MEMORIJSKE KARTICE, FLASH POGONI I HDD

Memorijska kartica serije XQD G

XQD-G SERIES

Slika – Memorijska kartica serije XQD G

32 GB|64 GB|128 GB|256GB

Od

PMC

Kn 1.236,70

(s PDV-om)
Slike – Memorijska kartica serije XQD G
Slike – Memorijska kartica serije XQD G
Slike – Memorijska kartica serije XQD G
Slike – Memorijska kartica serije XQD G

Funkcije

Za vrhunsko snimanje niza fotografija

Zahvaljujući izuzetno velikim brzinama zapisivanja, memorijske kartice serije XQD G tvrtke Sony idealne su za kontinuirano brzo snimanje vrhunskim DSLR fotoaparatima i omogućavaju snimanje do 200 fotografija u RAW formatu, što je 1,5 puta više fotografija po okidanju u usporedbi s Compact Flash karticama .

Snimite više odlučujućih trenutaka 

Memorijske kartice Sony serije XQD G dizajnirane su tako da brzinom podržavaju rad vašeg fotoaparata i brzo protok podataka kroz memorijski međuspremnik. Vrhunski DSLR uređaji omogućavaju snimanje više presudnih trenutaka i nizova fotografija.

Pouzdano snimanje 4K videozapisa

Jedinstveni kontroler tvrtke Sony omogućava stabilno snimanje 4K videozapisa zahvaljujući dvosmjernoj komunikaciji kojom upravlja zastojima podataka na kompatibilnim fotoaparatima. Kartica kapaciteta 128 GB omogućuje pohranu približno 100 minuta 4K XAVC-S (150 Mb/s) snimki fotoaparatom kao što je Sony 4K FDR-AX1.

Ekstremno snažna struktura kućišta

Jedinstvene tehnologije tvrtke Sony povećavaju snagu kućišta, za veću izdržljivost, a uvučeni kontakti zaštićeni su od oštećenja, prašine i elektrostatičkog udara, za pouzdan rad čak i u zahtjevnim okruženjima.

Brz prijenos podataka na računalo

XQD/SD čitač kartica tvrtke Sony i USB adaptere preporučujemo upariti s karticama XQD G serije, za dramatično skraćivanje vremena sigurnosnog kopiranja podataka i učinkovitiji tijek rada. Dvostruko brži prijenosi u odnosu na CompactFlash karticu .

Saznajte više o XQD USB adapteru i adapteru za XQD/SD karticu

Softver za oporavak datoteka

Ponekad stvari krenu u pogrešnom smjeru i podaci poput fotografija i datoteka oštete se ili izgube. File Rescue tvrtke Sony je moćan alat za oporavljanje oštećenih ili izgubljenih podataka koji je dovoljno jednostavan da ga svi mogu koristiti. File Rescue tvrtke Sony koristi napredni algoritam za napredniji povrat RAW slika, MOV datoteka i 4K XAVC-S videodatoteka snimljenih Sony i Nikon uređajima. Kupcima memorijske kartice dostupan je za besplatno preuzimanje

Preuzmite File Rescue

Dizajnirano za profesionalce

XQD memorijske kartice tvrtke Sony otporne su na udarce, magnete, statički elektricitet i lomljenje te osiguravaju vrhunske radne karakteristike čak i pri ekstremnim temperaturama, izloženosti intenzivnom UV svjetlu i rendgenskim uređajima u zračnim lukama. Dizajnirane za dužu profesionalnu upotrebu, XQD kartice tvrtke Sony testirane su za pouzdanu pohranu, gdje god želite snimati.

Specifikacije
Iznimno velike brzine pisanja i čitanja ove profesionalne memorijske kartice povećavaju mogućnosti vrhunskih DSLR fotoaparata i 4K kamera visoke razlučivosti.
  • Za vrhunsko snimanje niza fotografija

  • Snimite više odlučujućih trenutaka

  • Pouzdano snimanje 4K videozapisa

  • Brz prijenos podataka na računalo

  • Ekstremno snažna struktura kućišta

Brzina prijenosa (čitanje)
440 MB/s
Brzina prijenosa (pisanje)
400 MB/s
Sučelje
ExpressCard/34 PCI Express Gen.2, USB3.1 Gen.1(USB izuzetno velike brzine)
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu