MDR-Z1R

Vrhunski zvuk, opipljiva kvaliteta

Zavalite se u naslonjač, opustite i pripremite za novu razinu izvrsnosti zvuka. Ove su slušalice spoj najnovije tehnologije i minuciozne izrade te omogućuju nenadmašan užitak pri slušanju.

Signature Series

One Signature Sound

Zvuk visoke razlučivosti pretvara iz onog koji se čuje u onaj koji se osjeća.

Svaki ton, svaka nijansa.

Snimite kristalni zvuk uz HD pogonsku jedinicu od 70 mm

Nova membrana s magnezijskom kalotom i LCP Edge omogućuju reprodukciju do 120 kHz u zvuku visoke razlučivosti. Rezultat je nenadmašna čistoća i preciznost zvuka.

Kristalno čist zvuk, bez ikakvog šuma

Kućište bez rezonancije dobiveno je uklanjanjem svega što nije zaista potrebno

Poseban filtar za zvuk regulira otpor zraka te otklanja svaki odjek pomicanja pogonske jedinice. Mogu se probiti samo kristalno jasne frekvencije. 

Preciznost zvuka, umijeće dizajna
Povisuje ljestvicu na polju zvukovnih standarda

Slušalice MDR-Z1R osmišljene su za veći frekvencijski raspon, zahvaljujući reprodukciji izuzetno niskih i izuzetno visokih frekvencija do 120 kHz. Veći dinamički raspon omogućuje savršenu reprodukciju i najtišeg zvuka. Rezultat je prožimajući, očaravajući doživljaj pri slušanju.

Upoznajte model MDR-Z1R

Saznajte više o tehnologiji i nadahnuću za naše najbolje slušalice: MDR-Z1R. 

Iskoristite ih na najbolji način

Uz priloženu dodatnu opremu slušalice MDR-Z1R iskoristite na najbolji način

tvrda torbica
Tvrda kutija za čuvanje slušalica

Slušalice i prateći kabeli dolaze u elegantnoj kutiji, s nekoliko odjeljaka i luksuznom satenskom podstavom. 

uravnotežen
Uravnoteženi kabel za povezivanje promjera 4,4 Φ

Novi uravnoteženi kabel za povezivanje promjera 4,4 Φ usmjerava zvučni signal na lijevu i desnu stranu te smanjuje gubitak pri prijenosu zvučnog signala i uz to povezano izobličenje zvuka. Rezultat su glatke visoke frekvencije i odlična kvaliteta zvuka.

OFC (bakar bez kisika)
Posrebreni neoksidirajući bakar

Model MDR-Z1R ima posrebrene kabele od neoksidirajućeg bakra, osmišljene da smanje otpor i gubitak signala pri prijenosu. Rezultat je manje izobličenje zvuka, precizniji i glatkiji visoki tonovi. 

Proizvedeno u Japanu pod kontrolom stručnjaka 

Sonyjevi uređaji proizvedeni u Japanu sinonim su nenadmašne kvalitete i radnih značajki, a ni slušalice MDR-Z1R u tome nisu izuzetak. Izrađene su s ljubavlju, od samo najfinijh komponenti i proizvodnih tehnika, što rezultira izvanrednom kvalitetom zvuka.

Upoznajte seriju Signature Series

Ne tražite ništa manje nego prožimajuću kvalitetu zahvaljujući lepezi proizvoda serije Signature Series. Osmišljeni su za vrhunsku reprodukciju zvuka, stoga nadilaze zvučne konvencije i poboljšavaju svaki ton.

Certificirane slušalice za prilagođeno iskustvo

Optimizirajte iskustvo analiziranjem oblika uha i uživajte u vrhunskom prožimajućem doživljaju glazbe uz slušalice s certifikatom 360 Reality Audio i aplikaciju Sony | Headphones Connect.

Artist_connection
Isprobajte oglednu glazbu na reproduktoru uz aplikaciju Artist Connection

Specifikacije i značajke

Uživajte u beskompromisnoj kvaliteti zvuka i vrhunskoj kvaliteti uz Sonyjeve prvorazredne slušalice iz serije Signature Series.
  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • Responzivna magnezijska kalota s LCP Edge membranom za kristalni zvuk

  • Kućište bez rezonancije

  • Posrebreni kabeli od neoksidirajućeg bakra

  • Ergonomski jastučići za uši od ovčje kože

Pogonski sklop
70 mm, kalotni (glasovna zavojnica CCAW)
Frekvencijski odaziv
4 Hz – 120 000 Hz
Duljina kabela
Kabel za slušalice (pribl. 3 m (118 1/8 inča), posrebrena OFC vlakna, pozlaćeni mini stereopriključak), kabel za slušalice s uravnoteženim priključkom (pribl. 1,2 m (47 1/4 inča), posrebrena OFC vlakna, pozlaćeni uravnoteženi standardni utikač u obliku slova L)

Sadržaj pakiranja

Adapter s univerzalnim utikačem (pozlaćeni), Kabel za slušalice (približno 3,0 m, posrebrena OFC vlakna, pozlaćeni mini stereo priključak), Kabel za slušalice s uravnoteženim priključkom (približno 1,2 m, posrebrena OFC vlakna, pozlaćeni standardni uravnoteženi L-utikač), Tvrda torbica

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu