MEMORIJSKE KARTICE, FLASH POGONI I SSD/HDD

Memorijska kartica CFast 2.0 serije G

G SERIES CFAST 2.0 MEMORY CARD

Slika – Memorijska kartica CFast 2.0 serije G

32 GB|64 GB|128 GB

Slike – Memorijska kartica CFast 2.0 serije G
Slike – Memorijska kartica CFast 2.0 serije G
Slike – Memorijska kartica CFast 2.0 serije G
Slike – Memorijska kartica CFast 2.0 serije G

Ultrabrze memorijske kartice CFast serije G zadovoljavaju potrebe profesionalnih fotografa i videosnimatelja.

Profesionalnim fotografima potrebne su veće brzine snimanja niza fotografija visoke rezolucije, uključujući RAW, a memorijske kartice CFast nude brzinu zapisivanja do 510 MB/s. Učinkovit tijek rada također je iznimno važan, a uz brzinu čitanja do 530 MB/s­ Sonyjeve kartice CFast serije G drastično skraćuju vrijeme prijenosa RAW datoteka, dugačkih 4K videosnimki i slika visoke rezolucije na PC. Pogledajte popis kompatibilnih modela.

Snažne radne značajke memorijskih kartica CFast

Snažne radne značajke memorijskih kartica CFast

Dizajnirane da zadovolje potrebe profesionalnih fotografa i videosnimatelja. Memorijske kartice CFast 2.0 serije G dostupne su s kapacitetom od 32 GB (CAT-G32), 64 GB (CAT-G64) i 128 GB (CAT-G128), što odgovara sve većim mogućnostima DSLR fotoaparata vrhunske kvalitete i 4K kinematografskih kamera.

Ubrzajte stvari.

Najveće brzine zapisivanja na tržištu

Najveće brzine zapisivanja na tržištu

Profesionalnim fotografima potrebne su veće brzine snimanja niza fotografija visoke rezolucije, uključujući RAW. Uz brzinu zapisivanja od 510 MB/s, znatno veću od brzine postojećih kartica CFast, Sonyjeva serija G podržava brzo snimanje niza RAW fotografija visoke rezolucije da bi se iskoristile sve mogućnosti vrhunskih DSLR fotoaparata kao što je Canon 1DX Mark 2.

Iznimno brzo čitanje za vrlo učinkovit radni tijek

Iznimno brzo čitanje za vrlo učinkovit radni tijek

Učinkoviti tijekovi rada nužni su profesionalnim fotografima i videosnimateljima u njihovim radnim okruženjima s kratkim rokovima. Zahvaljujući iznimnoj brzini čitanja od 530 MB/s, Sonyjeve kartice CFast serije G drastično skraćuju vrijeme prijenosa RAW datoteka, dugačkih 4K videosnimki i slika visoke rezolucije na PC.

Pouzdano snimanje 4K videozapisa s podrškom za VPG130

I …akcija!

Pouzdano snimanje 4K videozapisa s podrškom za VPG130   

Kartice CFast podržavaju VPG130 radi pouzdanog snimanja filmskih ili 4K videozapisa uz veliku brzinu prijenosa. Uz minimalnu brzinu zapisivanja od 130 MB/s novi je medij idealan za stabilno snimanje profesionalnih 4K videozapisa, npr. u formatu Cinema RAW Light, videokamerama kao što je Canon C200.

Sigurna putovanja.

Dizajnirano za snagu i pouzdanost

Dizajnirano za snagu i pouzdanost

Nove kartice CFast prošle su brojne stroge testove padova, vibracija i udaraca i čvrstoće, pa su savršene za snimanje na različitim lokacijama. Funkcioniraju pouzdano u širokom rasponu temperatura i iznimno su otporne na statički elektricitet.

Softver File Rescue koji možete preuzeti

Softver File Rescue koji možete preuzeti

Snimajte s pouzdanjem jer vam je dostupan softver File Rescue te petogodišnje ograničeno jamstvo.

Imate odgovarajući uređaj?

Imate odgovarajući uređaj?

Provjerite koji fotoaparati podržavaju Sonyjeve memorijske kartice CFast serije G.

Specifikacije i značajke
Memorijska kartica CFast 2.0 serije G tvrtke Sony nudi brzinu i kapacitet za profesionalce i potrošače. Najveća brzina zapisivanja za fotografiranje, emitiranje ili kino do 510 MB/s omogućuje snimanje niza fotografija u RAW formatu, a najveća brzina čitanja do 530 MB/s omogućuje prijenos velikih datoteka, čak i 4K videozapisa. Podrška za VPG130 jamči minimalnu održivu brzinu zapisivanja od 130 MB/s za snimanje videozapisa kino-kvalitete. Kapaciteti pohrane veličine su od 32 GB do 128 GB.
  • Nevjerojatna brzina zapisivanja do 510 MB/s idealna za neprekidno snimanje niza fotografija u RAW formatu na kompatibilnim fotoaparatima

  • Maksimalna brzina prijenosa od 530 MB/s podržava prijenos velikih datoteka kao što su 4K videozapisi ili slike velike rezolucije

  • Dostupni su kapaciteti od 32 GB, 64 GB i 128 GB

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu