XS-162ES

Uzdignite zvuk na višu razinu

Komponentni zvučnici XS-162ES 16 cm (6,5 ") daju zadivljujuću jasnoću i sliku vašem slušanju u automobilu. Redefinirajte slušanje pomoću ovih inovativnih zvučnika Mobile ES.

ZVUČNICI I NISKOTONCI

Dvojni komponentni zvučnici Mobile ES™ dimenzija 16 cm (6 1/2")

XS-162ES
Crni zvučnici XS-162ES

PMC

Kn 1.940,50

(s PDV-om)
logotip serije mobile ES
Saznajte više o našoj ljubavi i beskompromisnoj tehnologiji.
MRC woofer s matricom od aramidnog vlakna

Membrana glavnog zvučnika XS-162ES izrađena je od vlakana ojačanih silikatima (MRC-a), jedinstvenog materijala tvrtke Sony. Ta čvrsta ali lagana pogonska jedinica omogućuje precizniji odziv od konvencionalnih materijala pogonskih jedinica, što daje glađe i prirodnije karakteristike zvuka.

Slika gornje strane zvučnika XS-162ES od 6,5 inča
Krupni plan aramidnih vlakana koja se koriste u zvučniku XS-162ES od 6,5 inča
Optimalna formula

Ugradnja MRC-a u jedinstvenu matricu s aramidnim vlaknima suzbija rezonanciju membrane i minimizira izobličenje, ne samo u niskim, nego i u srednjim i visokim frekvencijskim rasponima. Rezultat je moćan i neobično čist zvuk na svim frekvencijama, čak i na visokoj glasnoći.

Križanac koji podržava Bi-AMP s biračem dobitka

Taj križanac audiofilskog razreda ima optimalan, kondenzator filma malog otpora za glatke visoke tonove. Njegov dizajn koji podržava Bi-AMP ublažava izobličenje struje na visokotoncu kada woofer radi na visokim ulaznim razinama. Namjenski birač dobitka pridonosi ravnoteži između razina signala woofera i visokotonca te omogućuje prilagodbu razinu visokotonca čak i kada se komponente pokreću s jednog pojačala.

Surround zvuk s odvojeni zarezani rubom

Surround zvuk woofera postiže još jedna tehnologija tvrtke Sony s posebnim zaobljenim zarezima koji poboljšavaju vertikalnu simetriju amplituda, što drastično smanjuje izobličenje i poboljšava jasnoću.

Slika stražnje strane zvučnika XS-162ES od 6,5 " s prikazanim protokom zraka koji koristi sustav za hlađenje
Struktura okvira s pet nosača i dinamični raspršivač zraka

Dizajn okvira s pet nosača raspršuje rezonanciju dok dinamični raspršivač zraka jamči efikasnu cirkulaciju zraka za dobar hod konusa i hlađenje glasovne zavojnice.

Visokotonci za visoke note

Kompatibilna sa zvukom visoke rezolucije, membrana visokotonca s mekom kupolom izravno je pričvršćena na glasovnu zavojnicu, dizajniranu za pokrivanje ultravisokog spektra vaše glazbe s frekvencijskim rasponom koji se proteže do čak 40 kHz.

Slika visokotonca zvučnika XS-162ES od 6,5 inča
Pauk progresivne visinske stope

Akustično optimizirani pauk dopušta bolje upravljanje snagom i protok zraka, a profil je dizajniran za brže i preciznije amortiziranje konusa zvučnika.

Čep faze

Fazni čep koji prigušuje rezonanciju na wooferu XS-162ES pridonosi realizaciji idealnog frekvencijskog odziva do same točke križanja s uparenim visokotoncima. Kruta aluminijska navojnica i dinamični raspršivač zraka dodatno podržavaju širok frekvencijski odziv zvučnika za kontroliran i dinamičan bas.

 Presjek strukture

Otkrijte strukturu zvučnika Mobile ES, uključujući prvi put primijenjene mehaničke pristupe kao što su surround zvuk s odvojenim zarezanim rubom, dizajn okvira s pet nosača i dinamični raspršivač zraka. 

Mobile ES Series

Uživajte u izvrsnoj zabavi u automobilu

Proizvodi Mobile ES Series osmišljeni su za vrhunski užitak slušanja tijekom putovanja te objedinjuju ono najbolje od glazbe i povezivanja da bi vam vožnja bila ugodnija nego ikad prije.

Specifikacije i značajke

Isprobajte naše dvosmjerne komponentne zvučnike XS-162ES kompatibilne sa zvukom visoke rezolucije za najbolji stereo zvuk na vašoj komandnoj ploči. Uz woofer od MRC-a treće generacije za realizaciju preciznog, responzivnog basa i oštrog srednjeg raspona koji podržavaju glatke visoke frekvencije komponentnog mekog kalotnog visokotonca uživat ćete u punokrvnim vokalima i detaljnoj instrumentaciji kamo god pošli.
  • Woofer na MRC matrici od aramidnog vlakna za vjeran i responzivan bas

  • Meki kalotni komponentni visokotonac pokriva ultravisoke frekvencije do 40 kHz

  • Surround zvuk s odvojenim zarezanim rubom za manje izobličenja i čist zvuk

  • Dizajn okvira s pet nosača raspršuje rezonanciju

  • Dinamični raspršivač zraka jamči efikasnu cirkulaciju zraka za dobar hod konusa i hlađenje

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu