Signature Series

Počastite se izvrsnim zvukom

Kao vrhunac neprestane potrage za izvrsnim zvukom, proizvodi iz kolekcije Signature Series nadilaze granice zvuka visoke rezolucije i pružaju izvanredan glazbeni doživljaj.

Signature Series

One Signature Sound

Zvuk visoke razlučivosti pretvara iz onog koji se čuje u onaj koji se osjeća.

Poboljšajte svaki ton uz One Signature Sound

Sve je započelo glazbenom revolucijom koju je 1979. godine pokrenuo kultni Walkman® tvrtke Sony i tako fascinirao milijune ljudi diljem svijeta te otvorio put novom načinu uživanja u glazbi putem slušalica u bilo koje vrijeme, na bilo kojem mjestu. Linija Signature Series unaprijedila je tu revoluciju na potpuno novo područje vjernosti zvuka i slušanje pretvorila u proživljavanje. Linija Signature Series koja predstavlja vrhunac iskustva i hrabrosti objedinila je analogne i digitalne tehnologije najveće kvalitete i podigla glazbeni doživljaj na veličanstvenu razinu. Neovisno o tome je li riječ o sjajnoj akustici velikog orkestra ili glazbi koja se može uživo čuti na koncertu, svi se detalji, pa čak i strast i energija, reproduciraju na način na koji ih je izvorni izvođač zamislio. 

 Naši su inženjeri (koji su jednako strastveni kao i sami glazbenici i skladatelji) zaslužni za proizvodnju najboljeg doživljaja zvuka putem slušalica pomoću izvanredne linije koju čine četiri kvalitetna proizvoda. Oni predstavljaju njihov potpis i predanost prenošenju strasti i energije izvorne glazbe. 

Vrhunski inženjeri zvuka fino su ga ugodili i optimizirali radi preciznosti

Na putu do ostvarenja savršenstva naši su inženjeri neumorno radili na postizanju čistoće zvuka tijekom reprodukcije. Vjerno su snimili i reproducirali sve varijacije zvuka, od početaka veličanstvenih skladbi, ambijentalne rezonance, pa sve do neuhvatljivih zvukova pri kraju skladbi koji se mogu čuti netom prije nastupanja tišine. Rezultat je zvuk koji nije nalik ničemu što ste do sada čuli ili osjetili, zvuk uz koji će vam se činiti kao da osjećate temperaturu i vlagu tijekom izvedbe. Rezultat je nevjerojatno vjerna reprodukcija zvuka koja je jasna i izražajna tako da se mogu osjetiti čak i najfiniji detalji i suptilne nijanse mikrozvukova, kao i veći rasponi viših dinamika. Naši su glazbofili svim ljubiteljima glazbe omogućili uživanje u vjernom doživljaju zvuka koji nije nalik nijednom do sada.

Predvodnik u inovacijama u području zvuka

Od predstavljanja kultnog Walkman® uređaja 1979. pa do postavljanja zvuka visoke rezolucije kao nove norme kvalitetnog zvuka 2013., Sony je uspostavio prepoznatljivu tradiciju izvrsnosti zvuka. Signature Series najnovija je inovacija koja će pokrenuti revoluciju u području zvuka visoke kvalitete.

Revolucija osobnog doživljaja slušanja

Povijest inovacija slušalica

Naši su inženjeri neprestano razvijali naš svjetski poznati asortiman slušalica pomoću inovativnih dizajnerskih tehnika i tehnologije zvuka visoke preciznosti, čime je ostvaren autentičan doživljaj zvuka.

Media Object

Pregled povijesti slušalica

Dodatno približavanje glazbi

Povijest slušalica koje se umeću u uho

Sony je inovator prvih slušalica koje se umeću u uho na svijetu – MDR-E252. Od začetka slušalica koje se umeću u uho, Sony je tražio načine kako u pokretu slušati glazbu vrhunske kvalitete.

Media Object

Pogledajte povijest slušalice koje se umeću u uho

Maksimalna kvaliteta zvuka

Povijest digitalnog zvuka i pojačanja

Napajanje zvučnih sustava bez izobličenja zahtjevan je postupak koji razvijamo već više od pola stoljeća. Inženjerska izvrsnost, komponente najviše klase i napredna akustika zajedničkim snagama podižu kvalitetu zvuka.

Media Object

Pregled povijesti digitalnog zvuka/pojačala

Stvaranje kulta

Povijest Walkman® uređaja

Walkman® je iznova definirao slušanje glazbe za cijelu jednu generaciju. Odjednom je stereo glazbu bilo moguće slušati u pokretu, i to u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. Ta naša prepoznatljivost od tog trenutka nije prestala rasti.

Media Object

Pregled povijest Walkman® uređaja

Prekrasna izrada uz puno pažnje
Stvoreni uz puno pažnje

Prilikom stvaranja kolekcije Signature Series korišteni su samo najnapredniji proizvodni procesi i rješenja za proizvode, od materijala do lemljenja i strukturnih inženjerskih metoda. Time su osigurani najviši standardi kvalitete i izvrsnosti zvuka.