WH-1000XM5

VAŠ SVIJET. NIŠTA DRUGO.

Slušalice WH-1000XM5 s dva procesora koji kontroliraju osam mikrofona, automatskim optimizatorom blokade buke na temelju uvjeta nošenja i okoline te posebno dizajniranom pogonskom jedinicom najbolje blokiraju buku na tržištu te pišu nova pravila slušanja bez ometanja i jasnoće poziva.

S TRAKOM ZA GLAVU

Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-1000XM5

WH-1000XM5
Slika – Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-1000XM5

blueplatinumsilverblack

Odmah se registrirajte za najnovija ažuriranja i ograničene ponude. Kliknite vezu u nastavku da ništa ne biste propustili.

Pogledajte slušalice WH-1000XM5
Naša je najbolja blokada buke postala još bolja

Pogledajte kako ove Sonyjeve slušalice s funkcijom blokade buke objedinjuju našu najbolju tehnologiju blokade buke i vrhunski zvuk radi nenadmašnog doživljaja slušanja.

Logotip za Digital NC


Najbolja blokada buke
Prikaz rastavljenih slušalica WH-1000XM5 na kojem se vide unutarnji dijelovi


Izvanredan zvuk i pozivi
Dijagram prijenosnog računala i pametnog telefona


Jednostavno povezivanje uređaja
Dijagram prsta koji pritišće gumb


Pametne i intuitivne
Najbolja blokada buke

Od buke zrakoplova do glasova, naše bežične slušalice WH-1000XM5 s funkcijom blokade buke s više mikrofona blokiraju više zvukova visoke i srednje frekvencije nego ikad prije. Uz automatski optimizator blokade buke blokada bike automatski se optimizira na temelju uvjeta nošenja i okoline.

Pogledajte učinak blokade buke
Tehnologija s više senzora buke 

Uz četiri mikrofona na svakoj školjci, ovo je naš najveći korak dosad u području blokade buke. Zvukovi iz okoline bilježe se još preciznije radi drastičnog smanjenja šuma visoke frekvencije. Zahvaljujući automatskom optimizatoru blokade buke, radne značajke blokade buke uvijek se automatski optimiziraju na temelju uvjeta nošenja i vanjskih faktora okruženja, kao što je atmosferski tlak.

Krupni plan školjki s prikazom položaja više senzora
Dvije slike s prikazom čipova HD procesora za obradu buke QN1 i integriranog procesora V1 jedan uz drugi
Nenadmašna blokada buke

Integrirani procesor V1, koji je posebno razvio Sony, otključava puni potencijal HD procesora za blokadu buke QN1. Ta jedinstvena kombinacija tehnologija kontrolira osam mikrofona radi nenadmašne kvalitete blokade buke.

Posebno dizajnirana pogonska jedinica od 30 mm

Posebno dizajnirana pogonska jedinica od 30 mm s mekim rubom poboljšava blokadu buke, pa možete uživati u glazbi bez okolne buke. Lagana i kruta kalota načinjena je od kompozitnog materijala od ugljičnih vlakana, koji poboljšava jasnoću zvuka, a posebice u visokim rasponima frekvencija.

Krupni plan nove pogonske jedinice od 30 mm
Vrhunski zvuk doveden do savršenstva

Posebno dizajnirana pogonska jedinica od 30 mm s laganom i krutom kalotom od kompozitnog materijala (ugljična vlakna) poboljšava osjetljivost visokih frekvencija za prirodniji zvuk. Sonyjeve jedinstvene tehnologije uključuju spojeve bez olova i sa zlatom za odličnu vodljivost, osjetljivi zvučni otpornik za ravnomjernu distribuciju snage i optimizirane sklopove za bolji omjer signala i šuma za jasan, dosljedan zvuk.

Logotipi za Hi-Res Audio i Hi-Res Audio Wireless
Uživajte u zvuku High-Resolution Audio s kabelima i bez njih 

Slušalice WH-1000XM5 podržavaju High-Resolution Audio i High-Resolution Audio Wireless zahvaljujući našoj tehnologiji kodiranja zvuka LDAC. LDAC prenosi približno triput više podatakanego klasični Bluetooth® zvuk radi iznimne kvalitete zvuka koju nudi High-Resolution Audio.

Logotip za DSEE Extreme
Obnavljanje svih vaših komprimiranih datoteka u stvarnom vremenu 

DSEE Extreme™ uz pomoć tehnologije Edge-AI u stvarnom vremenu poboljšava komprimirane glazbene datoteke. Dinamično prepoznaje instrumente, glazbeni žanr i pojedinačne elemente svake pjesme te vraća zvuk visokih frekvencija izgubljen kompresijom.

Vrhunska kvaliteta poziva

Naša tehnologija preciznog prepoznavanja glasa koristi četiri mikrofona koji formiraju zrake i algoritam za smanjenje šuma utemeljen na umjetnoj inteligenciji za precizno izdvajanje vašeg glasa. Nova struktura za smanjenje šuma vjetra minimizira šum vjetra tijekom poziva. Gdje god se nalazili, uvijek ćete jasno čuti druge osobe i druge će osobe jasno čuti vas.

Više mikrofona fokusiranih na vaš glas

Opremljene mikrofonima koji formiraju zrake, ove su slušalice kalibrirane tako da registriraju samo vaš glas. Poboljšani omjer signala i šuma omogućuje im da registriraju svaku riječ, čak kada ste u bučnom okruženju.

Slušalice WH-1000XM5 s istaknutim položajima mikrofona
Grafikon na kojem se prikazuju razine glasnoće i učinak algoritma za smanjenje šuma
Iznimno jasni pozivi bez buke

Uz tehnologiju preciznog prepoznavanja glasa i naprednu obradu zvučnih signala osoba na drugoj strani poziva jasno će čuti vaš glas, čak i u bučnim okruženjima. Naš algoritam za smanjenje šuma razvijen je uz pomoć umjetne inteligencije, koja koristi više od 500 milijuna uzoraka glasova za blokiranje okolne buke i jasno izdvajanje vašeg glasa u različitim okruženjima.

1 = s bukom
2 = bez buke

Cjelodnevna udobnost uz dizajn koji blokira buku

Lagane slušalice obavijene su novorazvijenom mekom kožom. Taj materijal udobno pristaje oko glave uz manji pritisak na uši i bolje blokiranje vanjskih zvukova. Uz dizajn koji blokira buku, neprekidni klizač, besprijekornu zakretnu osovinu i držač nosit ćete slušalice WH-1000XM5 s užitkom.

Lako rukovanje

Zahvaljujući pametnim funkcijama, sad možete lakše nego ikad prije pristupiti zabavi i uživati u njoj tijekom cijelog dana. Primjerice, jednostavnim pritiskom na gumb na slušalicama možete reproducirati glazbu i upravljati jačinom zvuka, a da pri tome ne morate otvoriti telefon. Nadalje, slušalice otkrivaju kada govorite i privremeno zaustavljaju glazbu. Uz jednostavno upravljanje, ove će se slušalice savršeno uklopiti u vaš život.

Prilagodljiva kontrola zvuka automatski se prilagođava svemu što radite

Prilagodljiva kontrola zvuka pametna je funkcija koja prepoznaje gdje se nalazite i što radite, a zatim prilagođava zvukove iz okoline radi idealnog doživljaja slušanja. Kada se aktivira, uči obrasce vašeg ponašanja i prepoznaje mjesta koja često posjećujete, primjerice radno mjesto ili omiljeni kafić, te zvuk prilagođava situaciji.

Samo počnite govoriti da biste razgovarali

Čim počnete razgovarati, omogućivanje razgovora glasom zaustavlja glazbu i propušta zvukove iz okoline, što je praktično ako ne želite skidati slušalice ili želite da vam ruke budu slobodne. Ta značajka koristi mikrofone u slušalicama i naprednu obradu audiosignala za prepoznavanje vašeg glasa i reagiranje na njega. Po završetku razgovora glazba nastavlja svirati automatski.

