TA-ZH1ES

Novi prostor za glazbeno izražavanje 

Oslobodite puni potencijal slušalica i prepustite se emotivnom doživljaju svake pjesme u skladu sa zamislima izvođača. Kombinacija najboljih aspekata tehnologija digitalnog i analognog zvuka namijenjena je istinskim audiofilima.

AUDIOKOMPONENTE

Vrhunsko pojačalo za slušalice s D.A. hibridnim sklopovljem pojačala

TA-ZH1ES
Slika – Vrhunsko pojačalo za slušalice s D.A. hibridnim sklopovljem pojačala
Signature Series

One Signature Sound

Zvuk visoke razlučivosti pretvara iz onog koji se čuje u onaj koji se osjeća.

D.A. hibridno sklopovlje pojačala: revolucija u pojačanju zvuka

Naša tehnologija S-Master bez povratne veze održava čistoću digitalnog zvuka. To dodatno unaprjeđuje naše novo sklopovlje hibridnog digitalnog pojačala, koje poboljšava njegovu preciznost i kvalitetu zvuka s pojačalom s analognom kompenzacijom. Analogno pojačalo ispravlja pogrešku pri konverziji koju uzrokuje promjena pojačanja.

Autentičan zvuk

Osjetite svaki ton i nijansu uz DSEE HXTM

Iskusite glazbu na način na koji je izvođač to zamislio, uz kvalitetu zvuka gotovo visoke rezolucije. Da bi se postigla optimalna reprodukcija zvuka, naša nova tehnologija za poboljšanje kvalitete DSEE HX™ osim standardnog ima još četiri načina rada: ženski vokal, muški vokal, udaraljke i žičani instrumenti.

Pretvorite bilo koji izvor u DSD

Prilagodite si zvuk pomoću novog mehanizma za DSD remasteriranje

Novi mehanizam za DSD remasteriranje s dvostruko većom preciznošću pretvorbe u odnosu na prethodne modele omogućuje vam pretvorbu svih PCM glazbenih izvora u DSD 11,2 MHz. Tehnologija za pretvaranje signala u zvučni format DSD koristi tehniku FPGA (Field Programmable Gate Array).

DSD remasteriranje
FPGA
Napredna FPGA obrada

Beskompromisna reprodukcija zvuka

Da bi na najbolji način iskoristili mogućnosti novog D.A. hibridnog sklopovlja pojačala, naši su inženjeri razvili pojačalo uz pomoć naprednog FPGA procesora. To im je omogućilo da u potpunosti prilagode tehnologiju i osmisle nešto doista jedinstveno.

DC fazni linearizator

Poznati zvuk sličan analognom zvuku

Naš DC fazni linearizator učinkovito prenosi fazne karakteristike uobičajenog analognog pojačala te se njima prilagođava radi postizanja zvuka sličnog analognom zvuku.

DC fazni linearizator
Preciznost zvuka postignuta pomoću strukturalnog integriteta

TA-ZH1ES precizno je izrađen izvana prema unutra radi povećanja kvalitete zvuka.

Otkrijte TA-ZH1ES

Saznajte više o tehnologiji i nadahnuću za naše najbolje stacionarno pojačalo za slušalice. 

PCM pri 32 bita
Podržani zvučni formati

Uživajte u zvučnim formatima PCM 32 bit/768 kHz i DSD 22,4 MHz.

Simetrična veza promjera 4,4 mm
Priključak za simetričnu vezu promjera 4,4 mm

Jednostruki simetrični priključak promjera 4,4 mm novi je standard za simetričnu vezu slušalica jer precizno razdvaja kanale, što omogućuje preciznu reprodukciju i širok zvučni prostor.

Ulaz con
Ulazne veze

Pojačalo ima nekoliko priključaka za razne ulazne uređaje, uključujući Walkman®, televizore i konzole Playstation®. 

Izlaz con
Izlazne veze

Pojačalo koristi različite izlazne veze slušalica, uključujući simetričnu (4,4 mm, 3-polni minipriključak x2 i XLR4) i asimetričnu (standardni stereopriključak, mini stereopriključak) vezu.

Ispunite svoj svijet fantastičnim zvukom

Upoznajte seriju Signature Series

Ne tražite ništa manje nego prožimajuću kvalitetu zahvaljujući lepezi proizvoda serije Signature Series. Osmišljeni su za vrhunsku reprodukciju zvuka, stoga nadilaze zvučne konvencije i poboljšavaju svaki ton.

Specifikacije i značajke

TA-ZH1ES vrhunsko je pojačalo za slušalice iz kolekcije Signature Series koje je osmišljeno za postizanje više razine kvalitete zvuka prilikom slušanja pomoću slušalica.
  • D.A. hibridno sklopovlje pojačala

  • Nova tehnologija DSEE HX s 5 načina rada

  • Podržava zvučne formate PCM 32 bit/768 kHz i DSD 22,4 MHz

  • Novi mehanizam za DSD remasteriranje

  • Podržava simetrične (4,4 mm, 3‐polni minipriključak x2, XLR4) i asimetrične (standardni priključak, mini stereopriključak) veze

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu