Slike – Kompaktni stereo zvučnik
Doista onako kako je to izvođač zamislio

Uz HD zvuk uživajte u najsuptilnijim nijansama zvuka studijske kvalitete u kvaliteti većoj od one koju nudi CD. Strast prema glazbi ujedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, tako da ćete imati dojam da izvođač izvodi pred vama.

Zvuk vrijedan remek-djela u kućištima kompaktne veličine

Slušajući glazbu na modelu SS-NA5ES, čut ćete je onako kako je to umjetnik zamislio. Jedinstveni sustav visokotonaca i ručno izrađene kutije zvučnika omogućuju prirodan, realističan zvuk.

Moći ćete čuti svaki pojedini instrument

Sustav I-Array™ koristi jedinstven dizajn i raspored visokotonaca koji kombinira više izvora zvuka, bez obojenosti ili miješanja zvukova.

Sustav I-Array
Izrađen za prirodan zvuk

Europska breza materijal je poznat po svojoj akustičnoj rezonanciji. Tradicionalne tehnike izrade osiguravaju precizan, a ipak topao zvuk.

Skandinavsko drvo
Europsko drvo

Gusta struktura europske breze osigurava idealna svojstva odjeka.

Japanska izrada
Japanska izrada

Tradicionalne japanske metode rada s drvom jamče čvrsto kućište.

Dvodijelno kućište
Odvajanje visokih od niskih tonova

Dvodijelno kućište u zvučniku izolira woofer od ostalih jedinica. Time se sprječava prenošenje vibracija i jamči čist, prirodan zvuk.

Kompaktni zvučnici

Svaki od kompaktnih zvučnika sastoji se od 4 jedinice: 1 mekani kalotni visokotonac promjera 25 mm i 2 mekana kalotna visokotonca promjera 19 mm za visoke frekvencije te aluminijski konusni woofer promjera 130 mm za basove.

Kompaktni zvučnici s 4 jedinice
Spremni za kućno kino

Model SS-NA5ES besprijekorno funkcionira s kompletom ES zvučnika, nudeći realističnu reprodukciju glazbe za dojmljivu filmsku zvučnu podlogu.

Specifikacije i značajke

  • Kompaktni dvosistemski zvučnik s 4 jedinice i sustavom Bass Reflex

  • Sustav visokotonaca I-Array za prirodan zvuk

  • Ručno izrađeno, čvrsto kućište od europskog drveta

  • Dvodijelno kućište s funkcijom izolacije woofera

  • Raspon frekvencija od 45 Hz do 45 kHz

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu