Memorijske kartice i SSD

Memorijska kartica serije CEB-G CFexpress vrste B

CEB-G128 / CEB-G256 / CEB-G512
Slika – Memorijska kartica serije CEB-G CFexpress vrste B

128 GB|256 GB|512 GB

Slike – Memorijska kartica serije CEB-G CFexpress vrste B
Slike – Memorijska kartica serije CEB-G CFexpress vrste B
Slike – Memorijska kartica serije CEB-G CFexpress vrste B
Iznimna brzina kamo god krenuli

Uživajte u brzini uz novu memorijsku karticu CFexpress vrste B

Uz nevjerojatne brzine od maksimalno 1700 MB/s(čitanje) i 1480 MB/s(zapisivanje), ova memorijska kartica podržava buduće vrhunske fotoaparate i kamkordere. Memorijska kartica CFexpress vrste B tvrtke Sony namijenjena je profesionalnim fotografima, videosnimateljima i entuzijastima koji žele poboljšati radne procese nevjerojatnom brzinom i iznimnom pouzdanošću. 

Snimatelj snima brzu akciju
Osmišljena za nevjerojatnu brzinu

Bez obzira na to snimate li nizove fotografija visoke rezolucije na DSLR fotoaparatima ili videozapise uz veliku brzinu prijenosa na kamkorderu, ova kartica pruža brzinu potrebnu za snimanje akcije. Pripremite se za veliku brzinu budućih fotoaparata i kamkordera.

Kartica CFexpress u ekstremnom okruženju
Robustan dizajn

Robustan dizajn i iznimna čvrstoća, više od triput veća od standarda CFexpress vrste B za savijanje uz čvrstoću testiranu na 70 N. Može podnijeti padove s visine do 5 metara, ekstremne temperature, rendgenske zrake, elektrostatsko pražnjenje i intenzivnu sunčevu svjetlost, pa je spremna za najzahtjevnija okruženja.

Radite brže, budite produktivniji

Memorijske kartice CFexpress vrste B, nadgradnja standarda XQD® i CFAST®, otvaraju brojne mogućnosti za profesionalce. Budući da podržavaju datoteke visoke rezolucije i snimanje velikom brzinom, te male, ali robusne kartice savršene su za ubrzavanje rada i povećavanje produktivnosti, pa vam ostaje više vremena za izražavanje kreativnosti.

Snimanje niza fotografija visoke rezolucije
Fotografija s brzim odzivom

Uz brzine zapisivanja od maksimalno 1480 MB/s, ovo je jedna od najbržih memorijskih kartica na tržištu. Idealna je za nekomprimirano neprekidno snimanje brze akcije, npr. motociklističkih utrka i divljih životinja, u formatu RAW.

Snimanje videozapisa uz veliku brzinu prijenosa
Snimanje videozapisa vrhunske kvalitete

CFexpress kartice vrste B omogućuju stabilno snimanje videozapisa rezolucije 4K i veće uz veliku brzinu prijenosa, zbog čega su savršene za vrhunske kamkordere.

Prijenos podataka s kamkordera na PC velikom brzinom pomoću kartice
Iznimno učinkovit radni proces

Prenosite i sigurnosno kopirajte velike količine podataka, npr. nizove fotografija visoke rezolucije ili videozapise uz veliku brzinu prijenosa, na PC brže nego dosad uz čitač kartica MRW-G1, pa ćete imati više vremena za retuširanje i uređivanje.

Ubrzajte rad pomoću čitača kartica CFexpress
Ubrzajte rad pomoću čitača kartica CFexpress vrste B

Optimiziran za memorijske kartice Sony CFexpress vrste B, dodatni čitač kartica „MRW-G1” omogućuje prijenos datoteka putem sučelja USB te brže sigurnosno kopiranje i učinkovitije radne procese. Kompaktan je, jednostavan za nošenje i podržava memorijske kartice Sony CFexpress vrste B te XQD serije G i serije M.

Robusna. Pouzdana. Spremna.

Ponesite memorijsku karticu CFexpress vrste B na sportska događanja, terenska snimanja ili izlete u prirodu. Predviđena je za dugotrajnu profesionalnu upotrebu u najekstremnijim okruženjima, npr. na planinama i u pustinjama, pa su snimanje, zamjena i spremanje apsolutno pouzdani.

Snimatelj radi u ekstremnom, zahtjevnom okruženju
Za najekstremnije lokacije

Memorijske kartice CFexpress vrste B zahvaljujući svom robusnom dizajnu vrlo su čvrste, više od triput čvršće od standarda CFexpress vrste B za savijanje uz dodatnu čvrstoću testiranu na silu od 70 N, a mogu i podnijeti padove s visine do 5 metara.

Kartica CFexpress funkcionira u najekstremnijim uvjetima
Za najekstremnije uvjete

Možete biti sigurni da će memorijske kartice CFexpress vrste B besprijekorno funkcionirati bez obzira na ekstremne temperature, rendgenske zrake, elektrostatsko pražnjenje i intenzivnu ultraljubičastu sunčevu svjetlost.

Media Scan Utility pregledava i nadzire memoriju
Pregledava i nadzire memoriju

Flash memorija s vremenom se istroši i više ne bilježi podatke. Media Scan Utility automatski provjerava mem. karticu CFexpress vrste B i informira vas o njezinu stanju da biste na vrijeme nešto poduzeli. Za provjeru memorijskih kartica Sony CFexpress vrste B potreban je čitač kartica „MRW-G1”.

Vraća izgubljene datoteke

Čak i kada stvari pođu po zlu, možete izbjeći katastrofu uz pomoć softvera za spašavanje za korisnike memorijskih kartica tvrtke Sony, koji omogućuje vraćanje nehotice izbrisanih datoteka te oštećenih fotografija i videozapisa u najčešćim formatima.

File Rescue vraća izgubljene datoteke
Specifikacije i značajke
Iznimno je brza i pouzdana, pa je mogu koristiti i profesionalci kojima su potrebne vrhunske radne značajke u najtežim uvjetima. Nova generacija memorijskih kartica CFexpress vrste B štiti snimke i poboljšava tijek rada za fotografe, videografe i entuzijaste.
  • Iznimno velika brzina zapisivanja 1480 MB/s za snimanje niza fotografija i slika visoke rezolucije

  • Poboljšan tijek rada s iznimno visokom brzinom čitanja, do 1700 MB/s

  • Specifikacije za teške uvjete

  • Media Scan Utility prati stanje i ograničenje pohrane vaše kartice

  • File Rescue za memorijske kartice dostupan za preuzimanje

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu