Serija X, nova linija zvučnika

LIVE LIFE LOUD

Život valja živjeti punom snagom. A to znači okupljanje prijatelja, pojačavanje glazbe do maksimuma i plesanje cijelu noć uz jasan i bogat zvuk. Uz novu liniju zvučnika serije X svaki trenutak možete maksimalno iskoristiti, ozvučiti zabave koje ćete zauvijek pamtiti i uvijek živjeti punom snagom.

Pojačajte zabavu

Glazba je tu da bi se dijelila s drugima, a uz seriju X možete je podijeliti s više ljudi nego ikad prije. Svi su naši zvučnici iz serije X izrađeni tako da omoguće snažan i prostran zvuk, bilo da slušate u zatvorenom ili na otvorenom, sami ili s grupom prijatelja. Zato je jedino pitanje zapravo: kamo ga sljedeće želite ponijeti?

 Neka bude po vašem

Svi želimo jedan zvučnik za sve prostore u kojima slušamo glazbu i za sva moguća raspoloženja koja imamo. Uz seriju X možete odabrati zvučnik koji se savršeno uklapa u vaš stil, a dostupne su brojne opcije kvalitete zvuka, prenosivosti, izdržljivosti i osvjetljenja.

Inovativna tehnologija za bogatiji zvuk

Uvijek tražimo inovativna rješenja, pa tako i u seriji X. Zvučnik uravnotežen po osi X na jedinstveni način stvara snažan i prostran zvuk te bolji doživljaj slušanja. Razliku možda nećete vidjeti, ali kad pritisnete tipku za reprodukciju, svakako ćete je čuti u svakom tonu.

Veća površina zvučnika, bolji bas

Membrana koja, za razliku od tradicionalnih, nije kružna maksimalno iskorištava površinu zvučnika te povećava zvučni tlak i tako postiže jasniji i dublji bas, smanjuje iskrivljavanje pogonske jedinice te izobličenja i povećava čistoću vokala. Zato ne pristajte na kompromise. Nabavite zvučnik serije X i uživajte u životu punim plućima.