Viša razina uz Xperiju

Bilo da samo povremeno igrate ili ste profesionalac za eSports, saznajte zašto je Xperia prirodni odabir za igrače mobilnih igara.

Sve što vam je potrebno za pobjedu

Specifikacije uređaja Xperia 5 II

Ikona zaslona CinemaWide™ formata 21 : 9
Zaslon CinemaWide™ formata 21 : 9

Iznimno širok zaslon formata 21 : 9 omogućuje vam bolji pregled akcije u igri.

Logotip platforme Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G
Platforma Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G

Iznimne radne značajke procesora za igranje bez pogrešaka.

Ikona zaslona s brzinom osvježavanja od 120 Hz
Zaslon brzine osvježavanja od 120 Hz

Jasan prikaz brzih predmeta za vrlo ujednačeno igranje.

Ikona brzine skeniranja dodira od 240 Hz
Brzina skeniranja dodira od 240 Hz

Sustav prepoznaje dodir točno u pravom trenutku.

Ikona sprječavanja pregrijavanja
Sprječavanje pregrijavanja

Grafenskom strukturom i kontrolom napajanja za smanjenje topline smanjuje se opterećenje baterije.

Audiopriključnica od 3,5 mm
Audiopriključak od 3,5 mm

Žičane slušalice imaju manju latenciju za besprijekoran doživljaj igranja.

Ikona značajke za poboljšanje igre
Game Enhancer: igrajte bolje i dijelite

Uživajte u preciznijoj igri bez ometanja te uz savjete na mreži i jednostavno dijeljenje.

Ikona baterije od 4000 mAh
Jaka baterija

Dugotrajna baterija od 4000 mAh omogućuje više sati aktivnog igranja.

Uživite se u igranje. Zavladajte pločom s najboljim rezultatima.

Zahvaljujući prožimajućem zaslonu CinemaWide™ omjera 21 : 9 i velikoj brzini osvježavanja, Xperia 5 II omogućuje vam da se kao nikad dosad zadubite u igru na mobilnom uređaju. Ma što igrali, precizni dodir, munjevito brz odziv te značajke za poboljšanje igre povećavaju vam izglede za uspjeh.

Izrađen za profesionalne igrače

Pogledajte videozapis i istražite mogućnosti igranja na uređaju Xperia 5 II iz perspektiva naših inženjera i profesionalnih igrača.

Izrađeno za profesionalne radne značajke
Grafika koja prikazuje da Xperia 5 II ima 35 % brži odziv na dodir od uređaja Xperia 5
35 % brži odziv na dodir

Informacije koje smo dobili od igrača eSportsa pomogle su nam da povećamo preciznost dodira na uređaju Xperia 5 II da ne biste promašili naciljano. Na dodir reagira do 35 % brže od uređaja Xperia 5, čime dobivate ključne djeliće sekunde. 

Kontrola CPU-a

Igranje jako opterećuje procesor te uzrokuje promjene performansi i brzine. Zato je Xperia 5 II opremljena kontrolom CPU-a kojom se učinkovitost performansi optimizira za igranje. To znači da igrači igre Call of Duty®: Mobile sad mogu očekivati okruženje od 120 Hz za više igrača pri najboljim radnim značajkama i uz stabilnost od 97 %.

Dva zaslona telefona, jedan narančaste i crvene boje za visoku temperaturu, a drugi zelene i žute boje za nisku temperaturu

[A] ISKLJUČENO = visoka temperatura       [B] UKLJUČENO = niska temperatura

Kontrola napajanja za smanjenje topline

Ako dugo igrate zahtjevnu igru, telefon je potrebno puniti. Time se stvara toplina, što utječe na radne značajke. Kontrola napajanja za smanjenje topline rješava problem tako što sustav i aplikacije napaja izravno iz punjača i zaobilazi bateriju, smanjujući tako toplinsko opterećenje.

Smanjenje zamućenja pokreta

Za veću jasnoću pokreta na zaslonu brzina osvježavanja na uređaju Xperia 5 II povećana je sa 60 Hz na 120 Hz, a digitalnim umetanjem crnih kadrova postiže se efekt 240 Hz s manjim zamućenjem pokreta. Frekvencija i brzina precizno su prilagođene u suradnji s profesionalnim igračima da bi se postigla ravnoteža svjetline zaslona i smanjenja zamućenja pokreta.

Slika koja prikazuje usporedbu zaslona pametnih telefona s brzinom osvježavanja ekvivalentnoj 60 Hz, 120 Hz i 240 Hz.

*ekvivalentna vrijednost

Izrađen za igranje

Pogledajte zašto je Xperia 5 II sjajan uređaj za igranje.

Prednost zahvaljujući značajkama za poboljšanje igre

Značajke za poboljšanje igre sadrže niz mogućnosti i postavki za bolji doživljaj igranja. Pogledajte videozapis u nastavku da biste saznali više.

Prilagođene postavke

Zahtjevi za igrače različiti su iz igre u igru. Značajka za poboljšanje igranja omogućuje prilagodbu ključnih postavki prema vašim potrebama, uključujući brzinu osvježavanja, brzinu odziva na dodir i osjetljivost praćenja dodira.

Ujednačenije igranje

Još je jedna ključna značajka za poboljšanje igranja smanjenje zamućenja pokreta od 240 Hz kojim se postiže nevjerojatno ujednačena akcija na zaslonu. Prikaz je igre izuzetno oštar i jasan, a čak su i jaki pokreti bez zamućenja, što vam omogućuje da se potpuno udubite u igru i uživate u njoj.

Brži odziv na dodir

Da bi zadovoljila potrebe, a konkretno za eSports, Xperia 5 II odlikuje se brzinom skeniranja dodira od 240 Hz za iznimno brz odziv na dodir. To u tijesnim situacijama može puno značiti.

Sprječavanje pregrijavanja

Ako igrate dok je Xperia priključena na adapter za punjenje, kontrola napajanja za smanjenje topline spriječit će pregrijavanje i zaštititi bateriju od oštećenja. To znači da možete dulje igrati, a da se radne značajke pritom ne smanjuju.

Potpuno fokusirano igranje

Aktivirajte postavku natjecanja i pretvorite Xperiju u namjenski uređaj za igre na kojemu vas ništa neće ometati tijekom akcije. Onemogućuje se obavijesti, upozorenja i dolazni pozivi da biste se mogli u potpunosti fokusirati na igru.

Prilagodljive postavke zvuka

Planirate snimiti igru i podijeliti je na mreži? Uz mikser zvuka možete zasebno prilagoditi glasnoću glasa i igre te postići uravnotežen zvuk. Možete i snimati pri maksimalnoj glasnoći, čak i ako je igra stišana u slušalicama.

Slika zaslona pametnog telefona na kojem se prikazuju prilagodljive postavke zvuka
Jasnije čavrljanje

Kad za govorno čavrljanje u igri upotrebljavate audiopriključnicu od 3,5 mm, smanjenje šuma za govorno čavrljanje znatno smanjuje pozadinske šumove. To vam omogućuje da se jasno i glasno čujete s članovima tima. 

©2020. Activision Publishing, Inc. ACTIVISION i CALL OF DUTY žigovi su tvrtke Activision Publishing, Inc.

Optimizirano za Call of Duty®: Mobile

Xperia je službeni pametni telefon turnira Call of Duty® Mobile. Igra je optimizirana platformom Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™ za poboljšani doživljaj. Xperia 5 II omogućuje vam da igru doživite uz 120 sl./s, frekvenciji koja se nalazi u igri Call of Duty®: Mobile za više igrača te koja je precizno prilagođena u suradnji s tvrtkom Sony Mobile. 


©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION i CALL OF DUTY žigovi su tvrtke Activision Publishing, Inc.
 Qualcomm i Snapdragon žigovi su tvrtke Qualcomm Incorporated, registrirani u SAD-u i drugim državama i koriste se uz dopuštenje. Snapdragon Elite Gaming žig je tvrtke Qualcomm Incorporated. Qualcomm Snapdragon Elite Gaming proizvod je tvrtke Qualcomm Technologies, Inc. i/ili njezinih podružnica.