159

4.3 na temelju 159 recenzija kupaca

103
30
11
5
10
Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Napomena: recenzije proizvoda mogu obuhvaćati različite varijante proizvoda. Neke varijante, usluge i/ili značajke proizvoda navedene u recenzijama proizvoda možda nisu dostupne u svim državama.

Najkorisnije pozitivne
0

Superb picture let down by poor operating system

189 cm (75 inča) 16.11.2016. autor qweryuiop (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

The picture quality on this television is truly outstanding no matter what source and in picture quality terms, is the far and away the best LCD screen I have seen. It also compares well with OLED tellies for a much more reasonable outlay (for a 75” screen). However, it is by no means perfect and it does have issues in relation to the operating system which is very slow and has a tendency to crash. It has got to point where I use my UHD bluray player to run Apps such as Amazon video because I cannot rely on the television to run them without issues. It is quite frustrating that Sony have nailed the hard part of providing an excellent picture only for it to be let down by the shoddy implementation of the android operating system.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Loše

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

8

0

Najkorisnije kritičke
0

Concerned

164 cm (65 inča) 30.04.2018. autor Gannett101 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Not able those 3D feature and I cannot play sound through my stereo

Kvaliteta slike

Prosječno

Kvaliteta zvuka

Loše

Značajke

Loše

Dizajn

Loše

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

Recenzije kupaca: 159

Modeli

0

Magnifique !!

164 cm (65 inča) 11.04.2022. autor Axl07 (Francuska)

15 ans d’expérience SONY et ce ZD9, pourtant de 2016, est un excellent produit ! Malgré un son en deçà, compensé par une barre de son HT-CT660, l’image est sublime, des noirs profonds, HDR, DolbyVision… des fonctionnalités au top et le dernier modèle avec fonction 3D :)

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Osrednje

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

l'image Sony en 3D!

189 cm (75 inča) 08.04.2022. autor bibinou36 (Francuska)

Un des derniers fleuron de la gamme où la 3d était encore disponible, étant fan de cette technologie je ne pouvais pas laisser l'occasion de me l'offrir de plus en 75 pouces.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Produits parfaits

253 cm (100 inča) 01.11.2021. autor AmetixTV (Francuska)

J’ai beucoup de produits Sony jamais dessu pour dire j’ai maime acheter la PS5

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Tolles Gerät

164 cm (65 inča) 08.06.2021. autor Fiene (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Gekauft 2017 und bis jetzt nicht bereut, obwohl der Preis 5000€ schon eine Ansage ist. Bis jetzt alles super. Auch der Kontakt zum Support immer toll freundlich und kompetent wird Problem gelöst.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Super TV LCD full led

189 cm (75 inča) 29.04.2021. autor Eure27 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

J ai ce TV depuis 4 ans et toujours satisfait , Une image super belle avec des noir vraiment top , un très léger Blooming mais pas gênant car vraiment rare , je conseille vraiment surtout en 75 pouces

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

super bright!

164 cm (65 inča) 13.04.2021. autor tommy1340 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I bought this to replace a 55". We subscribed to Sky Q as soon as it was launched, and I wanted football and films in UHD which was not supported by previous TV. This was also the largest (and last) 3D set I could find, as I am also an avid DVD collector.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Gutes Bild

253 cm (100 inča) 10.04.2021. autor Evitagirl (Njemačka)

Gutes Gerät, leicht zu bedienen , Internetverbindung könnte schneller sein

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

SCHADE bin sehr enttäuscht

164 cm (65 inča) 09.12.2020. autor stefangeorges58 (Njemačka)

vor drei jahren für viel geld gekauft mit der garantie das das gerät zukunftssicher ist und jetzt kann er noch nicht eimal earc

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Loše

Značajke

Osrednje

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

2

1

0

Nach wenigen Monaten Pixelfehler

164 cm (65 inča) 04.10.2020. autor Sputkey (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Leider habe wir bereits nach wenigen Monaten Pixelfehler, welche da sind aber aufgrund einzelner Pixel bei 65“ nicht stark auffallen. Ach ist schwarz nicht schwarz, sondern es wirkt wie eine schlechte Ausleuchtung...also wie Schatten an den Rändern. Zuviel Fehler für den Preis, leider.

Kvaliteta slike

Prosječno

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

Odgovor odjela Sony
07.10.2020.

Hi Sputkey,

es tut uns leid, das zu hören. Es wird empfohlen, dass du die Softwareversion aktualisierst. Die aktuelleste Version findest du hier: http://bit.do/fJ7ik (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fJ7ir.

Sony Support DE

0

Great picture

253 cm (100 inča) 31.05.2020. autor Dgjbvdfhb (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I brought my tv a month ago and I am happy with it

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Bildqualität

189 cm (75 inča) 22.05.2020. autor Eric34 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Für mich ist die Bildqualität ausschlagebend. Wenn es ihn als Monitor geben würde, wäre ich noch "glücklicher". Ton kommt von meiner Anlage.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Sehr gutes Bild

164 cm (65 inča) 19.05.2020. autor 19Jörg69 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Ich warar und bin von dem Bild überzeugt. Seit dem letzten Software-update gibt es Probleme mit dem CI-Slot. Wir müssen öfters das CI-Modul entnehmen und wieder einstecken.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Osrednje

Značajke

Dobro

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Support Team
22.05.2020.

Hi 19Jörg69,

installiere bitte die Smart Card / CAM erneut, wie es unter dem folgenden Linkbeschrieben ist: https://www.sony.de/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs-android-/kd-65zd9/articles/00125858. Solltest du noch Probleme haben. empfehlen wir dir, den Support zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/2waACgS ( Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein.)

Sony Support Team

0

Innovative Technik

164 cm (65 inča) 14.05.2020. autor Galius Julius Cäsar (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Bildqualität hervorragend und hochwertige Verarbeitungsqualität

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Easy to Set Up

253 cm (100 inča) 04.05.2020. autor Manx22 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I purchased this screen for the bedroom to replace the old one and so far very pleased with the ease of use and picture quality.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Great TV but had issue with it.

164 cm (65 inča) 30.04.2020. autor Alan44 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I bought this TV 18 months ago, now I can see a white vertical line on my TV

Kvaliteta slike

Prosječno

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Prosječno

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony support
04.05.2020.

Hi Alan44

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you have a white vertical line on your TV. We recommend making sure the TV is updated to the latest software version available here: https://bit.ly/2z9jRIc
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony support team

0

très beau produit en TV

164 cm (65 inča) 22.04.2020. autor Dadou26700 (Francuska)

j'ai achetè ce Tv il y a 4 ans et en suis très satisfait

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Picture & sound excellent

253 cm (100 inča) 05.04.2020. autor Mitzy 19 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I am satisfied with the tv good picture & sound easy to use, but how do you turn off the standby?

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Tolles Bild

164 cm (65 inča) 05.03.2020. autor MaKrohn (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Immer noch begeistert von der Bildqualität und der Bedienungsfreundlichkeit.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Sound via ARC HDMI dead after Oreo Update

164 cm (65 inča) 02.03.2020. autor Nas_UK (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Sony originally held back the Oreo update, but then inexplicably re-released it, which effectively bricked the Audio Return Channel. Their support people are looking into it.

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Loše

Značajke

Osrednje

Dizajn

Osrednje

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

great feature

253 cm (100 inča) 04.01.2020. autor pol60 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

we bought this t v a week again and we are so happy with it

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Magnifique produit haut de gamme

164 cm (65 inča) 07.11.2019. autor Goldeneyes007 (Francuska)

J'ai acheté ce produit le 01-09-2017 après une recherche approfondie. Je ne regrette pas mon choix

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Le meilleur du LCD !

164 cm (65 inča) 21.10.2019. autor Schouf30 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Une TV vraiment réussie, autant au niveau design que fonctionnel. Avec Android TV, la TV est vraiment intelligente, offre beaucoup de contenus sans ajouter d'appareils. Le produit est bien suivi par Sony, même 3 ans après ! On a droit au Dolby Vision du coup et toutes les dernières fonctionnalités d'Android TV. L'image est vraiment belle, avec le HDR activé (et le bon contenu aussi). C'est aussi un plaisir de jouer sur console avec cette TV ! Question son, comme n'importe quelle TV, prenez une barre de son ou un home cinéma, c'est n'est qu'une TV ! (on peut pas lui en vouloir !)

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Sehr Gute Ausstattung

164 cm (65 inča) 06.10.2019. autor Milex (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

2017 gekauft und nicht bereuht,leider lässt die versprochene Software Aktualisirung auf sich warten.Blootouth für Kopfhörerunerstützung und freiere App-Auswahl wäre gut.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Great TV...until the banding appears!

164 cm (65 inča) 24.07.2019. autor Chuffster (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I'm now on my 2nd ZD9.The first was replaced due to excessive banding.Sadly, the replacement is displaying the same problem, but Sony don't seem to care.Not impressed.If you can get one that doesn't have this fault, then you'll have a great TV.Sadly, because of the banding, I can't recommend this TV.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Osrednje

Značajke

Prosječno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Support
29.07.2019.

Hi Chuffster,

Thank you for your feedback, and we're sorry to hear this. We recommend following the steps here in attempt to reduce the backlight effect: https://bit.ly/2LMJiV5. If the issue is still evident, you may contact us using the details in the following link: http://bit.do/eQfRM

Sony Support Team

0

Great TV but one issue

164 cm (65 inča) 05.06.2019. autor ellRuss (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I bought this tv some time ago - and am very very pleased with the whole ambience of its workings and individual settings. Picture presentation, in 4k especially are superb. Truly the best tv production I have had, and it takes some beating - even with the current OLED tvs. Absolutely no issues and would recommend prospective buyers sourcing this model and purchasing. Its not as slimline as others, and suggests the light panels take up a lot of the inner workings - and it does weigh a fair bit. So if you are wall mounting - as i have, make sure your hanging hooks etc are bolted into brick walls. Mine hangs on steel cable and lifts screw to the back of the tv. The one issue that is missing - which is mainly caused by an Apple software update to IOS12 and above - is the screen mirroring feature. Whilst prior to this update I was able to screen mirror, I now cannot, even though I have this Money Model and a Sony top of the range Soundbar - the Sony HT - ST5000! Sony need to step up to the plate and send down some software to these tvs pre 2018, to enable them to screen mirror. This is the only issue - colour and picture settings are second to non. Maybe a pre 2018 model but is just as good or even better than current models - even the new AF models!

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Alles was man will.

189 cm (75 inča) 18.05.2019. autor HMP87 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Sehr heller TV, indem actionscenen zb. Genau ins Detail gehen. Durch die Klarheit und Helligkeit wird jedes kleinste Detail sichtbar. In dunklem Bildmaterial immernoch sehr detailliert und ein sattes schwarz wird angezeigt. Anschlussmöglichkeiten sind von allem da, sodass selbst noch ein scart Gerät angeschlossen werden kann. HDR Material auch erstklassig und macht wirklich Spaß zu schauen.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Leider kein Timeshift - sonst TOP

164 cm (65 inča) 04.05.2019. autor RalfL (Njemačka)

Ein Gerät das wirklich die Farbe "Schwarz" darstellen kann. Leider kein TimeShift.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Prosječno

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Top

164 cm (65 inča) 26.04.2019. autor Sebast1138 (Francuska)

Vraiment un super produit rien à redire les noirs sont super le HDR aussi et le Dolby Vision extra

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Loše

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Great TV! Shame about the controller

164 cm (65 inča) 22.04.2019. autor MarkG1970 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I bought this just over a year ago the TV controller has never really worked properly, it would intermittently stop working but give it a bang and it would start working again, I know it's not the solution but was struggling to find the time to return to the shop and complain, I wish I had as now 14 months in and now not working at all not great for a £3000 TV, I've now had 4 Sony tvs and all have been bullet proof but unfortunately this one not so. The other complaint is a top notification panel keeps randomly appearing on the screen, its very annoying! also seems to be a common issue same as the controller

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Support
25.04.2019.

Hi Mark,

Thank you for your feedback. We recommend following the steps in this link to resolve the issue with your remote control: http://bit.ly/2UEMlyz. You can also disable the information banner by pressing on Home - Settings - Channel Setup - Info banner - Off.

Sony Support Team

0

Disapointed

253 cm (100 inča) 08.04.2019. autor muckser2 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

The Tv picture is realy excellent but the android leaves alot to desired its to slow evenwith my ultra fast broadband it will not play 4k movies i stream

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Osrednje

Dizajn

Osrednje

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer support
11.04.2019.

Hi,

Thank you for your feedback.

We have read your review, and we recommend the following steps to speed up the overall performance of the TV:

(Press Home > Settings > Storage and Reset > Internal storage > Cached data > Yes)

If the issue remains, please contact us using this link: http://clc.am/4w7bGw

Sony support team

0

Viel Geld für ein Gerät das sich immer wider aufhä

164 cm (65 inča) 22.02.2019. autor GERALD 62 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Nie wider Sony hängt sich ständig auf Beim umschalten eine Katastrophe Immer wider Stromlos machen dass er wider neu startet Eine Katastrophe und das für fast 3000 Euro Das aller aller letzte sehr sehr enttäuscht

Kvaliteta slike

Osrednje

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Loše

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Support
26.02.2019.

Hi GERALD,

es ist zu empfehlen, die Daten im Cache zu löschen, um die Leistung des Gerätes zu verbessern. Gehe bitte dazu wie folgt vor: Home / Einstellungen / Speicherverwalten / interne Speicher / Daten im Cache und lösche die Daten im Cache. Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/2PgIt8j. (Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).

Sony Support Team

0

Kauf der sich gelohnt hat!

164 cm (65 inča) 15.02.2019.  (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Obwohl wir keine Vielseher sind wollten wir einen sehr guten 4k / 3D fähiges Gerät um besondere Filme zu sehen und über einen Blueray-Player auch 3D Filme zu sehen. Ein Kollege hat mich überzeugt, daß ich wohl mit diesem Gerät keinen Fehler mache. ... Und er hat recht. Bisher sind wir und unsere Gäste alle begeistert von der Bildqualität und den Möglichkeiten.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

1

0

Image superbe et très beau design

253 cm (100 inča) 08.02.2019. autor Tu 76 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Produit acheté il y a trois semaines,et pour l’instant ,nous donnes entière satisfaction.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Superb TV

164 cm (65 inča) 20.01.2019. autor davidc2 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Had the TV for a few weeks now and am delighted with the picture quality which at times is stunning.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Herausragendes Bild.

164 cm (65 inča) 10.01.2019. autor DerBaer (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Sony holt alles aus der LCD-Technik heraus. Spitze

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Unhappy with the product

164 cm (65 inča) 18.12.2018.  (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Just over a year now - bought this premium product @ £3200-/ and the television do not come on.. The LED light blinks 8 times in pulses. I have a warranty with John Lewis who has sent us the engineer who is saying it may require a spare part thats not available in UK. It appears like Sony is no longer manufacture reliable products and have come across so many customers giving the same review.

Dizajn

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer support
28.12.2018.

Hi Vinaykumar,

We are sorry to hear this and would like to be able to help, so we recommend getting in touch with customer support using the following link: https://bit.ly/2Q7P8Ot

Sony support team

0

Tolles UHD-Bild aber 3D :-(

189 cm (75 inča) 20.11.2018. autor norie0 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Vor einem Monat gekauft und die Lieferung konnte nicht schnell genug sein. Also, Handbuch genommen... Ups, Handbüchelchen. Also gegoogelt und gedownloaded. Youtube eingeschaltet und Videos geschaut. Dann die Einstellungen vorgenommen, was bei der teilweisen Verschachtelung nicht immer einfach ist. Das Bild ist absolute Spitze, immer unter Berücksichtigung des Quellmaterials. Das Gerät macht aber Eines: Immer wenn ich den UHD-BR-Player (Sony800, direkt an HDMI 2) auf Pause stelle und dann den Film weiter laufen lasse, schaltet der TV meinen Receiver auf TV! Das konnte ich erst beheben indem ich die Verbindung zwischen TV und Receiver (HDMI 3) gekappt habe. Vielleicht gibt es ja eine Idee wie diese Einstellung gemacht werden muss, damit auch der Receiver mit dem TV verbunden werden kann. Und leider noch der für ich größte Wermutstropfen: die 3D-Bilder sind grottenschlecht. Ich habe mir dieses TV gekauft, weil ich viele 3D-Filme habe und diese auch weiter ansehen wollte. Unscharfe Konturen sind nur ein milder Ausdruck für das was da abgeliefert wird. Ich hoffe da kommt noch ein Softwareupdate nach um das zu beheben. Das wäre dem Preis angemessen. Go Sony Go!!!! Mit gutem 3D hätte ich sofort 5 Sterne vergeben. So war ich -- frustriert -- in der Versuchung nur 2 Sterne zu geben. Das wäre dem Gerät aber nicht gerecht geworden.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

4

Odgovor odjela Customer Support
23.11.2018.

Hi norie0,
vielen Dank für dein Feedback. Wir haben es gründlich gelesen.
Unter dem folgenden Link findest du eine ausführliche Bedienungsanleitung für deinen Fernseher: https://bit.ly/2FzHjRF (Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Installiere bitte die letzte Firmware-Version über den folgenden Link: https://bit.ly/2DDTDhj (Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Unter dem folgenden Link findest du eine Anleitung für die Einstellung perfekter Bilder auf dem Fernsehgerät: https://bit.ly/2KrsL5r (Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Deaktiviere bitte die Bravia-Sync. Gehe dazu wie folgt vor: Einstellungen — Externe Eingänge — BRAVIA Sync-Einstellungen — BRAVIA Sync-Steuerung.
Solltest du noch Hilfe benötigen, kontaktiere uns bitte. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/2MLpPjQ (Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).

Sony Support Team

0

Poor reliability

164 cm (65 inča) 03.11.2018. autor Chappers49 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I have had two major component failures within the space of 6 months

Kvaliteta slike

Osrednje

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Osrednje

Dizajn

Osrednje

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer support
07.11.2018.

Hi,

Thank you for your feedback and we’re sorry to hear about this experience.

If you’re still having issues with TV you can get in contact with Sony support to get help with this issue using this link: http://clc.to/3LlDJA.

Sony support team.

0

Exzellentes Bild! Sony kann es am besten!

189 cm (75 inča) 13.10.2018. autor railway1435 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Der ZD 9 4K liefert über alle Quellen ein sensationell gutes Bild. Die Einrichtung des Fernsehers war unkompliziert und ging schnell. Danach freute man sich nur noch über das Bild. Gestochen scharf, hohe Tiefenwirkung, was Bildelemente plastisch erscheinen lässt.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Bildmeister

164 cm (65 inča) 19.08.2018. autor Christian_1977 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Dieses Gerät ist absolute Spitzenklasse. Kontrast nahezu auf OLED Niveau und in meinen Augen besserer Farbraum als OLED.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Tolles Bild mit Tiefenschärfe fast wie Oled

164 cm (65 inča) 14.08.2018. autor Manni goes Sony (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Vor 1 Monat gekauft, die Bildqualität hat mich überzeugt. Menüführung etwas gewöhnungsbedürftig mit relativ langsamen Programmwechseln (ca. jeweils 2-3 Sek.) Eigene Favoritenliste kann - entgegen Sony Empfehlung mittels USB-Stick und Sony Channel Editor - über das TV - Menü ,wie folgt SORTIERT werden : MENÜ : HOME>; dann EINSTELLUNGEN> KANALEINSTELLUNG> DIGITALE EINSTELLUNG>SAT-EINSTELLUNG> SAT-PROGRAMMLISTE BEARBEITEN. Entsprechenden Sender markieren und mit scollen in gewünschte Position einfügen ! Ist etwas kompliziert und musste selbst erarbeitet werden.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Prosječno

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Disappointed with slow operating system

164 cm (65 inča) 31.07.2018. autor Gavspeks1 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Purchased a month ago and not happy at all. Slow operating system. 3D having many problems, Custmer service said they would phone me back but did not, very disappointed with my zd9 such a shame.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Loše

Značajke

Loše

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Support
02.08.2018.

Hi,
Thank you for your feedback.

You can make sure the TV is running on the latest software using this link: https://bit.ly/2KjAzEU (Copy and paste the link into your browser).
Try to clear the cached data from time to time to enhance the performance of the TV from Home - Settings - Storage & reset - Internal shared storage - Clear cache.
Also, Try to reset the TV to factory settings from Home - Settings - Storage & reset - Factory settings.
If the issue still remains, we recommend getting in touch with our customer support to get help with this. You can contact Sony customer service on 02073652810, 9:00 am - 6: 00 pm Mon-Fri.
Alternatively, you can send an email using this link: http://bit.ly/2oUrHPV (copy and paste the link into your web browser).

Hope this helps.
Sony support team.

0

Der Sony KD-75 KD-ZD9 4K UHD-HDR

189 cm (75 inča) 30.07.2018.  (Njemačka)

Ich beschäftige mich mit dem Thema seit denn 1980 Jahren und war ein Fan von Panasonic Plasma Fernsehern der ersten Stunde doch was mich an Panasonic stört war dass es so gut wie keine Updates gab,so nun zum Sony KD-75XE9405 189 cm den hatte ich erst gekauft und leider wieder nach einer Woche zurück gegeben weil es Pixel Fehler gab,als alternative bot mir das Fachgeschäft den KD-75-ZD9 4K UHD-HDR 3D HighEnd Fernseher an und dieser High-End Fernseher steht jetzt seit drei Wochen in meiner Home Cinema Anlage,das Bild ist Professionell Kalibriert obwohl es schon vom Werk aus sehr gut Eingestellt ist daß Bild ist einfach Fantastisch die Einrichtung des Sony KD-75 ZD9 ist selbst Erklärend,was ziemlich umständlich ist ist das Sender Sortierunen und die Favoritenliste anlegen das geht bei Panasonic wesentlich schneller und besser als bei Sony die Bild Einstellungen sind vielfältig und sollte man lieber einem Fachmann überlassen und die Voreinstellung ab Werk sind schon sehr gut,der Ton ist wie bei allen anderen Geräten auch ziemlich bescheiden und es Empfiehlt sich eine AV Anlage oder eine Sound Bar zu verwenden zurück zum Sony KD-75 ZD9 4K UHD-HDR das Gerät ist ein Traum von einem Fernseher egal was für ein Bild Material der Sony zeigt immer ein klasse Bild das Menü ist gut und man findet sich schnell zurecht ich bin immer wieder begeistert von der Qualität und der Verarbeitung so wie die Vielfalt der Apps vom Android Betriebssystem was bei Panasonic leider bis Heute noch Fehlt,meine persönliche Meinung dazu hatte ich Panasonic schon mal mitgeteilt ohne Erfolg daß macht Sony besser. Mein fazit beim Sony KD-75 ZD9 ist das Bild High-End einzig die Sender Sortierung und das Anlegen der Favoriten Liste ist zu umständlich die Umschalt Zeiten sind zu lange daß kann Panasonic besser vielleicht kann Sony per Update es nachbessern uns Kunden würde es freuen,also der Preis von UVP 6000,00. - € Euro ist schon ziemlich gefallen ich kann jedem empfehlen sich um zu schauen und sich denn Sony KD-75 ZD9 zu kaufen den gibt es auch in 65 Zoll,Home Cinema vom Feinsten Kino für zu Hause Kaufen und immer wieder Spaß haben mit dem Sony KD-75-ZD9 4K UHD-HDR Fernseher. Mit freundlichen Grüßen ich bin.s

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Prosječno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

2

2

0

An excellent TV that compliments the room

189 cm (75 inča) 25.07.2018. autor StevieGeee (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I bought this after much online research comparing numerous reviews from different sources. Ultimately I wanted a TV that could most accurately display Movie content. With some minor tweaks to the Cinema Pro settings I feel I have a near perfect Movie Display. With sharp edges and natural colour tones. Many other manufacturers seem to incorporate background image processing to increase contrast and sharpness whilst over-enhancing colour. This reduces subtle shade differentiation in darker scenes and picture becomes over-vibrant. The direct backlighting gives a much more even illumination spread as well. My only gripe is that the mains cable is integrated, making concealed cable routing through walls almost impossible without removing the plug. The provision of mains power via an IEC C13 Euro Connection would have made life much easier for me.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Klasse Bild, Bedienung verbesserungswürdig.

189 cm (75 inča) 21.07.2018. autor R Rieder (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Vor 2 Wochen gekauft, u. von dem hervorragenden Bild absolut begeistert. Es ist einfach phänomenal was da geboten wird. Auch die Verarbeitung des TV ist über jeden Zweifel erhaben. Mittelmäßig u. nicht in dieser Form für TV geeignet ist leider das Android, zumindest nicht in dieser Ausführung. Es ist nicht schnell, u. wird mit der Zeit leider noch langsamer. Vermutlich ist auch Android verantwortlich für die sehr hohe Leistungsaufnahme im Standby die bei bis zu 20W liegen können, u. das über Stunden.Gemäß EU Vorschriften darf nicht mehr als 1W verbraucht werden. Leider liefert hier Sony keine Lösungen, schlägt aber vor div. Funktionen abzuschalten, u. Kabel abzuziehen. Eine eingesteckte (unabhängig vom genutzen USB Port) 2,5" Festplatte, die an einem anderen TV 2Jahre lang problemlos funktionierte, wird am Sony im 20 min. Takt neu erkannt, u. jedesmal ploppt das entsprechende Fenster auf mit der Frage, welche APP geöffnet werden solle. Habe die Platte jetzt abgesteckt. Zudem sind unter Android einige Dinge wie z.b. die Lautspechersteuerung / Umschaltung nicht wirklich praktikabel, warum wird der optische Out nicht konstant mit DD versorgt, sondern erst nach Umschaltung auf externe Lautsprecher? Jeder Nutzer hat zwar seine eigenen Präferenzen, aber manche Dinge sind eben nicht nachvollziehbar. Wir Reden eben über einen TV u. nicht über ein Handy. Nichts desto trotz reden wir über einen TV, der das beste Bild zeigt, welches mir je auf dem LED Sektor untergekommen ist.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Osrednje

Značajke

Prosječno

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Very nice tele, strength being brightness

164 cm (65 inča) 20.07.2018. autor Piece (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Strengths: design, cabling at the back, 4K and HD picture, Netflix integration, great brightness. Weaknesses: Android OS a bit slow, motion not perfect, blacks not as good as whites. When setup properly produces a very good picture.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Le menu Android est une catastrophe , trop lent

164 cm (65 inča) 19.07.2018. autor jacques6153 (Francuska)

La tv dans son ensemble donne une très bonne image mais le Menu Android est lent et plein de bogues ,il est inadmissible de devoir refaire une mémorisation des chaines de Fransat à intervalles régulier car ce tv perd régulièrement quelques chaines bien qu'il soit labellisé Fransat .

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Prosječno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Support
23.07.2018.

Bonjour jacques6153,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Nous vous conseillons de rétablir les réglages d'usine de votre téléviseur en suivant ce lien: https://bit.ly/2phgBly (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support

0

Great Picture

164 cm (65 inča) 02.07.2018. autor TaiChi88 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Bought this a monthgo. Love the clear picture and the colour range. Easy to use menues.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Normal

164 cm (65 inča) 30.06.2018. autor Majid mazin (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I bought this product fre months ago and not happy

Kvaliteta slike

Osrednje

Kvaliteta zvuka

Osrednje

Značajke

Osrednje

Dizajn

Osrednje

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

1

0

Überragendes Bild!

189 cm (75 inča) 28.06.2018. autor Dirk70 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Auch im Juni 2018 noch der Benchmark bei den LCD Fernsehern.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Exceptionnel ! Comme espéré :-)

164 cm (65 inča) 17.06.2018. autor Arn07 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Sublime, top, lumineux, magic.... le TV de tous les superlatifs :-) dommage qu’il ne soit plus au catalogue 2018 en France et Europe, alors qu’il l’est toujours aux US (?) Fidele client Sony depuis longtemps...Bravo Sony (encore...) Seul bémol, ne pas pouvoir souscrire une extension de garantie via Sony France en direct... car, si non proposée par le revendeur, impossible à souscrire post achat !

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Bestes Bild

189 cm (75 inča) 06.06.2018. autor picard1306 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Wer ein TV mit bestem Bild sucht hat es mit dem ZD9 gefunden.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Osrednje

Značajke

Prosječno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Der letzte 3D TV

164 cm (65 inča) 02.06.2018. autor Roland57 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Ich freue mich sehr über den zd9. Für mich der beste LED TV den man kaufen konnte .

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Prosječno

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Sony KD 75 ZD 9

189 cm (75 inča) 17.05.2018. autor WSBonn (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Seit 3 Wochen im Gebrauch, UHD ist perfekt, Upscaling von BD sensationell. Selbst HDTV über Kabel ist trotz verschiedener HD Auflösungen ansehnlich. Kein Bandung, DSE oder ruckeln. Android TV läuft störungsfrei und schnell. Gute Spracherkennung. Vom Ton sollte man keine Höchstleistung erwarten. Einen solchen TV ohne Surroundanlage zu betreiben sollte aber eh verboten werden.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Top hoch Skalierung , Klasse Bild

164 cm (65 inča) 16.05.2018. autor Vinyl_doc (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Seit 1,5 Jahren habe ich das Gerät und bis auf Kleinigkeiten bin ich sehr zufrieden

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Loše

Značajke

Odlično

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Concerned

164 cm (65 inča) 30.04.2018. autor Gannett101 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Not able those 3D feature and I cannot play sound through my stereo

Kvaliteta slike

Prosječno

Kvaliteta zvuka

Loše

Značajke

Loše

Dizajn

Loše

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

Odgovor odjela Customer support
28.05.2018.

Hi,

Thank you for your feedback.

You can get in contact with Sony support to get help with this issue using this link: http://bit.ly/2oUrHPV

Hope this helps.

Sony support team.

0

KD-65ZD9

164 cm (65 inča) 09.04.2018.  (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Alles Gut sowie, bis auf die Lautsprecher und Klang.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Osrednje

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Geniales Gerät mit extrem gutem Bild!

164 cm (65 inča) 06.04.2018. autor Michel76 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Das Bild haut mich immer wieder um. Ich kann mir hier nur schlecht eine Steigerung vorstellen. Einzig das Android-TV ist eine Sache für sich mit der man sich arrangieren muss.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Amazing picture.

189 cm (75 inča) 30.03.2018. autor G mrh (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Had a few issues sorting out HDMI ARC signal to AVR, but once that was done the TV is excellent. The image produced is as good as any OLED I viewed in advance of buying this TV. The only (slight) downside is the operating system. I understand why some people find it frustrating; however don’t let stop you from considering this TV as the images produced on the screen far out way any niggles from the Android OS. Sound from the TV unit isn’t particularly great, but if you’re buying this set then you’ll probably have a decent AVR system or at least a sound bar.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Superbe image!!

164 cm (65 inča) 16.03.2018. autor LJC62 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

J'ai mis en service, ce 65" ZD9 la semaine dernière. Que du bonheur... Toujours fidèle au matériel SONY. Jamais déçu jusqu'à présent, j'espère que pour cet achat récent ma satisfaction sera la même que pour mes autres TV SONY.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

1

0

Wow! Besser als OLED TVs

164 cm (65 inča) 12.03.2018. autor Flocke (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Vor 2 Wochen habe ich diesen Fernseher gekauft. Ich habe lange gesucht nach einen passenden TV. Wichtig war mir 4K, HDR und unbedingt 3D. Das hier ist der letzte Sony TV mit 3D und ich bin froh ihn noch gefunden zu haben. Preislich mehr als mir anfangs lieb war, vorallem weil man dafür ja schon einen OLED TV kaufen könnte. Aber glaubt mir. Diese Bildqualität ist unglaublich. Tiefstes Schwarz. Tolle Farben. Gute Einstellmöglichkeiten. Und diese Helligkeit (bis zu 2000 Nits)... da knickt plötzlich auch ein OLED TV ein. Spiele zocke ich auf einer PlayStation. Und der Input Lag ist nicht bemerkbar. Ok, ich zocke selten Egoshooter. Aber ich bemerke keinen Lag. Mein einziger Kritikpunkt: Ich liebe den 3D Effekt. Wirklich gut gemacht. Aber es gibt ein Software Problem. Falls jemand unscharfe 3D Bilder bzw Ghosting (doppelte Konturen) sieht... nach stundenlangem suchen in englischen Foren habe ich diese Lösung gefunden: Einstellungen-Externe Eingänge: von „optimiertes Format“ (notwendige Einstellung für HDR) auf „Standardformat“ wechseln. Dann einen Reset durchführen. Dazu 5sec auf den Ausschaltknopf der Fernbedienung drücken. Danach hat es bei mir super funktioniert. Also liebes Sony Team. Macht mal hinne und bringt endlich ein Update für dieses Problem. So. Jetzt hab ich glaub alles erzählt was mir wichtig war. Ich kann den Fernseher wärmstens Empfehlen. Eure Suche hat ein Ende ;)

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Sony Kd-65ZD9 Spitzenklasse

164 cm (65 inča) 27.02.2018. autor Staierwatz (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Der Sony Kd-65ZD9 ist ein sehr guter Fernseher Klasse Bildqualität Ich würde den Fernseher weiterempfehelen

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Perfektes Bild

164 cm (65 inča) 26.02.2018. autor Markus 70 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Ich bin vom KD 65 9005 XB umgestiegen und war vom ersten Bild an zu 100% überzeugt den richtigen Fernseher gekauft zunähendem ! Ein super natürliches Bild mit sehr hoher Schärfe und schwarz ist auch schwarz in Verbindung mit dem UBP 700 X super Filme Abende

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

2

0

0

Excellent Picture Quality.

164 cm (65 inča) 25.02.2018. autor White Wing (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I have had this around 3 weeks now. It is a great improvement on my previous Sony Tv, a KD65XD9305. The contrast is great due to it's direct back lighting and probably the best LCD tv on the market in my opinion. If you use an AV Amp I would recommend only using the amp for monitoring the sound and not for switching inputs. Connect all your external devices via the 4 HDMI inputs on the rear as this way each input can be set up for individual picture quality/ requirements, something you loose if using the AV Amp. The sound is quite good at low levels but for watching movies an amp is a must. The only negatives for me is the Android operating system can be a little slow and clunky and the apps available are limited and quite poor except for the excellent Netfix and Amazon Prime Apps. The remote even though it looks good can be awkward to use when the light is out as the buttons can be hard to identify but you get used to it. Overall I am well pleased with this Tv.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

3

0

0

Langsame Reaktion

164 cm (65 inča) 17.02.2018. autor KockJo (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Sehr langsamer Senderwechsel (langsamer als der Vorgänger). Schaltet nicht mehr auf Druck auf die Programm-Wippe ein, wie der Vorgänger.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

le TOP

164 cm (65 inča) 03.02.2018. autor Eddy25 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Très belle qualité d'image mais après quelques réglages sur chaque source. Nombreuses fonctionnalités. Navigation dans les menus intuitive.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

1

0

Tolle Bildqualität aber ungenügend in der Bedienun

189 cm (75 inča) 28.01.2018. autor Gollub (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Stark verbesserungsbedürftig Bedingung und Betriebsanleitung

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

2

0

Amazing product

189 cm (75 inča) 23.01.2018. autor Mad dog (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

this is my 4th large tv i went from a sagum rear projection to a panasonic 65" plasma to a 65" hisence to a zd9. This tv was only purchased because it was a 75" tv and may be the last tv to support 3d and hdr. I had hoped the ultra-d or the philips/dolby glasses free system was going to be adopted but it was not to be. the factory settings for this tv are amazing its the first tv where adaptive lighting works the picture is fantastic paired with a virgin v6 and a marantz sr6011 9 channel receiver the picture and sound are top notch can't wait for the dolbyvision update later this month. ps The led dimming system on this tv is the closest to lg's oled, when flexable oled comes out in 8k i might think about replacing zd9 at 70 years of age this might be my last tv many thanks for producing an amazing product. pps when is the ps5 due Richard

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Absolute marvel

164 cm (65 inča) 19.01.2018. autor Djtwigg (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I have had this tele now just over a month .this tv is truly exceptional .picture quality is amazing.watched blue planet in 4K HDR .fantastic I've had a Sony premium tv before .so i know Sony is a quality brand.unlike others i still believe in 3D and have a lot of 3D blu Rays .another reason for buying this particular .to sum up au some.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Letzter Sony-TV mit 3D-Funktion

164 cm (65 inča) 08.01.2018. autor Eddi77 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Ich bin begeistert von dem Fernseher. Als einer der letzten TVs noch mit 3D-Funktion! Daher habe ich mich gegen einen neuen OLED entschieden. Das Bild ist wirklich fantastisch. Tiefes schwarz - schon fast wie vom OLED - und dazu eine unglaubliche Leuchtkraft! Insbesondere wenn man den TV mit HDR-Material füttert, beweist er sein Können. Bei der UHD-Blu-ray Pacific Rim kommt man aus dem Staunen nicht mehr raus! Die Farben und der Kontrast sind der Wahnsinn. Doch auch bei normalen Blu-rays verwöhnt der TV einen. So kann er auch SDR-Material schön "aufpolieren" und je nach Einstellungen Filme sehr natürlich darstellen oder sogar mit ähnlichen Highlights wie HDR-Material versehen. Ich kann den TV nur weiterempfehlen.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Odlično

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

4

1

0

Great TV

189 cm (75 inča) 01.01.2018. autor compobob (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Had a 65 LG Oled brought the 75 ZD9 fantastic bright picture.4K HDR films are jaw dropping.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Osrednje

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

2

0

0

Amazing!

189 cm (75 inča) 20.12.2017. autor SSFF (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Fantastic picture quality with great connectivity options.

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0