MEMORIJSKE KARTICE CFEXPRESS

Memorijska kartica CFexpress Type A serije CEA-G

CEA-G80T / CEA-G160T / CEA-G320T / CEA-G640T
Slika – Memorijska kartica CFexpress Type A serije CEA-G

80GB|160GB|320GB|640GB

Slike – Memorijska kartica CFexpress Type A serije CEA-G
Slike – Memorijska kartica CFexpress Type A serije CEA-G
Slika proizvoda
Slika proizvoda
Iznimno brza pohrana za inovativne autore

Novi je standard CFexpress Type A razvijen da bi se omogućile iznimno brze radne značajke kompaktnih fotoaparata potrebne za izradu vrh. videozapisa. Taj standard maksimizira mogućnosti fotoaparata serije α i najnovijih procesora slike. Za autore kojima su potrebne više razine rad. znač. i izražavanja ova je kompaktna kartica nezaobilazna.

Nova generacija radnih značajki

CFexpress Type A – novi standard za kompaktnu pohranu

Unaprijedite svoje tijekove rada na videozapisima i fotografijama Sonyjevim memorijskim karticama CFexpress Type A idealnima za napredne modele kao što su FX6, FX3, α1, α7S III i α7 IV. Prve kartice CFexpress Type A na svijetu odlikuju se iznimnom brzinom. Otprilike su dvostruko brže od najboljih SDXC kartica, a otprilike su istih kompaktnih dimenzija. Zahvaljujući brzinama zapisivanja do 700 MB/s i profesionalnoj izdržljivosti, Sonyjeve kartice CFexpress Type A pružaju vam cijeli niz novih mogućnosti snimanja.

Slika s primjerom
Fantastična brzina odziva

Proširite svoje fotografske mogućnosti uz nekompr. neprek. snimanje brze akcije, npr. moto. utrka i divljih životinja, u RAW formatu. Brzine zapisivanja i do 700 MB/s nadmašuju i najbolje SDXC kartice, što jamči iznimno brzo čišćenje međuspremnika fotoaparata radi responzivnog neprekidnog snimanja.

Slika upotrebe
Pouzdano snimanje videozapisa

Sonyjeve kartice CFexpress Type A optimizirane su za neprekidno zapisivanje pri visokoj propusnosti. To ih čini idealnima za snimanje pri velikim brzinama prijenosa, npr. za snimanje u 4K pri 120p na modelima kao što su FX6, FX3, α1 i α7S III, gdje je pouzdanost ključna. Za dodatnu pouzdanost i stabilnost prilikom snimanja nude i jamstvo radnih značajki VPG 400.

Slika upotrebe
Iznimno učinkovit radni proces

Drastično ubrzajte rad. proc. uz optim. čitač kartica MRW-G2 i iznimno velike brzine čitanja od maks. 800 MB/s za prijenos i sigur. kop. podataka. Opt. radite s foto. visoke rezolucije i videozapisima s velikom brzinom prijenosa da biste projekte dovršavali brzinom svoje mašte.

Robusna. Pouzdana. Spremna.

U kombinaciji s profesionalnom opremom kao što su modeli FX6, FX3, α1, α7S III i α7 IV, kartice CFexpress Type A savršen su odgovor na nepredvidljivost sporta i snimanja na lokaciji, kao i na rizike snimanja na otvorenom. Osmišljene su za dulja profesionalna snimanja u najzahtjevnijim uvjetima, od snijegom pokrivenih planina do pješčanih pustinja, kako biste mogli s pouzdanjem rukovati karticama i snimati.

Slika s primjerom
Za najekstremnije lokacije

Zahvaljujući Sonyjevu dizajnu kartica TOUGH, kartice CFexpress Type A nude više od 10 puta veću otp. na sav. od klas. kartica CFexpress. Osmiš. su za aps. pouzd. i njihova je čvrstoća test. uz silu od 150 N radi zaštite pod. na kartici prilikom padova s maks. 7,5 m – što je pet puta više od onoga što jamči stand. CFexpress Type A. 

Slika s primjerom
Za najekstremnije uvjete

Možete biti sigurni da će mem. kartice CFexpress Type A besprijekorno funkcionirati na ekstremnim temp., u teškim elektrostatičkim okruženjima i pod jakom UV svjetlošću ili rendgenskim zrakama. Uz zaštitu od prodora prašine i vlage kase IP57 vaši su podaci sigurni i na plaži ili u perilici rublja .

Ilustracija
Pregled i nadzor memorije

Flash mem. s vremenom se istroši i više ne bilježi podatke. Kada se koristi s čitačem kartica MRW-G2, Sonyjev Media Scan Utility aut. pregledava mem. karticu CFexpress Type A i obavj. vas o njezinu stanju da biste poduzeli odg. radnje prije nego što dostignete ogranič.

Vraćanje izgubljenih datoteka

Čak i kada stvari pođu po zlu, možete izbjeći katastrofu uz pomoć softvera za spašavanje za korisnike Sonyjevih memorijskih kartica, koji omogućuje vraćanje nehotice izbrisanih datoteka te oštećenih fotografija i videozapisa u najčešćim formatima.

Slika upotrebe

Specifikacije i značajke

Iznimna brzina, pouzdanost i kompaktnost za profesionalce kojima su potrebne vrhunske radne značajke u najtežim uvjetima. Memorijske kartice CEA-G80T, CEA-G160G, CEA-G320T i CEA-G640T štite snimke i poboljšavaju tijek rada za fotografe, videografe i entuzijaste.
  • Kompaktno kućište dimenzija 20 x 28 x 2,8 mm (Š x V x D)

  • Dostupni su kapaciteti od 80 GB, 160 GB, 320 GB i 640 GB

  • Iznimna brzina zapisivanja do 700 MB/s za snimanje nizova fotografija visoke rezolucije; jamstvo radnih značajki za videozapise VPG 400

  • Poboljšan radni proces uz iznimno veliku brzinu čitanja, do 800 MB/s

  • TOUGH, klasa IP57, za profesionalnu pouzdanost

Brzina prijenosa (pisanje)
700 MB/s
Brzina prijenosa (čitanje)
800 MB/s
Sučelje
PCI Express Gen3 x1
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu