée en panne il y a peu (problème de dalle). Etant toujours sous garantie, Sony fait intervenir le SAV pour changer la tv (jusque là, tout va bien). Mais depuis, le SAV est intervenu 2 fois et la télé qu il m installe ne fonctionne pas (certainement des tv déconditionnées). J ai donc l'impression qu'il y a beaucoup de problèmes sur ce modèle. J'attends maintenant la 3ème intervention...

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
11.01.2022.

Bonjour Belharra,
Merci pour votre commentaire !
Nous sommes sincèrement navrés d'apprendre votre expérience.
Si nous pouvons vous aider avec quoi que ce soit, n'hésitez pas à nous contacter :
https://bit.ly/3nh0N14.
(Copiez-collez cette adresse dans votre navigateur)
Inas@Sony FR

0

Sehr gutes Preis/Leistung Verhältnis

189 cm (75 inča) 20.09.2021. autor Michi44 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Sehr gutes, schönes und schnelles Bild. Zu diesem Preis, in der Größe aktuell unübertroffen. Gute Menüführung. Gute Anschlussmöglichkeiten.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

nur zu Empfehlen

189 cm (75 inča) 12.09.2021. autor mobbydick (Njemačka)

gibt bisher nichts zu meckern bis auf die festen Tasten für Netflix und Google Play auf der Fernbedienung das sollte weg bleiben dafür gibt es den Home Botton macht alles das was er soll einzig der Ton könnte besser sein aber mit einer Sound Box ist es O.K.

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Tolles Bild

139 cm (55 inča) 07.09.2021. autor Laptop und TV (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Von meinem Bruder geerbt, einfache Bedienung, macht Spaß

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Panne au bout de 18 mois

139 cm (55 inča) 28.08.2021. autor Ancien_adepte_de_Sony (Francuska)

Bonjour, J’avais acheté une TV Sony 55XE8096 avant d’avoir celle là, elle était tombé en panne au bout presque 2 ans. C’est de l’électronique, les problèmes existent tant qu’ils sont solutionnés ce n’est pas grave. Après de nombreuses démarches, Sony m’a mis à disposition ce modèle, le 55xg8505, il a bien fonctionné les 18 premier mois puis il est lui aussi tombé en panne. J’ai perdu toute confiance en SONY alors que c’était de loin ma marque préférée pour l’électronique, idem pour BOULANGER.

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Loše

Značajke

Prosječno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Support
30.08.2021.

Bonjour,

Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).

Rania@Sony support FR

0

Super Fernseher!

164 cm (65 inča) 27.08.2021. autor Julian14 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Vor 1½ Jahren gekauft und finde das Gerät nach wie vor Top. Leider ist schon mal von jetzt auf nachher das Mainboard kaputt gegangen. Aber dafür kann Sony nichts, Elektronik kann jetzt, später oder gar nicht kaputt gehen. Sony hat sich gleich darum gekümmert und einen Techniker schicken lassen. Jetzt läuft wieder alles Tip Top.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Très bon appareil

139 cm (55 inča) 18.08.2021. autor Plaug (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

J’ai acheté cet article en Septembre 2019. Aucun problème en 2 ans. Très bon interface et qualité d’image. Fluidité des menus ok et panel d’application au top. Très bonne télé que je recommande

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer support
20.08.2021.

Bonjour,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Nous sommes heureux de vous savoir satisfait
Équipe Sony Support.

0

Perfekt

164 cm (65 inča) 11.08.2021. autor S Sahin (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Perfekten Wahl getroffen. Ich werde bestimmt nicht bereuen.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Gute Maschine im LED Bereich

189 cm (75 inča) 04.08.2021. autor Tu das Sony (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Ich war eigentlich immer Panasonic Fan....bis der 75 zoll Bravia kam. Er hat nach einigen fein Einstellungen ein super Bild. Z.b. Motion Flow ist bei mir immer aus.....ist aber Geschmackssache. Würde ihn bestimmt wieder kaufen.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Not good. Waste of money. Dont buy

XBR85X850G 03.08.2021. autor josor30 (SAD) Provjereni kupac Provjeren

I bought this tv a year and a half ago, it broke right away. No picture, turned black, only sounds left. Saddest part, sony doesnt even have a service cemter near my area. Sony customer service said, its out of warranty, but its just a year and a half. , sothey cant help me.Its juts a waste of momey. I have to bring the 85 inchestv to LA, 3.5 hrs drive away from my place.

Kvaliteta slike

Loše

Kvaliteta zvuka

Loše

Značajke

Loše

Dizajn

Loše

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

2

0

Great sounds

XBR85X850G 02.08.2021. autor Tick1020 (SAD) Provjereni kupac Provjeren

I bought this yesterday Aug.2, 2021, great sounds and easy to connect.

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

1

0

Bad service

kd-55xg8796 30.07.2021. autor Joe Rushingwa (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I bought Sony tv in 2019 KD-65XG8796 from Currys 1 year and half later started getting issues with the tv .

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Prosječno

Dizajn

Osrednje

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

1

Odgovor odjela Sony support team
02.08.2021.

Hi Joe,

Thank you for your feedback.
Having read your feedback, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sony support UK

0

aucune profondeur dans le noir malgré réglage max!

139 cm (55 inča) 29.07.2021. autor gerardwinner (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

image de moins bonne qualité que mon vieux sony bravia que je regrette a éviter vu le prix!

Kvaliteta slike

Loše

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Loše

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer support
02.08.2021.

Bonjour,
Afin que nous puissions vous aider plus efficacement, merci de bien vouloir nous communiquer le code produit complet de votre téléviseur (KD-xxxxx) et le numéro de série (6xxxxxx).
De même, merci de nous communiquer la version de la logicielle.
Équipe Sony France

0

Sony Tv

kd-65xg8796 17.07.2021. autor Tfam (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I bought it over a year ago and it was working perfectly but my problem with it is that I didn't update but after I had done this everything is perfect

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

1

Odgovor odjela Customer Support
19.07.2021.

Hi Tfam,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your Sony TV, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL (copy and paste this link in your browser)

Sony Support UK

0

Faulty display

kd-65xg8796 11.07.2021.  (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

i bought this TV about month ago and display fault came after contact Sony support they told third-party to come and inspect after inspection no update or any case number so we even track my status Very slow service

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Prosječno

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

1

Odgovor odjela Customer Support
14.07.2021.

Hi Sampatel,

We appreciate your feedback, and we're sorry to hear that you're facing difficulties with your TV. Although our products pass strict quality tests, due to the nature of electrical components, we cannot completely eliminate the possibility of spontaneous failure. Sony provides a guarantee to protect users in such circumstances. If you require any further assistance, you may contact us using the details here: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Service

kd-55xg8796 09.07.2021. autor Chrissy47 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Previous set only 2 yrs old but picture failed. A new set delivered in a week or so of report. Superb picture.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

1

0

Excellent product

kd-55xg8796 06.07.2021. autor Abdullah wani (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I am happy with this product and the performance. The cost was affordable and worth it.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Hohe Wertigkeit .

189 cm (75 inča) 06.07.2021. autor Sven Koerner (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Beste Kauf seit Jahren , gute Verarbeitung beste Qualität und leicht zu bedienen.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

quality

kd-75xg8796 05.07.2021. autor Peterlondon2015 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

bought around a year ago, now some times the app such as YouTube can stop working, I have to restart again and again. sometimes just not turning on with remote. need to cut main power off and restart

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Support
07.07.2021.

Hi Peterlondon2015,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with your TV. To ensure optimal performance, we recommend clearing the cached data to refresh the TV by pressing Home - Settings - Device Preferences - Storage - Internal Shared Storage - Cached data - Clear, then perform a soft reset by pressing and holding the Power button for 5 seconds as well as making sure it's updated to the latest software version available here: https://bit.ly/3hmYC9J
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

rapidité des delais de dépannage .

139 cm (55 inča) 03.07.2021. autor jchieulle (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

achat du télviseur le 13/03/2021. panne complète le 17/06/2021! ONZE JOURS SANS TELEVISEUR! meme pas de propositions commerciales ! c'est le dernier appareil sony que j'achète.

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Prosječno

Dizajn

Loše

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Support
05.07.2021.

Bonjour jchieulle,

Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).

Équipe Sony Support.

0

Tolles Bild Super Klang

139 cm (55 inča) 29.06.2021. autor Sammy23 (Njemačka)

Habe es vor 1 Jahr gekauft und bin immer wieder davon begeistert was das Bild ,Ton und Menü Führung angeht.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Klasse TV

215 cm (85 inča) 27.06.2021. autor Fördy_ (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Wir haben den TV seit einem dreiviertel Jahr und ich bin echt froh, dass ich mich dazu entschieden habe diesen zu Kaufen. Die Bildqualität ist top, "mehr" ist echt nicht notwendig. Die Größe war zusammen mit dem Android-TV der Grund, warum ich mich für diesen TV entschieden habe und ich bereue beides nicht. Im Gegenteil, ich würde ihn wieder kaufen.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Einfach zu bedienen

139 cm (55 inča) 18.06.2021. autor Tom074 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Für 700 € ist okay stecke die Steckdose ein paar Minuten und schon hat mir Vergnügen

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Naja bei dem Preis lieber Samsung

164 cm (65 inča) 17.06.2021. autor Booob11 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Sony das war mall Sehr schlechte Bedienung Menü absolut Katastrophe Fernbedienung wie vor 20 Jahren Verliert ständig seine Programme Sie einzustellen ein Drama Nie wieder sony

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Osrednje

Dizajn

Loše

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony
21.06.2021.

HI Booob11,

wir haben dein Feedback gelesen.

da wir mehr Informationen über das Problem benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.

0

Instabilité surcuche android entre autres

215 cm (85 inča) 11.06.2021.  (Francuska)

Trop de bug avec la surcouche android ! les applications sont instables et les seules réponses du SAV quand vous avez des soucis est de faire un reset usine ! sauf que vous avez payé un calibreur pour obtenir le meilleur de l image et vous perdez donc tout le bénéfice du calibrage! sans parler de l apparition de pixels morts en qques mois bref, une vrai déception, dommage car quand ça fonctionne, c est plutôt bien,

Kvaliteta slike

Prosječno

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Prosječno

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Support
15.06.2021.

Bonjour Chewee Levelu,

Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).

Équipe Sony Support.

0

The best

164 cm (65 inča) 09.06.2021. autor Future proof (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

We bought this TV a month ago it was so easy to set up picture perfect everything as described brilliant

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Unhappy customer

XBR85X850G 07.06.2021. autor snoip (SAD) Provjereni kupac Provjeren

I bought the X850G and it went about 16 months no video

Kvaliteta slike

Loše

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Loše

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Tolle Bildquallität

139 cm (55 inča) 07.06.2021. autor 628hb (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Habe das Gerät mitlerweile schon etwas länger an der Wand hängen. Ich kann nur gutes über dieses Gerät berichten und weiter empfehlen.

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Osrednje

Značajke

Prosječno

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Nie mehr sony

139 cm (55 inča) 07.06.2021. autor Pletschacher (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Vor 1,5 Jahren gekauft würde ihn nicht mehr kaufen

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Prosječno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

1

Odgovor odjela Sony
09.06.2021.

Hi Pletschacher,

solltest du noch Probleme haben, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.

0

Geiles Gerät und günstig!

164 cm (65 inča) 07.06.2021.  (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Hat fast alles was moderne Geräte zu bitten haben.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0