NW-ZX500

Više načina za uživanje u zvuku

Walkman® NW-ZX500 zahvaljujući podršci u sustavu Android™ te mogućnosti preuzimanja i usmjeravanja putem Wi-Fi veze omogućuje uživanje u autentičnom zvuku iz omiljenih izvora glazbe.

Pogledajte po čemu je ovaj Walkman® poseban

Pogledajte tehnologiju iza istinski autentičnog zvuka.

Logotipi Hi-Res Audio i Hi-Res Audio Wireless
Visoka kvaliteta zvuka
Slika tiskane pločice
Osmišljen za vrhunski zvuk
Crni Walkman® NW-ZX500, podržan u sustavu Android™
Preuzimanje i usmjeravanje putem Wi-Fi veze
Ikona za USB
Mogućnost upotrebe
Logotip Hi-Res Audio
Svaka nota kakvom ju je umjetnik zamislio

Prenesite digitalnu glazbenu kolekciju na novu razinu uz zvuk visoke rezolucije. Registriranjem i reprodukcijom digitalnog zvuka brzinom većom od one prilikom reprodukcije CD-a (24 bita / 96 kHz i više), zvuk visoke rezolucije omogućuje vam da se približite originalnoj studijskoj snimci.

Logotip DSD
Izvorna DSD reprodukcija od 11,2 MHz / PCM 384 kHz

Vrhunska kvaliteta uz izvornu DSD reprodukciju od 11,2 MHz ostvarena s pomoću uravnoteženih slušalica i podrške za PCM od 384 KHz / 32 bita.

Logotip S-Master HX™
S-Master HX™

Digitalno pojačalo S-Master HX™ smanjuje izobličenja i šum u širokom rasponu frekvencija za bogat i pun zvuk.

Logotip tehnologije DSEE Ultimate
DSEE Ultimate™

DSEE Ultimate™ pomoću tehnologije umjetne inteligencije reproducira detaljne akustične nijanse i jasne visokofrekvencijske zvukove koji se često gube tijekom audiokompresije.

Hi-Res Audio Wireless 

Uživajte u usmjeravanju glazbe uz kvalitetu zvuka visoke rezolucije zahvaljujući našem vrhunskom bežičnom kodeku LDAC. Tri puta veća brzina prijenosa od standardne tehnologije BLUETOOTH® omogućuje vam izvanredan doživljaj slušanja sve glazbe. 

Logotipi Hi-Res Audio Wireless i LDAC
Walkman® NW-ZX500 s uravnoteženim izlazom
Uravnoteženi izlaz

Uravnoteženi priključak promjera 4,4 mm kompatibilnim slušalicama omogućuje korištenje potpuno zasebnih lijevih i desnih kanala, što rezultira manjom razinom šuma i čišćim zvukom.

Osmišljen za vrhunski zvuk

Walkman® NW-ZX500 precizno je dizajniran uz pomoć najkvalitetnijih materijala i komponenti da biste mogli uživati u iznimnom doživljaju slušanja.

Kućište od valjanog aluminija
Kućište od valjanog aluminija

Kućište od valjanog aluminija pruža jak otpor električkim šumovima i modelu NW-ZX500 pomaže reproducirati jasne i snažne note basova.

Blok od valjanog bakra

Unutar kompaktnog kućišta Walkmana komponente su montirane na valjani blok načinjen od bakra. Zahvaljujući većim dimenzijama u usporedbi s ranijim modelima blok pruža manji otpor i poboljšava električko uzemljenje digitalne sekcije te modelu NW-ZX500 omogućuje reprodukciju još čišćeg zvuka.

Bakreni blok prije strojne obrade
PRIJE STROJNE OBRADE
Bakreni blok nakon strojne obrade
NAKON STROJNE OBRADE
Krupni plan tiskane pločice s FT CAP  kondenzatorom
Nedavno razvijeni FT CAP

Posebno napravljen za Sony i dorađen od strane inženjera tvrtke Sony, nedavno razvijeni FT CAP (visokopolimerski kondenzator) jača napajanje bloka za pojačavanje radi uravnoteženog izlaza. To modelu NW-ZX500 olakšava reprodukciju vokala i instrumentala koji ispunjavaju prostor te snažnih nota basova.

Logotipi za Bluetooth®, NFC™ i Qualcomm® aptX™ HD
NFC™ povezivanje jednim dodirom i Bluetooth® za trenutno povezivanje

Uz NFC i bežičnu tehnologiju Bluetooth® povezivanje s glazbom brzo je i jednostavno. Uređajem koji podržava NFC dodirnite uređaj serije NW-ZX500 da biste brzo uspostavili vezu pa pokrenite usmjeravanje. Nemate NFC? Nema problema. Povežite se putem Bluetooth veze i spremni ste za slušanje. Dostupna je kompatibilnost s LDAC i aptX™ HD zvukom.

Ikona procesora gramofonskih ploča
Procesor gramofonskih ploča

Vratite toplinu i karakter zvuka vinila svojim digitalnim pjesmama i uronite u bogatstvo melodija i dinamike svojih omiljenih albuma. Uživajte u suptilnoj reprodukciji niskofrekvencijske rezonancije, otpora gramofonske ručice i površinskih šumova koji jamče autentičan doživljaj slušanja.

Logotip MQA™
Reproducirane i dekodirane MQA™ datoteke

Master Quality Authenticated jest audio format koji komprimira velike datoteke studijske kvalitete bez primjetnog gubitka na kvaliteti, što znači da na svojem uređaju Walkman® jednostavno možete uživati u zvuku visoke rezolucije.

Kompatibilan s Wi-Fi standardom za izravno preuzimanje i usmjeravanje

Budući da je podržan u sustavu Android™ i kompatibilan s Wi-Fi standardom, NW-ZX500 nudi i dodatne načine slušanja glazbe. Uživajte u omiljenim aplikacijama za usmjeravanje i glazbu na samom Walkmanu ili se povežite s osobnim računalom da biste pristupili svojoj glazbenoj kolekciji.

Bočni prikaz uređaja NW-ZX500 s prikazanim ulazom USB Type-C™
Ulaz USB Type-C™

NW-ZX500 raspolaže ulazom USB Type-C™ za jednostavno povezivanje s nizom uređaja.

Slika kazete
Korisničko sučelje u obliku kasetne vrpce

NW-ZX500 odlikuje se posebnim korisničkim sučeljem i čuvarom zaslona u obliku kasetne vrpce. Prikaz kasetne vrpce koji se prikazuje na zaslonu uređaja Walkman® varira ovisno o kodeku glazbe koju slušate.

Ikona 20 sati trajanja baterije
20 sati trajanja baterije

Uživajte u do 20 sati reprodukcije u mp3 formatu uz brzinu prijenosa od 128 kb/s ili do 18 sati reprodukcije zvuka visoke rezolucije u FLAC formatu pri frekvenciji od 96 KHz.

Walkman NW-ZX500 s velikim zaslonom osjetljivim na dodir
Veći zaslon osjetljiv na dodir za jednostavno korištenje

3,6-inčni zaslon osjetljiv na dodir na uređaju NW-ZX500 za 16 % je veći od onog na svom prethodniku, uređaju NW-ZX300. Upravljanje glazbom i uživanje u njoj nije nikad bilo lakše.

Bočni prikaz uređaja Walkman NW-ZX500 s prikazanim utorom za SD karticu
Proširiva memorija za beskonačne popise za reprodukciju

Uz integriranu memoriju od 64 GB uređaj raspolaže i utorom za SD karticu, što vam omogućuje da sa sobom ponesete i najveće glazbene kolekcije.

Kompaktan, lako stane u ruku

NW-ZX500 Walkman daje vrlo kvalitetan zvuk iz kompaktnog uređaja pa svoju omiljenu glazbu možete sa sobom ponijeti bilo kamo. 

Vrhunski dizajn

Zaobljeno kućište modela NW-ZX500 sa završnom obradom u visokokvalitetnom aluminiju dizajnirano je da vam udobno leži u ruci i lako klizne u džep.

Bočni prikaz uređaja Walkman NW-ZX500 s bočnim kontrolnim tipkama
Intuitivne bočne kontrolne tipke

S lakoćom pokrećite i pauzirajte reprodukciju, mijenjajte odabir glazbe i podešavajte glasnoću pomoću kontrola praktično smještenih na bočnoj ploči.

Tako prožimajuće. Tako stvarno.

Neka vas zvuk okruži iz svih smjerova, stvaran kao da ste na koncertu ili sjedite pokraj izvođača koji snima u studiju. Uz 360 Reality Audio glazba postaje prožimajuća i stvarna. Serija NW-ZX500 omogućuje vam da uživate u tehnologiji 360 Reality Audio.

Specifikacije i značajke

NW-ZX500 je kompatibilan sa zvukom visoke rezolucije i precizno projektiran za stvaranje istinski autentičnog zvuka iz širokog raspona glazbenih izvora. Uz Android™ i Wi-Fi možete uživati u omiljenim aplikacijama za usmjeravanje i glazbu na samom uređaju Walkman® ili se povezati s osobnim računalom da biste pristupili svojoj glazbenoj kolekciji. Slušanje omiljenog zvuka nikad nije bilo lakše.
  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • Digitalno pojačalo S-Master HX™ za čist zvuk

  • DSEE HX™ nadogradnja obnavlja kvalitetu komprimiranih datoteka

  • 4.4 φ Uravnoteženi izlaz za manje šuma i čišći zvuk

  • Pomoću Wi-Fi-ja možete usmjeravati i preuzimati glazbu koristeći svoje omiljene aplikacije za Android

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu