Iskoristite besplatno razdoblje od tri mjeseca za TIDAL uz uređaj Xperia

Naši najbolji pametni telefoni za glazbu susreću se s najboljom glazbom za vaš telefon. Novi pretplatnici na TIDAL dobit će uz kupnju uređaja Xperia besplatna 3 mjeseca usluge TIDAL Hi-Fi, uključujući 360 Reality Audio.

Što je TIDAL?

TIDAL je globalna platforma za glazbu i zabavu u posjedu umjetnika koja zbližava umjetnike i poklonike jedinstvenim izvornim sadržajem i ekskluzivnim događanjima. Dostupna u 54 zemlje, ova usluga usmjeravanja glazbe uključuje katalog koji sadrži više od 60 milijuna pjesama i 250 000 videozapisa visoke kvalitete, kao i originalne videoserije, podcaste, tisuće stručno održavanih popisa za reprodukciju te otkrivanje umjetnika uz TIDAL Rising.

Telefon koji prikazuje sučelje TIDAL-a
Čovjek sluša glazbu uz 360 Reality Audio
Izgubite se u zvuku sa svih strana

360 Reality Audio nov je način doživljaja glazbe, pri čemu su zvukovi postavljeni oko vas u sferičnom zvučnom polju od 360 stupnjeva. Slušajte bubnjeve iznad vas, vokale ravno pred vama i žičane instrumente iza vas. Glazbenicima i autorima pruža nov način izražavanja, pri čemu se slušatelj nalazi u središtu doživljaja.

Od ljubitelja glazbe za ljubitelje glazbe

Ugođena u suradnji s tvrtkom Sony Music Entertainment, Xperia je stvorena za ljude kojima je stalo do glazbe. Xperia 1 II prvi je pametni telefon na svijetu s dekodiranjem 360 Reality Audio za optimizaciju glazbe sa servisa TIDAL. Uz uređaj Xperia i TIDAL možete uživati u glazbi visoke kvalitete uz 360 Reality Audio za doista izniman i prožimajući glazbeni doživljaj.

Logotipi Xperia i TIDAL
Iskoristite 3 mjeseca besplatne usluge TIDAL Hi-Fi uz uređaj Xperia

Kada odaberete uređaj Xperia, dobit ćete pristup kategoriji Hi-Fi servisa TIDAL uz 3 mjeseca besplatnog probnog razdoblja ako ste novi korisnik servisa TIDAL. 

Ako ste već pretplatnik na TIDAL Hi-Fi, Xperia je savršen način uživanja u glazbi uz 360 Reality Audio.

Kako aktivirati

1. Potražite instalacijski paket za TIDAL pod nazivom „TIDAL 3 Months Free“ na početnom zaslonu ili na traci s aplikacijama.

2. Dodirnite ikonu za pokretanje instalacije i bit ćete prebačeni na postupak za prihvaćanje ponude.

3. Pratite upute za izradu novog računa za TIDAL i iskoristite svoju ponudu za besplatna 3 probna mjeseca usluge TIDAL HiFi.

4. Nakon što izradite novi račun za TIDAL, dodirnite gumb „Preuzimanje“.

5. Bit ćete prebačeni u trgovinu Google Play. Dodirnite gumb „Instaliraj“.

6. Po dovršetku instalacije pratite upute za prijavu na TIDAL pomoću novostvorenog računa za TIDAL.

7. Bit će zatraženo da uklonite instalacijski paket za TIDAL, nastavite s postupkom.

8. Uživajte uz TIDAL HiFi i Sony 360 Reality Audio na svojem telefonu Xperia

Odredbe i uvjeti

Ponuda servisa TIDAL dostupna je samo novim korisnicima koji još nemaju račun za TIDAL. Ako aktivirate ovdje navedenu ponudu servisa TIDAL, dobit ćete besplatno probno razdoblje u trajanju od tri (3) mjeseca za pristup takozvanoj "HiFi" kategoriji glazbene usluge TIDAL.

Po isteku besplatnog probnog razdoblja vaša će se pretplata na uslugu automatski obnavljati i bit će potrebno plaćati pretplatu. Cijena za "HiFi" kategoriju iznosi 19,99 USD mjesečno. Da biste izbjegli bilo kakve troškove, morate otkazati uslugu prije isteka probnog razdoblja. 

AKO ŽELITE OTKAZATI AUTOMATSKO OBNAVLJANJE PRETPLATE, to možete učiniti tako da otvorite stranicu postavki svojeg računa (https://my.tidal.com/login), otvorite odjeljak "Pretplata" i kliknete opciju "Otkaži moju pretplatu". TIDAL će uložiti razumne napore da obradi zahtjev za otkazivanjem u roku od dva radna dana od prijema zahtjeva za otkazivanjem. 

Cjelovite Odredbe i uvjeti koji se primjenjuju na ovu promotivnu akciju servisa TIDAL dostupni su ovdje: http://TIDAL.com/us/terms.