Čiste crne nijanse. Prekrasno usklađen zvuk. To je Sony OLED.

Uživajte u odličnim slikama s čistim nijansama crne i živopisnim bojama na OLED TV-u. Ali Sonyjev OLED ide i dalje: precizni detalji, uz našu jedinstvenu tehnologiju kvalitete slike, prožimajući zvuk koji prati akciju i minimalistički dizajn. 

Čiste crne nijanse ističu dubinu scena 

Milijunima samosvjetlećih piksela pojedinačno se kontrolira na OLED zaslonu.Svaki se piksel može aktivirati ili potpuno isključiti, pa je razlika između svjetla i tame dramatično naglašena s nevjerojatno tamnim crnim i sjajnim svijetlim dijelovima. Vidjet ćete preciznije detalje, dubinu i teksture tamnih prizora.

Boja i kontrast koje je Sony doradio radi dodatne dubine i realističnosti

Sony je precizno prilagodio OLED s jedinstvenim tehnologijama da bi korištenje učinio prožimajućim, snažnim i nezaboravnim. Uz Pixel Contrast Booster boje i kontrast pojačani su na svijetlim dijelovima da biste uživali u vjernim sjenama i tonovima, većoj dubini, finoj teksturi i crnom kontrastu koje samo OLED pruža. Naši snažni procesori X1 dodatno poboljšavaju slike pomoću naprednih algoritama za otklanjanje šuma te optimiziranje boje, kontrasta i jasnoće.

Detalj papige na Edge LCD zaslonu
Edge LCD
Detalj papige na klasičnom OLED zaslonu
Klasični OLED
Detalj papige na Sonyjevu televizoru sa značajkom Pixel Contrast Booster
Sonyjev OLED sa značajkom Pixel Contrast Booster
Zvučnik u sklopu zaslona, zvuk poput onog u kinu 

Zvuk dopire izravno sa zaslona OLED televizora tvrtke Sony, a ono što čujete precizno je usklađeno s onim što vidite, što gledanje čini prožimajućim. Slušajte zvuk s odgovarajućeg mjesta. 

Minimalistički dizajn s jednom pločom
Jedinstven dizajn za prožimajući doživljaj 

Naš OLED televizor s minimalističkim dizajnom jedne ploče optimizira slike i zvuk na zaslonu da biste uživali u prožimajućem doživljaju. Koncept jedne ploče, bez elemenata koji ometaju, besprijekorno se uklapa u dnevne boravke.