Slike – Kompaktni stereo zvučnici

Funkcije

Beskompromisan doživljaj zvuka uz zvuk visoke rezolucije

Prenesite digitalnu glazbenu kolekciju na novu razinu uz zvuk visoke rezolucije. Snimajući glazbu uz bolju kvalitetu u odnosu na CD kojom se povećava uzorkovanje zvuka u sekundi i preciznost brzine u bitovima za svaki uzorak, zvuk visoke rezolucije pruža gotovo savršenu reprodukciju glazbe. Uživajte u svakom dahu i suptilnom pokretu za doista emotivan doživljaj.

3-sistemski zvučnici s 3 jedinice za poboljšanu jasnoću

Uživajte u prirodnoj dubini i potpunoj čistoći svojih zvučnih zapisa. Kompaktni zvučnici s 3 jedinice sastoje se od čvrstog MRC woofera od 130 mm za dinamične basove, visokotonca od 25 mm i super-visokotonca od 19 mm i dizajnirani su za reprodukciju zvučnih zapisa visoke rezolucije. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i mogućnosti reprodukcije zvuka ulazne snage do 100 W, ovi su zvučnici uistinu su savršen dodatak svakoj prostoriji.

Super-visokotonci proširit će vaše zvučno polje

Osjetite kako vaša omiljena glazba precizno i uravnoteženo ispunjava prostoriju. Ovi zvučnici sadrže nove super širokosmjerne visokotonce. Tonovi visoke frekvencije precizno se reproduciraju kroz široko zvučno polje tako da ćete moći osjetiti čak i položaj instrumenata, za iskustvo neposredne prisutnosti.

Veći tlak zvuka i smanjena težina

Nizak tlak zvuka uobičajena je slabost malih visokotonaca koja može rezultirati neuravnoteženim zvukom. Ovi zvučnici sadrže visokotonce s velikim tlakom zvuka koje smo postigli upotrebom raznih tehnika za smanjenje težine, uključujući i integraciju snažnijeg magnetskog sklopa te lakše aluminijske žice presvučene bakrom u zavojnici.

Izuzetno precizan visokotonac za vjeran zvuk

Moći ćete uživati u vokalima u kojima se savršeno očituju energija i strast pjevača. Glavni mekani kalotni visokotonac od 25 mm izrađen je od vlakna poliestera za vjeran, autentičan zvuk. Precizno akustičko podešavanje izvedeno naprednim filcom koji apsorbira zvukove odvaja stražnji tlak zvuka od visokotonaca i osigurava reprodukciju prirodnih vokala.

Woofer od 130 mm pojačava niske tonove

Ovaj sustav zvučnika sadrži novi woofer od 130 mm za duboke, stabilne basove. Koristeći spužvastu celularnu membranu ojačanu silikatima, omogućava reprodukciju snažnih basova i finih detalja potrebnih za jasne srednje tonove iz vokala i razgovora.

Stožac s celularnom membranom ojačanom silikatima za zvuk bez izobličenja

Savršen partner za današnje glazbene stilove bogate basovima. Mnogi zvučnici koriste papirnate membrane koje se s vremenom saviju i oslabe, što dovodi do većeg izobličenja zvuka. Wooferi s membranom s vlaknima ojačanima silikatima (MRC) čvrsti su i zadržavaju oblik čak i kada se pomiču pri visokom tlaku i brzini, tako da bas možete pojačavati bez narušavanja kvalitete zvuka.

Bogata akustika i čvrst dizajn kućišta

Drvena kućišta s priključcima izrađena su za rezonantnu akustiku. Neželjene vibracije prigušuju se i apsorbiraju zahvaljujući čvrstoj konstrukciji koja uključuje unutarnje spojeve ojačane strukturom od punog drveta. Naši su dizajneri optimizirali i vrstu te izgled unutrašnjih materijala za apsorpciju zvuka za kontrolu i precizno ugađanje rezonantnih vibracija kućišta.

Zaoštreni rubovi prednje ploče osiguravaju reprodukciju čistog zvuka

Uklanjanje neželjene buke s ploče i iz kućišta od ključne je važnosti za kvalitetne radne značajke. Zahvaljujući blago zaoštrenim rubovima prednje ploče prigušuje se rubna difrakcija za čisto i prirodno zvučno polje.

Vrhunske komponente, vrhunski zvuk

Loše veze mogu znatno utjecati na ukupnu kvalitetu zvuka. Zato smo u izradi ovih zvučnika koristili isključivo vrhunske komponente: valjkaste induktore u visokotoncima, silikonske čelične ploče u wooferu, najdeblje moguće materijale za namotaje i kvalitetne folijske kondenzatore. Moći ćete slušati i uživati u svim nijansama zvuka visoke rezolucije u detaljima koje zaslužuje.

Drvena površina odražava stil i kvalitetu

Privlačna crna površina ovog zvučnika uklopit će se s većinom suvremenih interijera. Čvrsti drveni okvir zadržava oblik, zbog čega na zvuk ne utječu promjene temperature i vlažnosti.

Kvalitetna struktura za jasnu reprodukciju glazbe

Ovi su zvučnici izrađeni na čvrstim temeljima. Snažno kućište s priključcima omogućava bogatu, rezonantnu akustiku. Bass Reflex kanal, postavljen na stražnjoj strani zvučnika, ublažava neželjenu buku i poboljšava reprodukciju zvuka niske frekvencije.

Kompaktan dizajn za male prostore

Ovi su maleni i kompaktni zvučnici izuzetno prilagodljivi te ih možete postaviti u uske prostore. Unatoč svojoj kompaktnoj veličini, nude širok frekvencijski opseg, sve do 53 Hz, što ih čini idealnim izborom ako ne želite žrtvovati kvalitetu zvuka nauštrb prostora.

Specifikacije

  • 3-sistemski sustav zvučnika za policu s 3 jedinice

  • Super visokotonac širokog područja disperzije ističe suptilne nijanse zvuka visoke rezolucije

  • Kućište s tehnologijom Bass Reflex za niske tonove bez iskrivljenja

  • Čvrsta, vrhunska konstrukcija zvučnih komponenti

  • Frekvencijski odaziv 53 – 50.000 Hz

Frekvencijski odaziv
53 Hz – 50 kHz
Prednji zvučnik
2
Središnji zvučnik
0
Surround
0

Sadržaj pakiranja

Upute za uporabu

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu