XS-680ES

Uzdignite zvuk na višu razinu

Jasnoća i snaga dolaze zajedno u dvosmjernim zvučnicima XS-680ES. Uživajte u vrhunskom doživljaju koju pruža Mobile ES i jednostavnosti instalacije koju pruža kompaktni koaksijalni dizajn.

ZVUČNICI I NISKOTONCI

Dvosmjerni koaksijalni zvučnici Mobile ES™ dimenzija 16 x 20 cm

XS-680ES
XS-680ES

PMC

Kn 1.552,40

(s PDV-om)
mobile ES
Saznajte više o našoj ljubavi i beskompromisnoj tehnologiji.
Woofer na matrici od aramidnih vlakana s MRC-om

Membrana glavnog zvučnika XS-680ES izrađena je od vlakana ojačanih silikatima (MRC-a), jedinstvenog materijala tvrtke Sony. Ta čvrsta ali lagana pogonska jedinica omogućuje precizniji odziv od konvencionalnih materijala pogonskih jedinica, što daje glađe i prirodnije karakteristike zvuka.

XS-680ES
Optimalna formula

Ugradnja MRC-a u jedinstvenu matricu s aramidnim vlaknima suzbija rezonanciju membrane i minimizira izobličenje, ne samo u niskim, nego i u srednjim i visokim frekvencijskim rasponima. Rezultat je moćan i neobično čist zvuk na svim frekvencijama, čak i na visokoj glasnoći.

Surround zvuk s odvojeni zarezani rubom

Surround zvuk woofera postiže još jedna tehnologija tvrtke Sony s posebnim zaobljenim zarezima koji poboljšavaju vertikalnu simetriju amplituda, što drastično smanjuje izobličenje i poboljšava jasnoću.

Struktura okvira s pet nosača i dinamični raspršivač zraka

Dizajn okvira s pet nosača raspršuje rezonanciju dok dinamični raspršivač zraka jamči efikasnu cirkulaciju zraka za dobar hod konusa i hlađenje glasovne zavojnice.

Pauk progresivne visinske stope

Akustično optimizirani pauk dopušta bolje upravljanje snagom i protok zraka, a profil je dizajniran za brže i preciznije amortiziranje konusa zvučnika.

Visokotonci za visoke note

Kompatibilna sa zvukom visoke rezolucije, membrana visokotonca s mekom kupolom izravno je pričvršćena na glasovnu zavojnicu, dizajniranu za pokrivanje ultravisokog spektra vaše glazbe s frekvencijskim rasponom koji se proteže do čak 40 kHz.

Presjek strukture

Otkrijte strukturu zvučnika Mobile ES, uključujući prvi put primijenjene mehaničke pristupe kao što su surround zvuk s odvojenim zarezanim rubom, dizajn okvira s pet nosača i dinamični raspršivač zraka. 

XS-680ES

Mobile ES Series

Uživajte u izvrsnoj zabavi u automobilu

Proizvodi Mobile ES Series osmišljeni su za vrhunski užitak slušanja tijekom putovanja te objedinjuju ono najbolje od glazbe i povezivanja da bi vam vožnja bila ugodnija nego ikad prije.

Specifikacije i značajke

Uživajte u dvosmjernim koaksijalnim zvučnicima XS-680ES koji omogućuju visoku rezoluciju, a instaliraju se jednostavno zahvaljujući koaksijalnom dizajnu. Woofer s vlaknima ojačanima silikatima 3. generacije realizira precizan, responzivan bas i oštre srednje tonove, a meki kalotni visokotonac pokriva čiste i glatke visoke tonove, što vam omogućuje uživanje u punom spektru vokalnih i instrumentalnih tekstura u automobilu.
  • Woofer na MRC matrici od aramidnog vlakna za vjeran i responzivan bas

  • Meki kalotni visokotonac pokriva ultravisoke frekvencije do 40 kHz

  • Surround zvuk s odvojenim zarezanim rubom za manje izobličenja i čist zvuk.

  • Dizajn okvira s pet nosača raspršuje rezonanciju

  • Dinamični raspršivač zraka jamči efikasnu cirkulaciju zraka za dobar hod konusa i hlađenje

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu