Pametni telefoni

Pametni telefoni

Djevojka u žutoj majici sa svjetiljkom na čelu hoda između stabala i stjenjaka Djevojka u žutoj majici sa svjetiljkom na čelu hoda između stabala i stjenjaka
Montaža deset fotografija raspoređenih u dva usporedna retka od pet sastoji se od sljedećih motiva: čamci u kanalu, osoba s kišobranom koja hoda pored šarenog zida, stopala u zraku na ljuljački, žuti tulipan u polju crvenih tulipana, mesni obrok na tanjuru na stolu, muškarac i žena koji snimaju autoportret, crveni taxi koji vozi kroz zamućeni grad, skejtborder koji izvodi trikove, prikaz surfera na plaži s litice i pas zlatne dlake u vrtu.

Pridružite se putovanju #WowXperia
Učinite dan fantastičnim uz uređaj Xperia 

#WowXperia pretvorit će svakodnevne životne trenutke u nešto još ljepše.

Nadahnuti jednostavnim kreativnim tehnikama naših #WowXperia autora, pronađite čaroliju na skrivenim mjestima dok ih istražujete svojim uređajem Xperia.

Kako biste se pridružili našem putovanju #WowXperia, jednostavno snimite upečatljive trenutke svakodnevice uređajem Xperia i objavite ih na Instagramu s oznakom #WowXperia. Naš službeni Sony Mobile Instagram kanal @SonyXperia zatim će odabrati najbolje snimke i podijeliti ih u našim novostima i priči.

Kako bi @SonyXperia mogao podijeliti vaše fotografije i/ili filmove, morate učiniti sljedeće:

Prije sudjelovanja u kampanji pročitajte i prihvatite uvjete i odredbe

Pratite @SonyXperia
Objavite sa sljedećom oznakom: #WowXperia
Dodajte naziv svoje države ili regije, primjerice #SAD
Uključite naziv svog uređaja Xperia, npr. #Xperia1lV

Model pametnog telefona nije važan, samo mora biti Xperia. Ako odaberemo vaše fotografije i/ili filmove, prvo ćemo vam se javiti izravnom porukom na Instagramu.

Za prikaz Uvjeta i odredbi

pritisnite ovdje