VRHUNSKI

A50 Walkman® serije A

NW-A50 SERIES
Slika – A50 Walkman® serije A

16 GB|redgoldgreenblueblack

Slike – A50 Walkman® serije A
Slike – A50 Walkman® serije A
Slike – A50 Walkman® serije A
Slike – A50 Walkman® serije A
Slike – A50 Walkman® serije A
Slike – A50 Walkman® serije A
Slike – A50 Walkman® serije A
Slike – A50 Walkman® serije A
Slike – A50 Walkman® serije A
Logotip h.ear
Hear your colours

Unesite sklad u svoj život bojama za h.ear. Dostupno je pet jedinstvenih nijansi, a svaka od njih besprijekorno će se uklopiti u vaš stil i vaš svijet.

Otkrijte svoj stil uz bolji zvuk

NW-A50, uz vrhunski praktični dizajn, omogućuje nevjerojatnu vjernost zvuka visoke rezolucije te poboljšavanje kvalitete zvuka s poboljšanim pojačalom DSEE HX i procesorom gramofonskih ploča.

Harmonija boja

Novi asortiman h.ear dostupan je u bojama koje će se savršeno uklopiti u vaš životni stil. Tonovi su dostupni u više nijansi i različitih boja. Isprobajte ih uz svoju omiljenu odjevnu kombinaciju i ostvarite savršenu harmoniju.

Čut ćete razliku
Logotip za Zvuk visoke rezolucije s ikonama za 24 bita i 16 bita

Prijenos 3,2 puta više podataka

Zaista autentičan zvuk uz zvuk visoke rezolucije

Kao da izvođač nastupa pred vama uz višu kvalitetu rezolucije od CD-a koja vjerno reproducira čak i najsuptilnije nijanse zvuka studijske kvalitete.

Ikona DSD
 DSD reprodukcija

Doživite prirodni zvuk i intenzivne detalje DSD audioformata zahvaljujući konverziji PCM formata visoke kvalitete uređaja serije NW-A50.

Logotip DSEE HX
Poboljšavanje kvalitete zvuka uz novi DSEE HX 

Čak i vrlo komprimirani audio formati mogu postići punu vjernost uz naš napredni procesor DSEE HX koji koristi AI radi preciznog analiziranja vrste pjesme, instrumentacije i glazbenih žanrova. 

Ikona za S-Master HX™
S-Master HX™ za zvuk visoke rezolucije 

Uživajte u svakoj suptilnoj nijansi svoje glazbe uz S-Master HX™ koji stvara zvuk visoke rezolucije i maksimalne kvalitete uz smanjenu distorziju i šum.

Precizna izrada za vrhunski zvuk
Čvrsto kućište od valjanog aluminija za višu kvalitetu zvuka

Vrhunsko kućište od valjanog aluminija pruža iznimnu čvrstoću za nisku impedanciju i čist, stabilan zvuk punih basova.

Napredni spojevi koji sadrže zlato za čišći zvuk

Iznimna vodljivost zlata jamči apsolutni minimum gubitka signala. Radi čišćeg zvuka i vokala sklopovi modela NW-A50 povezani su s baterijom vrhunskim spojevima bez olova namijenjenima reprodukciji zvuka i obogaćenima malom količinom zlata. 

Spoje koji sadrži zlato
Pozlaćeno sklopovlje
POZLAĆENO SKLOPOVLJE
Kontaktne opruge
kontaktne opruge
Pozlaćeno sklopovlje i kontaktne opruge za nisku impedanciju

Tiskana pločica i kontaktne opruge uređaja NW-A50 koje povezuju sklopovlje s aluminijskim okvirom pozlaćene su. Rezultat je snažan bas i jasni srednji tonovi.

Elegantni zaobljeni dizajn, unaprijeđeni gumbi

Ergonomičan i sa zakrivljenim aluminijskim kućištem, NW-A50 stane na dlan. Intuitivni bočni gumbi omogućuju jednostavno upravljanje glazbom. Gumbi za reprodukciju/pauziranje, odabir glazbe i glasnoću na bočnoj ploči oblikovani su i postavljeni za jednostavno upravljanje, čak i samo po dodiru. 

Stari dizajn gumba
PRETHODNI DIZAJN
Novi dizajn kućišta i gumba
NOVO KUĆIŠTE I GUMBI
Ikona LDAC BLUETOOTH®
Bolje usmjeravanje uz BLUETOOTH® 

LDAC™ koristi standardnu BLUETOOTH® vezu, ali prenosi podatke maksimalnom brzinom od 990 kb/s – približno tri puta većom od drugih zvučnih profila. Rezultat toga poboljšano je bežično slušanje sličnije zamislima izvođača. Kompatibilnost s HD zvukom aptX™ dostupna je u sklopu ažuriranja softvera.

Blokada zvuka utišava vanjske zvukove

Želite li ostati sami sa svojom glazbom? Aktivirajte blokadu buke i slušalice IER-NW500N/NE zajedno će s modelom serije NW-A50 blokirati vanjske zvukove. 

Način rada za zvuk iz okoline omogućuje ulazak temeljnog zvuka

Kada koristite kompatibilne slušalice IER-NW500N/NE, aktivirajte način rada za zvuk iz okoline i čut ćete vanjske zvukove uz glazbu.

Funkcija USB DAC
Glazba reproducirana s računala zvuči još bolje uz funkciju USB DAC 

Upotrijebite uređaj serije NW-A50 kao USB DAC (digitalno-analogni pretvarač) uparivanjem s PC-jem ili Macom. Kada je povezan i aktiviran uz priloženi USB kabel, uređaj serije NW-A50 zamjenjuje uobičajenu obradu zvuka računala vlastitom, izuzetno prilagođenom, obradom hardvera. 

Ikona LDAC
Način BLUETOOTH® prijemnika potiče kvalitetu glazbe uz telefon

Usmjeravajte glazbu uz NW-A50, Bluetooth® i veze s telefonom da bi glazba zvučala bolje uz poboljšanje koje nudi NW-A50. Pjesme će zvučati bolje uz poboljšanje zvuka pomoću uređaja S-Master-HX i DSEE-HX, procesora za gramofonske ploče i equalizera.

Specifikacije i značajke

Podignite glazbu na višu razinu uz nevjerojatnu vjernost zvuka visoke rezolucije i boje koje odgovaraju vašem stilu. NW-A50 rezultat je preciznog inženjerstva i kvalitetnih dijelova kao što su kruto kućište od valjanog aluminija i pozlaćeni spojevi bez olova za reprodukciju kristalno čistog zvuka. Poboljšani model DSEE HX obnavlja komprimirane audiodatoteke te omogućuje strujanje putem BLUETOOTH® veze uz LDAC adi očuvanja detalja svake pjesme.
  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • Digitalno pojačalo S-Master HX™ za čist zvuk

  • DSEE HX Al analizira vrstu pjesme i obnavlja komprimirane audio datoteke

  • BLUETOOTH® tehnologija s LDAC-om čuva kvalitetu bežičnog zvuka

  • Funkcija BLUETOOTH® prijemnika

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu