NW-ZX500

Više načina za uživanje u zvuku

Walkman® NW-ZX500 zahvaljujući podršci u sustavu Android™ te mogućnosti preuzimanja i usmjeravanja putem Wi-Fi veze omogućuje uživanje u autentičnom zvuku iz omiljenih izvora glazbe.

Pogledajte po čemu je ovaj Walkman® poseban

Pogledajte tehnologiju iza istinski autentičnog zvuka.

Logotipi Hi-Res Audio i Hi-Res Audio Wireless
Visoka kvaliteta zvuka
Slika tiskane pločice
Osmišljen za vrhunski zvuk
Crni Walkman® NW-ZX500, podržan u sustavu Android™
Preuzimanje i usmjeravanje putem Wi-Fi veze
Ikona za USB
Mogućnost upotrebe
Logotip Hi-Res Audio
Svaka nota kakvom ju je umjetnik zamislio

Prenesite digitalnu glazbenu kolekciju na novu razinu uz zvuk visoke rezolucije. Registriranjem i reprodukcijom digitalnog zvuka brzinom većom od one prilikom reprodukcije CD-a (24 bita / 96 kHz i više), zvuk visoke rezolucije omogućuje vam da se približite originalnoj studijskoj snimci.

Logotip DSD
Izvorna DSD reprodukcija od 11,2 MHz / PCM 384 kHz

Vrhunska kvaliteta uz izvornu DSD reprodukciju od 11,2 MHz ostvarena s pomoću uravnoteženih slušalica i podrške za PCM od 384 KHz / 32 bita.

Logotip S-Master HX™
S-Master HX™

Digitalno pojačalo S-Master HX™ smanjuje izobličenja i šum u širokom rasponu frekvencija za bogat i pun zvuk.

Logotip tehnologije DSEE Ultimate
DSEE Ultimate™

DSEE Ultimate™ pomoću tehnologije umjetne inteligencije reproducira detaljne akustične nijanse i jasne visokofrekvencijske zvukove koji se često gube tijekom audiokompresije.

Hi-Res Audio Wireless 

Uživajte u usmjeravanju glazbe uz kvalitetu zvuka visoke rezolucije zahvaljujući našem vrhunskom bežičnom kodeku LDAC. Tri puta veća brzina prijenosa od standardne tehnologije BLUETOOTH® omogućuje vam izvanredan doživljaj slušanja sve glazbe. 

Logotipi Hi-Res Audio Wireless i LDAC
Walkman® NW-ZX500 s uravnoteženim izlazom
Uravnoteženi izlaz

Uravnoteženi priključak promjera 4,4 mm kompatibilnim slušalicama omogućuje korištenje potpuno zasebnih lijevih i desnih kanala, što rezultira manjom razinom šuma i čišćim zvukom.

Osmišljen za vrhunski zvuk

Walkman® NW-ZX500 precizno je dizajniran uz pomoć najkvalitetnijih materijala i komponenti da biste mogli uživati u iznimnom doživljaju slušanja.

Kućište od valjanog aluminija
Kućište od valjanog aluminija

Kućište od valjanog aluminija pruža jak otpor električkim šumovima i modelu NW-ZX500 pomaže reproducirati jasne i snažne note basova.

Blok od valjanog bakra

Unutar kompaktnog kućišta Walkmana komponente su montirane na valjani blok načinjen od bakra. Zahvaljujući većim dimenzijama u usporedbi s ranijim modelima blok pruža manji otpor i poboljšava električko uzemljenje digitalne sekcije te modelu NW-ZX500 omogućuje reprodukciju još čišćeg zvuka.

Bakreni blok prije strojne obrade
PRIJE STROJNE OBRADE
Bakreni blok nakon strojne obrade
NAKON STROJNE OBRADE
Krupni plan tiskane pločice s FT CAP  kondenzatorom
Nedavno razvijeni FT CAP

Posebno napravljen za Sony i dorađen od strane inženjera tvrtke Sony, nedavno razvijeni FT CAP (visokopolimerski kondenzator) jača napajanje bloka za pojačavanje radi uravnoteženog izlaza. To modelu NW-ZX500 olakšava reprodukciju vokala i instrumentala koji ispunjavaju prostor te snažnih nota basova.

Logotipi za Bluetooth®, NFC™ i Qualcomm® aptX™ HD
NFC™ povezivanje jednim dodirom i Bluetooth® za trenutno povezivanje

Uz NFC i bežičnu tehnologiju Bluetooth® povezivanje s glazbom brzo je i jednostavno. Uređajem koji podržava NFC dodirnite uređaj serije NW-ZX500 da biste brzo uspostavili vezu pa pokrenite usmjeravanje. Nemate NFC? Nema problema. Povežite se putem Bluetooth veze i spremni ste za slušanje. Dostupna je kompatibilnost s LDAC i aptX™ HD zvukom.

Ikona procesora gramofonskih ploča
Procesor gramofonskih ploča

Vratite toplinu i karakter zvuka vinila svojim digitalnim pjesmama i uronite u bogatstvo melodija i dinamike svojih omiljenih albuma. Uživajte u suptilnoj reprodukciji niskofrekvencijske rezonancije, otpora gramofonske ručice i površinskih šumova koji jamče autentičan doživljaj slušanja.

Logotip MQA™
Reproducirane i dekodirane MQA™ datoteke

Master Quality Authenticated jest audio format koji komprimira velike datoteke studijske kvalitete bez primjetnog gubitka na kvaliteti, što znači da na svojem uređaju Walkman® jednostavno možete uživati u zvuku visoke rezolucije.

Kompatibilan s Wi-Fi standardom za izravno preuzimanje i usmjeravanje

NW-ZX500, koji je podržan u sustavu Android™ i kompatibilan s Wi-Fi standardom, nudi i dodatne načine slušanja glazbe. Koristite aplikacije za usmjeravanje i glazbu na samom Walkmanu ili se povežite s PC-jem da biste pristupili glazbenoj kolekciji.

Bočni prikaz uređaja NW-ZX500 s prikazanim ulazom USB Type-C™
Ulaz USB Type-C™

NW-ZX500 raspolaže ulazom USB Type-C™ za jednostavno povezivanje s nizom uređaja.

Kompaktan, lako stane u ruku

NW-ZX500 Walkman daje vrlo kvalitetan zvuk iz kompaktnog uređaja pa svoju omiljenu glazbu možete sa sobom ponijeti bilo kamo. 

Slika kazete
Korisničko sučelje u obliku kasetne vrpce

NW-ZX500 odlikuje se posebnim korisničkim sučeljem i čuvarom zaslona u obliku kasetne vrpce. Prikaz kasetne vrpce koji se prikazuje na zaslonu uređaja Walkman® varira ovisno o kodeku glazbe koju slušate.

Ikona 20 sati trajanja baterije
20 sati trajanja baterije

Uživajte u do 20 sati reprodukcije u mp3 formatu uz brzinu prijenosa od 128 kb/s ili do 18 sati reprodukcije zvuka visoke rezolucije u FLAC formatu pri frekvenciji od 96 KHz.

Walkman NW-ZX500 s velikim zaslonom osjetljivim na dodir
Veći zaslon osjetljiv na dodir za jednostavno korištenje

3,6-inčni zaslon osjetljiv na dodir na uređaju NW-ZX500 za 16 % je veći od onog na svom prethodniku, uređaju NW-ZX300. Upravljanje glazbom i uživanje u njoj nije nikad bilo lakše.

Bočni prikaz uređaja Walkman NW-ZX500 s prikazanim utorom za SD karticu
Proširiva memorija za beskonačne popise za reprodukciju

Uz integriranu memoriju od 64 GB uređaj raspolaže i utorom za SD karticu, što vam omogućuje da sa sobom ponesete i najveće glazbene kolekcije.

Vrhunski dizajn

Zaobljeno kućište modela NW-ZX500 sa završnom obradom u visokokvalitetnom aluminiju dizajnirano je da vam udobno leži u ruci i lako klizne u džep.

Bočni prikaz uređaja Walkman NW-ZX500 s bočnim kontrolnim tipkama
Intuitivne bočne kontrolne tipke

S lakoćom pokrećite i pauzirajte reprodukciju, mijenjajte odabir glazbe i podešavajte glasnoću pomoću kontrola praktično smještenih na bočnoj ploči.

Specifikacije i značajke

NW-ZX500 je kompatibilan sa zvukom visoke rezolucije i precizno projektiran za stvaranje istinski autentičnog zvuka iz širokog raspona glazbenih izvora. Uz Android™ i Wi-Fi možete uživati u omiljenim aplikacijama za usmjeravanje i glazbu na samom uređaju Walkman® ili se povezati s osobnim računalom da biste pristupili svojoj glazbenoj kolekciji. Slušanje omiljenog zvuka nikad nije bilo lakše.
  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • Digitalno pojačalo S-Master HX™ za čist zvuk

  • DSEE HX™ nadogradnja obnavlja kvalitetu komprimiranih datoteka

  • 4.4 φ Uravnoteženi izlaz za manje šuma i čišći zvuk

  • Pomoću Wi-Fi-ja možete usmjeravati i preuzimati glazbu koristeći svoje omiljene aplikacije za Android

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu