Istražite potpuno autentičan svijet

Približite se stvarnosti uz Sonyjev OLED

Uz više od 8 milijuna pojedinačno kontroliranih samosvjetlećih OLED piksela vidjet ćete stvarnu crnu, nevjerojatan kontrast i realistične boje. Tako uzbudljivu sliku nećete doživjeti nigdje drugdje.

Prava crna, savršen pogled 

Naši OLED pikseli nezavisni su jedni od drugih i mogu se potpuno isključiti da bi se postigla potpuno crna boja. Takvim vrhunskim kontrastom postiže se više detalja, dubine, tekstura i boja te iznenađujuće stvaran prikaz. 

OLED zaslon tvrtke Sony
OLED
Standardni zaslon
STANDARDNO

Živopisnije boje uz vjernu crnu

Boje nam izgledaju drukčije ovisno o tome što se nalazi oko njih. Samo kad su okružene vjernom crnom izgledaju doista živopisno. 

Milijuni pojedinačno kontroliranih OLED žaruljica

Zaslon sadrži milijune samosvjetlećih OLED piksela koji se mogu zasebno aktivirati da bi se postigle doista živopisne slike. Budući da se svaki piksel nezavisno osvjetljava, u svakoj ćete sceni vidjeti preciznije detalje, boje i sjene.

OLED TV tvrtke Sony na kojem je prikazan pejzaž planine

Pouzdanost OLED uređaja tvrtke Sony

Naši su OLED televizori dizajnirani da spriječe urezivanje slike. Jedinstveni procesori tvrtke Sony uočavaju postojanje statične slike na zaslonu i premještaju piksel da bi spriječili urezivanje ili zadržavanje slike.

Bez zamućenosti, samo savršeno jasni prizori

Zamućenosti nema ni na najbržim prizorima, pa ćete sve vidjeti savršeno jasno. Svaki se piksel u djeliću sekunde iz isključenog može prebaciti u vrlo svijetlo stanje. 

Standardni zaslon sa zamućenošću
Oštre slike
OLED
Standardno
  • OLED
  • Standardno

Sjajan prikaz iz bilo kojeg kuta

Slike su svijetle i jasne iz svakog kuta, pa ako okupite cijelu obitelj, svi će imati sjajan pogled i uživati u radnji na zaslonu.