Slike – Memorijska kartica CFast 2.0 serije G
Slike – Memorijska kartica CFast 2.0 serije G
Slike – Memorijska kartica CFast 2.0 serije G
Slike – Memorijska kartica CFast 2.0 serije G

Funkcije

Idealna kartica CFast za profesionalne fotoaparate

Ako je vaš profesionalni ili potrošački fotoaparat kompatibilan s karticama CFast, ova će kartica CFast pružiti optimalne radne značajke za snimanje i dijeljenje.

Nevjerojatna brzina zapisivanja

Brzina pisanja do 510 MB/s čini ga savršenim izborom za neprekidno snimanje niza fotografija u RAW formatu na kompatibilnim fotoaparatima.

Pouzdano snimanje 4K videozapisa kino-kvalitete

Podrška za jamstvo radnih značajki videozapisa klase 130 (VPG130) jamči stabilno snimanje videozapisa kino-kvalitete uz minimalnu održivu brzinu zapisivanja od 130 MB/s.

Dizajnirano za profesionalce

Memorijske kartice CFast tvrtke Sony otporne su na udarce, statički naboj i lomljenje te postižu svoje radne značajke čak i pri ekstremnim temperaturama. Dizajnirane za dužu profesionalnu upotrebu, kartice CFast tvrtke Sony testirane su za pouzdanu pohranu, gdje god želite snimati.

Najbolja brzina zapisivanja na tržištu 

Brzina čitanja do 530 MB/s omogućuje prijenos čak i većih datoteka, uključujući 4K videozapise ili više slika velike rezolucije u samo nekoliko sekundi.

Softver za oporavak datoteka

Ponekad stvari krenu u pogrešnom smjeru i podaci poput fotografija i datoteka oštete se ili izgube. File Rescue tvrtke Sony moćan je alat za oporavljanje oštećenih ili izgubljenih podataka koji je dovoljno jednostavan da ga svi mogu koristiti. Primjenom naprednog algoritma File Rescue tvrtke Sony ostvaruje veću stopu oporavka RAW slika ili MOV datoteka koje su snimljene na uređajima tvrtke Canon. Kupcima memorijskih kartica dostupan je za besplatno preuzimanje.

Specifikacije
  • Nevjerojatna brzina zapisivanja do 510 MB/s idealna za neprekidno snimanje niza fotografija u RAW formatu na kompatibilnim fotoaparatima

  • Maksimalna brzina prijenosa od 530 MB/s podržava prijenos velikih datoteka kao što su 4K videozapisi ili slike velike rezolucije

  • Osmišljeno za snimanje videozapisa kino-kvalitete uz minimalnu brzinu zapisivanja od 130 MB/s (VPG130)

  • Dostupni su kapaciteti od 32 GB, 64 GB i 128 GB

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu