#TravelByXperia

@SonyXperia na Instagramu

#TravelByXperia @SonyXperia Instagram na narančastoj pozadini
Krenite na virtualno putovanje svijetom uz pomoć pametnog telefona Xperia

Godine 2020. svakodnevnica se dramatično promijenila, što uključuje i način na koji se krećemo s mjesta na mjesto. U vrijeme kada se fizičko putovanje čini dalekim sanjarenjem #TravelByXperia dizajniran je da osobama diljem svijeta pomogne da ponovno osjete ljubav za avanturu. Od upečatljivih gradskih krajolika do lokalnih delicija, istražite svijet uz pomoć pametnog telefona Xperia; nikada ne znate što biste mogli pronaći. 

Krenite u centar New Yorka

Na fotografijama ulica koje je snimila Crissibeth Cooper pogledajte stranu New Yorka koju većina ljudi ne vidi.

© Crissibeth Cooper. Sve je slike snimila profesionalna fotografkinja Crissibeth Cooper. Sve su slike snimljene pametnim telefonom Xperia. 

Fotografija Crissibeth Cooper
Upoznajte Crissibeth Cooper – njujoršku fotografkinju

Rođena njujorčanka Crissibeth Cooper usredotočuje se na precizno komponirane slike često primjenjujući simetriju i pravilo zlatnog reza. Njezine uobičajene teme uključuju crte vodilice, refleksije, arhitekturu, iščezavajuće točke i urbane krajolike. Radovi su joj izloženi u Highlineu i Sony Squareu u New Yorku, a neke su njezine kreativne fotografije i na Getty Imagesu. Osnivačica je kluba Sony Alpha Imaging Collective.  

Poslušajte koji pristup Crissibeth ima dok snima New York
Okusite Pariz

Osjetite pariški život s najnovijim snimkama rodnog grada Laurent Derossi.

© Laurent Derossi. Sve je slike snimio profesionalni fotograf Laurent Derossi. Sve su slike snimljene pametnim telefonom Xperia. 

Laurent Derossi ispred Eiffelova tornja
Upoznajte Laurent Derossi – pariškog fotografa

Laurent Derossi (@Parisexplorer), pariški je fotograf iz Metza koji se specijalizirao za urbanu i prometnu fotografiju. Po prirodi radoznao i avanturist u duši, Laurent istražuje ulice Pariza tražeći jedinstvene perspektive. Laurent dijeli svoje slike na svom web-mjestu i društvenim mrežama, gdje ga prate deseci tisuća ljudi.

Započnite švedsku avanturu

Krenite na obilazak prekrasnih planina, jezera i krajolika Švedske u zimu s Tobias Hägg.

© Tobias Hägg. Sve je slike snimio profesionalni fotograf Tobias Hägg. Sve su slike snimljene pametnim telefonom Xperia. 

Fotografija cijele figure Tobias Hägg
Upoznajte Tobias Hägg – švedskog fotografa

Tobias Hägg (Airpixels na društvenim mrežama) fotograf je i videosnimatelj iz predgrađa Stockholma u Švedskoj. Strasno istražujući krajolike, avanture i velike pustopoljine, Tobias putuje do najdaljih zakutaka Zemlje snimajući fotografije i filmove jedinstven perspektive. Proglašen je jednim od četrnaest majstora fotografije iz drona, a i član je žirija Cewephotoworlda, jednog od najvećih fotografskih natjecanja na svijetu.

Otkrijte glavne savjete Tiffany Nguyen na #TravelByXperia
Tiffany Nguyen stoji na cesti
Upoznajte Tiffany Nguyen

Tiffany je avanturistička fotografkinja iz južne Kalifornije sa zavidno raznolikim portfeljom. Bila je jedna od prvih članica kluba Sony Alpha Imaging Collective, a nadahnuće traži u putovanjima. Svoj rad temelji na otkrivanju novih mjesta i uranjanju u nepoznate kulture.

Pridružite nam se na putovanju #TravelByXperia

Da biste nam se pridružili na ovom putovanju, jednostavno snimite čudesne prizore, hranu i kulturu svoje zemlje pomoću uređaja Xperia pa objavite snimku na Instagramu uz hashtag #TravelByXperia. Naš službeni Sony Mobile Instagram @SonyXperia zatim će odabrati najbolje snimke i podijeliti ih u našem sažetku sadržaja i priči.

 Da bi @SonyXperia podijelio vašu sliku, morate:

pročitati i prihvatiti odredbe i uvjete prije nego što se uključite u ovu kampanju

Objavite uz sljedeći hashtag: #TravelByXperia
Dodajte naziv države ili regije, npr. #France
Naziv uređaja Xperia, npr. #Xperia 5II

Model pametnog telefona nije bitan dok god snimate uređajem Xperia. Ako prikažemo fotografiju, prije ćemo vam se obratiti izravnom porukom na Instagramu. 

Da biste pregledali odredbe i uvjete