MEMORIJSKE KARTICE XQD

Memorijska kartica serije XQD G

XQD-G SERIES
Slika – Memorijska kartica serije XQD G

32 GB|64 GB|128 GB|256 GB|64 GB

Slike – Memorijska kartica serije XQD G
Slike – Memorijska kartica serije XQD G
Slike – Memorijska kartica serije XQD G
Slike – Memorijska kartica serije XQD G
Slike – Memorijska kartica serije XQD G

Funkcije

Za vrhunsko snimanje niza fotografija

Uz iznimno veliku brzinu zapisivanja XQD memorijske kartice serije G tvrtke Sony idealne su za snimanje niza fotografija u RAW formatu s pomoću DSLR fotoaparata vrhunske kvalitete. Snimite i do 200 fotografija u RAW formatu u nizu, što je 1,5 puta više no što je moguće uz najbrže kartice Compact Flash .

Snimite više ključnih trenutaka 

XQD memorijske kartice serije G tvrtke Sony dizajnirane su tako da brzinom podržavaju rad vašeg fotoaparata i brz protok podataka kroz memorijski međuspremnik. Vrhunski DSLR uređaji omogućuju snimanje više ključnih trenutaka i nizova fotografija.

Pouzdano snimanje 4K videozapisa

Jedinstveni kontroler za podatke tvrtke Sony na kompatibilnim fotoaparatima omogućuje stabilno snimanje 4K videozapisa uz dvosmjernu komunikaciju i tako sprječava stvaranje čepova podataka. Kartica kapaciteta 240 GB omogućuje pohranu približno 45 minuta 4K XAVC Intra snimki snimljeni fotoaparatom kao što je PXW-FS7 II koji podržava tehnologiju 4K. 

Ekstremno snažna struktura kućišta

Jedinstvene tehnologije tvrtke Sony povećavaju snagu kućišta i tako poboljšavaju izdržljivost. Udubljeni kontakti štite karticu od oštećenja, prašine i elektrostatskog pražnjenja te tako pridonose pouzdanom radu čak i u nepovoljnim uvjetima.

Brz prijenos podataka na PC

Čitač XQD/SD kartica i USB adapteri tvrtke Sony najbolji su odabir za XQD memorijske kartice serije G. Uz prijenos i do dva puta brži od onoga najbržih Compact Flash kartica sigurnosno kopiranje podataka i tijek rada bit će znatno učinkovitiji. (1) XQD serije G tvrtke Sony (2) Compact Flash (3) Minute.

Saznajte više o XQD USB adapteru i adapteru za XQD/SD karticu

Iznimna izdržljivost i u dramatičnim uvjetima

Kartice QD-G240F, QD-G120F i QD-G64 i do 5 su puta izdržljivije u odnosu na standard XQD. Najnovije kartice G serije testirane su da podnesu padove s 5 m (16,4 inča) te vam pružaju sigurnost prilikom rukovanja karticama ili tijekom njihove zamjene, čak i u užurbanim, nepraktičnim ili mračnim uvjetima snimanja.(1)Standard XQD (2)QD-G240F/QD-G120F/QD-G64F

Izvanredna snaga

Kartice QD-G240F, QD-G120F i QD-G64F namijenjene su profesionalnoj upotrebi i nude iznimnu snagu, i do 2,5 puta veću u odnosu na standard XQD. Dodatna je čvrstoća testirana uz silu od 50 N te se tako sprječavaju rizici savijanja i iskretanja uzrokovanih transportom i ponovnim umetanjem u utore za kartice. (1)Standard XQD (2)QD-G240F/QD-G120F/QD-G64F

Dizajnirano za profesionalce

XQD memorijske kartice tvrtke Sony otporne su na udarce, magnete, statički elektricitet i lomljenje te osiguravaju vrhunske radne karakteristike čak i pri ekstremnim temperaturama, izloženosti intenzivnom UV svjetlu i rendgenskim uređajima u zračnim lukama. XQD kartice tvrtke Sony dizajnirane za dužu profesionalnu upotrebu testirane su za pouzdanu pohranu, gdje god želite snimati .

Softver za oporavak datoteka

Ponekad stvari krenu u pogrešnom smjeru i podaci poput fotografija i datoteka oštete se ili izgube. File Rescue tvrtke Sony je moćan alat za oporavljanje oštećenih ili izgubljenih podataka koji je dovoljno jednostavan da ga svi mogu koristiti. File Rescue tvrtke Sony koristi napredni algoritam za napredniji povrat RAW slika, MOV datoteka i 4K XAVC-S videodatoteka snimljenih Sony i Nikon uređajima. Kupcima memorijske kartice dostupan je za besplatno preuzimanje.

Preuzmite File Rescue

Specifikacije

Iznimno velika brzina zapisivanja i čitanja čine ovu memorijsku karticu za profesionalnu upotrebu savršenim partnerom za fotografije snimljene velikom brzinom, ali i za 4K videozapise.
  • Za vrhunsko snimanje niza fotografija

  • Snimite više odlučujućih trenutaka

  • Pouzdano snimanje 4K videozapisa

  • Brz prijenos podataka na računalo

  • Ekstremno snažna struktura kućišta

Brzina prijenosa (pisanje)
400 MB/s
Brzina prijenosa (čitanje)
440 MB/s
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu