Najnovije vijesti o uređaju Xperia

Naslov natječaja za filmove snimljene pametnim telefonom na crnoj pozadini s logotipom tvrtke Sony
Short Shorts Film Festival i natječaj Asia 2021 Smartphone Film 

Budite autor – snimite film pametnim telefonom. Cilj je natječaja koji podržava Sony Mobile autorima proširiti mogućnosti izražaja, prilike za originalnost i inovacije. Podržavamo napretke u kreativnosti snimanja koje su jedinstvene pametnim telefonima.

Slika prednje i stražnje strane uređaja Xperia 5 II i logotipa majstorskog tečaja
Majstorski tečaj za uređaj Xperia 5 II

Savršen uređaj za snimanje, pregledavanje, slušanje i igranje u kompaktnom formatu. Zavirite iza kulisa s našim stručnjacima i saznajte kako najbolje iskoristiti uređaj Xperia 5 II.

Xperia 5 II s 5G mrežom
Najava proizvoda Xperia za 2020.

Osmišljen za brzinu, izrađen za kompaktnost. Sony nastavlja razvijati pametne telefone predstavljajući novi uređaj Xperia 5 II, najnovije izdanje koje glavne tehnologije uređaja Xperia 1 II prenosi u kompaktan dizajn.

Pogledajte najavu proizvoda i Sonyjevo predstavljanje uređaja Xperia 5 II.

Festival filma Short Shorts i natječaj Asia 2020
Sony će sponzorirati Short Shorts Film Festival i Asia 2020

Ovo je prvi put da će neka tvrtka sponzorirati prestižni natječaj kratkog filma, koji pobjednicima omogućuje nominaciju za Academy Awards®. Xperia će se udružiti i s događajem Creators’ Junction, koji istražuje budućnost filma i tehnologije sa snimateljima nove generacije.

Za audiofile – suradnja sa Sony Music Entertainment

Uživajte u glazbi onakvoj kakvu je autor zamislio. Zahvaljujući našem iskustvu s hardverom za zvuk i glazbenom zabavom, Xperia 1 II stvorena je za autentični doživljaj slušanja uz zvuk prilagođen u suradnji s inženjerima tvrtke Sony Music Entertainment.