Viša razina uz Xperiju

Xperia je razvijena u suradnji s profesionalnim igračima i prilagođena mobilnim igrama te je prepuna značajki koje vam daju natjecateljsku prednost.

Službeni partner za pametne telefone za globalne turnire u 2022.

U sklopu partnerstva Sony će profesionalne timove koji se natječu na najvećim globalnim e-sportskim turnirima u igri PUBG MOBILE opremiti svojim vrhunskim modelima uređaja Xperia.

Uživajte u prožimajućem doživljaju igranja uz Identity V na uređaju Xperia 1 III

Želite doznati zašto je Xperia 1 III savršen uređaj za igranje igre Identity V? Pogledajte videozapis i sve ćete doznati…


©Jocker Studio of NewEase. Sva prava pridržana.
 

Potvrdio GameBench Labs
Potvrdio GameBench Labs
Xperia 1 III oduševljava u nezavisnim testovima

U nezavisnim testovima koje je provela tvrtka GameBench Labs, Xperia 1 III dobila je cijenjenu značku “Ultra” za brzinu osvježavanja zaslona i brzinu odziva dodira tijekom igranja igre Call of Duty®: Mobile. Značka potvrđuje da igračko sučelje zadovoljava i najzahtjevnije igrače kao što su igrači koji se redovito natječu ili profesionalni e-sportaši.

Osmišljena tako da budete korak ispred

U pucačkim igrama iz prvog lica (FPS-ovima) posebice svaka je vizualna i zvučna informacija o protivniku ključna, a Xperia 1 III vam ih nudi više nego ikad prije. Da bismo odgovorili na zahtjeve profesionalnih igrača, usredotočili smo se na kvalitetu slike i zvuka te na mogućnost njihove prilagodbe. Tako možete prilagoditi igranje da biste zabilježili više pobjeda. 

Zavirite iza kulisa telefona Xperia 1 III

Pogledajte kako inženjeri koriste znanja i iskustva profesionalnih igrača da bi stvorili iznimni doživljaj igranja.

Tehnologija razvijena u suradnji s profesionalnim igračima
Kompozitna slika na kojoj se prikazuju član profesionalnog igračkog tima SCARZ i krupni plan igranja na telefonu Xperia
Prilagodite boju i svjetlinu da biste prvi ugledali neprijatelja

Pronalaženje protivnika prije nego što on pronađe vas ključno je za pobjedu. Zato vam Xperia 1 III omogućuje da prilagodite postavke zaslona kao što je ravnoteža svjetline da biste otkrili neprijatelje i objekte koji bi inače bili skriveni u tamnim scenama. Omogućuje i postavljanje skupova unaprijed postavljenih postavki boje i svjetline za određene faze igre ili lakše čitanje karti u zahtjevnim okruženjima.

Prilagodljivi zvuk omogućuje vam i da nadmudrite protivnike

U igrama ono što čujete može biti podjednako važno kao ono što vidite. Zato vam Xperia 1 III omogućuje upotrebu equalizera da biste minimizirali nepotrebne zvukove i fokusirali se na one koji su važni – od zvuka koraka protivnika koji se približava do zvuka izvlačenja osigurača iz granate. Xperia 1 III nudi i poboljšanu funkciju glasovnog čavrljanja da biste mogli jasnije komunicirati s članovima tima.

Kompozitna slika na kojoj se prikazuju član profesionalnog igračkog tima SCARZ i korisničkog sučelja za equalizer na telefonu Xperia
Slika robotskog uređaja koji oponaša pokrete prstiju na zaslonu za igranje uređaja Xperia 1 III
Neka svaki vaš dodir bude važan

Snimili smo pokrete prstiju profesionalnih igrača, a zatim smo prilagodili reakciju na dodir uz reprodukciju tih pokreta prstiju pomoću robota. Zato Xperia omogućuje iznimnu brzinu i preciznost dodira uz brzinu skeniranja dodira od 240 Hz radi precizne kontrole.

Prednost zahvaljujući značajkama za poboljšanje igre

Game Enhancer vaš je upravljački centar za igranje koji vam omogućuje prilagodbu značajki i postavki s ciljem stvaranja savršenog igračkog sučelja. Pogledajte videozapis u nastavku da biste saznali više.

Uživo usmjeravajte igre u profesionalnoj kvaliteti izravno s uređaja Xperia

Uz Game Enhancer igre možete usmjeravati uživo s pametnog telefona Xperia izravno na YouTube.

Stvarajte i prilagođavajte s telefona

Precizno prilagodite rezoluciju, brzinu prijenosa, jačinu zvuka glasa, jačinu zvuka u igrama, boje kadra i druge poste postavke. Možete prilagoditi i naslov sadržaja koji usmjeravate.


Usmjeravanje uživo putem PC-ja

Ako želite uživo usmjeravati mobilne igre pomoću PC-ja, to vam omogućuje Game Enhancer na uređajima Xperia.

Centralizirani zvuk 

Miješanjem svih zvukova, uključujući vaš glas, glasove drugih igrača i glazbenu podlogu, Game Enhancer pojednostavnjuje usmjeravanje uživo uz vezu s PC-jem.

Prilagođene postavke

Zahtjevi za igrače različiti su iz igre u igru. Game Enhancer vam omogućuje prilagodbu ključnih postavki prema igri koju igrate, uključujući brzinu osvježavanja, brzinu odziva na dodir i osjetljivost praćenja dodira.

Postavke kvalitete slike

Pogledajte kako vam Game Enhancer omogućuje prilagodbu kvalitete slike ovisno o igri, uključujući osvjetljenje tamnih područja da biste vidjeli neprijatelje prije nego oni vide vas.

Ekvilizator zvuka

Saznajte kako prilagoditi zvuk da biste istaknuli zvukove koji su najvažniji, primjerice pucnjeve neprijatelja, optimizirati glasovno čavrljanje s ostalim članovima tima te promijeniti zvuk vlastitog glasa.

H.S. kontrola napajanja

Planirate dugo igrati? Pogledajte kako H.S. kontrola napajanja hladi vaš mobitel i štiti bateriju dok održava optimalne radne značajke za igranje.

Postavke fokusiranja

Pogledajte kako jednostavno onemogućiti obavijesti, dolazne pozive i druge moguće smetnje da biste se mogli usredotočiti isključivo na igranje.

R.T. snimanje

Saznajte kako mogućnost R.T. snimanja značajke Game Enhancer privremeno snima zadnjih 30 sekundi igre da nikada ne biste propustili najbolje trenutke.

Snimanje niza fotografija

Pogledajte kako vam snimanje niza fotografija omogućuje snimanje savršene snimke zaslona u igri bez obzira na brzinu akcije.

Snimanje uz visok broj sličica po sekundi

Saznajte kako vam Game Enhancer može pomoći u stvaranju videosadržaja visoke kvalitete, uključujući snimanje igara brzinom do 120 sl./s.

Obavljanje više zadataka istovremeno

Naposljetku otkrijte i kako vam Game Enhancer omogućuje i druge stvari, kao što su čavrljanje s prijateljima ili pretraživanje servisa YouTube, bez napuštanja igre.

Snimka zaslona iz igre s utrkama automobila s prikazanim izbornikom prilagođenih postavki brzine osvježavanja zaslona, brzine odziva na dodir i praćenja dodira
Prilagođene postavke

Ugodite radne značajke i odgovor na dodir, brzinu i broj sličica u sekundi radi boljeg igranja. Ili odaberite način rada za trajanje baterije koji jamči da će vrijeme igre trajati koliko god je moguće dugo.

Postavke kvalitete slike

Od boja do ravnoteže bijele boje prilagodite postavke kvalitete slike da biste jasnije vidjeli akciju i lakše opažali neprijatelje. I oči se manje umaraju, pa možete dulje igrati.

Snimka zaslona iz igre s utrkama automobila s prikazanim izbornikom postavki kvalitete slike
Snimka zaslona iz igre s utrkama automobila s prikazanim postavkama ekvalizatora zvuka
Ekvilizator zvuka

Ekvilizator zvuka omogućuje vam prilagodbu razina zvuka radi isticanja ključnih zvukova, kao što su koraci neprijatelja ili specifičan zvuk određenog oružja, što vam daje ključnu prednosti nad protivnicima. 

Postavke fokusiranja

Odaberite način rada Competition da biste onemogućili obavijesti, dolazne pozive i druge moguće smetnje kako biste se mogli usredotočiti isključivo na igranje.

Snimka zaslona iz igre s utrkama automobila s prikazanim izbornikom postavki fokusa
Snimka zaslona iz igre s utrkama automobila s postavkama snimanja za vraćanje vremena koje se prikazuju na preklapajućem izborniku
R.T. snimanje

Bez obzira na to što igrate, R.T. snimanje (za premotavanje) automatski unaprijed snima 30 sekundi materijala igre. Stoga možete jednostavno premotati i snimiti ključne trenutke igre, npr. one u kojima dobivate partiju, pa ih podijeliti putem interneta.

Snimanje niza fotografija

Želite li snimiti snimku zaslona ključnog trenutka ili nezaboravne pobjede? Xperia 1 III može snimiti do 600 slika u 30 sekundi, pa to ne može biti jednostavnije.

Pobjednički zaslon u igri s utrkama motocikala s prikazanim mogućnostima izrade snimki zaslona
Snimka zaslona iz igre s utrkama automobila s preklapajućim izbornikom s prikazanim postavkama kvalitete snimanja
Snimanje uz visok broj sličica po sekundi

Sada možete ponovno oživjeti pobjedničke trenutke u svoj njihovoj slavi zahvaljujući visokoj kvaliteti snimanja do čak 120 sličica u sekundi.