VRHUNSKI

A100 Walkman® serije A

NW-A100 SERIES
Slika – A100 Walkman® serije A

16 GB|redorangegreenblueblack

Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Logotip h.ear
Upečatljiv dizajn
Logotipi Hi-Res Audio i Hi-Res Audio Wireless
Vrlo kvalitetan zvuk
Slika tiskane pločice
Vrhunska kvaliteta izrade
Walkman NW-A100 s mogućnošću preuzimanja i usmjeravanja putem Wi-Fi veze
Preuzimanje i usmjeravanje putem Wi-Fi veze
Walkman NW-A100 s bočnim kontrolnim tipkama
Dizajn i upotrebljivost
Logotip h.ear
Razlike nas zbližavaju

Novi asortiman h.ear skladno objedinjuje različite boje, što omogućuje neočekivane kombinacije u kojima svaki element ima svoje mjesto i nadopunjuje druge elemente.

Harmonija boja

Novi raspon zvučnika h.ear donosi boje koje savršeno pristaju vašem stilu. Tonovi funkcioniraju u spektru nijansi i različitim bojama. Isprobajte ih uz svoju omiljenu odjevnu kombinaciju i ostvarite savršenu harmoniju.

Vrlo kvalitetan zvuk

Od kompatibilnosti sa zvukom visoke rezolucije do naprednog digitalnog poboljšavanja rezolucije, serija NW-A100 osmišljena je tako da izvlači maksimum iz vaše glazbe.

Logotip Hi-Res Audio
Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

Uživajte u suptilnim nijansama studijskog zvuka u kvaliteti većoj od kvalitete s CD-a uz zvuk visoke rezolucije. Strast prema glazbi ujedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, pa ćete imati dojam da je izvođač tik ispred vas.

Logotip S-Master HX™
S-Master HX™ 

Uživajte u svakoj suptilnoj nijansi svoje glazbe uz digitalno pojačalo S-Master HX™, koje stvara zvuk visoke rezolucije i maksimalne kvalitete uz smanjenu distorziju i šum.

Logotip tehnologije DSEE Ultimate
DSEE Ultimate™

DSEE Ultimate™ pomoću tehnologije umjetne inteligencije reproducira detaljne akustične nijanse i jasne visokofrekvencijske zvukove koji se često gube tijekom audiokompresije.

Logotip DSD
DSD reprodukcija

Doživite prirodan zvuk i intenzivne detalje DSD audioformata sve do 11,2 MHz zahvaljujući visokoj kvaliteti PCM konverzije serije NW-A100.

Bežični zvuk visoke rezolucije 

Uživajte glazbi visoke rezolucije zahvaljujući našem vrhunskom bežičnom kodeku LDAC. Uz triput veću brzinu prijenosa putem tehnologije Bluetooth® možete uživati u vrhunskom doživljaju slušanja svake pjesme. 

Logotipi za Bluetooth®, NFC™ i Qualcomm® aptX™ HD
NFC™ povezivanje jednim dodirom i Bluetooth® za trenutno povezivanje

Uz NFC i bežičnu tehnologiju Bluetooth povezivanje s glazbom brzo je i jednostavno. Uređajem koji podržava NFC dodirnite seriju NW-A100 da biste brzo uspostavili vezu, a zatim pokrenite usmjeravanje. Nemate NFC? Nema problema. Povežite se putem Bluetooth veze i spremni ste za slušanje. Dostupna je kompatibilnost s LDAC i aptX™ HD zvukom.

Vrhunska kvaliteta izrade

Svi su materijali i komponente serije NW-A100 odabrani s jednim ciljem – stvaranja zaista iznimnog doživljaja slušanja.

Čvrsto kućište od valjanog aluminija za višu kvalitetu zvuka

Vrhunsko kućište od valjanog aluminija pruža iznimnu čvrstoću za nisku impedanciju i čist, stabilan zvuk punih basova.

Tiskana pločica s folijskim kondenzatorom
Folijski kondenzator

U fazi pojačavanja koriste se visokokvalitetni folijski kondenzatori da bi serija NW-A100 proizvodila transparentne visoke tonove koji ispunjavaju prostor i prirodan zvuk.

Tiskana pločica s osjetljivim zvučnim otpornikom
Osjetljivi zvučni otpornik

Osjetljivi zvučni otpornik montiran na površini osigurava ravnomjernu i učinkovitu distribuciju snage komponentama sklopova radi postizanja dosljedne kvalitete zvuka.

Optimizirani izgled ploče sa sklopovima
Optimizirani izgled ploče sa sklopovima

Podjelom na zvučni blok (označen crveno) i napajački/digitalni blok (plavo) raspored na tiskanoj pločici optimiziran je da digitalni šum ne bi utjecao na kvalitetu zvuka.

Napredni spojevi koji sadrže zlato za čišći zvuk

Iznimna vodljivost zlata jamči apsolutni minimum gubitka signala. Radi čišćeg zvuka i vokala sklopovi serije NW-A100 povezani su s baterijom vrhunskim spojevima bez olova namijenjenima reprodukciji zvuka i obogaćenima malom količinom zlata.

Napredni spojevi koji sadrže zlato
Uz Wi-Fi za izravno preuzimanje i usmjeravanje glazbe

S podrškom za Android™ i Wi-Fi, serija NW-A100 nudi i dodatne načine slušanja glazbe. Uživajte u omiljenim aplikacijama za usmjeravanje i glazbu na samom Walkmanu ili se povežite s osobnim računalom da biste pristupili svojoj glazbenoj kolekciji.

Osmišljen za istinsko uživanje u glazbi

Budući da je ergonomski dizajnirana i jednostavna za korištenje, uz seriju NW-A100 u slušanju glazbe u pokretu uživat ćete više nego ikad prije.

Proizveden za udobnost

Sa svojim elegantnim linijama i mat završnu obradu serija NW-A100 dizajnirana je tako da ugodno leži u ruci.

Veći zaslon, kompaktne dimenzije

Serija NW-A100 ima veći zaslon nego njezin prethodnik, NW-A50, ali kućište joj je gotovo identične veličine. Zahvaljujući tome možete lakše pristupati glazbi bez kompromisa u pogledu udobnosti.

Praktične bočne kontrole

Zahvaljujući pomno osmišljenim bolnim kontrolama možete odabrati omiljene pjesme i prilagoditi glasnoću bez vađenja iz džepa.

Ulaz USB Type-C™

Serija NW-A100 sadrži ulaz USB Type-C ™ za jednostavno povezivanje s nizom uređaja.

Ikona microSD kartice
Memorija koja se može proširiti

Proširite ionako veliku memoriju serije NW-A100 microSD karticom – ubacite je u utor te u pokretu uživajte u beskrajnim popisima za reprodukciju te čak i najvećim glazbenim kolekcijama.

Ikona baterije
Trajanje baterije do 26 sati

Kad je baterija napunjena do kraja, možete uživati u reprodukciji glazbe u MP3 formatu od 128 kb/s u trajanju do 26 sati. Savršeno za svakodnevnu vožnju na posao i dok ste u pokretu.

Ikona procesora gramofonskih ploča
Procesor gramofonskih ploča

Vratite toplinu i karakter zvuka vinila svojim digitalnim pjesmama. Uživajte u suptilnoj reprodukciji niskofrekvencijske rezonancije, otpora gramofonske ručice i površinskih šumova koji jamče autentičan doživljaj slušanja.

Logotip MQA™
Reproducirane i dekodirane MQA™ datoteke

Serija NW-A100 može reproducirati i dekodirati MQA™ datoteke, pa možete reproducirati još više glazbe u formatu bez gubitka kvalitete.

Paket za 40. godišnjicu uređaja Walkman

Da bismo proslavili 40. godišnjicu revolucionarnog uređaja Walkman TPS-L2, Sonyjeva prvog prenosivog kazetofona, proizveli smo ekskluzivni paket za 40. godišnjicu uređaja Walkman.

Povratak u prošlost uz meko kućište uređaja TPS-L2

Zabavni dodatak paketu za 40. godišnjicu uređaja Walkman, ovo posebno meko kućište ne samo što štiti Walkman serije NW-A100 od prašine i ogrebotina, već i uz njega izgleda kao TPS-L2, izvorni Walkman® iz 1979., posebno u kombinaciji s korisničkim sučeljem s dizajnom kazete.

Walkman NW-A100 u mekom kućištu uređaja TPS-L2
Sadržaj paketa za 40. godišnjicu uređaja Walkman
Sadržaj pakiranja

Kutija se bazira na izvornom pakiranju modela TPS-L2, a u njoj ćete naći Walkman serije NW-A100 na poleđini označen logotipom 40. godišnjice te posebnu mekanu torbicu u stilu samog kultnog TPS-L2. U paketu se nalaze i dva lista s naljepnicama vezanim uz 40. godišnjicu Walkmana.

Korisničko sučelje u obliku kasetne vrpce 

U znak šaljive posvete kultnom TPS-L2 serija NW-A100 ima posebno korisničko sučelje i čuvar zaslona s motivom kazete. Prikaz kazete na zaslonu uređaja Walkman® mijenja se ovisno o kodeku glazbe koju slušate.

Walkman NW-A100 s korisničkim sučeljem s motivom kazete
Tako prožimajuće. Tako stvarno.

Neka vas zvuk okruži iz svih smjerova, stvaran kao da ste na koncertu ili sjedite pokraj izvođača koji snima u studiju. Uz 360 Reality Audio glazba postaje prožimajuća i stvarna. Serija NW-A100 omogućuje vam da uživate u tehnologiji 360 Reality Audio.

Specifikacije i značajke

Uz zvuk visoke rezolucije i boje usklađene s vašim stilom života serija NW-A100 sa sustavom Android™ pruža mogućnost uživanja u omiljenim aplikacijama za usmjeravanje i glazbu na samom uređaju Walkman® – a možete se i povezati s osobnim računalom da biste pristupili svojoj glazbenoj kolekciji. Slušanje omiljenog zvuka nikad nije bilo lakše.
  • Unesite harmoniju u svoj život uz boje raspona h.ear

  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • Digitalno pojačalo S-Master HX™ za čist zvuk

  • DSEE HX Al analizira vrstu pjesme i obnavlja komprimirane audio datoteke

  • Pomoću Wi-Fi-ja možete usmjeravati i preuzimati glazbu koristeći svoje omiljene aplikacije za Android™

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu