WM1AM2

Evolucija čistog užitka slušanja

Prepustite se zvuku visoke kvalitete koji je dinamičniji i transparentniji uz bogatije i ekspanzivnije zvučno polje. Uz jednostavno preuzimanje i usmjeravanje glazbe podiže vaš doživljaj slušanja na sasvim novu razinu.

Preuzimanje/usmjeravanje putem Wi-Fi veze

Pobliže pogledajte WM1AM2
Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2Pobliže pogledajte WM1AM2
Aluminijski okvir

Okvir od legure aluminija rezultira izuzetno čvrstim kućištem koje je otporno na električne šumove i druge smetnje te omogućava reprodukciju stabilnog, kvalitetnog zvuka.

Vjerna reprodukcija zvuka

Tehnologija digitalnog pojačala S-Master™ HX koja je nezavisno razvijena za Walkman® kompatibilna je s nativnim DSD formatom te podržava uravnotežen i visok izlaz energije. Smanjuje distorziju i šum u širokom rasponu frekvencija za bogat zvuk koji dodatno poboljšava novi spoj bez olova za zvuk visoke kvalitete.Još jače napajanje

WM1AM2 ima još jače napajanje od prethodnika, ne samo u analognom, već i digitalnom bloku – ta je ideja naslijeđena od našeg vodećeg digitalnog uređaja za reprodukciju glazbe DMP-Z1.

Krupni plan ploče sa sklopovima s velikim čvrstim visokopolimerskim kondenzatorom
Veliki čvrsti visokopolimerski kondenzator

Implementiran kao pomoćno napajanje za blok pojačala, novi visokopolimerski kondenzator pruža visoku kapacititivnost i nizak otpor. Budući da može smjesta dati velike količine energije, on precizno reproducira izlazne signale sprječavajući iznenadne padove napona. To rezultira čistim, snažnim i preciznim basom te čistim vokalima.

FT CAP3 (visokopolimerski kondenzator)

FT CAP3 posebno je izrađen za Sony te su ga dodatno prilagodili Sonyjevi inženjeri. Koristi se za zaobilaženje kondenzatora u napajanju zvučnog bloka. Na temelju znanja u području vrhunskog kućnog zvuka poboljšao je reprodukciju zvuka i stvorio čišći zvuk sa širim zvučnim prostorom, većom transparentnošću i boljim basom.

Ploča sa sklopovima na kojoj je FT CAP3 (visokopolimerski kondenzator)
Blok od valjanog OFC-a
Blok od valjanog OFC-a

Blok od valjanog OFC-a pokriva digitalni blok, čime se ojačava digitalno uzemljenje i poboljšava zaštita zvuka od elemenata digitalnog bloka kao što su procesor aplikacije i memorijski uređaji. Time se dobiva čišći zvuk koji djeluje kao da se uzdiže iz tišine.

Ploča sa sklopovima s visokopolimerskim kondenzatorima
Visokopolimerski kondenzatori

Visokopolimerski kondenzatori u modelu WM1AM2 koriste se za jačanje napajanja bloka za pojačavanje i nebalansiran izlaz, što poboljšava performanse reprodukcije dubokih tonova i stvara ekspanzivniji doživljaj slušanja.

Ploča sa sklopovima s folijskim kondenzatorima
Folijski kondenzatori

Folijski kondenzatori visoke kvalitete emitiraju napon s linearnom reakcijom na svim frekvencijama, što rezultira manjim izobličenjem i šumom.

Ploča sa sklopovima s namotanim induktorima
Namotani induktori

Namotani induktori u napajanju digitalnog bloka, koji mijenjaju standardne laminirane kondenzatore, doprinose čistoći zvuka. 

Izvanredan zvuk temelji se na vrhunskim komponentama

Na putu prema dobivanju najbolje moguće kvalitete zvuka na uređaju WM1AM2 nadogradili smo brojne komponente. Neumorno smo radili i na optimizaciji rasporeda raznih dijelova, što je još jedan ključan čimbenik u dobivanju zvuka visoke kvalitete. 

Bakreni kabel niskog otpora bez kisika (OFC)
Bakreni kabel bez kisika

Bakreni kabel niskog otpora bez kisika jamči niske razine izobličenja te omogućava vrhunsko odvajanje kanala.

Kristalni oscilatori

Dva kompaktna kristalna oscilatora niskog faznog šuma jamče stabilnost preciznog generatora takta pri brzinama uzorkovanja koje su višekratnici od 44,1 kHz i 48 kHz. Kristalna elektroda stvara se taloženjem zlatne pare u svrhu poboljšanja električnih obilježja i poboljšanog razdvajanja instrumenata. To smanjuje šum te daje čist i otvoren zvuk.

Ploča sa sklopovima s kristalnim oscilatorima
Osjetljivi zvučni otpornik na bijeloj pozadini
Precizan registrator zvuka

Precizan površinski registrator zvuka osigurava ravnomjernu i učinkovitu distribuciju snage u komponente sklopova radi postizanja dosljedne kvalitete zvuka.

Ploča sa sklopovima sa spojem koji sadrži zlato
Novi spoj koji sadrži zlato

Sony po prvi puta koristi spojeve koji sadrže zlato te se oni nalaze po cijeloj površini ploče sa sklopovima, pa je njihov učinak znatan jer omogućuju bolju lokalizaciju zvuka i širi zvučni prostor.

Kalem sa spojevima visoke kvalitete koji sadrže zlato
Spoj visoke kvalitete koji sadrži zlato

Iznimna vodljivost zlata osigurava apsolutni minimum gubitka signala. Radi čišćeg zvuka i vokala sklopovi modela WM1AM2 povezani su s baterijom vrhunskim spojevima bez olova namijenjenima reprodukciji zvuka i obogaćenima malom količinom zlata.

Slika usporedbe normalne i popunjene ploče
Nisko dielektrična popunjena ploča sa sklopovima

Tiskana ploča sa sklopovima koristi materijal niske dielektričnosti radi preciznog prijenosa signala, a rupe se pune bakrom radi dodatnog smanjenja otpora. Time se dobiva širok zvučni prostor s čistim i bogatim zvukom.
[A] Normalno  [B] Popunjeno

Slika ploče sa sklopovima sa zvučnim blokom označenim crveno i napajačkim/digitalnim blokom označenim plavo
Optimizirani izgled ploče sa sklopovima

Podjelom na zvučni blok (označen crveno) i napajački/digitalni blok (plavo) raspored na tiskanoj pločici optimiziran je da digitalna interferencija ne bi utjecala na kvalitetu zvuka.

Napredna obrada zvuka

WM1AM2 ima niz tehnologija za obradu zvuka koje vam omogućuju da glazbu slušate na najbolji način bez obzira na njen izvor.

Simetrična veza

Walkman® sadrži jedan simetrični priključak osmišljen za novi kabel za simetričnu vezu promjera 4,4 mm. Time se odvajaju lijevi i desni zvučni signali te minimizira gubitak signala prilikom prijenosa i s njim povezano pogoršanje zvuka. 

Logotip za MQA
MQA™

Walkman ima tehnologiju MQA koja omogućuje reprodukciju MQA glazbenih datoteka.

Vrhunski dizajn

Uz kombinaciju materijala visoke kvalitete i upečatljivih detalja WM1AM2 jednako dobro izgleda i zvuči.

Prikaz prednje strane uređaja WM1AM2 Walkman s korisničkim sučeljem sustava Android™
Wi-Fi vam omogućuje usmjeravanje i preuzimanje još glazbe

WM1AM2 vam uz podršku za Android™ i Wi-Fi daje još više slobode za uživanje u glazbi. Uživajte u omiljenim aplikacijama za usmjeravanje i glazbu na Walkmanu ili se povežite s PC-jem da biste pristupili svojoj glazbenoj kolekciji.

Prikaz prednje strane uređaja WM1AM2 Walkman – na zaslonu je prikazano sučelje za reprodukciju glazbe
Veliki zaslon od 5,0 inča

Gladak i responzivan veliki dodirni zaslon od 5,0 inča (12,7 cm) povećan je u odnosu na zaslon prethodnika od 4,0 inča (10,2 cm) i nadograđen na HD.

Ikona trajanja baterije
Dugi vijek trajanja baterija

Potpuno se prepustite glazbi uz 40 sati neprestane reprodukcije zvuka visoke rezolucije pri 96 kHz u formatu FLAC.

Prikaz prednje strane uređaja WM1AM2 s početnim Walkman zaslonom
Početni zaslon uređaja Walkman®

Na početnoj stranici uređaja Walkman® možete prilagoditi početni zaslon svojim potrebama.

Donja strana uređaja WM1AM2 Walkman s prikazom USB Type-C® priključka
USB Type-C® priključak

USB Type-C® priključak kompatibilan sa standardom USB 3.2 Gen1 omogućuje brz prijenos glazbenih datoteka i jednostavno povezivanje s mnogim uređajima.

Ikona za SD karticu
Proširiva pohrana 

Uz 128 GB integrirane memorije i utor za SD karticu WM1AM2 omogućuje vam slušanje i najvećih glazbenih zbirki u pokretu.

Tako očaravajuć.
Tako stvaran.

Prepustite se zvuku iz svih smjerova. Doživite stvaran zvuk kao na koncertu uživo ili s glazbenikom dok snima u studiju. Glazba nikad nije bila tako prožimajuća i stvarna kao uz 360 Reality Audio. WM1AM2 podržava 360 Reality Audio.

Tri tanjura s prikazom različitih materijala
Fokus na održivost

Naši proizvodi izgledaju elegantno, ali su i ekološki izrađeni. U ambalaži slušalica uređaja WM1AM2 nije korištena plastika, što odražava Sonyjevu predanost smanjenju utjecaja naših proizvoda i praksi na okoliš.

Specifikacije i značajke

WM1AM2 je vrhunski Walkman® koji objedinjuje nevjerojatnu kvalitetu zvuka i podršku za Wi-Fi za preuzimanje i usmjeravanje sadržaja.
  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • Podrška za nativne DSD (Direct Stream Digital) datoteke

  • Digitalno pojačalo S-Master HX za čist zvuk

  • Podrška za Wi-Fi za preuzimanje i usmjeravanje

  • Kapacitet od 128 GB i utor za SD karticu

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Recenzije

Mišljenje korisnika