WM1ZM2

Potpuni užitak slušanja

WM1ZM2 dio je serije Signature Series i postavlja novi standard u području čiste kvalitete zvuka i sofisticiranog slušanja. Izrađen je od kvalitetnih materijala uz fokus na detalje te nudi jednostavno preuzimanje i usmjeravanje glazbe za potpuno uživanje u zvuku. 

Signature Series

One Signature Sound

Zvuk visoke razlučivosti pretvara iz onog koji se čuje u onaj koji se osjeća.Preuzimanje/usmjeravanje putem Wi-Fi veze


Pobliže pogledajte WM1ZM2
Čišći materijali za čišći zvuk

Unatoč tome što je bakar bez kisika (OFC) teško strojno obraditi, WM1ZM2 ima pozlaćeno OFC kućište baš kao i prethodnik. Ovog je puta čistoća OFC-a poboljšana na 99,99 % (četiri devetke), što pruža još više prednosti u pogledu kvalitete zvuka i visoke čvrstoće. Basevi su jasni i snažni, atmosfera zahvaća širi prostor, a srednji i visoki tonovi prekrasno se čuju.

Vjerna reprodukcija zvuka

Tehnologija digitalnog pojačala S-Master™ HX koja je nezavisno razvijena za Walkman® kompatibilna je s nativnim DSD formatom te podržava uravnotežen i visok izlaz energije. Smanjuje distorziju i šum u širokom rasponu frekvencija za bogat zvuk koji dodatno poboljšava novi spoj bez olova za zvuk visoke kvalitete.


Još jače napajanje

WM1ZM2 nadahnut je našim popularnim digitalnim uređajem za reprodukciju glazbe DMP-Z1, ali ima još jače napajanje i u analognom i u digitalnom bloku.

Krupni plan ploče sa sklopovima s velikim čvrstim visokopolimerskim kondenzatorom
Veliki čvrsti visokopolimerski kondenzator

Implementiran kao pomoćno napajanje za blok pojačala, novi visokopolimerski kondenzator pruža visoku kapacititivnost i nizak otpor. Budući da može smjesta dati velike količine energije, on precizno reproducira izlazne signale sprječavajući iznenadne padove napona. To rezultira snažnim i preciznim basom te čistim vokalima.

FT CAP3 (visokopolimerski kondenzator)

FT CAP3 posebno je izrađen za Sony te su ga dodatno prilagodili Sonyjevi inženjeri. Koristi se za zaobilaženje kondenzatora u napajanju zvučnog bloka. Na temelju znanja u području vrhunskog kućnog zvuka poboljšao je reprodukciju zvuka i stvorio čišći zvuk sa širim zvučnim prostorom, većom transparentnošću i boljim basom.

Ploča sa sklopovima na kojoj je FT CAP3 (visokopolimerski kondenzator)
Blok od valjanog OFC-a na tamnoj pozadini
Blok od valjanog OFC-a

Blok od valjanog OFC-a pokriva digitalni blok, čime se ojačava digitalno uzemljenje i poboljšava zaštita zvuka od elemenata digitalnog bloka kao što su procesor aplikacije i memorijski uređaji. Time se dobiva čišći zvuk koji djeluje kao da se uzdiže iz tišine.

Ploča sa sklopovima s visokopolimerskim kondenzatorima
Visokopolimerski kondenzatori

Visokopolimerski kondenzatori u modelu WM1ZM2 koriste se za jačanje napajanja bloka za pojačavanje i nebalansiran izlaz, što poboljšava performanse reprodukcije dubokih tonova i stvara ekspanzivniji doživljaj slušanja.

Ploča sa sklopovima s folijskim kondenzatorima
Folijski kondenzatori

Folijski kondenzatori visoke kvalitete emitiraju napon s linearnom reakcijom na svim frekvencijama, što rezultira manjim izobličenjem i šumom.

Ploča sa sklopovima s namotanim induktorima
Namotani induktori

Namotani induktori u napajanju digitalnog bloka, koji mijenjaju standardne laminirane kondenzatore, doprinose čistoći zvuka. 

Izvanredan zvuk temelji se na vrhunskim komponentama

Da bismo postigli evoluciju zvuka na uređaju WM1ZM2, nismo samo nadogradili brojne dijelove, već smo ih i sklopili uz najbolji mogući raspored.

KIMBER KABLE® 

Ožičenje od baze pojačala do balansiranog priključka za slušalice nadograđeno je na deblji KIMBER KABLE®, baš kao i na popularnom uređaju za reprodukciju glazbe DMP-Z1. To otklanja vanjsku buku, prenosi zvučne signale visoke kvalitete i daje snažan zvuk vrhunske kvalitete.

Ploča sa sklopovima s kristalnim oscilatorima
Kristalni oscilatori

Dva kompaktna kristalna oscilatora niskog faznog šuma jamče stabilnost preciznog generatora takta pri brzinama uzorkovanja koje su višekratnici od 44,1 kHz i 48 kHz. Kristalna elektroda stvara se taloženjem zlatne pare u svrhu poboljšanja električnih obilježja i poboljšanog razdvajanja instrumenata. To smanjuje šum te daje čist i otvoren zvuk.

Precizan registrator zvuka

Precizan površinski registrator zvuka osigurava ravnomjernu i učinkovitu distribuciju snage u komponente sklopova radi postizanja dosljedne kvalitete zvuka.

Osjetljivi zvučni otpornik na bijeloj pozadini
Ploča sa sklopovima sa spojem koji sadrži zlato
Novi spoj koji sadrži zlato

Sony po prvi puta koristi spojeve koji sadrže zlato te se oni nalaze po cijeloj površini ploče sa sklopovima, pa je njihov učinak znatan jer omogućuju bolju lokalizaciju zvuka i širi zvučni prostor.

Kalem sa spojevima visoke kvalitete koji sadrže zlato
Spoj visoke kvalitete koji sadrži zlato

Iznimna vodljivost zlata osigurava apsolutni minimum gubitka signala. Radi čišćeg zvuka i vokala sklopovi modela WM1ZM2 povezani su s baterijom vrhunskim spojevima bez olova namijenjenima reprodukciji zvuka i obogaćenima malom količinom zlata.

Slika usporedbe normalne i popunjene ploče
Nisko dielektrična popunjena ploča sa sklopovima

Tiskana ploča sa sklopovima koristi materijal niske dielektričnosti radi preciznog prijenosa signala, a rupe se pune bakrom radi dodatnog smanjenja otpora. Time se dobiva širok zvučni prostor s čistim i bogatim zvukom.
[A] Normalno  [B] Popunjeno

Slika ploče sa sklopovima sa zvučnim blokom označenim crveno i napajačkim/digitalnim blokom označenim plavo
Optimizirani izgled ploče sa sklopovima

Podjelom na zvučni blok (označen crveno) i napajački/digitalni blok (plavo) raspored na tiskanoj pločici optimiziran je da digitalna interferencija ne bi utjecala na kvalitetu zvuka.

Napredna obrada zvuka

WM1ZM2 ima niz tehnologija za obradu zvuka koje vam omogućuju da glazbu slušate na najbolji način bez obzira na njen izvor.

Simetrična veza

Walkman® sadrži jedan simetrični priključak osmišljen za novi kabel za simetričnu vezu promjera 4,4 mm. Time se odvajaju lijevi i desni zvučni signali te minimizira gubitak signala prilikom prijenosa i s njim povezano pogoršanje zvuka. 

Logotip za MQA
MQA™ 

Walkman ima tehnologiju MQA koja omogućuje reprodukciju MQA glazbenih datoteka.

Bezvremenski stil

WM1ZM2 ima veći zaslon i veće zvučne komponente, čime kombinira funkcionalnost s bezvremenskim stilom. 

Prikaz prednje strane uređaja WM1ZM2 Walkman s korisničkim sučeljem sustava Android™
Wi-Fi vam omogućuje usmjeravanje i preuzimanje još glazbe

WM1ZM2 vam uz podršku za Android™ i Wi-Fi daje još više slobode za uživanje u glazbi. Uživajte u omiljenim aplikacijama za usmjeravanje i glazbu na Walkmanu ili se povežite s PC-jem da biste pristupili svojoj glazbenoj kolekciji.

Prikaz prednje strane uređaja WM1ZM2 Walkman – na zaslonu je prikazano sučelje za reprodukciju glazbe
Veliki zaslon od 5,0 inča

Gladak i responzivan veliki dodirni zaslon od 5,0 inča (12,7 cm) povećan je u odnosu na zaslon prethodnika od 4,0 inča (10,2 cm) i nadograđen na HD.

Ikona trajanja baterije
Dugi vijek trajanja baterija

Potpuno se prepustite glazbi uz 40 sati neprestane reprodukcije zvuka visoke rezolucije pri 96 kHz u formatu FLAC.

Prikaz prednje strane uređaja WM1ZM2 s početnim Walkman zaslonom
Početni zaslon uređaja Walkman®

Na početnoj stranici uređaja Walkman® možete prilagoditi početni zaslon svojim potrebama.

Donja strana uređaja WM1ZM2 Walkman s prikazom USB Type-C® priključka
USB Type-C® priključak

USB Type-C® priključak kompatibilan sa standardom USB 3.2 Gen1 omogućuje brz prijenos glazbenih datoteka i jednostavno povezivanje s mnogim uređajima.

Ikona za SD karticu
Proširiva pohrana 

Uz 256 GB integrirane memorije i utor za SD karticu WM1ZM2 omogućuje vam slušanje i najvećih glazbenih zbirki u pokretu.

Upoznajte seriju Signature Series

Ne tražite ništa manje nego prožimajuću kvalitetu zahvaljujući lepezi proizvoda serije Signature Series. Osmišljeni su za vrhunsku reprodukciju zvuka, stoga nadilaze zvučne konvencije i poboljšavaju svaki ton.

Tako očaravajuć.
Tako stvaran.

Prepustite se zvuku iz svih smjerova. Doživite stvaran zvuk kao na koncertu uživo ili s glazbenikom dok snima u studiju. Glazba nikad nije bila tako prožimajuća i stvarna kao uz 360 Reality Audio. WM1ZM2 podržava 360 Reality Audio.

Tri tanjura s prikazom različitih materijala
Fokus na održivost

Naši proizvodi izgledaju elegantno, ali su i ekološki izrađeni. U ambalaži slušalica uređaja WM1ZM2 nije korištena plastika, što odražava Sonyjevu predanost smanjenju utjecaja naših proizvoda i praksi na okoliš.

Specifikacije i značajke

WM1ZM2 Walkman®, koji je dio serije Signature Series, objedinjuje beskompromisnu kvalitetu zvuka i podršku za Wi-Fi za preuzimanje i usmjeravanje sadržaja.
  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • Podrška za nativne DSD (Direct Stream Digital) datoteke

  • Digitalno pojačalo S-Master HX za čist zvuk

  • Podrška za Wi-Fi za preuzimanje i usmjeravanje

  • Kapacitet od 256 GB i utor za SD karticu

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Recenzije

Mišljenje korisnika