Serija NW-A40

Otkrijte svoj stil uz bolji zvuk

Serija NW-A40 savršeno se uklapa u vaš život i dolazi u jedinstvenim h.ear bojama prilagođenim vašem stilu. Uživajte u vrhunskom zvuku visoke rezolucije i boljem BLUETOOTH® usmjeravanju uz LDAC™.

VRHUNSKI

A40 Walkman® serije A

NW-A40 SERIES
Slika – A40 Walkman® serije A

16 GB|16 GB sa slušalicama|redgoldgreenblueblack

Asortiman h.ear
Hear Your Colours

Unesite sklad u svoj život bojama za h.ear. Dostupno je pet jedinstvenih nijansi, a svaka od njih besprijekorno će se uklopiti u vaš stil i vaš svijet.

Harmonija boja

Novi asortiman h.ear dostupan je u bojama koje će se savršeno uklopiti u vaš životni stil. Tonovi su dostupni u više nijansi i različitih boja. Isprobajte ih uz svoju omiljenu odjevnu kombinaciju i ostvarite savršenu harmoniju.

Pobliže pogledajte

Pregledajte asortiman slušalica h.ear iz svakog kuta i otkrijte značajke njihova dizajna.

Čut ćete razliku
Potpuno autentičan zvuk

Zvuk visoke rezolucije omogućuje vam uživanje u suptilnim nijansama zvuka studijske kvalitete koji nadmašuje kvalitetu zvuka s CD-a. Strast za glazbom utjecala je na svaku komponentu, od signala do zvučnika, tako da ćete dobiti dojam da se izvođač nalazi tik ispred vas. 

Zvuk visoke rezolucije

Prijenos 3,2 puta više podataka

DSD
Uživajte u DSD reprodukciji

Doživite prirodni zvuk i intenzivne detalje DSD audioformata zahvaljujući konverziji PCM formata visoke kvalitete uređaja serije NW-A40.

DSEE HX
Uživajte u detaljima u svojoj glazbi

DSEE HX™ obnavljanjem zvukova visokog raspona izgubljenih u postupku komprimiranja reproducira digitalne glazbene datoteke s bogatim, prirodnim zvukom. 

S-Master HX
Uživajte u najboljem zvuku visoke rezolucije

Digitalno pojačalo S-Master HX™ optimizirano za zvuk visoke rezolucije smanjuje izobličenje i šum te vam omogućuje da uživate u najfinijim detaljima glazbe. 

Precizna izrada za vrhunski zvuk
Novi spojevi za povećanu jasnoću

Spojevi visoke kvalitete bez olova omogućuju učinkovitu elektroničku vezu između komponenti, što se odnosi i na pojačalo S-Master HX™. Uživajte u čišćoj reprodukciji zvuka uz poboljšanu jasnoću vokala.

Novi spojevi
STARI SPOJ
Novi spojevi
NOVI SPOJ
Nova ploča sa sklopovima
STARA PLOČA SA SKLOPOVIMA
Nova ploča sa sklopovima
NOVA PLOČA SA SKLOPOVIMA
Nova ploča sa sklopovima za čisti, jasan bas

Ploča sa sklopovima optimizirana je za poboljšanje protoka električne energije. što napajanje čini stabilnim. To znači da je zvuk glazbe čišći, a basovi su jasniji i čisti.

Bolje usmjeravanje putem tehnologije Bluetooth

LDAC™ koristi standardnu BLUETOOTH® vezu, ali prenosi podatke maksimalnom brzinom od 990 kb/s – približno tri puta većom od drugih zvučnih profila. Rezultat toga poboljšano je bežično slušanje sličnije zamislima izvođača. Kompatibilnost s HD zvukom aptX™ dostupna je u sklopu ažuriranja softvera.

Više načina slušanja
Blokada zvuka utišava vanjske zvukove

Želite li ostati sami sa svojom glazbom? Aktivirajte blokadu buke i slušalice IER-NW500N/NE zajedno će s modelom serije NW-A40 blokirati vanjske zvukove.

Način rada za zvuk iz okoline omogućuje ulazak temeljnog zvuka

Kada koristite kompatibilne slušalice IER-NW500N/NE, aktivirajte način rada za zvuk iz okoline da biste uz glazbu čuli vanjske zvukove.

DAC
NW-A40 kao digitalni pretvarač zvuka

Kada je povezan putem USB veze, uređaj serije NW-A40 koristi vlastitu precizno prilagođenu obradu za pretvaranje audiosignala računala te pruža poboljšanu kvalitetu zvuka.

Kompatibilnost s formatom MQA
Reproduciranje i dekodiranje MQA™ datoteka

Serija NW-A40 kompatibilna je s MQA™ datotekama za reprodukciju i dekodiranje, pa možete reproducirati još više glazbe u formatu bez gubitka kvalitete.

Više glazbe nadohvat ruci
Proširiva memorija od 16 GB
Proširite svoju memoriju

Serija NW-A40 odlikuje se ugrađenom memorijom od 16 GB, ali umetanjem mikro SD kartice možete dodati još memorije.

Trajanje baterije od 45 sati
Manje punjenja, dulje slušanje

Baterija za brzo punjenje omogućuje do 45 sati slušanja, stoga u glazbi možete uživati cijeli dan.

Specifikacije i značajke

Uživajte u odličnoj kvaliteti zvuka umotanoj u boje svoga svijeta. Zvuk visoke rezolucije omogućuje vam slušanje glazbe kako je izvođač zamislio, dok napredna ploča sa sklopovima i spojevi bez olova čija kvaliteta odgovara i audiofilima osiguravaju kristalno čist zvuk. Odaberite bežičnu reprodukciju – usmjeravanje putem tehnologije BLUETOOTH® uz LDAC održava detalje svake pjesme, a NFC™ omogućuje jednostavno povezivanje jednim dodirom.
  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • Digitalno pojačalo S-Master HX™ (CXD3778GF) za kvalitetu čistog zvuka

  • DSEE HX™ poboljšavanje kvalitete slike vraća komprimirane glazbene datoteke

  • Jednostavna BLUETOOTH® veza uz NFC™ povezivanje jednim dodirom

  • Digitalno uklanjanje buke i način rada za zvuk iz okoline

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu