ID oznaka članka : 00204099 / Posljednja izmjena : 27/06/2019Ispis

Pravila o zaštiti privatnosti za televizore BRAVIA proizvedene od 2015. do 2016. (osim za Sonyjev Android TV)

  Ova istaknuta obavijest odnosi se na sljedeće televizore Bravia:

  • modeli proizvedeni od 2015. do 2016. (osim Sonyjeva Android TV-a)
    

  Sony je unio neke izmjene u svoje prakse o prikupljanju osobnih podataka i ažurirao pravila o zaštiti privatnosti koja su sada korisnicima razumljivija. Kliknite ovdje da biste pristupili ažuriranim obavijestima o zaštiti privatnosti

  Tvrtka Sony Visual Product Inc od 1. siječnja 2018. postala je voditelj obrade podataka za televizore Bravia. Naš je predstavnik u EU-u tvrtka Sony Europe Limited. Službena adresa ureda za zaštitu privatnosti glasi: The Privacy Office, The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey KT13 0XW, Ujedinjeno Kraljevstvo. 

  Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s načinom na koji obrađujemo vaše podatke, obratite se timu za zaštitu privatnosti podataka u tvrtki Sony Europe Limited na sljedeću adresu e-pošte: privacyoffice.SEU@sony.com. Obratiti im se možete i poštom na adresu Sony Europe Limited, The Privacy Office, The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey KT13 0XW, Ujedinjeno Kraljevstvo. Umjesto toga, možete se obratiti i lokalnoj tvrtki Sony putem web-mjesta http://sony-europe.com.