Slike – Zvučnici s podrškom za Dolby Atmos
Slike – Zvučnici s podrškom za Dolby Atmos
Slike – Zvučnici s podrškom za Dolby Atmos
Slike – Zvučnici s podrškom za Dolby Atmos
Slike – Zvučnici s podrškom za Dolby Atmos
Isprobajte Dolby Atmos® surround zvuk

Doživite najnovija postignuća u zvuku kao iz kina u vlastitom domu. Zvučnici SS-SCE dizajnirani su isključivo za Dolby Atmos – tehnologiju surround zvuka najbližu zvuku u kinu – koja sjajno funkcionira s drugim naprednim surround formatima, kao što je DTS:X™. Rezultat je toga surround zvuk koji vas obavija sa svim strana, čak i iznad glave.

Dolby Atmos
Dolby Atmos

Dolby Atmos pruža zadivljujući realizam surround zvuka od 360º precizno pozicionirajući zvuk u vašem okruženju. Rezultat je bogat zvuk koji vas potpuno okružuje – a uz zvučnike SS-CSE zvuk dopire čak i iz prostora iznad vas.

Prožimajuć surround zvuk

Bez potrebe za složenim konfiguracijama zvučnika. Kompaktni zvučnici SS-CSE u kombinaciji s postojećim konfiguracijama i okruženjima stvaraju doživljaj surround zvuka poput onoga u kinu. 

Dizajnirani za vrhunski zvuk 

Svaka komponenta SS-SCE zvučnika dizajnirana je s namjerom smanjivanja vibracija i izobličenja, što rezultira bogatstvom i jasnoćom koja se očekuje od Dolby Atmos surround zvuka. 

Dizajnirano da pristaje uz CS seriju
Dizajn CS serije   

SS-CSE zvučnici savršeno pristaju u vaše okruženje te uz vaše tanke televizora i AV prijemnike. Izrađeni sofisticiranom drvodjeljskom tehnikom, kompaktni ormarići idealni su u kombinaciji s postojećim zvučnicima iz CS serije – zvukom i dizajnom.

Snažan ormarić od MDF-a
Bogata akustika i čvrsto MDF kućište

Drveni ormarić optimizirali su naši dizajneri zvuka i pruža rezonantnu akustiku. Zahvaljujući čvrstoj konstrukciji i unutarnjim spojevima ojačanima MDF-om, neželjene se vibracije prigušuju i apsorbiraju. Rezultat je jasna, široka reprodukcija zvuka TV emisija i filmova. 

Stožac woofera s vlaknima ojačanima silikatima
Stožac s vlaknima ojačanima silikatima

U većini se klasičnih zvučnika koriste fleksibilni papirnati stošci koji degradiraju s vremenom, što dovodi do izobličenog zvuka. Wooferi u SS-SCE MRC-u rigidni su i zadržavaju oblik čak i pod velikim opterećenjem. 

Kompaktan i svestran   

Kompaktnost zvučnika SS-SCE čini ga idealnim za diskretnu ugradnju na postojeće zvučnike i zidove. Ako razmišljate o nadogradnji na Dolby Atmos zvuk kao u kinu ili samo želite proširiti trenutni surround doživljaj, ovaj će vam svestrani zvučnik omogućiti sveobuhvatnu zvučnu nadogradnju.

Kompaktan i svestran dizajn

D: 180 mm bez terminala zvučnika | V: 145 mm bez rešetke

Specifikacije i značajke

Iskusite doživljaj najnovijih inovacija kino-zvuka u vlastitom domu. Zvučnici SS-CSE posebno su dizajnirani za Dolby Atmos – tehnologiju surround zvuka razine usporedive s onom u kinu – a sjajno funkcioniraju i s drugim naprednim surround formatima, kao što je DTS:X™. Rezultat je toga surround zvuk koji vas obavija sa svih strana, čak i odozgo.
  • Fantastičan kinematografski surround zvuk uz Dolby Atmos

  • Membrana s vlaknima ojačanima silikatima za jasan zvuk

  • Čvrsta, vrhunska konstrukcija zvučnih komponenti

  • Različite mogućnosti postavljanja

  • Kompaktan dizajn usklađen sa serijom CS

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu