Slike – Vanjski SSD disk 
Slike – Vanjski SSD disk 
Slike – Vanjski SSD disk 

Funkcije

Dovoljno je malen da vam stane u džep

Ovaj moderni vanjski SSD disk manji je od kreditne kartice. Njegov izuzetno kompaktni, prijenosni dizajn mase je samo 35 g, a debljine 9,4 mm, što znači da je savršene veličine za gotovo bilo koju torbu ili džep. Izdržljiva završna obrada od brušenog aluminija dostupna je u crnoj ili srebrnoj boji pa će zadiviti prijatelje i kolege. 

Kapacitet pohrane od 128 GB 

Zaštitite dragocjene datoteke uz kapacitet pohrane od 128 GB – to je dovoljno prostora za pohranu i organizaciju fotografija, videozapisa, glazbe i drugih sadržaja. Zahvaljujući ugrađenoj dodatnoj zaštiti doista se radi o najsigurnijem i najlakšem načinu upravljanja podacima.

Pouzdana izrada za sigurnu pohranu datoteka

Koristeći flash memoriju, baš kao i USB memorijski uređaj, koja generira manje topline, SSD diskovi pružaju brži i pouzdaniji rad u odnosu na standardne vanjske tvrde diskove. Budući da nemaju pomične dijelove, mogućnost mehaničkog kvara znatno je manja – možete se opustiti znajući da će sve datoteke ostati zaštićene i sigurne. 

USB 3.0 sučelje za brzi prijenos

Nećete morati čekati da se datoteke prenesu. Ovaj vanjski SSD disk kompatibilan je sa standardom USB 3.0, što omogućava izrazito brz prijenos podataka do 450 MB/s u načinu rada čitanja.

Password Protection Manager za potpunu sigurnost 

Bit ćete mirni uz Password Protection Manager. Nakon aktivacije unosit ćete lozinku prilikom svakog povezivanja s računalom. Možete odabrati lozinku za određene particije, a druge ostaviti otvorenima za javnu upotrebu. Osim toga, snažno 256-bitno AES šifriranje pruža dodatnu sigurnost.

Preuzmite Password Protection Manager

Backup Manager za inteligentno upravljanje datotekama

Softver Backup Manager omogućava rezervno kopiranje podataka sa stolnog ili prijenosnog računala uz minimalan trud. Softver prepoznaje datoteke koje su nedavno promijenjene ili dodane i prenosi samo njih, štedeći tako dragocjeno vrijeme.

Preuzmite Backup Manager

Specifikacije
Ovaj moderni vanjski SSD disk manji je od kreditne kartice pa je savršen da ga ubacite u torbu ili džep i nosite svuda. Uz kapacitet pohrane od 128 GB i izuzetno brz prijenos podataka, čuvanje datoteka zaštićenima i sigurnima dok ste u pokretu nikada nije bilo lakše.
  • Kapacitet pohrane od 128 GB

  • Izuzetno kompaktan dizajn, manji od kreditne kartice

  • USB 3.0 za izrazito brz prijenos podataka do 450 MB/s (čitanje) 

  • Moderno, izdržljivo metalno kućište sa završnom obradom s tankim linijama

  • Zaštitite datoteke uz Backup Manager i Password Protection

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu