Prijeđi na sadržaj
Slike – Vanjski džepni tvrdi disk
Slike – Vanjski džepni tvrdi disk
Slike – Vanjski džepni tvrdi disk
Slike – Vanjski džepni tvrdi disk

Funkcije

Veća brzina prijenosa uz Data Transfer Accelerator

Besplatno instalirajte program Data Transfer Accelerator* na PC da biste povećali brzinu prijenosa. Brzina prijenosa dvostruko je veća kada se koristi USB 2.0 i trostruko veća uz USB 3.0. USB 3.0 omogućuje spremanje podataka na PC brzinom od 5 GB u sekundi, što je deset puta brže od USB-a 2.0. *Data Transfer Accelerator nije podržan u sustavu Windows 10.

Preuzmite Data Transfer Accelerator

Pametno upravljanje podacima uz Backup Manager 2

Program Backup Manager 2 povremeno automatski sigurnosno kopira podatke s vašeg PC-ja na tvrdi disk. Program koristi sustav inkrementalnih sigurnosnih kopija, što znači da sigurnosno kopira samo datoteke koje su promijenjene u mapama koje odrede korisnici. Osim toga, ako vanjski tvrdi disk nije priključen, Backup Manager 2 privremeno može sigurnosno kopirati podatke s vašeg PC-ja na servis za pohranu u oblaku, primjerice Dropbox. *Program je kompatibilan samo s operacijskim sustavima Windows.

Preuzmite Backup Manager 2

Kompatibilnost s programom FAT32 Formatter

Povežite se sa starijim PC-jevima, konzolom PlayStation®3 i Handycam® modelima. FAT32 Formatter na tvrdom disku omogućuje pohranu proizvodima koji ne podržavaju NTFS datotečni sustav. Osim toga, pametan softver omogućuje jednostavno postavljanje: samo priključite disk i odmah počnite s njegovim korištenjem. *Imajte na umu da će taj postupak s tvrdog diska ukloniti sve podatke, uključujući softver, pa preporučujemo stvaranje sigurnosne kopije.

Preuzmite FAT32 Formatter

Password Protection Manager za potpunu sigurnost

Uz besplatni Password Protection Manager uvijek ćete biti mirni. Kada ga aktivirate, prilikom svakog priključivanja diska u PC tražit će se unos lozinke. Pomoću lozinke možete zaključati i samo određene particije, a ostale ostaviti "otvorenima" za fleksibilno korištenje. Osim toga, 256-bitno AES šifriranje pruža dodatnu sigurnost.

Preuzmite Password Protection Manager

Specifikacije
  • Lagan i izuzetno tanak dizajn od 12 mm

  • USB 3.0 sučelje s velikom brzinom prijenosa podataka do 5 Gb/s

  • Veliki kapacitet pohrane od 1 TB

  • Backup Manager 2 i drugi programi dostupni za preuzimanje

  • Kompatibilnost sa sustavima Windows® i Mac®

Kapacitet
1 TB
Veličina diska
2,5 inča
Brzina prijenosa
Maks. 5 Gb/s (USB 3.0); Maks. 480 Mb/s (USB2.0)
Kompatibilni uređaji
Windows PC; Macintosh®
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu