MEMORIJSKE KARTICE CFEXPRESS

Memorijska kartica serije CEB-G CFexpress vrste B

CEB-G128 / CEB-G256 / CEB-G512
Slika – Memorijska kartica serije CEB-G CFexpress vrste B

128 GB|256 GB|512 GB

Slike – Memorijska kartica serije CEB-G CFexpress vrste B
Slike – Memorijska kartica serije CEB-G CFexpress vrste B
Slike – Memorijska kartica serije CEB-G CFexpress vrste B
Iznimna brzina kamo god krenuli

Uživajte u brzini uz novu memorijsku karticu CFexpress vrste B

Uz nevjerojatne brzine od maksimalno 1700 MB/s(čitanje) i 1480 MB/s(zapisivanje), ova memorijska kartica podržava buduće vrhunske fotoaparate i kamkordere. Memorijska kartica CFexpress vrste B tvrtke Sony namijenjena je profesionalnim fotografima, videosnimateljima i entuzijastima koji žele poboljšati radne procese nevjerojatnom brzinom i iznimnom pouzdanošću. 

Radite brže, budite produktivniji

Memorijske kartice CFexpress vrste B, nadgradnja standarda XQD® i CFAST®, otvaraju brojne mogućnosti za profesionalce. Budući da podržavaju datoteke visoke rezolucije i snimanje velikom brzinom, te male, ali robusne kartice savršene su za ubrzavanje rada i povećavanje produktivnosti, pa vam ostaje više vremena za izražavanje kreativnosti.

Snimanje niza fotografija visoke rezolucije
Fotografija s brzim odzivom

Uz brzine zapisivanja od maksimalno 1480 MB/s, ovo je jedna od najbržih memorijskih kartica na tržištu. Idealna je za nekomprimirano neprekidno snimanje brze akcije, npr. motociklističkih utrka i divljih životinja, u formatu RAW.

Snimanje videozapisa uz veliku brzinu prijenosa
Snimanje videozapisa vrhunske kvalitete

CFexpress kartice vrste B omogućuju stabilno snimanje videozapisa rezolucije 4K i veće uz veliku brzinu prijenosa, zbog čega su savršene za vrhunske kamkordere.

Prijenos podataka s kamkordera na PC velikom brzinom pomoću kartice
Iznimno učinkovit radni proces

Prenosite i sigurnosno kopirajte velike količine podataka, npr. nizove fotografija visoke rezolucije ili videozapise uz veliku brzinu prijenosa, na PC brže nego dosad uz čitač kartica MRW-G1, pa ćete imati više vremena za retuširanje i uređivanje.

Robustan dizajn

Ponesite memorijsku karticu CFexpress vrste B na sportska događanja, terenska snimanja ili izlete u prirodu. Predviđena je za dugotrajnu profesionalnu upotrebu u najekstremnijim okruženjima, npr. na planinama i u pustinjama, pa su snimanje, zamjena i spremanje apsolutno pouzdani.

Snimatelj radi u ekstremnom, zahtjevnom okruženju
Za najekstremnije lokacije

Memorijske kartice CFexpress vrste B zahvaljujući svom robusnom dizajnu vrlo su čvrste, više od triput čvršće od standarda CFexpress vrste B za savijanje uz dodatnu čvrstoću testiranu na silu od 70 N, a mogu i podnijeti padove s visine do 5 metara.

Kartica CFexpress funkcionira u najekstremnijim uvjetima
Za najekstremnije uvjete

Možete biti sigurni da će memorijske kartice CFexpress vrste B besprijekorno funkcionirati bez obzira na ekstremne temperature, rendgenske zrake, elektrostatsko pražnjenje i intenzivnu ultraljubičastu sunčevu svjetlost.

Media Scan Utility pregledava i nadzire memoriju
Pregledava i nadzire memoriju

Flash memorija s vremenom se istroši i više ne bilježi podatke. Media Scan Utility automatski provjerava mem. karticu CFexpress vrste B i informira vas o njezinu stanju da biste na vrijeme nešto poduzeli. Za provjeru memorijskih kartica Sony CFexpress vrste B potreban je čitač kartica „MRW-G1”.

Vraća izgubljene datoteke

Čak i kada stvari pođu po zlu, možete izbjeći katastrofu uz pomoć softvera za spašavanje za korisnike memorijskih kartica tvrtke Sony, koji omogućuje vraćanje nehotice izbrisanih datoteka te oštećenih fotografija i videozapisa u najčešćim formatima.

File Rescue vraća izgubljene datoteke
Ubrzajte rad pomoću čitača kartica CFexpress
Ubrzajte rad pomoću čitača kartica CFexpress vrste B

Optimiziran za memorijske kartice Sony CFexpress vrste B, dodatni čitač kartica „MRW-G1” omogućuje prijenos datoteka putem sučelja USB te brže sigurnosno kopiranje i učinkovitije radne procese. Kompaktan je, jednostavan za nošenje i podržava memorijske kartice Sony CFexpress vrste B te XQD serije G i serije M.

Specifikacije i značajke

Iznimno je brza i pouzdana, pa je mogu koristiti i profesionalci kojima su potrebne vrhunske radne značajke u najtežim uvjetima. Nova generacija memorijskih kartica CFexpress vrste B štiti snimke i poboljšava tijek rada za fotografe, videografe i entuzijaste.
  • Iznimno velika brzina zapisivanja 1480 MB/s za snimanje niza fotografija i slika visoke rezolucije

  • Poboljšan tijek rada s iznimno visokom brzinom čitanja, do 1700 MB/s

  • Specifikacije za teške uvjete

  • Media Scan Utility prati stanje i ograničenje pohrane vaše kartice

  • File Rescue za memorijske kartice dostupan za preuzimanje

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Recenzije

Mišljenje korisnika