WH-1000XM4 

SAMO GLAZBA.
NIŠTA DRUGO.

Uz slušalice WH-1000XM4 možete se potpuno prepustiti glazbi. Pametna tehnologija slušanja koja automatski personalizira vaš doživljaj omogućuje vam jednostavno uživanje u čišćem zvuku uz manje buke.

S TRAKOM ZA GLAVU

Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-1000XM4

WH-1000XM4
Slika – Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-1000XM4

blueplatinumsilverblack

Sjedinite se s glazbom

Otkrijte kako slušalice WH-1000XM4 kombiniraju našu najnapredniju tehnologiju blokade buke s iznimnom kvalitetom zvuka i brojnim pametnim značajkama radi nenadmašnog doživljaja slušanja.

Pogledajte slušalice WH-1000XM4
Glavne značajke
Slušalice s funkcijom blokade buke u vlaku
Napredna blokada buke
Vrhunski zvuk na stanici
Vrhunski zvuk
Slušalice s pametnom tehnologijom u restoranu
Tehnologija pametnog slušanja
Napredna blokada buke

Bez obzira na to jeste li na dugačkom letu ili u kafiću, slušalice WH-1000XM4 pružaju najbolje radne karakteristike blokade buke i zadržavaju još više zvukova visoke i srednje frekvencije.

Tehnologija koja jamči fantastičan doživljaj

Tehnologija s dva senzora buke s dva mikrofona u svakoj slušalici detektira buku iz okoline i prosljeđuje podatke HD procesoru za blokadu buke QN1. HD procesor za blokadu buke QN1 nakon toga pomoću novog algoritma u stvarnom vremenu primjenjuje obradu blokade buke na razna zvučna okruženja. Uz novi sustav na čipu za Bluetooth® zvuk detektira i prilagođava glazbu i signale buke te zvučne karakteristike između pogonske jedinice i ušiju više od 700 puta u sekundi.

Čip HD procesora za blokadu buke QN1
Optimizacija blokade buke

Da bi se maksimizirale radne značajke blokade buke, slušalice WH-1000XM4 koriste dvije tehnologije: osobnu optimizaciju blokade buke, koja je osmišljena za vas, i optimizaciju prema atmosferskom tlaku, koja je osmišljena za putovanja zrakoplovom.

Način rada za zvukove iz okruženja

Prilagodite zvukove iz okoline putem aplikacije Sony | Headphones Connect da biste tijekom slušanja u pokretu blokirali buku i pritom čuli važne zvukove, npr. najave reda vožnje.

Uvećani prikaz lijeve školjke slušalica Wh-1000xm4
Bežična sloboda, vrhunski zvuk

LDAC odašilje približno triput više podataka (pri maksimalnoj brzini prijenosa od 990 kb/s) u odnosu na klasični BLUETOOTH® zvuk, što vam omogućuje uživanje u vrhunskoj kvaliteti audiosadržaja visoke rezolucije gotovo kao putem kabela.

Rastavljeni prikaz dijelova slušalica WH-1000Xm4
Zvuk u koji ćete povjerovati

Ugrađeno analogno pojačalo integrirano u HD procesor za blokadu buke QN1 ostvaruje nenadmašan omjer signala i šuma, koji jamči nisku razinu izobličenja i iznimnu kvalitetu zvuka na prijenosnim uređajima. Pogonske jedinice od 40 mm s dijafragmom od LCP-a čini slušalice savršenima za reprodukciju bogatih basova i punog raspona frekvencija do 40 kHz.

Obnavljanje svih komprimiranih datoteka u stvarnom vremenu

Entertainment DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) uz pomoć tehnologije Edge-AI u stv. vremenu poboljšava komprimirane glazbene datoteke. Dinamično prepoznaje instrumente, glazbene žanrove i elemente svake pjesme, kao što su vokali ili interludiji, te obnavlja zvukove iz visokog registra izgubljene komprimiranjem radi postizanja bogatijeg doživljaja slušanja.

Logotip DSEE Extreme
Tehnologija pametnog slušanja koja poboljšava doživljaj slušanja

Slušalice WH-1000XM4 stvaraju besprijekoran hands-free doživljaj slušanja pomoću čitavog niza pametnih tehnologija. Na primjer, jednostavno počnite govoriti da biste automatski pauzirali glazbu u načinu rada s omogućivanjem razgovora glasom ili uživajte u prilagodljivoj reprodukciji zahvaljujući senzoru blizine i dva senzora ubrzanja koji prepoznaju jesu li vam slušalice na ušima.

Samo počnite govoriti da biste razgovarali

Čim počnete razgovarati, funkcija omogućivanja razgovora glasom automatski zaustavlja glazbu i propušta zvukove iz okoline da biste mogli razgovarati, što je korisno ako ne želite skidati slušalice ili su vam ruke zauzete. Ta pametna značajka utemeljena na tehnologiji preciznog detektiranja glasa koristi pet mikrofona u slušalicama i naprednu obradu audiosignala za prepoznavanje glasa i reagiranje na njega. Kada razgovor završi, reprodukcija se automatski nastavlja.

Prilagodljiva kontrola zvuka automatski se prilagođava svemu što radite

Prilagodljiva kontrola zvuka pametna je funkcija koja prepoznaje gdje se nalazite i što radite, a zatim prilagođava zvukove iz okoline radi idealnog doživljaja slušanja.

Slušalice WH-1000XM4 u autobusu
Putovanje

Prepustite se putovanju bez pozadinske buke koja ometa vaše omiljene pjesme.

Slušalice WH-1000XM4 na ulici
Hodanje

Ostanite svjesni svega oko sebe dok uživate u glazbi, bez obzira na to nalazite li se na ulici ili u uredu.

Slušalice WH-1000XM4 tijekom čekanja na stanici
Čekanje

Slušajte važne objave dok čekate ne primjećujući pozadinsku buku.

Pamti vaše omiljene lokacije

Prilagodljiva kontrola zvuka s vremenom uči prepoznavati lokacije koje često posjećujete, npr. radno mjesto, teretanu ili omiljeni kafić te prilagođava zvuk situaciji.

Karta
Slušalice koje reagiraju na vas

Senzor blizine i dva senzora ubrzanja u slušalicama mogu prepoznati jesu li vam slušalice na ušima i u skladu s tim prilagoditi reprodukciju radi štednje energije.

Slušalice WH-1000XM4 oko vrata u kafiću
Pauzirajte glazbu

Skinite slušalice i glazba će se automatski pauzirati.

Nošenje slušalica WH-1000XM4 u kafiću
Nastavite slušati

Ponovno stavite slušalice i reprodukcija glazbe automatski će se nastaviti.

Funkcija Quick Attention u kafiću
Trenutačna pozornost

Morate brzo čuti glasove ili zvukove oko sebe? Samo stavite ruku na kućište da biste odmah stišali glazbu i čuli zvukove iz okoline.

Udobno nošenje tijekom cijelog dana

Slušalice WH-1000XM4 objedinjuju vrhunski stil i udobnost. Iznimno mekani jastučići za uši od uretanske pjene smanjuju pritisak i jednoliko ga raspoređuju te povećavaju područje kontakta radi stabilnijeg prianjanja. Zahvaljujući laganom dizajnu nećete ni primijetiti da ih nosite.

Cjelodnevna glazba i brzo punjenje

Uz dugačkih 30 sati trajanja baterije imat ćete dovoljno napajanja i za duga putovanja. Ako vam je potrebno brzo punjenje, uz dodatni adapter za izmjeničnu struju možete dobiti 5 h napajanja za samo 10 minuta.

Lako rukovanje

Upravljanje glazbom, pristup glasovnom pomoćniku i upućivanje hands-free poziva uz WH-1000XM4 ne može biti jednostavnije.

WH-1000XM4 s glasovnim pomoćnikom
Glasovni pomoćnik – budite pametniji

Zatražite pomoć hands-free. Samo kažite "OK Google" ili "Alexa" i aktivirajte omiljenog glasovnog pomoćnika. Zabavljajte se, družite, informirajte, slušajte glazbu i obavijesti, postavljajte podsjetnike i drugo. Glasom upravljati možete čak i značajkama slušalica kao što je blokada buke.

WH-1000XM4 s hands-free pozivima
Jasniji pozivi bez upotrebe ruku 

Razgovor se spontano odvija uz jednostavne hands-free pozive. Zahvaljujući tehnologiji preciznog detektiranja glasa, koja kombinira pet ugrađenih mikrofona s naprednom obradom zvuka, slušalice WH-1000XM4 prenose kvalitetniji zvuk osobi na drugoj strani. 

WH-1000XM4 s upravljanjem dodirom
Upravljanje nadohvat ruke

Promijenite pjesmu, povećajte ili smanjite glasnoću i upućujte ili primajte pozive dodirivanjem zaslona ili povlačenjem prstom po njemu.

Sony | Aplikacija Headphones Connect

Uz aplikaciju Sony | Headphones Connect kontrola ambijentalnog zvuka omogućuje vam da prilagodite jačinu pozadinskog zvuka i i pruža mogućnosti prilagođavanja glasova koji će se čuti. U međuvremenu vam equalizer omogućuje da prilagodite razine zvuka tako da odgovaraju vašoj glazbi.

Logotip aplikacije Headphones Connect
Veza u više točaka

Radi potpune praktičnosti, slušalice WH-1000XM4 mogu se upariti s dva Bluetooth uređaja istodobno. Kada vam netko uputi poziv, slušalice znaju koji uređaj zvoni i automatski se povezuju s odgovarajućim uređajem. Uz to, slušalice možete brzo prebaciti na bilo koji od dva uređaja dodirom na gumb.

Muškarac sa slušalicama WH-1000XM4 u restoranu
Logotip brzog uparivanja

Slušalice WH-1000XM4 podržavaju Googleovu novu značajku brzog uparivanja, pomoću koje ih možete brzo pronaći po zvučnom signalu ili tako da provjerite njihovu zadnju poznatu lokaciju u Googleovoj aplikaciji Pronađi moj uređaj.

Slušalice WH-1000XM4 preklopljene prema unutra
Zakretna sklopiva struktura

Školjke slušalica zakreću se prema unutra, pa idealno pristaju u kompaktno kućište.

Slušalice WH-1000XM4 u torbici s kabelom
Torbica s kabelom

Isporučena torbica za nošenje izdržljiva je i uključuje kabel za žično slušanje.

Certificirane slušalice za prilagođeno iskustvo

Optimizirajte iskustvo analiziranjem oblika uha i uživajte u vrhunskom prožimajućem doživljaju glazbe uz slušalice s certifikatom 360 Reality Audio i aplikaciju Sony | Headphones Connect.

Osoban kinematografski doživljaj

Uz BRAVIA XR™ i bežični odašiljač WLA-NS7

Uživajte u uzbudljivom Dolby Atmos® doživljaju i prostornom zvuku od 360 stupnjeva koji se prilagođava vašim ušima uz BRAVIA XR i ove slušalice koje koriste bežični odašiljač WLA-NS7.  

Artist_connection
Isprobajte oglednu glazbu na reproduktoru uz aplikaciju Artist Connection

Specifikacije i značajke

Pametne i intuitivne slušalice WH-1000XM4 donose dodatna poboljšanja našoj funkciji blokade buke, iznimnu kvalitetu zvuka i pametno slušanje koje se prilagođava vašem ponašanju i lokaciji.
  • HD procesor za blokadu buke QN1, sustav na čipu za Bluetooth zvuk i dva senzora buke omogućuju neometano slušanje

  • Osobna optimizacija blokade buke i optimizacija prema atmosferskom tlaku

  • Zvuk visoke kvalitete uz DSEE Extreme™ i LDAC

  • Prilagodljiva kontrola zvuka automatski prilagođava postavke zvukova iz okoline u skladu s vašom lokacijom i ponašanjem

  • Bežična sloboda uz tehnologiju BLUETOOTH®

POGONSKA JEDINICA
40 mm, kalotni (glasovna zavojnica CCAW)
DSEE Extreme
Da
FREKVENCIJSKI ODZIV
4 – 40 000 Hz
FREKVENCIJSKI ODZIV (KOMUNIKACIJA PUTEM BLUETOOTHA®)
20 Hz – 20 000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz) / 20 Hz – 40 000 Hz (uzorkovanje LDAC od 96 kHz, 990 kb/s)
FREKVENCIJSKI ODZIV (AKTIVNI RAD)
4 – 40 000 Hz
PASIVNI RAD
Da
NFC
Da
DULJINA KABELA
Kabel za slušalice (približno 1,2 m, OFC vlakna, pozlaćeni mini stereopriključak)
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Nagrade

Nagrade