Prijeđi na sadržaj

Snaga na putovanju

Više se ne morate brinuti da ćete ostati bez napajanja. Bez obzira na to gdje ste i što se dogodi, prijenosni punjači tvrtke Sony uvijek su spremni za putovanja.

Istražite značajke punjača i energetskih baterija

Napajajte uređaje uz veliku izlaznu struju od najmanje 1,5 A za brzo punjenje. Svi modeli imaju LED indikatore, a neki imaju indikator s 4 razine za brzu provjeru preostalog napajanja. Zahvaljujući velikoj izlaznoj snazi, određeni modeli omogućuju istovremeno punjenje više USB uređaja ili istovremeno punjenje prijenosnog punjača i uređaja koristeći funkciju punjenja uz protok signala.

Povezana dva USB priključka i LED indikator

Punite pametni telefon i tablet istovremeno

Mogućnost ponovnog punjenja 1000x

Naši prijenosni punjači imaju tehnologiju hibridnog gela koja ih čini sigurnima za putovanja. Napravljen da traje, punjač će zadržati 80 % snage nakon jedne godine te će omogućiti do 1000 punjenja tijekom svog vijeka trajanja.

Litij-polimerske baterije tvrt. Sony napravljene su da traju

Naši prijenosni punjači imaju tehnologiju hibridnog gela

Litij-polimerske baterije

Sigurnosne funkcije

Pouzdane sigurnosne funkcije štite vaše proizvode.

Ikona mjerača vremena

Sigurnosni mjerač vremena

Nakon što se vaš pametni telefon ili drugi uređaj potpuno napune, sigurnosni mjerač vremena prekinut će punjenje kako bi se spriječilo pregrijavanje.

Ikona termometra

Sustav za praćenje temperature

Protok električne energije prekida se kada temperatura baterije prijeđe maksimalnu razinu. Time se štite i prijenosni punjač i vaš uređaj.

Punjenje uz razne boje

Prilikom odabira boje baterije budite jednako izbirljivi kao i prilikom odabira boje pametnog telefona jer oboje u svakom trenutku držite uz sebe. Naši punjači toliko su tanki i kompaktni da bez problema stanu u torbu, pa ih bez razmišljanja možete nositi svuda sa sobom. Na raspolaganju vam je širok izbor boja i dizajnerskih rješenja prilagođenih vašem životnom stilu.

Pronađite najbolje za sebe

Kompatibilan je s većinom pametnih telefona i tableta, među kojima je i Xperia™. Možete ga koristiti i za punjenje uređaja Cyber-shot™, Handycam® i Walkman®, kada i gdje poželite. Odaberite model koji odgovara vašim potrebama.

Potpuna sloboda

Idealan je za duga putovanja, užurbana poslovna i druga putovanja, dok veliki kapacitet omogućuje 6 potpunih punjenja pametnog telefona.

Dodatno napajanje

Možete ga ponijeti na glazbeni festival i poslovno putovanje za punjenje uređaja na otvorenom. Osigurajte pametnom telefonu do 4 potpuna punjenja.