KOMPAKTNI STEREO ZVUČNICI

Potpune specifikacije i značajke

SS-HA1

Prednji zvučnik

Vrsta kućišta prednjeg zvučnika
Bass Reflex
Naziv modela prednjeg zvučnika
SS-HA1
Nazivna impedancija prednjeg zvučnika
4 ohma
Sustav prednjeg zvučnika
3-sistemski sustav zvučnika s 4 jedinice
Ulazni terminal prednjeg zvučnika
Priključak
Osjetljivost prednjeg zvučnika
86 dB (2,83 V, 1 m)
Dimenzije prednjeg zvučnika (Š x V x D)
185 x 312 x 312 mm

Opće značajke

Središnji zvučnik
0
Frekvencijski odaziv
48 Hz – 50 kHz
Prednji zvučnik
1
Surround
0

Veličina i masa

Dimenzije (Š x V x D)
439 mm x 347 mm x 380 mm
Masa
11 kg

Dostupne boje

silver

Sadržaj pakiranja

  • Upute za korištenje
  • Jamstveni list
Placeholder

Funkcije

Slika – Kompaktni stereo zvučnici

Zvuk visoke rezolucije

Zvuk visoke rezolucije prenosi vašu digitalnu glazbu na novu razinu. Konvertiranjem analogne glazbe u digitalnu brzinom većom u odnosu na CD – 24 bita/192 kHz u odnosu na CD format koji pruža 16 bita/44,1 kHz – zvuk visoke rezolucije pruža zvuk čija kvaliteta nadmašuje CD pa se približavate originalnoj studijskoj snimci.

Slika – Kompaktni stereo zvučnici

WD visokotonci za iznimnu disperziju zvuka

Postavljanjem WD supervisokotonaca s prednje i gornje strane svakog zvučnika, uspjeli smo stvoriti veliko zvučno polje koje zadržava svoju kvalitetu cijelim područjem. Savršeno upotpunjuje širokopojasnu energiju zvuka visoke rezolucije, bez obzira na položaj ili visinu zvučnika. Supervisokotonac visoke osjetljivosti, svojstven modelu SS-HA1, opremljen je snažnim magnetskim sklopom kako bi imao istu osjetljivost kao woofer.

MRC niskotonac

Većina zvučnika koristi papirnate membrane koje se s vremenom saviju i oslabe, što dovodi do većeg izobličenja zvuka. Woofer ima celularnu membranu ojačanu silikatima (MRC) koja je snažnija i kruća u odnosu na standardne materijale zvučnika, a to joj omogućava da zadrži oblik pri visokom tlaku i brzini.

Struktura prednje ploče koja smanjuje difrakciju

Struktura prednje ploče zvučnika jedinstvenog je dizajna koji smanjuje difrakciju u kućištu. Koristeći propelersku strukturu s urezima pod kutom od 45 stupnjeva s obje strane niskotonca i supervisokotonca (prednjeg i gornjeg), uspjeli smo osigurati čist, jasan zvuk koji poboljšava sadržaje visoke rezolucije.

Slika – Kompaktni stereo zvučnici

Vrhunski priključci

Loše veze između komponenti mogu znatno utjecati na ukupnu kvalitetu zvuka. Svaki zvučnik ima vrhunske priključke koji pomažu da se maksimalno iskoristi cijeli raspon zvuka visoke rezolucije.