Žena sa slušalicama WH-1000XM5 razgovara s prijateljicom
Brz pristup omiljenoj glazbi i zvukovima

Prečac do vaše glazbe jednostavnim dodirom – bez potrebe za dodirivanjem pametnog telefona. Možete uživati u svojoj glazbi na jednostavan način.

Prikaz unutarnjih komponenti slušalica WH-1000XM4 u ilustraciji eksplozije.
Slika logotipa Spotify Tap
Slika logotipa Amazon Music Play Now
Slika logotipa Endel

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Besprijekorna glazba i zvučne obavijesti

Auto Play reproducira glazbu i zvučne obavijesti u pravom trenu. Glazba se pokreće kada vi to želite, primjerice kada stavite slušalice ili počnete hodati, što će vam trenutačno podići raspoloženje. Zvučne obavijesti podsjetit će vas na sve važne događaje, tako da vaš telefon može ostati na sigurnom u vašem džepu. Povežite aplikacije Spotify, Endel i Music 1 da biste uživali u svojoj omiljenoj glazbi i opuštajućim zvučnim okruženjima. Aplikacija Auto Play u beta je verziji, što znači da se značajke i doživljaji mogu promijeniti i poboljšati 2 3 4.

Ilustracija dviju glava – jedne bez slušalica sa simbolom pauze i jedne sa slušalicama i simbolom reprodukcije
Trenutačna pauza. Trenutačna reprodukcija. 

Glazba će prestati čim skinete slušalice – kapacitivni senzor zna kada ih nosite. Uz to, poboljšava preciznost prepoznavanja i dizajn. Ponovno stavite slušalice i reprodukcija glazbe ponovno će se pokrenuti.

Logotipi ugrađenih značajki OK Google i Alexa
Upravljanje glasom

Zatražite pomoć handsfree – kažite „Hey Google” ili „Alexa” da biste aktivirali pomoćnik.Slušajte glazbu, povezujte se s prijateljima, primajte obavijesti, postavite podsjetnike itd. Čak možete glasom upravljati značajkama slušalica kao što je blokada buke, preslušavati poruke e-pošte u programu Microsoft Outlook i pridružiti se servisu Microsoft Teams uz Google Assistant ili Siri.

Slušajte na siguran način uz aplikaciju Sony | Headphones Connect

Provjerite koliko sigurno slušate glazbu tako da podatke o zvučnom tlaku koje su zabilježile slušalice usporedite sa smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije (SZO-a). Primajte obavijesti operacijskog sustava kada je razina glasnoće tijekom slušanja previsoka.

Logotip aplikacije Headphones Connect
Veza u više točaka

Radi potpune praktičnosti, ove se Bluetooth® slušalice mogu istodobno upariti s dva Bluetooth uređaja. Kada primite poziv, slušalice će znati koji uređaj zvoni i automatski se s njime povezati. Moći ćete i brzo dodirom na gumb prebaciti slušalice na bilo koji od dva uređaja.

Logotip brzog uparivanja
Pronađite svoje slušalice uz značajku brzog uparivanja

Slušalice WH-1000XM5 podržavaju Googleovu korisnu novu značajku brzog uparivanja. Pomoću nje možete brzo pronaći slušalice po zvučnom signalu ili tako da provjerite njihovu zadnju poznatu lokaciju u Googleovoj aplikaciji Pronađi moj uređaj.

Dijagram prijenosnog računala s valovima uparivanja na desnoj strani
Jednostavno uparivanje s računalom

Swift Pair omogućuje brzo i jednostavno uparivanje slušalica s prijenosnim računalom, stolnim računalom ili tabletom sa sustavom Windows 11 ili Windows 10. Kada odaberete način uparivanja, na obližnjim uređajima sa sustavom Windows 11 ili Windows 10 prikazat će se upute.

Cjelodnevna glazba i brzo punjenje

Uz trajanje baterije od dugih 30 sati imat ćete dovoljno napajanja i za dugačka putovanja. Ako vam je potrebno brzo punjenje, uz dodatni adapter za izmjeničnu struju koji podržava USB PD možete dobiti 3 h napajanja za samo 3 minute.

Ilustracija trajanja baterije od 30 sati i 10-minutnog brzog punjenja za 5 sati reprodukcije
Žena sa slušalicama WH-1000XM5 na ulici dodiruje školjku slušalica da bi aktivirala postavke upravljanja dodirom
Sve vam je nadohvat ruke

Slušalice WH-1000XM5 imaju intuitivne postavke za upravljanje dodirom – npr. pritisnite gumb na lijevoj strani da biste se s funkcije blokade buke prebacili na zvukove iz okoline ili pomoću zaslona osjetljivog na dodir na desnoj strani pokrenite ili pauzirajte reprodukciju glazbe, preskočite pjesme, promijenite jačinu zvuka i još mnogo toga. 

Sklopiva torbica štedi prostor

Lako nosite slušalice u odgovarajućoj mekanoj torbici. Izvadite ih ili skupite za lako nošenje u torbici.

Žena sa slušalicama stavlja torbicu za nošenje u torbu
Slušalice WH-1000XM5 s torbicom za nošenje, kabelom za slušalice i USB kabelom za punjenje
Sadržaj pakiranja

Kada otvorite pakiranje slušalica WH-1000XM5, pronaći ćete torbicu za nošenje, kabel za slušalice (dugačak približno 1,2 m) i USB kabel za punjenje.

Bolje za okoliš

U pakiranju slušalica WH-1000XM5 nema plastike te je ono dizajnirano prema načelima niske toksičnosti i društveno odgovornije proizvodnje prilagođene reciklaži. Kutija proizvoda proizvedena je od recikliranih i održivih materijala posebno razvijenih za Sony. Slušalice WH-1000XM5 koriste i recikliranu plastiku iz automobilskih dijelova.

Slika ambalaže slušalica WH-1000XM5 uz nekoliko održivih ambalažnih materijala
Certificirane slušalice za prilagođeno iskustvo

Optimizirajte iskustvo analiziranjem oblika uha i uživajte u vrhunskom prožimajućem doživljaju glazbe uz slušalice s certifikatom 360 Reality Audio i aplikaciju Sony | Headphones Connect.

Logotip aplikacije Artist Connection
Isprobajte oglednu glazbu na reproduktoru uz aplikaciju Artist Connection
Osoban kinematografski doživljaj 

Uz BRAVIA XR™ i bežični odašiljač WLA-NS7.

Uživajte u uzbudljivom Dolby Atmos® doživljaju i prostornom zvuku od 360 stupnjeva koji se prilagođava vašim ušima uz BRAVIA XR i ove slušalice koje koriste bežični odašiljač WLA-NS7.  

Slika više osoba, jedna sluša zatvorenih očiju, druga se proteže, a treća, u invalidskim kolicima, slika
Pristupačnost

Smatramo da tehnologija svijet mora učiniti interaktivnijim, kreativnijim, zabavnijim i inkluzivnijim mjestom. Inkluzivnim dizajnom naših audioproizvoda, prema kojem su ljudi na prvom mjestu, svim našim korisnicima pružamo naš Kando doživljaj, bez obzira na dob, sposobnosti ili okruženje u kojem se nalaze.

Specifikacije i značajke

Naše iznimno udobne slušalice WH-1000XM5 pišu nova pravila za slušanje bez ometanja i izvanrednu jasnoću poziva. Dva procesora kontroliraju više mikrofona radi nenadmašne blokade buke, a automatski optimizator blokade buke automatski optimizira blokadu buke na temelju uvjeta nošenja i okoline. Posebno dizajnirana pogonska jedinica od 30 mm jamči vrhunsku kvalitetu zvuka za sve zabavne sadržaje.
  • HD procesor za blokadu buke QN1, integrirani procesor V1 i više mikrofona za neometano slušanje

  • Potpuno automatska osobna optimizacija blokade buke i optimizacija prema atmosferskom tlaku

  • Posebno dizajnirana pogonska jedinica od 30 mm za izvanredan zvuk

  • Vrhunski pozivi bez šuma uz 2 x 2 mikrofona i sustav za smanjenje šuma (pomoću umjetne inteligencije)

  • Iznimno ugodan lagani dizajn s mekom kožom

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu